Shadow
|
Oh, kako lepo, da me nekatere malo pogrešate! Saj preberem še dokaj redno, za napisati pa mi zmanjka enerđi. Bom danes malo nadoknadila! Najpej seveda, z veliiiiiiiiiiko zamudo, VSE NAJBOLJŠE KAROLINA IN PATRIK! A spet se ukvarjate z vozički... jooooooooooj, zdaj ste mi pa spet črva v glavo vsadile, da bi tudi mi morda imeli dve enojni mareli No, pri nas se je že nekajkrat zgodilo, da sem bila na sprehodu samo z enim, ker je drugi imel kakšno zdravstveno pomanjkljivost in da, deležna sem bila čudnih pogledov v smislu: 'Glej jo, babo smotano, voziček za dvojčka, pa samo eno dete notri.' Kaj pa vem... sigurno ne bomo novih stvari kupovali, mogoče kaj rabljenega, če bom na kaj naletela, prav iskala pa po mojem mnenju ne bom. Drugače smo zelo zadovoljni s Cosatto marelco za dva, čeprav se zadnje dni kar redno vračamo k Hartanu, ker le nudi malo več zaščite pred vetrom, ki je zadnje čase pri nas kar močan. No, danes pa smo celo v največjem nalivu okoli šetali, tamala2 pa spala kot polha. Zakaj točno bi bila sprenja štanga nujna? Mi smo že en teden prehlajeni in posledično imamo zabasane nosove. Ena noč je bila kar huda, smo ob nečloveških urah vklapljali sesalec in nato spali v ločenih sobah. Bogu hvala za babyvac, ki res potegne ven čuda in pol. Imeli smo kontrolo pri dopolnjenih 8. mesecih - naše mere so 8800g/69cm ženski spol, 10300g/74cm moški spol. Zdaj se je pa gospa P spomnila, da bi bilo vseeno dobro iti malo na pregled k nevrofiziatru, tako da čakamo na datum. Mislim... pri osmih mesecih prvič!!!! Eh... tak me je imelo da bi ji rekla kaj, pa sem se lepo damsko zadržala. Vransko??? Kaj ste pa tam počenjale??? Vidi ti njih, se nekaj dobivajo in popivajo, pol pa nas dražijo! Ja, res smo nekaj govorile o mitingu nekje na spodnji štajerski - jaz sem itak za. Ljupka - dobrodošla in čestitke za Lukata in Evo! Zelo lepi imeni! Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki je komaj kaj dojila, zate pa seveda navijam, da ti bo šlo čimdlje dobro od ... hm, ne rok, ampak od zizik! Nobena mi ni dala kake fajne ideje za lokacijo za dopust. Ziher jih vse skrivate zase Ne, res, morda kje na slov. obali ali pa v Istri, apartmaji obvezno, čim bližje morja in seveda v pritličju, pa da dovolijo domače životinje. Mater, sem zahtevna. Belen bejba, imaš ti mogoče kak insajder namig, ko si ravno na lokaciji doma??? Pridne bit, jaz grem še na hitro pšenico požet! Čeprav moram priznati, da kmetovanje ni več tako fajno, odkar nas je zapustila Blanchette.
|