nokes
|
hojla, blančkovi, še tukaj: iskrene čestitke za supersko prvo leto!!! si zmatrana? ha-ha, odpočila si boš kmalu, no, ne tako kmalu, poleti, na dopustu, no, ne ravno na dopustu, na šihtu, hja, če verjameš, ,.,. NIKOL!!! no, pol, ko bosta šla študirat na dunaj al kam že... ja, kje ste ostale? že dopustujete? kaj novega? bušika me je nakurila s piknikom, tako da sem za, samo mora bit med vikendom, ker eni mamo službo . lepo, da se je oglasila še senčka, pa miška, bravo rokec, buši, alenka, belen, uživajte na morju in v vodi, lara, uživaj v vaši prikolci, kako zavesice? delajo? malaf, pri vas gužva, ha? upam, da ste lepo in ste zdravi, jooooj, bom še kero pozabila, pa se bom pol sekirala: mlinčkova tud kafetke še servira, pa pikatara pridno obvešča o atrijskih radostih! bravo atrij! uf, sej sem vedla; almk, tudi vam vse najlepše in čestitke! kalina, tamala sta luštna ful! bravo! gemelli, kako pri vas, vas je povsod polno, kaj? hedi???!!! sad te ima, pa te nema... kako sta tamaučka? pridna? miha že kadi? je špelca že baletka? jao kam gre ta čas... okej, lepo bodite, pridem še kaj (sam da nas "2010-ke" ne prehitijo ) pa pridne bit,