Shadow
|
Draga Stijan, tudi jaz se pridružujem besedam vseh naših punc, da je zdaj itak vsak dan samo lažje in lepše, itak pa vemo vse, da živjenje ne da garancije za prav nič, tako da je treba uživati v lepih trenutkih, ko se zgodijo, potem si pa vedno znova ustvarjati spet take lepe, še lepše... Midve sva itak nekje iz istega konca, pa se bova kaj dobili v teh pomladnih dneh z mularijo, da se ne bodo samo one micike s kožico med prsti po Tivoliju prčile! Pika, s Karolinco bo itak vse ok, smo vprašanje časa je, kdaj bo prvič zavihtela tenis reket in dala svojega prvega asa. (ne morem pozabiti tiste slikice, ko sta bila tvoja2 čisto mičkena, sta pa imela že svoje rekete) Patrik pa itak hodi, pa če ti priznaš ali pa ne. Tudi mi kakamo še vedno zelo različno - tamali (oprostite izrazu) sere ko vlki, tamala pa bobike, ne glede na to, kaj jemo. Jima pa zelo prija zmiksana jabolka ali hruška + navadni jogurt - polna plenička po kakih 15 min je zagotovljena. No, rita od tamalega je zdaj spet čisto ok, tako da ne vem, kaj mu je bilo pred časom, ko je imel kaka dva tedna nonstop vneto. Kaj to nekaj traumirate o kopalkah??? Ko bomo šle na plažo/bazen, bodo itak vsi samo otročke gledali, ne pa nas. Ja, Almk, res izgledaš kot kaka manekenka na fotošutingu na vseh slikcah na FB! Kapo dol! Barbk, a tak suhec praviš, da je Žigec? Jooooj, moj tamali je za dva tvoja Žigeca težak... očitno bo imel po meni konstitucijo... tako manekensko Imamo v četrtek spet vaganje, pa razmišljam, kak bi ga samo pol na ono vago položila, da me ne bo spet kap. Noki, mene pa ful zanima štorija s čevlji, ker se bom kmalu sama podala v te vode... že par tednov ebay študiram, pa vse, kar najdem, je drago ali pa neustrezno. Eh, bom kar Blančeto počakala, ona bo itak pred mano šla v nabavo šuhecov. Ponavljam se, ampak spet MORAM pohvaliti recept za bučke + polenta... ko pride na obisk kaka kolegica z otročkom, vedno to naredim za kosilo, pa vsi tak jedo, kot da imajo trakuljo. Včeraj sem jima pa dala malo domače kurje juhe z vlivanci za poskusit (made by my dad)... uf, je bilo dobro... valjda, če so bile začimbe notri. No, po dveh žličkah degustacije sta morala nadaljevati z nezačinjenim krompirjem s cvetačo. Bljak. Punce, a že kaj planirate dopuste? Itak ne vem, kako se bomo letos tega lotili, ker sva v leih samskega življenja enostavno skočila na letalo in odfrčala z minimalno prtljage soncu naproti. Letos pa... ojej. Sploh nimam pojma, kam se hodi z malimi otroci na dopust. Vsaka ideja bo zelo dobrodošla. Sunči naša nima časa za RR, ima veliko dela na kmetiji! Nič babuške, grem jaz na levo uho malo, jutri pride tašča v goste. O happy day!
|