|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
23.3.2010 11:15:14   
pikatara
Noki če tele kje najdeš pa poročaj. Mi mamo pa one trde, ta prave superge (podedovane).

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
23.3.2010 11:47:16   
meta22
hej punce,

meni bi pasal danes ena kava z žganjem!user posted image smo čist zgubili ritem hranjenja in spanja na tri ure. zdaj ena spi druga pa gleda, al pa joče. tako da če nimam ene v naročju je pa druga. ne vem, kaj je to. upam da se uredi!!user posted image
smo bili včeraj v B na kotroli rasti. sta se v 12 dneh zredili za pol kile in je P rekla da je to preveč in da naj ne dajem več tolko za jest. ju zato tudi baje mantra želodček. pojesta ena okrog 90 druga okrog 70 včasih manj ali več. ali se vam to zdi dosti? aja, jesta pa vsake tri ure. so mi rekli naj ju zbujam. sedaj ju ne zbujam več in jesta takrat ko se zbudita. bomo videli kako bo.
sem pa ju ponočći pustila spati in nič budila. sta se sicer budili in nekaj godrnjali vendar sta spali naprej. od 23.00 do 5.30.user posted image user posted image ali naj ju pustim? a svoje user posted image user posted image dojite vsako ob svoji uri, al pač ko je ena lačna še drugi date. a ima vsak user posted image svoj ritem spanja in hranjenja? sem natrosila vprašanj!! sem čist zmedena zadnja dva dni!user posted image

stijan, polno user posted image za vas. jaz si v takih situacijah vedno rečem: je že za nekaj dobro. najdi ta nekaj. Upam da se vam čim prej uredi. sicer pa ti zraven tvojih sončkov definitivno ne bo dolgčas. vseeno moj komentar: p*****ti P*z.de!!!

blanč, vi pa uživate sto na uro. Jaz bi tudi!!!! uf, kje so ti lepi časi. user posted image

kile: zaradi moje nosečniške sladkorne sem trenutno na 8 kg minusa kot pred nosečnostjo. user posted image mi je pa ostal ogroooomen trebuh in starih kopalk niti pod razno še ne oblečem. se bom prijavila na tečaj trebušnega plesa.

pikatara user posted image user posted image user posted image da bo se vse porihtalo. ko berem take težave, se zavedam da jih mi sploh nimamo. glede zaprtosti: mi smo pri ta večjem imeli enake probleme. so mi v lekarni svetovali sirup isilax bimbi. nam to še vedno pomaga. ko nekaj dni ne kaka mu ga dam. je iz raztlinskih izvlečkov slive in jabolka.

dopust: kaj je to ?user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
23.3.2010 11:51:37   
dekle11
Živijo babike,

za nami prva viroza... cel teden in še več nas je dajalo. Sicer brez vročine, je pa zato na ušeska udarilo, čeprav smo noske čistili non stop. Ni časa, da bi za nazaj brala, sem samo preletela in ... Stijan, objemčki od nas. Bom še kak stavek napisala, ko bom manj razkurjena. Take zgodbe me res, ampak res razkurijo. Najlažje je odgovornost preložiti in iti - ja uživat. Kot, da nič ne pušča za seboj. Drži se punca. Piši na zasebni mail če kaj rabiš. Resno.

Zdaj šele ugotavljam kako razvajena sem bila, ker sem imela cele dneve mami pri nas na gostovanju. Eh. No, pa saj smo že veliki in super nam gre. Zdaj pa šibam. Nekaj si stlačim v usta, pol pa šibamo vem. Že slišim zaspane glasove... Ker mi nočemo več ležati, za sedeti pa tudi nismo. Potem pa lovim trenutek ko sta vsaj malo zaspana in z malo sreče smo potem kako slabo uro zunaj in spimo. Drugače me pa gledata dva para oči - in malo nosim enega, malo drugega, pa malo se deremo in tečnarimo in z nogo porivam voz .... Hja, takle mamo.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
23.3.2010 12:23:36   
4pikice
sem že nazaj. pa grem lepo po vrsti.končala sem pri tebi stijan. so ostale vse lepo napisale, se vsem pridužujem, tebi pa želim veliko veselja z otrokci, ki so pravi zakladkiuser posted image user posted image user posted image user posted image naj ti oni dajejo moč. Što ne ubija jaća!! in to drži kot pribito!Ko ti bo pa hudo, pa nič v sebi držat, zjoki se, daj iz sebe, me tuki te bomo pa tolažile in  čas bo naredil svoje in tudi to bo enkrat lanski sneg.

Koplake- jest bom pa kar ta stare obleklauser posted image , mi bodo spet prav, tale ločevalna mi je že skor 10kg, še kilco al pa dve pa bom v starih cunah, nekatere so mi že pravuser posted image .

noki- tudi ti si karsna, te mam rada, pa vesela sem da te, "poznam"

čevlji- pri nas jih še ne nosita, zunaj še ne hodita, od enega leta dalje imata za doma cicibanove copatke, ko pa bosta napredovali pri hoji, se bomo pa tudi mi podali na lov, tako, da mi bodo vaše izkušnje prav prišle, kar pridno pišite.

stolčki "trip-trap"- nekaj podobnega a bistveno ceneje

http://www.bolha.com/oglas3233038/otroski-stolcek-za-hranjenje-sigma-ii   

vedno na zalogi, tudi mi bomo kupili, vendar malo kasneje, ker so te k se lako spančka v njih še zelo praktični, lina in ana po kosilu vedno v njima zaspita, potem ju pa samo prestavim v posteljico, brez joka, super.

blanč- komi čakam, da gremo tudi mi v toplice, za prvomajske najbrš, kje se kupi te obroče

VSE NAJBOLJŠE STELLA & PIAuser posted image user posted image user posted image user posted image

pikatara-me kar stiska, ko berem, držim pestke za malo karolino, pa tudi vidva, mami&oči, držita se! še glede zaprtja. pri nas je lina tudi skoz zaprta ana pa je enako, pa serje 2x na dan. zaenkrat lini lahko še pomagam tako, da ko vidim, da se napenja (po navadi vsak drugi dan), jo dam na povijalno, robček na prst (moj seveda), pa v ritko z njim, še prej njene nogice na trebuh fejst pritisnit, kar gre vedno težje, ker je tamala že močna kot bikec in se brani 100/uro. potem pa veseli dogodek, je kot bi rojevala revica,pritiska, je čisto rdeča v glavo, take debele klobase  pokaka, da me je groza!!!

Barbk- tudi, meni lubčka, ki me nisi omenila, ga vračam, pa pozdrave tudi. držim pesti in pošiljamuser posted image za žiga.jest sem tudi na ločevalni, zakaj pri tebi ne pali več?

noki- jest tudi zdajle sejvala, ko sem tebe brala, da nisi, tud najboljšim se zgodi

pika- patrik hodi!!user posted image user posted image

malaf- naše še tudi ne hodita,sta tudi bolj ziher po štirih, ne sekiraj se , nič ni narobe, eni prej drugi kasnej

pika- dohtarji??? jih ni vedno resno za jemat, ana je pri nas tudi bolj astenični tip,poje vola in pol, pa gre vse skoz njo, suhica, lina pa poje po moje celo manj pa ima skoraj kilo več

senčka- dopust.  letos ne gremo na morje, ampak k tašči in tastu, ki živita blizu toplic pa bomo tam v hotelu s 5*. ker se bolj malo vidimo, se imamo zelo, zelo radi, ta veliki sta čisto nori na njiju. z mojimuser posted image sva se tako odločila, ker se nama zdi bolj praktično. že lani je bilo tako in je bilo super. Sem domov prišla z opranimi cunami, lepo spočita, res super.
bučke in polenta, dobra ideja, tudi pri nas danes na meniju

larči- dobro jutro, dober dan, tudi ti se imej fajn

Alenka-user posted image za korake

sneži- pri nas je šipa za lizat, lubčkat pa za z rokam tolčt gor, glave še nista pogruntali, hvala za nasvet glede čevljev, ne bi pomislila na to.

noki- sej sem se že dons temu smejala

evo urca je okoli, sem vas prebrala, pokomentirala, ana se je pa tudi ravnokar zbudila. lino imam pa v vrtcu, jo je možek zjutraj peljal

joj, pa sonček sije,iiiiiiiii, gremo veeeeeen

dekle11, miška, meta22, marijaa,belen, mlinčka,hedi in vse zgoraj navedene....user posted image

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 23.3.2010 12:29:14 >

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
23.3.2010 12:59:01   
hedviga
Em torej na hitro, medtem ko se rižota cmari.
Čevlji- do sedaj smo imeli gumice za notri in za notri imamo to še vedno, pa spodaj še ene štumfe. za ven pa une pleztene z usnjenim podplatom. Ko je bilo fajn mraz pa ene neke take medvedkaste zadeve.
Sedaj je Miha dobil prve čevlje, kupljene neplanirano in mimgrede v Chiccotu za 50 posto ceneje. Probal jih je med spanjem, imajo neko pametno pogruntavščino da daš podplat ven. Sedaj se na njih doma navaja, malo je bolj štorast ampak gre. Bomo vidli kako se bo obneslo v naprej. Za Špelo še nimam nič.
Unile na linku od Noki so mi videt kjutkano, ampak se mi zdi da so bolj za tople dni brez luž in blata in tega.

teže - Špela ima 9 kil, Miha 12kil...

< Sporočilo je popravil hedviga -- 23.3.2010 13:05:48 >

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
23.3.2010 13:58:31   
blanč
Napisale toliko, da sem vas samo na hitro preletelauser posted image . Čevlji, jaouser posted image user posted image user posted image za našega bernardka samo allstarke, pa so drage ko sv...inj..a.... bo dobu kak pocen ponaredek, eh kaj čemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
4pikice obroči so bli nabavljeni preko mamine čvekalnice...
Stijan imaš ZS.
Jaz sem dala otroke danes v tavrh.... Sem bla na kavitaciji zdaj grem pa zaradi slabe vesti za zapravljanje denarja v nič... pospravlat bajto... pol pa po otroke nazaj...
lep dan

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
23.3.2010 15:45:40   
almk
Ja kolk ste ble pa danes pridne user posted image ...sem si mogla kar mal čas vzet da sem vse prebrala...
moj je šel s tamalčkoma ven, jst pa kuhat..pa vas brat...
Vidim, da raziskujete čevlje - super - tudi mi jih bomo kmalu rabili...sicer sta oba dobila za darilo Nikice, ampak male številke, tako da so Ashi že premajhne, Taru pa ravno prav..Ashi sem (ker se še niti ne postavlja na nogice) kupila v Merkatorju Little star...tok luštkane - ampak sam za šminkirat..
Hvala za vse lepe besede - ampak punce - zdej mi bo pa že mal neroden user posted image ...moja postava je takšna odkar pomnim - sem sicer mislila, da se bom vsaj v nosečnosti kaj poredila, pa ni šlo..ampak veste tud biti suh ni vedno super...
Zdej pa na predavanja - mam za odelat še en izpit - pa diplomo, da zaključim to do konca porodniške...
Uživajte v sončku...poljubček vsem..

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
23.3.2010 15:47:43   
almk
aja pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za Karolino in Žigata...da bo vse tako kot mora bit..

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
23.3.2010 17:25:09   
miska73
meta pusti ju ponoči spati. Jst sem imela male nedonošenčke - smo prišli domov s po dvema kg.
Pa sem čez dan držala red hranjenja na približno 3 ure.
Ponoči sem ju pa pustila, da je vsak sam povedal.
No, vglavnem tako. Včasih sem pa tudi kakega zbudila.
Midva sva si z možem čez noč razdelila vsak enega otroka.

Prijateljica, ki je pa oba dojila, je pa delala ponoči tako, da ko se je en zbudil, je zbudila še ta drugega za jest.

Če te skrbi koliko pojesta... si zračunaj po naslednji formuli:
Na kg teže naj bi na dan pojedla od 130 do 190 ml.
Jst sem računala s 170, pa vedno malo več dala.

Kopalke meni bodo že lanske prav... sam imam pa bedre tolk povešene, da niso za v javnost. Najbolš da si kr kake jahalne hlače za čez kupim.

Triptrap lahko kupite tudi prek Recinkota (tisti, ki prodajajo robo za novorojenčkove pakete).
http://www.recinko.si/lesen-stolcek-hranjenje-otroka-p-2310.php

Barbk jst res upam, da se ti Žiga začne redit.
Ma jst se sekiram, ker se mi je Rok v 3 tednih zredil za 100 g. Pol pa tebe berem... sem se kr nehala sekirat.

Blanč jst čem kej več brat o tejle tvoji "gravitaciji"

Almk kapo dol, da ti uspe zraven še študirat.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
23.3.2010 20:52:31   
lara light
Spet samo taglavno...še kaj o prvih čeveljih, hvala vsem.

nikar zbujat ponoči; moja je mela 1,6 in on 1,9 kg ko smo prišli domov in sta sama povedala kdaj ponoči user posted image , še prevečkrat...včasih pa tudi pol noči prespala al pa celo nekakrat. Je pa to bil nasvet dr. cerarjeve, ko sem odhajala iz P domov. In sem si ga zelo zapomnila. Pa sta bla res neverjetno majhna za odhod domov.
almk, user posted image  za študij, ti si 2. pikauser posted image

otroci so različni. to vse vemo. barb, boš vidla, da se bo kar naenkrat obrnilo, vse hkrati bo, pridobival bo zlo na teži in obenem bolj odporen, ne delaj si prevelikih skrbi, to nobenemu ne bo pomagalo. user posted image

mam še kup reči, lubčke vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
24.3.2010 8:07:17   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
24.3.2010 18:38:27   
Barbk
Madonca kaj danes ni nikjer nobene...Mlinči šele zdaj sem uspela spit tvoj kufe. user posted image Zdele sem pa pojedla tekočo večerjo, mjami. user posted image 4Pikice ločevalna je superca, sam meni ne pali več tako kot si želim.Ko sem shujšala po njej, sem se začela tudi prehranjevati na isti način in še zmeraj nekako tako kombiniram. In zato ta dieta zame ne predstavlja takih "drastičih sprememb" tako v prehranjevanju in posledično tudi pri kilaži. Pa bi bilo vse super, če ne bi imela napade na šugr...in valda potem po prvem porodu tud kile niso šle tako dol oz. sploh niso šle.user posted image Bi se pa definitivno morala več gibat in bi potem šle tudi kile lažje dol. No zdaj sem užgala neko svojo varianto-zajtr še zmeraj sadje, kar mi super odgovarja, potem obvezno kofe ali dva kje na sončku z malimdvema, vmes mrbit še kak light prigrizek, potem pade kosilce in ob 18h zadnji obrok-Herbalifov šejk. In to je to. Kako bo uspevalo, pa me vprašte malce kasneje. Jaz sem optimist in se nadejam super rezultatov-bikinke to poletje definitivno padejo. user posted image sm=smiley36.gif]user posted image Pa še kakšen seks, pa bodo sploh super rezultati. user posted image Na zdaj pa šibam, treba tamicena skopat, pa pžama, pa zadnji obrok in v žižule mižule-onadva, not me. Se probam oglast še kasnej, če bo katera kaj zgovorna.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
25.3.2010 8:20:28   
Barbk
Drage moje prijateljice,

iskrene čestitke ob materinskem dnevu...Naj bo vsak dan, posebni dan, z nasmeški obsijan!
Rada vas imam

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
25.3.2010 9:09:00   
lara light
Barb, hvala enako tebi in vsem mamicam PRIJETEN MATERINSKI DAN!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Otročki naj bodo pridni, vse naj pojejo, pa zdravi, najsmejani, nič naj ne sitnarijo, nič jokajo,  ...itaquser posted image

Še dobro da sta vedve z mlinčko tu, sej smo hmal zginli...pa kje ste vse, sonce ven vleče?user posted image  mi mamo pojutr. krst in sem malo v gužvi, saj veste, pajke preselit, slikice od žlahte na vidna mesta, pa kej sladkega iz pečice...

I tudiuser posted image  U

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
25.3.2010 9:32:08   
mlinčka
En lep materinski dan, bejbe moje!

user posted image

Vas mal zanemarjam, vem user posted image . Kofe skuham, pol pa nič od mene. Bom morala v kratkem spet enga maratonskega udart user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
26.3.2010 7:45:24   
Barbk
Jutro bejbike,

ja kje pa ste vse za vraga????? Na sej zdaj jaz končno več čvekam tukaj pa ste mi vse ušle. Ma ja saj vem, sonček, pa prički, pa šetkanje...No jaz tudi zdele Manco odpeljem v vrtec-5 minut peš, pol pa tamsla dva popokam v voziček in grem en krog pol pa na kofetko v Kavala. No samo toliko, da sem vas prišla pozdravt oz. sem se prišla štemplat, da nou kera rekla, da sem dan špricala RR. user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
26.3.2010 9:29:08   
mlinčka
Dan!

user posted image

Barbk, zgleda, da se grejo naše pupe spomladansko čiščenje user posted image . Pridna si, da ne obupaš nad nami, se bomo že še kej bolj razgovorile. Meni tkole dopoldne bolj ali manj znese samo kofe skuhat, zvečer pa priznam, da dostikrat ni več prave volje za pisat. Bolj ali manj samo obždim pred TV in ni od mene nič user posted image .

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
26.3.2010 10:52:19   
4pikice
Skoraj sami kofeti....upam, da zaradi lepih dni, ki so za nami. pri nas seveda ni tako. bo bolj v smislu čiščenja pa ne spomladanskega, ampak bolezenskega. lina in ana sta bolni. ana je prešla iz bruhanja na driskanje in to fulll, sredi noči se pokaka do sredi hrbta, sicer pa zgleda zdrava, lina je pa včeraj začela z bruhanjem...

se še javim...

2+1=4pikice

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
27.3.2010 7:48:07   
Barbk
Jutro!
Evo vas malo pozdravim, malo pospravim, pa kak pralni stroj zalaufam, pol pa z Brino na FT, Žigca v varstvo k eni babici, Manči pa k drugi...
4pikice upam, da ste kaj boljš in da se ne razvije v kaj hujšega. user posted image
Pridne bodite......

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
27.3.2010 7:56:55   
nokes
ooo, dobro jutro vsem!

gospa mlinčkova bodo danes malo poležali, zato častim dvojno tiramisu kavo user posted image , karkoli to že je...user posted image

aha, ne gre, torej samo "navadna" dvojna:

user posted image

imejte lep dan, moj bo poln prečudovitih vtisov včerajšnjega večera!!!! user posted image  MWA!!!!

< Sporočilo je popravil nokes -- 27.3.2010 7:58:40 >

nokes

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
27.3.2010 8:59:27   
blanč
Še jaz hitr eno pristavim, ker jaz jo danes rabimmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image
user posted image
Lep večer, upam, da bo kmalu še kakšen...

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
27.3.2010 9:46:07   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

Skoraj sami kofeti....upam, da zaradi lepih dni, ki so za nami. pri nas seveda ni tako. bo bolj v smislu čiščenja pa ne spomladanskega, ampak bolezenskega. lina in ana sta bolni. ana je prešla iz bruhanja na driskanje in to fulll, sredi noči se pokaka do sredi hrbta, sicer pa zgleda zdrava, lina je pa včeraj začela z bruhanjem...

se še javim...

4 pikice kmalu se pozdravite...
naprave so v SLO. Samo iz carine jih še dostavijo... Napiši mi naslov, da ko pridejo ti jih pošljem.

(Mark Twain)

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
27.3.2010 14:05:35   
Belen
4pikice...wi ste kot mi z zdrawjem-nimate sreče.... non stop neki..... user posted image  user posted image user posted image user posted image
končno smo dans po 2-3 tednih spali ponoči,kr prej smo meli vročino, kašelj, katar, polne nose...itd,itd.....

dans imamo fantastično pomladansko wreme na obali..... zato...come on user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
27.3.2010 16:15:13   
4pikice
Oj, sem se mislila že včeraj javit pa ni šlo. Sem imela spet paniko, Lini je že kazalo bolje nekje do 3h popoldne, potemje  pa spet bruhala in to fullll, po sedežni , po tleh, sem bila spet Fata...Ja, Belen naše imata kar neprej neki, čeprav je bilo sedaj celo 14 dni mir. No, Ana je že ok, nima več driske, tudi Lina je že bolje, je pa začela kašljati in smrkati, kr neki.Sedaj obe spita, potem grem pa samo z Ano malo ven. Škoda pa tako lepo vreme, bi lahko s celo družinico kam pičili.user posted image

Barbk- vračamuser posted image

Balnč- ti pišem na ZS

Belen- naj traja

2+1=4pikice

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
28.3.2010 20:25:06   
lara light
Pika, vse naj, naj tvojima cukromauser posted image user posted image user posted image  sreče, veselja, in ZDRAVJA!!! Vama z očkom pa iskreno čestitamo!!user posted image user posted image user posted image  Močan objemček in lubčke od nas vseh!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikice, upam, da ste boljeuser posted image
Belen, imate zaščitno kremico?user posted image  Verjamem, da uživate.
Noki, Hedi, Taški,...kaj dogaja? user posted image
Gemelli, se javim na mail...ju3, danes sem že preveč utrujena...skratka imeli smo se zelo lepo, otročka pridna, nepozabno.user posted image user posted image

Bodte lepo, lubčka!user posted image

Coelho

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?