|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
31.3.2010 10:50:40   
pikatara
Miška Rokec bo kmalu tako velik, da ga boš iz avta kar v rokah nesla, zato verjetno nima smisla za vozek. čez pol leta bo pa že sam šel.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
31.3.2010 11:00:28   
hedviga
Pupe na hitro:

Pika, VSE NAJBOJŠE z zamudo!!!!!!!!

Pri nas je bilo pretekli teden joj prejoj. Špela na meji zakuhanja, tečna ko sto hudičev... Zgleda zobje, ker k sreči ni bolj zbolela.
Je pa zdaj tudi ona shodila kot kaže in tudi ona noče nehat. Miha je tehniko izpopolnil, nori in dela kroge po hiši, pa pade in jovo na novo... Špela bi tudi, pa ji še ne gre.
Na kavče oba lezeta, padata, žal jima je lastna varnost še španska vas. Razmišljam o čeladah in močnih persenih zame. Spanje . Špela na eno uro, do včeraj, Miha kokr tolk.
Je pa moj ljubljeni fino zbolel in smo ga iz preventivnih razlogov in predvsem ker mora počivat odselili k tašči. Jaz pa imam na gostovanju starše ali taščo ali... norhaus in se mi meša.
Sicer sta pa mala dva vsak dan bolj polna norij in meni se zdita takoooo pametna!! Povem ob priliki in vse vas obožujem, predvsem pa Nokijine mišičaste lepotce!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
31.3.2010 11:22:51   
pikatara
Hedi držite se. Pa čimmanj mam in tašč, da se ti ne zmeša. Včeraj bi morala bit sama z njima cel dan, pa sta bila tako tečna zaradi vremena, da smo raje šli z njem po trgovinah in večinoma čakali v avtu, da je bil mir. Iščemo gugalnice, žare, mize,... da atrij uredimo. Ja pa bazilike, pa timjane, pa majaron,... Sam tartufi še manjkajo. Bom šla k Snežinki na tečaj vrtnarjenja.
Cel dan visim za računalnikom, ker davke zadnji dan oddajamo, pa seveda nič ne dela. Kličem davčno že cel dopoldan.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
31.3.2010 11:27:09   
Alenka-8
Dan. Deževen dan. Miška, mi imamo enojne marele. Dve seveda. Chicco winter london stroller. Kupljene preko Pramworlda za 150 eur (obe skupaj + poštnina). Zadovoljni ful, sploh ker so zraven tudi zimske vreče. Imamo pa tudi dvojnega Maclarna, ampak moram rečt, da sta mi ta mala že kar težka za v ta voziček. Ker je veliko manj vodljiv kot veliki  Baby welt, ki ga tudi še imamo. Saj prostora imata še dovolj, sploh zdaj, ko nista več v bundah. Ampak ju komaj porivam pred sabo. Po moje bo kmalu na Bolhi pristal. Skratka ja, skladišče otroške opreme, to imamo že nekaj časa.user posted image Te enojne marele so pri nas ful v uporabi, vedno kadar smo vsi skupaj. Noki, tudi mi poznamo take dneve. Se mi zdi, da so zadnje čase kar pogosti. Al pa sem sama že tolk utrujena pa imam manj tolerance. Ma se mi zdi da non stop nekaj cvilita pa za mano lazita, obvezno oba. Obvezno tulit, ker cartala bi se oba, pa seveda ne istočasno. Mogoče bi blo fajn, če bi bla hobotnica. Bi imela več rok.user posted image user posted image user posted image Jesta pa OK. Če pa kateri kaj mrda, pa pač ne dobi. Če bo lačen bo že jedel, saj sta dovolj velika. Pa tudi ne med najbolj suhimi. Na srečo sta vsaj začela čez dan malo bolj normalno spat – dvakrat po uro in pol. Vsaj takrat je malo miru.
Aja, a katera že daje ribe? Katere in kako jih pripravite?Pikatara - ja hiško na vrtu imamo uno plastično. Tisto, ki je zdej v Pikapolonici v akciji. Se ful rada igrata.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
31.3.2010 11:49:12   
nokes
ha-ha, sem vedela, da vas bo pogled na morsko obalo user posted image  zbezal na RR!!! user posted image user posted image user posted image

alenka, če bo prodajala maclarna, bi se javila za kontakt. resno razmišljam, da kupim.

glede hranjenja, ma ja, zvečer ju rada fajn napitam, da ponoči spita, ker drugače se zbudita in jima dam še flašo. no, danes sta spala do jutra bp.!!!user posted image

ribe dajem že kar nekaj časa, bi rekla da od 10 meseca naprej: zobatec (spečem s krompirjem v pečici), losos (zavijem v alu folijo, dodam zelenjavo, pokapam z limono in olivnim oljem, pečica 180 stopinj, 25 min cca) in postrv (pripravim v ponvi, kot za naju0 manj slano, le brez tržaške user posted image user posted image user posted image ) zraven vedno obvezno krompiR z blitvo in pikico česna, mata rada za pomazat.

a je kera kupila une gugalnice (rumene in rdeče kao konj al kaj) iz hoferja v akciji? ker jaz bi kupila eno, pa ne najdem NIKJER (ups), ne rabljene, ne nove. pikola, ker če bo takšna poscana pomald, moram neki naštimat, da se zamotita, ker bosta še na knjižno polico splezala. glihkar mi uničujeta moje remek delo: hiško iz kartona. bemusunce user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
31.3.2010 12:05:14   
4pikice
ne me basat, vse sem zbrisala, pa sem hotla shranit....šit

ponovi vajo...

miška- tudi sama sem v dilemi, da ali naj kupim enojni vozek. sicer imam marelo mc laren, a sem sedaj videla, ko po navadi ne zbolita skupaj, da bi bilo fajn, da ko gre samo ena ven, da imamo enojnega. za prav dober mehanizem, da bi dal dva skupaj pa še nisem slišala, prej obratno, da se ne obnese ta zadeva ravno najbolje. za drugo leto pa že vem, da bomo imeli enojnega, ker bo mclaren že premajhen, in to takega, ki ima zadaj še za stat, tako bo ena stala, druga sedela, pa se bosta menjali. moja frendica ima tako, njeni punčki sta ravno za leto strejši od naših, in se full obnese.

hedi- čelada se sicer dobro sliši, a če bi jo naša lina imela, bi se še naprej na glavo metala, tako pa se sedaj po treh hudih buškah, recmo malo bolj pazi, dočim je ana doktor na tem področju, vse takoj zašteka. in vsaka slaba izkušnja je tudi zadnja, tako dobro si vse zapomne. s kavča pa še ni nikoli letela, je previdna sto na uro. in ko lina odpira priprta vrata,porine vrata in leti mimo, če ji bodo vrata preščopnila prstke sploh ne gleda, če rata rata, če ne pa jok. ana si je samo 1x preščipnila in nikoli več.

no približno tako sem prej napisala

lepo se mejte pa indijanski obred klicanja sonca doma izvajajte, da čim prej pride...

aja pa še to hedi user posted image user posted image za zdravje

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 31.3.2010 12:09:37 >

2+1=4pikice

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
31.3.2010 12:07:39   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Cel dan visim za računalnikom, ker davke zadnji dan oddajamo, pa seveda nič ne dela. Kličem davčno že cel dopoldan.

ne vem, če boš kej priklicala, ker nočejo dvigat telefona, imajo že tko full dela...user posted image da ti rata

2+1=4pikice

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
31.3.2010 12:07:55   
Alenka-8
NOkes, Maclarna bomo do jeseni skor sigurno še imeli. Tako, just in case. Za v kako trgovino le še prav pride, kadar sem sama. Malo bolho spremljaj. Zadnjič je bil en Chicco za dvojčke gor.
Hvala za recepte. Mi smo do zdaj samo soma jedli.
Mah, moja dva zvečer malo pred sedmo pojesta vsak na 160 ml vode mlečne kaše in ob osmih, predno gresta v posteljo, še vsak 160 ml mleka. Pa je dovolj do jutra. Lana včasih celo ne spije mlaka, pa se zaradi tega ne zbuja. Ponoči ne jesta od treh mescev in pol. Spita, mamo pa včasih duda intervencije. Je pa ful boljše, od kar imata dude privezane na spalno vrečo. Najdeta sama.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
31.3.2010 12:11:24   
Alenka-8
Aja še to - mi imao une konje iz hoferja (samo enga no) ampak je še na podstrešju. Imamo pa uno plastično gugalnico, enga polžka, tudi iz hoferja, in ga imata ful rada. Pa tudi čist navadnega lesenega konjička s tržnice. Sem jima pa zadnjič v Toysu kupila še tako plastično gigalnico za dva oz. tri, sam se Lana noče z Jašo gugat, ker je mali prevelik divjak. Pikapolonica ima ful tega.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
31.3.2010 12:14:17   
Alenka-8
evo, Hedi, a bi kaj takega?
http://www.izvirnadarila.si/index.php/zascitna-celadica-za-otroke
Tudi pri nas bi prav prišlo...

Ma moja dva spita že od desetih...user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
31.3.2010 12:23:03   
pikatara
Ribe jesta z nama. zadnje čase rečeva v ribarnici naj jih nama sfilirajo, ker sta taka požeruha in ful tulita, če ni hrane takoj. Z glave in kosti na skuhava juho, jo rada pijeta. Sam gre prepočasi, pa jima kar v flaško dam. Jesta pa vse, orade, brancine, morsko žabo, škarpeno, osliča, zobatca, sardelce. Pa školjke v pašti, pa tarufe, pa krače,... Za jest jima dajeva vse, zadnjič sta mazala domače orehove rogljičke. Edino navadnega mleka še nista dobila samega za pit, le v kakšni hrani. To jima moram še probat dat. Zvečer imamo večkrat kosilo šele okoli 19 in jesta z nama, pred spanejm pa AM. Ponoči vedno manj jesta, se sicer zbudita, Karolina za dudo, APtrik pa za pobožat, vendar, če nehata tulit, jima ne dam za jest. Zjutraj pa okoli 8.30 do 9 mlečno kašico.

4 pikice, so na davčni sami zrihtali, tako da sem lahko oddala.

Naša nova formulca se super obnese, tako da marele pri nas ne bo. ta star voziček bom pa čez poletje v kolesarnico dala za vsak slučaj, ampak mislim, da ga ne bomo rabili.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
31.3.2010 12:37:56   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Aja še to - mi imao une konje iz hoferja (samo enga no) ampak je še na podstrešju. Imamo pa uno plastično gugalnico, enga polžka, tudi iz hoferja, in ga imata ful rada. Pa tudi čist navadnega lesenega konjička s tržnice. Sem jima pa zadnjič v Toysu kupila še tako plastično gigalnico za dva oz. tri, sam se Lana noče z Jašo gugat, ker je mali prevelik divjak. Pikapolonica ima ful tega.

uf, imaš pa pravo otroško igrišče doma, lohk pridemo? user posted image  gugalnica za 2: isti razlogi, da je ne bomo imeli, sta še nekompatibilnauser posted image

bolho gledam, do zdaj mi ni nič ustrezalo. user posted image

padanje, no, naša 2 sta kar spretna, po moje je to posledica drila na fizioterapiji, se dobro ulovita na roke. zaenkrat. user posted image

nokes

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
31.3.2010 12:47:20   
blanč
Pridneuser posted image komaj sem se prebila čez vse poste pa seveda mislila veliko napisat pa mi je zdaj vse ven padlouser posted image user posted image user posted image
Miš mi tudi imamo robe do krova. Če kupiš marelci posamezno, se dobi ena sponka, da ju spneš samo pojma nimam kam potem s to gorilo sploh lahko grešuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo nabavili še dva jeftina vozička trikolesnika z velikimi gumami in premzico, ker imava upanje, da bomo poleti lahko kaj rolali po savinskiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ribe, mi bomo začeli z njimi okrog prvega maja ko gremo končno na en kratek dopust samo še ne vem ali se ga naj veselim ali ga naj pričakujem z grozouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
31.3.2010 14:11:11   
pikatara
Blanči kaj te bo groza dopusta? To so vedno najlepši trenutki družine. Naš prvi je bil ko sta bila stara 2 meseca. Bi letos šli že za veliko noč pa ima oči obveznosti tako da čakamo 1.maj.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
31.3.2010 14:28:12   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Miš mi tudi imamo robe do krova.

user posted image ne dvomim v to...
A veš, da spet neki razmišljam o kakem unem grdem stolu za hranjenje...

Mi smo nabavili še dva jeftina vozička trikolesnika z velikimi gumami in premzico, ker imava upanje, da bomo poleti lahko kaj rolali po savinskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sm vedla... a to kere si nabavla, pa ne bi delila z nami...

Ribe, mi bomo začeli z njimi okrog prvega maja ko gremo končno na en kratek dopust samo še ne vem ali se ga naj veselim ali ga naj pričakujem z grozouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odvisno al boš šla kampirat, al na AI.
Pa al boš mogoče še kake dodatne roke s sabo vzela...
Men se to trenutno zdi še zelo težko izvedljiva varianta.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 31.3.2010 14:31:50 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
31.3.2010 14:35:09   
miska73
Marele... moj že ves cajt navija za to, da bi imeli dva enostavna enojna voza.
Bom še malo prespala tole.
Sem pa gledala tele
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
31.3.2010 15:16:57   
blanč
Dopust bo v apartmaju še dvema prijateljema tako, da roke bodouser posted image
Miš, tele marelce so super. Meni sicer ne ampak lepe pa fulll... Jaz navijam za štango odspredi, da ko sedijo, se lahko tudi malo naprej nagibajo in mi jih ni treba čez rame privezovat... in bla, bla, bla... saj me poznaš, ni ga čez kamot...
Imamo pa tele dodatne vozičke, seveda brez košare in vreče...
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
31.3.2010 15:21:31   
blanč
Miš pa še tole... Uni grdi stoli pristali en štuk nižje pri taščici mi pa uzeli gor ikeine in hranjenje je zakon. V unih sta se mi kar naprej neki zvijala, dol lezla se ...joj.., tu pa ne moreta nikamor in končno v miru pojemo pa še oba naenkrat lahko hranim, kar pri onih ni mogoče, ker bi rabla roke ko barbapapa...

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
31.3.2010 15:36:26   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Marele... moj že ves cajt navija za to, da bi imeli dva enostavna enojna voza.
Bom še malo prespala tole.
Sem pa gledala tele
user posted image

jaz pa tele user posted image

sem se spomnila, kje sem videla sponke za 2 enojna vozička, tule.

eh, držte pesti, da tamala še malo spita, danes sta ne-mo-go-ča user posted image

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
31.3.2010 15:39:57   
pikatara
No še eno za hec z naše strani: v nedeljo imamo žur za otroški rd, ker so najuvsi gnajavili da brez žura ne gre. K sreči je čez praznike, da se je seznam skrčl, pa nam nekaj vreme nagaja. Je moj štel ljudi in stole, ki jih imamo in prijavil, da je tudi skret školjka stoluser posted image . Držite pesti za brezdežje, ker nas je že 29 odraslih + nešteto otrok.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
31.3.2010 15:41:46   
pikatara
Noki če hočeš malo zamenjam, ampak sedaj oba spita. bo kmalu drugačeuser posted image . Na trenutke je moj moto posodim dva otroka in psa.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
31.3.2010 15:53:03   
mlinčka
Eeee, zdej pa vidm, kaj bi blo treba zjutri limat namest/poleg kofeta, da dobijo matere dvojčkov zagon user posted image ! Noki, bravo, bravo!

Mislim, da mi bo zneslo samo par zadevic pokomentirat, kar tko, bolj po spominu.

Noki, hvala za tisti SMS un dan! Sem smotana in sem pozabila odgovorit user posted image . Če ne nardim prec, gre pa pa...

Ribe prakticiram že kar nekje od 8. mesca naprej, je pa res, da jih zaenkrat čisto enostavno samo skuham in z vilco "natrgam" na majhne koščke (itak samo razpade). Do zdaj sem imela na repertoarju lososa in rdečo postrv. Zraven pa seveda špinača ali blitva in krompir.

Miška, sem bla najprej tud sama v dilemi al 2 enojni al eno dvojno marelo pa sem se potem kar za dvojno odločila. Večinoma ju sama vozim okol, za spenjat pa baje res ni nobene kvalitetne rešitve. Pa zaenkrat tud še ni blo potrebe, da bi samo eno okol vozila. Kot pravi Pikatara, boš Rokca počasi začela kar v naročju nosit in bo lažje. Če ne pa tko kot naša vrla šopingbejba blanč naredi pa kupi kar vse troje user posted image . Pri Cosatto mareli je pa mogoče res edino to pomanjlkljivost, da ni tiste sprednje štange. Jo zaenkrat sicer še nič ne pogrešam, verjetno jo pa kdaj bom. Sicer je pa meni osebno super!
Vransko? Pa saj smo ble glihkar tam in to kar 4 dvojne! Sej ga nisi tolk žingala, da se ne bi spomnla user posted image !
Blanči, dopust bo super, nič bat! Mi tud pičimo za prvomajske mal na oddih. Wiiiii user posted image !

Pogrešam Šedov! Kje's bejbaaaa? Pa ostale nejavljajoče seveda itak!

Barbk, srce, lej kolk nas je dans na kupu...pridi, pridi user posted image !

Eh, morm gret!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
31.3.2010 16:44:57   
miska73
Noki ma ti si res zakon.
Sem gledala tole tvojo Hulo... sam mi nekak ne sede.
Mi je tolk všeč tale, ker ma tolk luštno zimsko vrečo zraven.
Kolk je pa poštnina?

Sem pogledala na ebayu in so tam tudi tele konektorji za vozeke.
tule
Sam so pa res konjski.

Mlinči nisem jst pozabla... nego jst bi spet šla mal na pivo/kavo/čvek...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
31.3.2010 17:09:33   
miska73
Ja Šedov kje si mi ti? A te bo treba na FB za rokav pocukat?

Blanči a je bla to kaka akcija al si jih na bolhi snela? Kako se pa zložjo? Tko kot marele ali slabše?
Bom še mal potuhtala glede tele štange spredaj, a jo rabim al ne.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
31.3.2010 17:12:16   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Miš pa še tole... Uni grdi stoli pristali en štuk nižje pri taščici mi pa uzeli gor ikeine in hranjenje je zakon. V unih sta se mi kar naprej neki zvijala, dol lezla se ...joj.., tu pa ne moreta nikamor in končno v miru pojemo pa še oba naenkrat lahko hranim, kar pri onih ni mogoče, ker bi rabla roke ko barbapapa...

Sej sem vedla, da moram sam na glas povedat... pa da mi nekdo potem nazaj pove, da tega pa res ne nucam...user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?