4pikice
|
sem že nazaj. pa grem lepo po vrsti.končala sem pri tebi stijan. so ostale vse lepo napisale, se vsem pridužujem, tebi pa želim veliko veselja z otrokci, ki so pravi zakladki naj ti oni dajejo moč. Što ne ubija jaća!! in to drži kot pribito!Ko ti bo pa hudo, pa nič v sebi držat, zjoki se, daj iz sebe, me tuki te bomo pa tolažile in čas bo naredil svoje in tudi to bo enkrat lanski sneg. Koplake- jest bom pa kar ta stare oblekla , mi bodo spet prav, tale ločevalna mi je že skor 10kg, še kilco al pa dve pa bom v starih cunah, nekatere so mi že prav . noki- tudi ti si karsna, te mam rada, pa vesela sem da te, "poznam" čevlji- pri nas jih še ne nosita, zunaj še ne hodita, od enega leta dalje imata za doma cicibanove copatke, ko pa bosta napredovali pri hoji, se bomo pa tudi mi podali na lov, tako, da mi bodo vaše izkušnje prav prišle, kar pridno pišite. stolčki "trip-trap"- nekaj podobnega a bistveno ceneje http://www.bolha.com/oglas3233038/otroski-stolcek-za-hranjenje-sigma-ii vedno na zalogi, tudi mi bomo kupili, vendar malo kasneje, ker so te k se lako spančka v njih še zelo praktični, lina in ana po kosilu vedno v njima zaspita, potem ju pa samo prestavim v posteljico, brez joka, super. blanč- komi čakam, da gremo tudi mi v toplice, za prvomajske najbrš, kje se kupi te obroče VSE NAJBOLJŠE STELLA & PIA pikatara-me kar stiska, ko berem, držim pestke za malo karolino, pa tudi vidva, mami&oči, držita se! še glede zaprtja. pri nas je lina tudi skoz zaprta ana pa je enako, pa serje 2x na dan. zaenkrat lini lahko še pomagam tako, da ko vidim, da se napenja (po navadi vsak drugi dan), jo dam na povijalno, robček na prst (moj seveda), pa v ritko z njim, še prej njene nogice na trebuh fejst pritisnit, kar gre vedno težje, ker je tamala že močna kot bikec in se brani 100/uro. potem pa veseli dogodek, je kot bi rojevala revica,pritiska, je čisto rdeča v glavo, take debele klobase pokaka, da me je groza!!! Barbk- tudi, meni lubčka, ki me nisi omenila, ga vračam, pa pozdrave tudi. držim pesti in pošiljam za žiga.jest sem tudi na ločevalni, zakaj pri tebi ne pali več? noki- jest tudi zdajle sejvala, ko sem tebe brala, da nisi, tud najboljšim se zgodi pika- patrik hodi!! malaf- naše še tudi ne hodita,sta tudi bolj ziher po štirih, ne sekiraj se , nič ni narobe, eni prej drugi kasnej pika- dohtarji??? jih ni vedno resno za jemat, ana je pri nas tudi bolj astenični tip,poje vola in pol, pa gre vse skoz njo, suhica, lina pa poje po moje celo manj pa ima skoraj kilo več senčka- dopust. letos ne gremo na morje, ampak k tašči in tastu, ki živita blizu toplic pa bomo tam v hotelu s 5*. ker se bolj malo vidimo, se imamo zelo, zelo radi, ta veliki sta čisto nori na njiju. z mojim sva se tako odločila, ker se nama zdi bolj praktično. že lani je bilo tako in je bilo super. Sem domov prišla z opranimi cunami, lepo spočita, res super. bučke in polenta, dobra ideja, tudi pri nas danes na meniju larči- dobro jutro, dober dan, tudi ti se imej fajn Alenka- za korake sneži- pri nas je šipa za lizat, lubčkat pa za z rokam tolčt gor, glave še nista pogruntali, hvala za nasvet glede čevljev, ne bi pomislila na to. noki- sej sem se že dons temu smejala evo urca je okoli, sem vas prebrala, pokomentirala, ana se je pa tudi ravnokar zbudila. lino imam pa v vrtcu, jo je možek zjutraj peljal joj, pa sonček sije,iiiiiiiii, gremo veeeeeen dekle11, miška, meta22, marijaa,belen, mlinčka,hedi in vse zgoraj navedene....
< Sporočilo je popravil 4pikice -- 23.3.2010 12:29:14 >