mlinčka
|
Hav du ju du, babnce? Še enkrat thx za spalno-uspavalne izkušnje in nasvete. Pomagali vsaj toliko, da sem ugotovila oz. potrdila domnevo, da je ni stvari, ki je ne bi še probala...žal vse neuspešno . Tale naša žverca se očitno enostavno ne zna sama uspavat, saj plane v jok takoj, ko dojame, da je nisi odložil v posteljico samo po pomoti, ampak dejansko s pričakovanjem, da bo zaspala . Takrat je v taki paniki, da niti ne registrira nobenega buci buc, božanja, petja, šššškanja. Enostavno gas na polna pljuča . Taški, ležalnika imam dva pa nista v tem primeru v nobeno pomoč. Tudi če bi zaspala not, je problem prestavit jo. Kot rečeno, zaspi na rokah relativno brez problema, šit pa je, ker je že pretežka, da bi jo lahko dovolj nežno v posteljico odložila. In smo na istem, kot če bi jo že na začetku preprosto v posteljico dala. Enaka panika, skratka. Zato zdej žal počasi poskušava z metodo odloži, pobožaj, polubčkaj in teci...po možnosti čim dlje, da lažje preneseš. Grozno, vem, ampak zaznavam napredek. Čez dan traja par minutk in je koma. Zvečer je bla včeraj ornk panika, dans že veliko manj. Dete moje, odpusti mi. Na tej točki se mi zdi ključno, da vztrajava, ker se mi zdi kakršna koli nedoslednost korak na začetek. Bomo sproti vidli...po občutku, gospa . Sva pa nekaj blazno zanimivega ugotovila s tem novim režimom. Dejansko pomaga, če ena drugo slišita. Prej sva vedno dala spat najprej Anjo, ki zaspi hitro in brez problemov in potem Tajo že spečo dala v posteljico. Če ni blo uspešno in je začela jokat, sva letela z njo spet ven iz sobe, da ja ne bi Anje zbudila. In zdej ugotoviva, da Anja tud trzne ne, ne glede na to kako glasno in dolgo Taja vztraja. Še bolj zanimivo je pa to, da se je izkazalo, da Taja hitreje in lažje zaspi, če joka Anja (npr. podnevi, ko gresta hkrati spat). Svašta! Mogoče nekaj čisto običajnega, ampak meni se je odprl nov svet . Problem je zdej edino v tem, da po novem, ko jih dava zvečer hkrati spat (z namenom, da bi Anja s svojim oglašanjem Tajo uspavala), Anja tud muksne ne in zakomira v trenutku. Nimaš kej, takle mamo . Izčrpno poročilo, vem, ampak morala sem delit z vami . Pika, ja seveda mamo Adborja, sej si me ti navdušla. Še spraševala sem te po izkušnjah in uspela si me prepričat (poleg smešno nizke cene ). Je upravičil vsa pričakovanja, za čez zimo bo sploh super, spomladi pa vsekakor kaka fletna marelca pade. Za petkovo srečanje zaenkrat nič ne obljubim, bo pa sprememba lokacije, praktično kamorkoli, ključni faktor pri odločitvi (šala, Taški, ne bit huda ). Drugač tud jaz in Plestenjak no go pa pir tud ta velik pijem. Lahko si pa še čop nardim . Predlog, hmmm. Pa sej tega je kar nekaj, kaj pa vem. Odvisno, na kermu koncu bi preferirale. Blef bar v Savskem naselju? Kongo v Savljah? Corner na Viču? Anika al pa Trnovski zvon v Trnovem? Neki se bo že našlo. Noki, tole z žrebičkom je tud mene mal prheftalo . Jaz še na horsa nikol nisem šla (pa sem kar nekaj prebluzila po Ljubljani v poznih nočnih urah, ko je to ultimate izbira prehranjevanja), tko da ne vem, ne vem, kako bom prečkala ta most. No vsekakor šele takrat, ko do njega pridem . Senčka, jp tud na FB nas lahko nekaj najdeš. Te kontaktiram ob priliki na ZS, če me prehitiš pa tud ne bom imela nič proti . Une vreče mam tud jaz št. 68 (večjih žal ni blo) pa bo verjetno kmal kar kriza (tudi po širini, seveda). Rahelca, prid še kaj naokoli! Taški, jutri kava pade , no...v bistvu danes. Se bom potrudila še posebi slastno in dišečo skuhat! A vam povem še neki? A povem, a povem ? Taja vodi 2:0!