|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
14.2.2012 9:35:18   
max81
Aja1 držim pesti, da bo vse okuser posted image

evo jest sem na šiht..popoldan pa šola vabi..mojmu sem že naročila, da more po šihtu it po tortico, da bomo pol doma skup pojedli user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
14.2.2012 16:31:28   
Aja1
Hvala punce. Upam, da bo vse ok.

Mi imamo vpis pa v četrtek. Sicer je Neja zelo brihtna, ampak strašno sramežljiva. Še pred dvema letoma je "brala" pravljice vsak dan v skupini v vrtcu, zdaj pa je tako tiha. Noče. Seveda to v družbi. Doma je druga pesem. Zdaj jo počasi spet probamo navadit, da doma "prebere" pravljico, potem pa še v knjižnici pove knjižničarki. Če sem, zraven je veliko slabše. Ko sem se pa umaknila, je menda pa kar lepo povedala.

Imajo tudi vaši tremo? Je to mogoče obdobje? user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
   [Brisano sporočilo]
14.2.2012 20:28:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
18.2.2012 19:28:10   
urška76
Danes sem pa kavico na balkonu samo v majčki pila user posted image Sploh ne rabimo pusta. user posted image
Sta pa naša dva razbojnika že cel dan maškarci. Špela mi pa zdaj nekaj jamra, da jo glava boli, pa grlo. Jutri imamo pa namen v Kranjsko it, mal na obisk k našim inozemcem, ki bodo zimske počitnice preživeli na snegu. Upam, da mi ne zboli, ker potem tudi tečaj smučanja drug teden odpade. user posted image Pa tako se veseli.

Neposredna povezava do sporočila: 3129
   [Brisano sporočilo]
20.2.2012 6:32:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
20.2.2012 18:53:56   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Naš lumpi je pa danes postal malček!

user posted image user posted image user posted image

Lump vse najboljše. Naj te mamica, oči in velika sestrica ubogajo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3131
22.2.2012 8:02:21   
max81
Mali Lump z zamudo vse najboljše!!!!!user posted image

kje se vse skrivate spet.....jest imam dopust, tamaledva sta v vrtcu, bajto morm mal u red spravt....pa se mi popolnoma nč ne dauser posted image

sem pa tok žalostna zgleda, da so našegauser posted image user posted image začeli kolki matrat, že od ponedeljka komi stoji na nogah...par dni bom še počakala, če si ni mogoče kšne mišice pretegnil k smo bli par dni nazaj na enem ornk sprehodu, upam da je to, ker če so pa kolki pa sploh ne vem kaj bomo naredluser posted image , zdej mu vsak dan dam tabletko proti bolečinam, star je devet let...mater kok se navežeš na žival, pa to ne morem verjet

no zdej sem vam pa jest en mal zatežila, mogla sem mal ven dat...itak sem pa včer skoz user posted image

upam, da uživate, pri nas bo pa danes sonček, tko, da bom šla jest na en ornk špancir, da mal pretegnem tele moje lene kostiuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
22.2.2012 12:47:11   
Žiga
kje se vse skrivate spet.....jest imam dopust, tamaledva sta v vrtcu, bajto morm mal u red spravt....pa se mi popolnoma nč ne da

V službi... otroc so pa na tvojem koncu... user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
   [Brisano sporočilo]
23.2.2012 14:56:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
23.2.2012 18:01:11   
urška76
Naša mala je pa čist uničena. Še dobro, da smo jo dali samo na tridnevni tečaj. Sicer je bilo včeraj malo joka, ko je vrnila opremo, samo je bila danes ob enajstih že tako tečna, da sem jo samo v posteljo napokala. Miha pa še jutri smuča, Čisto je navdušen.
Max kako je kuža?
Vsi bolani pa se hitro pozdravite. Tele viroze letos se kar nočejo nehat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3135
24.2.2012 8:30:02   
max81
urška, kuža ni prov nič dober, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , men bo poču srce, take bolečine nism mela zloooooo dolg, boli me srce ful, jokam cele dneve.......ven sploh ne morem it, ker mi kr neki manjka k ga ni ob meni, zmešal se mi bo...res grozn filinguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
24.2.2012 9:36:08   
urška76
user posted image Bogi maxi, pa tak lepi kuža je. Vem kako se počutiš. Držim pesti, da se bo zlizal.
Mi gremo pa danes v vaš konec. Miha zadnji dan smuča, pa ga gremo mal pogledat.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
   [Brisano sporočilo]
24.2.2012 11:05:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
24.2.2012 19:33:43   
urška76
Čer!
Mi smo iz Kranjske. Sem kak cm višja, ker sem takooo ponosna na sina. Sem pričakovala, da bo bolj štorast (ja vem, grozna mama sem, ki ne zaupa v svojega sinauser posted image ), pa je prav fino odvozil tekmo. je bil drugi v svoji skupini. Moramo pa priznati, da sta imela z njegovim bratrancem najglasnejše navijače user posted image .
Špela je bila pa kar malo žalostna, ko je gledala prijateljčke, kako se smučajo. Drugo leto gre za cel teden na tečaj user posted image
Zdaj pa otroke spat spravt, pol bom pa še sama padla. se me tud očitno nekaj loteva.

Neposredna povezava do sporočila: 3139
   [Brisano sporočilo]
25.2.2012 9:22:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
26.2.2012 7:26:08   
Aja1
Bravo Miha, bravo Špela!user posted image user posted image user posted image

Urška, kako pa poiteka ta tečaj? vsak dan vozite gor ali so kar tam? Koliko to stane?
Naša je šla letos 2x smučat (je imela vaditeljico smučanja). Zdaj nas je pa sonček prehitel. Bi rabila še kakšno urco.

Neposredna povezava do sporočila: 3141
26.2.2012 7:27:12   
Aja1
MM - kako mali? Pa vse najboljše z zamudo.

Max - kako kuža? Držim pesti.... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
   [Brisano sporočilo]
27.2.2012 11:46:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.2.2012 12:59:34   
urška76
Sonček je in ti si skuštrana... user posted image
Možek se za izpit uči, pa sva prejle vseeno eno kavico na sončku spila. Mam namreč "čik pavzo" medtem, ko otroci spijo. user posted image
Špela je v vrtcu, Miha v šoli. Končno vse v starih tirnicah. Špela mi je včeraj zletela z enih igral. Se mi je skor srce ustavil. Sej sem sama kriva, ker sem se k Mihu obrnila, da sem mu dala robec. Mala pa izkoristila in se šla vešat po stvareh, ki še niso zanjo. user posted image Na srečo ni bilo hujšega, je bila bolj užaljena, kot kaj drugega.
Zdaj pa šibam na kosilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3144
   [Brisano sporočilo]
28.2.2012 7:51:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
28.2.2012 12:54:25   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Urška, kako pa poiteka ta tečaj? vsak dan vozite gor ali so kar tam? Koliko to stane?
Naša je šla letos 2x smučat (je imela vaditeljico smučanja). Zdaj nas je pa sonček prehitel. Bi rabila še kakšno urco.

Čisto spregledala tole.
Vsako jutro sta šla v Lj na avtobus, potem pa popoldne nazaj. Kok je stalo nimam pojma (je imel možek finance čez - mi je povedal, pa sem pozabila user posted image )

danes pa ni več sončka. Dopoldne smo ga še za en dolg sprehod ujeli, sedaj se pa oblaki zgrinjajo. Upam, da bo kaj dežja. Naša cisterna je skoraj prazna user posted image
Zdej pa na kosilo, potem bodo pa že otroc pokonc.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
29.2.2012 19:11:19   
Aja1
Pri nas je kar pestro. En dan bruha in vročina Neja, danes ima 39 vročine Živa. Eh, kaj čmo. Zgleda, da je zdaj polno virusov. Komaj čakam poletje!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
29.2.2012 19:25:19   
urška76
Bogi bejbi. Je pa res polno enih viroz. Danes je pri nas samo ena manjkala zaradi bolezni (bruhanja), je bilo pa zato prejšnji teden bolj pestro. V petek sta bila samo dva.
Miha se je danes sankal. So imeli športni dan. Sem bila prav čudna, ko sem tiste sanke tovorila naokoli user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
1.3.2012 7:18:33   
Žiga
Sem bila prav čudna, ko sem tiste sanke tovorila naokoli

Saj veš... mi smo itak čudni...user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
1.3.2012 17:27:30   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Sem bila prav čudna, ko sem tiste sanke tovorila naokoli

Saj veš... mi smo itak čudni...user posted image

Eh, pa kaj pol če smo čudni user posted image važno, da je mali užival, pa tudi če je čist gnil (beri moker od švica tako, da bi ga lahko ožela) domov prišel.

Danes mi je pa Špela v vrtcu bruhala, pa še enkrat doma.user posted image Zdaj pa risanke gleda. Ž. in Miha sta šla pa po darilo za Mihovo sošolko, je jutri na rd povabljen.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!