Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.2.2012 9:35:18
|
|
|
|
max81
|
Aja1 držim pesti, da bo vse ok evo jest sem na šiht..popoldan pa šola vabi..mojmu sem že naročila, da more po šihtu it po tortico, da bomo pol doma skup pojedli
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.2.2012 16:31:28
|
|
|
|
Aja1
|
Hvala punce. Upam, da bo vse ok. Mi imamo vpis pa v četrtek. Sicer je Neja zelo brihtna, ampak strašno sramežljiva. Še pred dvema letoma je "brala" pravljice vsak dan v skupini v vrtcu, zdaj pa je tako tiha. Noče. Seveda to v družbi. Doma je druga pesem. Zdaj jo počasi spet probamo navadit, da doma "prebere" pravljico, potem pa še v knjižnici pove knjižničarki. Če sem, zraven je veliko slabše. Ko sem se pa umaknila, je menda pa kar lepo povedala. Imajo tudi vaši tremo? Je to mogoče obdobje?
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2012 20:28:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.2.2012 19:28:10
|
|
|
|
urška76
|
Danes sem pa kavico na balkonu samo v majčki pila Sploh ne rabimo pusta. Sta pa naša dva razbojnika že cel dan maškarci. Špela mi pa zdaj nekaj jamra, da jo glava boli, pa grlo. Jutri imamo pa namen v Kranjsko it, mal na obisk k našim inozemcem, ki bodo zimske počitnice preživeli na snegu. Upam, da mi ne zboli, ker potem tudi tečaj smučanja drug teden odpade. Pa tako se veseli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2012 6:32:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 20.2.2012 18:53:56
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Naš lumpi je pa danes postal malček! Lump vse najboljše. Naj te mamica, oči in velika sestrica ubogajo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 22.2.2012 8:02:21
|
|
|
|
max81
|
Mali Lump z zamudo vse najboljše!!!!! kje se vse skrivate spet.....jest imam dopust, tamaledva sta v vrtcu, bajto morm mal u red spravt....pa se mi popolnoma nč ne da sem pa tok žalostna zgleda, da so našega začeli kolki matrat, že od ponedeljka komi stoji na nogah...par dni bom še počakala, če si ni mogoče kšne mišice pretegnil k smo bli par dni nazaj na enem ornk sprehodu, upam da je to, ker če so pa kolki pa sploh ne vem kaj bomo naredl , zdej mu vsak dan dam tabletko proti bolečinam, star je devet let...mater kok se navežeš na žival, pa to ne morem verjet no zdej sem vam pa jest en mal zatežila, mogla sem mal ven dat...itak sem pa včer skoz upam, da uživate, pri nas bo pa danes sonček, tko, da bom šla jest na en ornk špancir, da mal pretegnem tele moje lene kosti
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 22.2.2012 12:47:11
|
|
|
|
Žiga
|
kje se vse skrivate spet.....jest imam dopust, tamaledva sta v vrtcu, bajto morm mal u red spravt....pa se mi popolnoma nč ne da V službi... otroc so pa na tvojem koncu...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2012 14:56:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 23.2.2012 18:01:11
|
|
|
|
urška76
|
Naša mala je pa čist uničena. Še dobro, da smo jo dali samo na tridnevni tečaj. Sicer je bilo včeraj malo joka, ko je vrnila opremo, samo je bila danes ob enajstih že tako tečna, da sem jo samo v posteljo napokala. Miha pa še jutri smuča, Čisto je navdušen. Max kako je kuža? Vsi bolani pa se hitro pozdravite. Tele viroze letos se kar nočejo nehat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 24.2.2012 8:30:02
|
|
|
|
max81
|
urška, kuža ni prov nič dober, , men bo poču srce, take bolečine nism mela zloooooo dolg, boli me srce ful, jokam cele dneve.......ven sploh ne morem it, ker mi kr neki manjka k ga ni ob meni, zmešal se mi bo...res grozn filing
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 24.2.2012 9:36:08
|
|
|
|
urška76
|
Bogi maxi, pa tak lepi kuža je. Vem kako se počutiš. Držim pesti, da se bo zlizal. Mi gremo pa danes v vaš konec. Miha zadnji dan smuča, pa ga gremo mal pogledat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2012 11:05:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 24.2.2012 19:33:43
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Mi smo iz Kranjske. Sem kak cm višja, ker sem takooo ponosna na sina. Sem pričakovala, da bo bolj štorast (ja vem, grozna mama sem, ki ne zaupa v svojega sina ), pa je prav fino odvozil tekmo. je bil drugi v svoji skupini. Moramo pa priznati, da sta imela z njegovim bratrancem najglasnejše navijače . Špela je bila pa kar malo žalostna, ko je gledala prijateljčke, kako se smučajo. Drugo leto gre za cel teden na tečaj Zdaj pa otroke spat spravt, pol bom pa še sama padla. se me tud očitno nekaj loteva.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2012 9:22:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2012 7:26:08
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Miha, bravo Špela! Urška, kako pa poiteka ta tečaj? vsak dan vozite gor ali so kar tam? Koliko to stane? Naša je šla letos 2x smučat (je imela vaditeljico smučanja). Zdaj nas je pa sonček prehitel. Bi rabila še kakšno urco.
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2012 7:27:12
|
|
|
|
Aja1
|
MM - kako mali? Pa vse najboljše z zamudo. Max - kako kuža? Držim pesti....
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2012 11:46:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2012 12:59:34
|
|
|
|
urška76
|
Sonček je in ti si skuštrana... Možek se za izpit uči, pa sva prejle vseeno eno kavico na sončku spila. Mam namreč "čik pavzo" medtem, ko otroci spijo. Špela je v vrtcu, Miha v šoli. Končno vse v starih tirnicah. Špela mi je včeraj zletela z enih igral. Se mi je skor srce ustavil. Sej sem sama kriva, ker sem se k Mihu obrnila, da sem mu dala robec. Mala pa izkoristila in se šla vešat po stvareh, ki še niso zanjo. Na srečo ni bilo hujšega, je bila bolj užaljena, kot kaj drugega. Zdaj pa šibam na kosilo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2012 7:51:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.2.2012 12:54:25
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Urška, kako pa poiteka ta tečaj? vsak dan vozite gor ali so kar tam? Koliko to stane? Naša je šla letos 2x smučat (je imela vaditeljico smučanja). Zdaj nas je pa sonček prehitel. Bi rabila še kakšno urco. Čisto spregledala tole. Vsako jutro sta šla v Lj na avtobus, potem pa popoldne nazaj. Kok je stalo nimam pojma (je imel možek finance čez - mi je povedal, pa sem pozabila ) danes pa ni več sončka. Dopoldne smo ga še za en dolg sprehod ujeli, sedaj se pa oblaki zgrinjajo. Upam, da bo kaj dežja. Naša cisterna je skoraj prazna Zdej pa na kosilo, potem bodo pa že otroc pokonc.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.2.2012 19:11:19
|
|
|
|
Aja1
|
Pri nas je kar pestro. En dan bruha in vročina Neja, danes ima 39 vročine Živa. Eh, kaj čmo. Zgleda, da je zdaj polno virusov. Komaj čakam poletje!
|
RE: November 2006 - 4. del 29.2.2012 19:25:19
|
|
|
|
urška76
|
Bogi bejbi. Je pa res polno enih viroz. Danes je pri nas samo ena manjkala zaradi bolezni (bruhanja), je bilo pa zato prejšnji teden bolj pestro. V petek sta bila samo dva. Miha se je danes sankal. So imeli športni dan. Sem bila prav čudna, ko sem tiste sanke tovorila naokoli
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2012 7:18:33
|
|
|
|
Žiga
|
Sem bila prav čudna, ko sem tiste sanke tovorila naokoli Saj veš... mi smo itak čudni...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2012 17:27:30
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga Sem bila prav čudna, ko sem tiste sanke tovorila naokoli Saj veš... mi smo itak čudni... Eh, pa kaj pol če smo čudni važno, da je mali užival, pa tudi če je čist gnil (beri moker od švica tako, da bi ga lahko ožela) domov prišel. Danes mi je pa Špela v vrtcu bruhala, pa še enkrat doma. Zdaj pa risanke gleda. Ž. in Miha sta šla pa po darilo za Mihovo sošolko, je jutri na rd povabljen.
|
|
|
valentinovoLelly28 RRAli si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?da (
25%)
ne (
75%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!