|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
20.3.2009 18:56:18   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ojla, katja, kaj ti je kaj dolgčas user posted image user posted image

ne katka zakaj????
user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
20.3.2009 18:57:32   
katka37
punce, lepo se imejte, jaz grem namreč malo na lušno, na dalmatinsko hrano s svojo žensko klapo, danes uživamo brez naših

lepo spite

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
20.3.2009 18:59:13   
katka37
katja, sem mislila, ko take lepe slikice iščeš, lepo, jih je super gledati

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
20.3.2009 19:03:51   
Anonimen
donna user posted image za user posted image

jaz sem tudi že strašno radovedna kar se spola tiče. vendar dvomom, da bom vedela prej kot bom rodila. me pa firbec matra, priznam!user posted image

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
20.3.2009 19:11:18   
TinaV*
mene je mantralo kaj ma trezika ceprav sem pupo napovedala user posted image ...no za pondelak vemo...kaj pa sun,deja,donna? no bomo pa ze se pocakali ceprav teeeeeeezko

katka lepo se mej ....

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
20.3.2009 19:11:57   
TinaV*
aa sem jaz tudi ze gledala UZ donna user posted image user posted image lep user posted image pa naj je karkoli samo da je zdrav 

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
20.3.2009 19:20:45   
Anonimen
donna koliko pa si plačala 3D uZ?

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
20.3.2009 19:33:02   
tatly
hey hey

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
20.3.2009 19:33:37   
donna22
Hvala obema user posted image

Tina, res je najbolj pomembno, da je user posted image zdrav ... Moram pa rečt, da so mi vsi napovedovali user posted image in me niti presenetlo ni - če bi pa rekel, da je user posted image , bi pa me verjetno kap user posted image Seveda pa bi bla enako srečna kot sem zdaj!!

Deja, kaj ti sploh nisi še vprašala za spol al kako?

Plačala sem pa 70 eur, ampak lahko rečem, da je blo vredno vsakega eura ... In potem sem se zaradi ganjenosti seveda še razjokala user posted image Uf, ta nosečniška čustvenost user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
20.3.2009 19:36:22   
tatly
dona jaz sem tudi mela 3d pa mi tudi ni zal blo ga denarja in so tudi ble suzike prisotne

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
20.3.2009 19:39:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Deja, kaj ti sploh nisi še vprašala za spol al kako?

Plačala sem pa 70 eur, ampak lahko rečem, da je blo vredno vsakega eura ... In potem sem se zaradi ganjenosti seveda še razjokala user posted image Uf, ta nosečniška čustvenost user posted image

ne nisem vprašala.
mi je pa dosti 70euruser posted image zato tudi nebom šla oz. nisem šla.

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
20.3.2009 19:48:40   
mojcaz.
Donna čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem vidla slike od Maruše, je res prava lepotička user posted image user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
20.3.2009 20:25:05   
Barbara111
Dober večer!
Kak ste punce in kaj delate v tem grrrr večeru

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
20.3.2009 20:45:25   
ada2
evo, pa so v posteljah... no, fanta sta, Nuša je pa šla k očetu...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
20.3.2009 20:55:03   
Barbara111
oj ada kak si pridna zraven 3 še uspeš priti na računalnik ,pa še srečnica si ,ker imaš 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 20:58:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3591
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 21:00:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
20.3.2009 21:02:17   
ada2
da vam povem kaj sem si včeraj zakuhalauser posted image  Nuša je čisto nora na rebelde, tako muziko kot nadaljevanko in jo spremlja vsak dan, razen ob petkih, ker ima takrat balet... no, in včeraj je gledala v spalnici, jaz sem pa zraven Miha dojila še pred spanjem. končalo se je čisto v stilu mehiških telenovel user posted image - se pravi ko se končno začne nekaj dogajat je bilo konec... konkretno- od enega junaka mami se je nekaj zgodilo, kaj pa ni bilo povedano in je bilo konec. in seveda se Nuša začne razburjat, da je vedno tako, da se konča ravno sredi nečesa napetega in blablabla... pa da bo mogla zdaj cel dan čakatuser posted image , da bo izvedela kaj se je zgodilo... no, pa še jaz zlobno pripomnim, da ne bo mogla gledat, ker je petek in ima baletuser posted image user posted image ... in seveda nesreča, groza, katastrofauser posted image ... ampakuser posted image  je našla rešitev in me pooblastila, da gledam namesto nje in ji potem poročamuser posted image ...sem se potem mogla učiti kako je komu ime pa itak, da še zdaj ne vem... lupita, diego, roberta, giovani, mia... ampak kdo je kdo pa nimam pojmauser posted image .... no ok, da skrajšam... zamudila semuser posted image user posted image ... Nuša pa vsa navdušena prileti z baleta in se totalno požvižga na to, da jo ata že čaka pred hišo v avtu, glavno, da bo ona zdaj zvedela kaj se je pri rebelde dogajalo... pa sem ji lahko le zadnjih 15 minut povedala... ja, vem, mea maxima culpa, ampak res sem čisto pozabilauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3593
20.3.2009 21:03:17   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

oj ada kak si pridna zraven 3 še uspeš priti na računalnik ,pa še srečnica si ,ker imaš 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

nisem tolko jaz pridna, kot imam pridne otrokeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3594
20.3.2009 21:04:17   
Barbara111
morak pri nas je tak mrzlo.Pa prej smo prišli iz prlekije,ker smo bili pri moji mamici na grobu in je blo tak mmmmrrrrrrrrrzzzzzllloooooo.Seveda pa še mojega dedka smo šli malo obiskat,tega,ki bo letos star 90 sem še mo štrudelj nesla,ki sem ga spekla ,ker vse kar je domače je njemu dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 3595
20.3.2009 21:07:10   
Barbara111
jaz pa tdaj še zraven pospravljam in čistim špajzo-shrambo ,ker je noter obup,pa še nekaj moram dat pratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3596
20.3.2009 21:09:18   
ada2
ja, res je obupno mrzlo... zato niti nismo šli danes ven. taki strupen veter piha...

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3597
20.3.2009 21:10:07   
ada2
barbara jaz bi tudi štrudelj...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 21:14:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 21:16:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?