4pikice
|
ne me basat, vse sem zbrisala, pa sem hotla shranit....šit ponovi vajo... miška- tudi sama sem v dilemi, da ali naj kupim enojni vozek. sicer imam marelo mc laren, a sem sedaj videla, ko po navadi ne zbolita skupaj, da bi bilo fajn, da ko gre samo ena ven, da imamo enojnega. za prav dober mehanizem, da bi dal dva skupaj pa še nisem slišala, prej obratno, da se ne obnese ta zadeva ravno najbolje. za drugo leto pa že vem, da bomo imeli enojnega, ker bo mclaren že premajhen, in to takega, ki ima zadaj še za stat, tako bo ena stala, druga sedela, pa se bosta menjali. moja frendica ima tako, njeni punčki sta ravno za leto strejši od naših, in se full obnese. hedi- čelada se sicer dobro sliši, a če bi jo naša lina imela, bi se še naprej na glavo metala, tako pa se sedaj po treh hudih buškah, recmo malo bolj pazi, dočim je ana doktor na tem področju, vse takoj zašteka. in vsaka slaba izkušnja je tudi zadnja, tako dobro si vse zapomne. s kavča pa še ni nikoli letela, je previdna sto na uro. in ko lina odpira priprta vrata,porine vrata in leti mimo, če ji bodo vrata preščopnila prstke sploh ne gleda, če rata rata, če ne pa jok. ana si je samo 1x preščipnila in nikoli več. no približno tako sem prej napisala lepo se mejte pa indijanski obred klicanja sonca doma izvajajte, da čim prej pride... aja pa še to hedi za zdravje
< Sporočilo je popravil 4pikice -- 31.3.2010 12:09:37 >