taškica
|
Aknela - super voziček! Mlinčka - pa sta res kot iz marcipana, ti imaš tako lepo urejen vozek in pupe! Mlinčka, Buši, Aknela in Snežinka; glede na to, da imam 2 fantka se lahko kaj zmenimo glede prihodnosti. So mi vaše dekline kar všeč. Sicer bosta še fanta kaj sama dodala... glede Jurija je stvar bolj ali manj odločena, ga je zadnjič Karolinca od Pikatare tako zavzeto osvajala, da je bil revež čist preč.... . Lara tudi mi pri ft veliko delamo - nas ima eno uro notri. Ona jih kar premečka, pa pokaže vaje: z rokicami naprej, da se teža prenese, pa obrat, noga pokrčena, celo telo čez moja stegna, da skrči nogico, sedenje z žogo, oblačenje v mojem naročju, hranjenje v naročju itd. Upam, da ti je kaj jasno. No pa še ena anekdota iz čakalnice pri pediatru. Bila sem sama z Andražem v rokah, Jurij je ostal pri babici. Zraven mene pa ena mamica s 3 m dojenclnom, ki je zgornji del + glavo držal kot enoletni otrok. Pa ga pohvalim: JAZ POZITIVNO:"Joj gospa, vaš pa tako lepo drži zgornji del in glavico, za tri mesece - pravi junak" ONA NAVDUŠENO:"Ja, je pa že pri 2mesecih držal, pa čebljal, pa zdaj hoče samo stat itd." JAZ UMIRJENO:" Ja, moj Andraž pa niti slučajno ni takole držal glave pri 3 m. Je malo mehak. Hodim z njim na ft. Veste, se mu pozna ker je dvojček." ONA PAMETNO:" Mislim, da to nima veze. JAz imam 4 otroke, ta zadnji je četrti in so vsi tako držal se pokonci". JAZ MALCE JEZNO:"Veste, to, da je dvojček IMA vezo". ONA EVFORIČNO: "Ne pa je nima, bom pa ja vedla - imam 4 otroke" JAZ NERVOZNO:" Tud jest ima 4 otroka, ta je četrti in to veliko pomenti, ker je dvojček!!!!" ONA HITI:" NIMA veze; eden je bil kozorog, pa bik in ribi, ta je pa lev!" JAZ v smehu: "ja....sej jaz pa nisem govorila o horoskopih, ha, ha, ha!!!!" No toliko o mamah in dvojčkih . Ajde držite se! Čao Norman!!!!!!!!!!!!!!