|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
2.2.2012 19:51:38   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Spet imam monologe...user posted image user posted image user posted image

nimaš, nimašuser posted image , evo mene....tamala2 sta zrihtana, jest pa na kavču pred tv-jem in z laptopom v naročju, preventivno bom raj sedela, ker se zna zgodit, da mrknem po 5 minutah

a kej ven hodte v tem vremenu, mi nismo bli zdej par dni uzun, ker se mi tko škoda zdi, da nas prepiha v tem groznem mrazu in bomo spet vsi bolniuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   [Brisano sporočilo]
2.2.2012 19:57:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
2.2.2012 20:14:51   
Aja1
ja, ja...se bom pridno držala svojih besed, če se boste tudi druge. user posted image

Max - pavšal je 1800 eurov.

Mi še čakamo vabilo za vpis. Dobr da sem pri viv vidla, da je treba bodočo prvošolko takrat še na tortico peljat. No ali pa na kaj čokoladnega. Si bom vzela takrat dan za njo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3103
2.2.2012 20:15:41   
Aja1
Sicer pa sem zdaj dva dni z Nejo na bolovanju. Je skor k dopust. user posted image Rastejo tile naši sončki.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
2.2.2012 20:26:28   
urška76

Ravno iz vojne user posted image Tale naša smrklja je postala prava razvajenka. najprej ne večerje pojest, pol se ne slečt za pod tuš. Mami ti me dej. Ja pa jade. Če hoče it na kmetijo, pa v šolo, se mora začet sama rihtat.

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mi še čakamo vabilo za vpis. Dobr da sem pri viv vidla, da je treba bodočo prvošolko takrat še na tortico peljat. No ali pa na kaj čokoladnega. Si bom vzela takrat dan za njo. user posted image

Mi tortico prakticiramo na prvi šolski dan. user posted image Smo šli tako z Mihom, ko je bil prvošolček in bomo šli tudi letos. Pa še obletnico bova imela takrat, pa bo vse v enem porihtano user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
2.2.2012 20:29:21   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: max81

a kej ven hodte v tem vremenu, mi nismo bli zdej par dni uzun, ker se mi tko škoda zdi, da nas prepiha v tem groznem mrazu in bomo spet vsi bolniuser posted image

Nas mraz ne moti, samo v temle vetru pa ne gremo. Pa je prav zoprno, ker so otroc iz varstva navajeni, da smo zunaj v vsakem vremenu in mi ob pol desetih čevlje začnejo okol nosit. Samo smo vsi po malem prehlajeni in ni pogojev, da bi nas tale veter prepihal. Meni je dovolj že samo do šole in nazaj (skupaj slabih 300m).

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   [Brisano sporočilo]
2.2.2012 22:01:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
2.2.2012 22:03:32   
urška76

Pa kaj je treba otroke zraven peljat na vpis v šolo?
Stupid blonde asking. :/

Pri nas pravijo, da so lepo vabljeni zraven, ni pa nujno.

Neposredna povezava do sporočila: 3108
2.2.2012 22:36:54   
takotako

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Pa kaj je treba otroke zraven peljat na vpis v šolo?
Stupid blonde asking. :/

Pri nas pravijo, da so lepo vabljeni zraven, ni pa nujno.

Ne nisi. mene tud to zanima.

Super za porodniško!!!!

Mi imamo pa v ponedeljek.

Pri nas je Ted spet bogi. Prejšni teden je zbolel mal, potem pa v soboto še zatekel od zobka. Mu ga je pred 1,5m zaplombirala. No pa mu ga odpre in mi pove da je to navada da so mlečni odprti zobki. Malega pa cel teden bolel sam da je začel jesti. Pa sva šla anes nazaj mu ga je še bolj odprla, da mu bom lažje hrano ven dajala. In me je opozorila da se mu to dogaja ker ni odporen. Pa še prav ima. Ker je še manj ješč ratu v zadnje pol leta. Zmarduje se nad vsem. Doma ga dobesedno pitamo. In k se odloč da ne bo več neha jest. Da ga kakšna stvar zmot v hrani ma ne bo jedu cel dan nič. Sladkarij tud ne je. Zdaj pa je izkoristu mal je neprijetno predvidevam jest in on se je takoj začel jokat ker je očitno vedu da če bo joku mu ne bo treba pojest do konca.
Ker danes je pol celo moja mami pri kosilu rekla da to pa mora pojest-ponavadi ma pred mano uteho v vseh drugih- in si je šel sprat zobke in jedel naprej. mal je pazu da jedu na uni strani. Mah se mi zdi da mamo en let skoz neki. Pa migrene od pretresa, pa prehlade pa nevem kaj še. user posted image

Mala je kar pridna. Ted je ima ful rad. Zdaj mu jo tako pod nadzorom pustim da jo čuva pa je ves ponosen. Ona pa itak zaljubljena v njega k skoz čeblja pa skače.
ZDaj se grem pa učit da koončam s tem faksom k se mi vleče.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
3.2.2012 7:58:06   
Aja1
Kako lepo je videti temo november 2006 na vrhu. user posted image user posted image

Jaz se še dobro spomnim, ko je mami mene peljala na vpis v šolo. Sem tam risala. Se spomnim, da sem se fejst trudila, da bom le sprejeta v šolo. user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
   [Brisano sporočilo]
3.2.2012 9:15:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.2.2012 20:13:26   
urška76
Ojla!
Kako ste vsi bolni? Gre na bolje? Meni pa zdajle nekaj M. kuha. Upam, da je samo utrujen (ni kaka huda vročina, samo malo je topel) in bo zjutraj že bolje. Pa jamra mi na veliko kok ga noge bolijo. Danes je koleno na vrsti. Celo popoldne že šepa, pa jamra. Prejšnji teden so bili na tapeti gležnji. Očitno ima obdobje rasti.
Špela pa po starem. Borbe za jest, pa borbe za preoblečt, pa borbe za spat, ... Bom raj nehala naštevat. borb nimamo edino če ponudim čokolado. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
7.2.2012 19:29:40   
Aja1
Urška - kako Miha?

Glede hrane se kar podpišem pod tvoj post. Neja je ista. Ta otrok skoraj nič ne je. Ko jo pridem v vrtec iskat je ponavadi prvi stavek vzgojiteljice, da Neja ni nič jedla. user posted image user posted image Čisto nasprotje je Živa. Pri njej se pa ne morejo načudit, da toliko poje. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
7.2.2012 23:42:29   
takotako
No mi smo bolje-trkam...
Sva mu začela dajat pikovit sirup, ki je tudi za večanje apetita. Zaenkrat nam greuser posted image . Malo sem si odahnila, ker imamo s to hrano skoz probleme. Ima 16kg.

Kok pa pojejo vaši? Jaz v vrtcu ne vem, zmenjeni smo da če nič ne poje da mi povejo,sam ne vem kok so kej dosledne.
ko pride iz vrtca ob pol treh poje mogoče malico-kak kruh, potem imamo kosilo-k ga silimo da je z nami.., potem pa še večerja. Zdaj pa študiram če mogoče ni preveč. Mah kva pa vem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
8.2.2012 7:42:10   
Aja1
Mi smo zdaj začeli pa drugače. Velikokrat gre domov po kosilu in ponavadi je takoj doma kaj jedla (če ni v vrtcu). Zdaj smo začeli pa tako, da dobi vrtčevsko malico ob 14ih (isti čas, kot če bi bila v vrtcu). Je včasih že kar lačna, ampak zgleda da ne dovolj, da bi v vrtcu jedla. Noče niti probat. Ma otrok živi od mlečnih izdelkov (mleko, jogurti,...) in goveje juhe, pa seveda sladkarij (ki jih seveda omejim).
Sicer kil ima kar dovolj, tako da me niti ne skrbi tako hudo. Ima 19 kil, velika je pa cca 117 cm.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
8.2.2012 8:57:08   
max81
Dobro jutro, no vidm, da je tale naša tema kr mal zaživelauser posted image spet user posted image

no N je šla smučat v Podkoren, fatnta gresta pa tud zdejle do našega smučišča mal posmučat, men se pa prov ne da, pa tok rada smučamuser posted image ...ne vem če ni tud mene tale teta luna mal pomatrala user posted image ....bom šla raj zuser posted image na en ornk sprehod po sončku, da si mal zbistrim glavo, ker zadnje čase sem neki čudnauser posted image , tok polno glavo imam od vsega, pa še N ma zadnje čase neke čudne izpade, tko, da ne vem kako bom puberteto dala skot, če me že tole čist iz tira vržeuser posted image user posted image
eh sem mogla mal pojamrat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.2.2012 11:52:09   
urška76
Oj!
Miha je ok. Očitno je temperatura narasla zaradi bolečin v kolenu. Zdej je tudi koleno kar ok. Čakam, da ga začne boleti desno, pa potem stegna in kolki. user posted image . V bistvu se mi revež kar smili. Samo nimamo kaj naredit, poskušam ga stimulirat, da se razgibava, kar je edina kolikor toliko učinkovita pomoč.
Max mene tudi skrbi puberteta, samo pri meni bo dva naenkrat začel treskat (fantje so baje malo počasnejši kar se tega tiče). user posted image
Mnjam pikovit. user posted image Se spomnim, kako sem rada tiste pisane bonbončke lizala. user posted image Čeprav pri naši "glisti Kristi" verjetno ne bi pomagal. Ona je namreč lena, poje vse, če ji kdo znosi v usta. (čisto po tihem povem, da je čisto po mamici, ko je bila majhna, nima časa jest).user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   [Brisano sporočilo]
9.2.2012 18:50:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3118
   [Brisano sporočilo]
10.2.2012 11:20:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3119
12.2.2012 17:30:03   
urška76
Vas je kaj zasulo? Pri nas je cel centi snega user posted image . Vsaj Bistrico imamo zamrznjeno, da imajo otroci vsaj malo zimskega veselja.

Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
13.2.2012 9:54:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.2.2012 10:56:08   
max81
helovuser posted image . kako ste kej preživele w? Mi smo bili v soboto na enem rojstnem dnevu, tamalčki so bli pridni ful, pa jih je bilo za eno vrtčevsko mjhno skupinico, pa se tud eden ni enkrat zajokaluser posted image , pa o kreganju tud ni bilo ne duha ne sluha. Drugače smo bili pa kr na toplem, snega pri nas le za vzorec, glih toliko,da je malo belo po tleh. Zdejle sem pa ravno iz sprehoda, mi tok pašejo zadnje čese tile sprehodi, le tako si malo razbistrim misli, pa mal zadihamuser posted image , zdej pa počas pod tuš in na šihtuser posted image ...upam, da bom tale teden kej laži delala, k me nasledni teden čaka dopustuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.2.2012 20:34:16   
urška76
Evo pa mamo še par mm več snega. Je včeraj zvečer tako začelo padat, da sem že upala na pravo snežno odejo, pa sem se uštela.
Sva šla pa včeraj gledat predstavo balkanska špijonka in sva bila čisto razočarana. Očitno sva pričakovala preveč. Ves humor je temeljil le na polomljeni slovenščini. Konc je bil pa kr neki. Sva se počutila, ko da sva kaj zamudila. user posted image Sva šla pred kakim mesecem gledat 39 stopnic. Tisto je pa bila predstava za nasmejat. Pa za priporočit še komu.
Ž je spet na predavanjih, otroci spijo. Spekla sem ene nuteline mufffine(da možička presenetim user posted image ), zdej grem pa mal na orbitrek, pol pa pod tuš in pred tv. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.2.2012 20:37:16   
Aja1
Prr nas je tudi tam nekje 30 cm snega. kar lepo belo. Ampak kaj, ko bo res kmal vse usrano, ker bo toplo.

Sva bili pa danes z Nejo na sistematskem pregledu (5 let) in zdravnica je ugotovila, da ima Neja krivo hrbtenico, holesterol in slabo vodo. Super, ane?user posted image Za vodo je verjetno krivec to, da je malo prehlajena. Moramo še drug teden 1x dati vodo. Holesterol me je kar presenetil, ker tamala ne je nobene maščobe...no, razen kakšno čokoladico. Zaradi hrbtenice nas je poslala pa do ortopeda. Se moramo naročit. Uf, nič fajn. Upam, da se bo z vajami popravilo. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
   [Brisano sporočilo]
14.2.2012 9:23:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Kadite?

Da. (28%)

Ne. (72%)

Število vseh glasov: 11687

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!