Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:21:08
|
|
|
|
Barbara111
|
ada lahko se zdaj pripelješ na štrudelj je jabolčni ni problema morrak ja sem pridna samo doma pa vseeno nimam najbolj hmmm čisto ,ker pri nas nobeden nič od moških ne pospravi in ne počisti tak ,da sploh nimam besed v glavnem včasih jaz rečem ,da imamo svinjak
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:23:31
|
|
|
|
Barbara111
|
mi pa gremo jutri v mehiško ,ker imajo v tistem šotoru full dobra igrala in jutri nič ne kuham tak je moj odločil meni pa tudi paše
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:25:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:26:37
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ada lahko se zdaj pripelješ na štrudelj je jabolčni ni problema morrak ja sem pridna samo doma pa vseeno nimam najbolj hmmm čisto ,ker pri nas nobeden nič od moških ne pospravi in ne počisti tak ,da sploh nimam besed v glavnem včasih jaz rečem ,da imamo svinjak mmm, jabolčnega imam najraje glede pospravljanja pa si lahko podava roke... ali pa si jih najini moški lahko meni se tudi zdi, da nonstop nekaj pucam, razmetano je pa skoz ... pa da o prahu ne govorim...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:29:00
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ada lahko se zdaj pripelješ na štrudelj je jabolčni ni problema morrak ja sem pridna samo doma pa vseeno nimam najbolj hmmm čisto ,ker pri nas nobeden nič od moških ne pospravi in ne počisti tak ,da sploh nimam besed v glavnem včasih jaz rečem ,da imamo svinjak Mislim, da poleg 3 moških+oče+služba in še uspeš speči za dedka... brez besed. Čistoča je pa itak zelo relativen pojem. Če boš vprašala mojo taščo (ki je obsedena s čistočo), bi ti itak rekla, da imam grozo in strah. Ampak midva sva mnenja, da sva včasih raje kako uro več z otrokom, kot pa da hodiva za njima in vsako packo pucava, ali pa samo glancava. Saj počistiva-oba, ampak pa saj sama veš. Ne vem, če kje obstaja kraj, kjer se v dveh dneh ne vidi prah zanimivo... moja je ista... jaz pa ista kot ti v tvojem naslednjem stavku ... samo moj ni isti kot tvoj ... glede pospravljanja... no, pa še česa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:29:49
|
|
|
|
ada2
|
aja, morrak, je Štefka rekla, da se ji tvoj možek zdi zelo simpatičen...
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:31:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:32:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, morrak, je Štefka rekla, da se ji tvoj možek zdi zelo simpatičen... AJA? ja... saj sem kolebala, če bi ti sploh povedala
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:33:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:34:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:40:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, morrak, je Štefka rekla, da se ji tvoj možek zdi zelo simpatičen... AJA? ja... saj sem kolebala, če bi ti sploh povedala ZAKAJ? za čaj to je zdaj pri Adamu glavna fora... če rečeš kaj reče on čaj, če rečeš zakaj reče za čaj, če pa rečeš koga, pa reče nosoroga no, zdaj pa resno... je bila ful presenečena od kod se mi2 poznava...
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:48:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:49:11
|
|
|
|
ada2
|
očitno si mi pobegnila... no, grem pa še jaz v mižule...
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:50:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:51:11
|
|
|
|
ada2
|
aha, ti lisica, ko se že odločim iti spat se pa prikažeš
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:51:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:52:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:53:56
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak to še naša dva nista pogruntala ja verjamem, da ji je bilo malo čudno Pa veš, da sem bila jaz kot otrok pri njej na počitnicah, pa mimogrede nič si nismo v sorodu saj Adamu je to Nuša povedala, on pa jo itak kopira v vsem... sem ji povedala celo zgodbo o najinem spoznanstvu, predvsem tisto o ZS-ju s pogačami od tvoje mame
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:53:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:55:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak jih imam že 11 zate pa še nekaj za treziko, pa za dejo jaz sem tudi včeraj kupila 2 za moja tavečja, pa sem na koncu sama pojedla in naskrivaj nalepila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:56:10
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak pa kaj boš spala, saj je Miha tako priden kot je bil naš Alex in poleg sploh ne moreš biti zaspana, ker se lepo naspiš samo to je pa resnica
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:56:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:58:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 20.3.2009 21:59:44
|
|
|
|
ada2
|
pri nas Adam govori, da je on mali, Miha pa velik
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 22:00:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?