nokes
|
alenka, čestitke za 10 mesecev!!! 4pikice, lepo si opisala tamali, to vse že znata??? no, pri nas nimata pojma, kaj je indijanček, pa tut pa-pa ne pokažeta, nič ,no... ko je glih hedviken spraševala na dvojčkih 08. edino ivana drži desno roko v luft ko en ... no, saj si predstavljate, pol pa ji jaz stisnem 5-ko, vitan pa muva na muziko, če mi rata, bom filmček pokazala, kak pleše... je smešen za pop.izdit, drugače pa nič od nič. pa saj še bosta, imata še cel lajf pred seboj! pikatara, tenks za info o frizerju, tja sem ga tudi sama mislila peljat. bom nardila, ker je dlak fuuuul. hedi, ste dobli izvide? kako kaže? mislim na vas, še posebej na špelko. taški, ti ne znam nič pomagat glede tepiha. LL, ker si tako profi opisala svojo terapijo, sem na FT vprašalo našo FT , katero metodo imamo, pa je povedala. drugače jaz pojma ne bi imela, je pa res, da je pri nas vse bolj na izi in spodbuja naravno gibanje, ki ga še nista osvojila. blanči, kako ste vi? a ima lara potrjeno alergijo na KML? sosedica, lepo, da si se oglasila. tudi vi ste alergiki?? joooj, pa še dermatitis? ubožica pia! nisem dobro razumela napisanega, imaš potrjeno alergijo ali greš šele zdaj k voduškovi? ker ne vem, kako da si mešala pregomin in AH, ker AH je absolutno prepovedan za alergike (je isto, kot vsak drug mlek). pa še alergije se velikokrat pogojujejo, tako da je možnost, da so otroci alergični na več stvari hkrati. ker že uvajaš GH, boš res lahko veliko pridobila na teži, tudi pri nas se je popravilo. predvsem ti predlagam, da kuhaš svežo zelenjavo in sadje, se izogibaš vsem potencialnim alergenom (paradižnik, jajce, PIŠKOTI!!! velikokrat vsebujejo mlečne beljakovine, potrebno pazit, da so tapravi (no, jaz jih ne uporabljam sploh), vsi mlečni izdelki: sir, jogurt, skuta,... pa še kupljene kašice je potrebno preverit u nulo, če ne vsebujejo slučajno mlečnih beljakovin, jaz jih uporabljam izjemoma, če res ne gre drugače, predvsem zaradi konzervansov). upam, da te nisem prestrašila, pa ni noben bavbav, ko se navadiš na kuho. je vredno zdaj biti dosleden in paziti, da je hrana kvalitetna in primerna. za patronažko pa... hmm, moja je bolj špegala po stanovanju kot povedala kaj koristnega, tako da glede hrane je tukaj koristen link: http://med.over.net/forum5/read.php?46,1572308 za sprintat in nalimat na hladilnik! bušika, nič moram pogledat, kdaj sta tvoji 2 rojeni, ker včeraj sem za B v Lj vidla eno mamico, blont, z rdečim vozičkom, tamaučka po moje mlajša od mojih... hmmm, ti tut šetaš minič? aha, dobrih 5 mesecev, ja bi blo tu nekje... babike, vse, ki sem vas pozabla omenit - ste v mojem srcu , no, no...
< Sporočilo je popravil nokes -- 19.11.2009 14:36:15 >