ada2
|
da vam povem kaj sem si včeraj zakuhala Nuša je čisto nora na rebelde, tako muziko kot nadaljevanko in jo spremlja vsak dan, razen ob petkih, ker ima takrat balet... no, in včeraj je gledala v spalnici, jaz sem pa zraven Miha dojila še pred spanjem. končalo se je čisto v stilu mehiških telenovel - se pravi ko se končno začne nekaj dogajat je bilo konec... konkretno- od enega junaka mami se je nekaj zgodilo, kaj pa ni bilo povedano in je bilo konec. in seveda se Nuša začne razburjat, da je vedno tako, da se konča ravno sredi nečesa napetega in blablabla... pa da bo mogla zdaj cel dan čakat , da bo izvedela kaj se je zgodilo... no, pa še jaz zlobno pripomnim, da ne bo mogla gledat, ker je petek in ima balet ... in seveda nesreča, groza, katastrofa ... ampak je našla rešitev in me pooblastila, da gledam namesto nje in ji potem poročam ...sem se potem mogla učiti kako je komu ime pa itak, da še zdaj ne vem... lupita, diego, roberta, giovani, mia... ampak kdo je kdo pa nimam pojma .... no ok, da skrajšam... zamudila sem ... Nuša pa vsa navdušena prileti z baleta in se totalno požvižga na to, da jo ata že čaka pred hišo v avtu, glavno, da bo ona zdaj zvedela kaj se je pri rebelde dogajalo... pa sem ji lahko le zadnjih 15 minut povedala... ja, vem, mea maxima culpa, ampak res sem čisto pozabila