|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
22.3.2010 9:44:03   
mlinčka
Daaaan!

user posted image

Marijaa, upam, da ti uspe podvig z vsemi tremi čmrlji. Res nisi v zavidljivi situaciji.

Pikatara, držim pesti za Karolinco! Božček mali! user posted image user posted image user posted image  za srečo.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.3.2010 10:18:37   
nokes
dan, mlinči, hvala, se mi zdi, da mi bi danes uno za kafejem bolj sedlo user posted image  eh, nek pritisk al konstalacija al kaj, neki me daje user posted image

pikatara, ne greš mi iz glave: kaj pa če bi ukinila vso hrano, ki zapira, npr: banana, kuhan korenček, hruška, riž...

kje ste babuške? kaj počnete? eh, grem, da se mi kosilo ne prismodi, baj user posted image

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
22.3.2010 10:52:25   
Snezinka4
Helou!
Joj, me kar stisne ko pomislim nate Stijan. Želim ti, da boš čim manjkrat žalostna,da boš čim hitreje zadevo predihala,da boste super team z otročki in da se boš veselila življenja skupaj z njimi. Poznam nekaj mamic, ki so ostale same,pa se super rihtajo. Ko boš pa slabe volje, pa le pridi kaj pojamrat. Je potem takoj bolje.user posted image user posted image user posted image

Pika -ajme ajme, boga tvoja pikica. No, glavno je,da se zadeva da zrihtat.user posted image  Te pa občudujem, ko tako dobro zadevo prenašaš. Tako je prav!

Evo pa imamo spet eno u*sra*no vreme. Sem si šla danes kar šopek tulipanov kupit, da mal razbijem to deprouser posted image . Smo pa vse 4 babe doma. Je zdaj pa starejša hčer mal v slabi kondiciji.user posted image  No upam, da se zadeve kmalu pošlihtajo, da uletim v Tivoli na en dvojčkast klepetuser posted image  

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.3.2010 11:24:04   
Barbk
Joj babuške jaz sem tud danes take bolj čustvene narave...in vam moram povedat, da vas imam rada, čeprav vas v glavnem še nisem imela te sreče v živo spoznat, vam stisnit roko, ma kaj stisnit roko, objet bemtiš...jej zdej bom še jokat začela...tale ta rdeča me mede, pa dež...bemtiš...kdaj bo sonceeeee

No ok zdej pa k resnim zadevcam user posted image :
Stijan tudi mene je tvoja zgodba precej pretresla. Pa saj vem, da življenje ni pravljica, čeprav jaz še kar verjamem vanje user posted image ...Tudi jaz sem s tabo, tako kot vse dvojne mame tukaj user posted image , in resnično pridi gor večkrat se nasmejat, kdaj tudi potožit...Mislim na vas user posted image .
Noki sporoči prosim kako je uspel podvig "šuhic".
Blanči še kako dobro te razumem user posted image in jaz ti tudi ploskam. Men so moje stare kopalke prav, ampak jaz hočem sebe stlačit v svojepra-stare kopalke user posted image , saj no problema, sam 12kg manj pa bo. user posted image Danes sem imela "resni namen iti tečt pa mi je dež priskočil na pomoč user posted image .Žal ne bo šlo še danes, mogoče jutri. user posted image Ja sej spretno iščem miljontavžent izgovorov za gibanje, doma pred ogledalom pa jok...o vagi sploh ne bom govorila, ker je pokvarjena in ne kaže prav! user posted image Marija 10 kil minus je čist realna možnost. Meni je pred leti uspelo v 3 mesecih shujšat za 20kg, z ločevalno. matr sem bila lepauser posted image , mal heca. No zdaj tale ločevalna ne pali več tolk, ker se nekako skoz tako prehranjujem, če ne štejem slatkišov. user posted image
Mlinči ko smo že pri dietah, ti si pa že zihr zdej tam nekje pri idealki? Kako ti gre?
Pika tebe hočem že kar nekaj časa vprašat kaj imaš ti koga na Brodu, al sti ti tam oz. se seliš tja al kako, ker ga večkrat omeniš, pa vrtec na Brodu? In držim vse pestke za Karolino, da bo čimprej mimo vse skupaj, brez zapletov.
Almk superca za vaše spanje. In morm povedat, tam na fb-ju si na tistih fotkah res tak fejst...kaj delaš bejbi, da si tolk šlank?user posted image
Stella in Pia tudi vama iskrene čestitke, pa mami Sunčici tudi. user posted image Lara ti pa take it easy...nič ne uide, pravjo že tako. user posted image
Zdej morm pa počas zaključit če ne me bo spet vn vrglo. V glavnem pozdravček, lupčka vsem, tudi tistim k vas nisem omenila...to je res preveč in takle imam ker se ne oglašam pridno vsak dan. Bom bolj pridna...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
22.3.2010 11:31:07   
stijan
Hvala punce je lepo,ko vidiš ,da nisi sam,ja res upam ,da bomo mi štirje dober tim,res so pravi sončki,sploh taveliki takoj ve ko sem  žalostna in pride k meni pa me stisne in reče naj nebom žalostna,da bo vedno ostal pri meni,res je pravi korenjak.Pa želim si da bo žalostnih dni čim manj in da bo več sončka kot dežja.Ne morem verjet,danes je Florjan prvič prespal celo nočuser posted image in upam ,da ni zadnja,pa da bi mu bratec Jakob sledil.Ta zadnja dva meseca je bla prava katastrofa,smo pili flaše kar na dve uriuser posted image ,zgleda ,da je moje razpoloženje ful vplivalo na njuno spanje.
Pikatara držim pesti za tvojo pupo.
Zdaj pa grem,moram tavelikega v vrtec odpeljat.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
22.3.2010 12:28:58   
pikatara
Barbk od decembra smo v Vižmarjah in se do Broda sprehajamo.

Stijan meni vedno prijateljica pravi, da je vse za nekaj dobro in da se vse zgodi z namenom. Tako da kadar je hudo, vedno na to pomislim. Poskušaj bit čimbolj pozitivna kar se da, ker mali vse čutijo. Vem, da je težko, ampak ti kar pridi, pa nam pojamraj. Dva meseca nazaj, ko sem privičm zvedela za srček moje tamale, sem hitro sem prišla pojamrat. Vse punce so bile tako čudovite, da sem se takoj bolje počutila.

Že cel dan se dajemo ali naš mali hodi ali ne. Mu še kar ne priznam, ker ne gre čez celo sobo. Ampak kot pravijo je to zelo relativno, ker so sobe različno velike. Sem šla po meter in zmerila. Prehodi 4 metre. In to že cel teden. Grda mami mu pa ne priznauser posted image .

Noki hvala, poskušam. Banane ni več. Daj mi prosim še enkrat napiši recept za ovsene kosmiče. Pa kefir in laneno seme bom probala. 5 ml odvajalnega sirupa (za otroke do 1.leta) ni dovolj, je rekla pediatrinja da naj probam 10 ml in če ne bo bolje, čez 1 teden pokličem. Pravi da Lactecon ni nič škodljiv. Je čist po mamici. Sem imela iste težave, dokler nisem začela kave pit.

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
22.3.2010 13:10:48   
hedviga
Ma Pika, no... ma..
Eto nič. MOČ POZITIVNIH MISLI! Vse bo ok, vse bo dobro, nič jamrali.
Donat ni nucal? Hruške? Slive? Spomni se po čem je kaj dobro kakala... Naša dva sta kar dobra serkota k sreči, razen tistih Mihčevih fint na začetku.
Si pa ena velka faca: tvoj mali JE shodil in ti se le sprijazni!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej se mi je že zadnjič zdelo da mu dobro gre, skoraj bolj kot bi M-ju če bi ga grda mat iz voza spustila....

Noki in alkohol?!?!?!? user posted image Ka pa to zaj???

Sunčki, hempri brzdej in javi se nam!!!!!! (pomoje ne more, ker te dve mule sta nore za noret..... sta hodile kdaj že tega...)

Kopalke - so mi prav, sam it nimam kam z njimi....

Kava -ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.3.2010 14:07:03   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Noki hvala, poskušam. Banane ni več. Daj mi prosim še enkrat napiši recept za ovsene kosmiče.

ah, me blond user posted image user posted image , nisem sejvala....

ovs. kosmiče prepražim na margarini, da zadišijo, prelijem z vodo in kuham do zdrizastega. vmes dodam suhe marelice (sesekljane) ali rozine ali slive... na koncu prelijem z mlekom (ovsenim ali riževim) serviram. čez 12 ur previjam kot zmešana user posted image

za ostala modrovanja boste drage moje prikrajšane, ker pač nisem sejvala! o čevljih, ki jih seveda nismo dobiliuser posted image , naslednjič...

pridne bit!

stijan, če kaj rabiš, povej!

še to: kartonasta hiška je zakon user posted image user posted image user posted image , slikce enkrat drugič...

< Sporočilo je popravil nokes -- 22.3.2010 14:08:59 >

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
22.3.2010 17:56:48   
malaflobe
Pozdravljene!
Stijan želim ti veliko sonca!!!!! Veliko je takih moških, ki delajo koz. in so še sami na ravni otroka.Takega moža pa res ne rabiš. Glavo pokonci in z iskreno ljubeznijo tvojih otrok ti bo uspelo še Triglav  premaknit.

Pika vse dobro vam želim!!!!!

Vse ostale pa sončen pozdrav od nas, da bo pregnal dež.

Mi se kar uspešno prebijamo iz dneva v dan. Noči so bile zadnje dni prespane. Ima pa Benjamin bronhitis in Florijan se mi zdi, upam pa da ne, da bo kmalu za njim. Benjamin naredi nekaj korakov sam, pa se potem raje spusti na kolena . V četrtek imamo razvojno po enem letu. Mislite, da bo kaj narobe k še ne hodita? Jaz ju nisem nič "učila" sem jima pustila, da sama napredujeta.

Lepo bodite mamice!  Poljubite svoje zakladke, ki so neprecenljivi.

< Sporočilo je popravil malaflobe -- 22.3.2010 17:57:53 >

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
22.3.2010 19:01:36   
Barbk
Evo mi od kontrole na orl-Žigatovo stanje je izboljšano, doza še zmeraj ostaja gromozanska na 8ur po 3ml ab-ja. Čez en teden spet kontrola, da vidi, če pusti to dozo Hiconcila preventivno še mesec, dva ali več al bo kaj drugega padlo. Tako nam zaenkrat do nadaljnjega odpade cepljenje za pnevmokok, čakamo na datum za pregled imunskega statusa...v glavnem mene (poleg naša P in razvojne) skrbi kako bo z napredovanjem njegove teže. Zdaj ima 5410g, od sredine januarja do danes je napredoval le 110g je ,na orl so bili zdravniki čist "šokirani" nad njegovo težo. Res je glistič mali. Pa dobr je, sploh na žlico rad papca, več kot Brina, ki pa ga v kilaži šiša za dobro kilo ali celo kilo in pol. Mislim, da mu tale ab odžira kilce. Sploh sem bila čist žalostna, ker sem mislila, da je en teden v bolnici, stalno špikanje, sedem dni Amoksiklava na 8 ur v žilo, pomagalo. Pa ni, po dobrem tednu doma je spet fasal vnetje l.ušesa, naslednji dan pa g.izliv...Ma da se ti zmeša...
V glavnem Belen tudi jaz sem se že začela spraševati, če sama delam kaj anrobe, da ima Žiga te težave, pa mi vsakdo (poleg zdravnikov) trdi, da dajem vse od sebe. In verjamem in vem, da tudi ti daješ vse od sebe...in ne, nič ne delaš narobe. In si odlična mama, za svoji pupiki najboljša mama.
Pika iz kerga konca Vižmarj pa si?Jaz sem doma iz Vižmarj, preseljena na Brod. Madonca saj sva skoraj sosedi. user posted image

Na zdaj pa morm it...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
22.3.2010 20:22:00   
lara light
Lepotičke, kako ste? Že v kopalkahuser posted image  bravo!!user posted image

Pika, tvoj sine hodiuser posted image user posted image  upam, da čimprej zrihtate za malo princesko, močan objemček!user posted image

Tudi Hedi in Mf...lepo

Barb, tak it easy, kaj je že to?user posted image  Sej bo boljš, kdaj že? Aja po novem letuuser posted image

Grem dalje v akcijo, lubčke za vse!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
22.3.2010 20:49:46   
hedviga
Še enkrat danes:
Barbk, mi je blo kar hudo brat, ampak držim pestke da se tamali pocajta. Glede kil pa...naša tamala je tut en presušen pajek, pa kaj naj. Jest ji dajem, se matram, kuham, igram bebčka ipd...ampak ona je, pa zna zbruhat, al pa ne je, včasih je ok, včasih nikakvo. In je suha ko ne vem kaj. Nimam kaj.

Kako pa je s tem pnevmo, kolk vas je (poleg mene) cepilo??

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
22.3.2010 22:10:49   
pikatara
Hvala Noki, bom probala.

Barbk čimprej se pozdravite, da gremo skupaj na sprehod. Smo na koncu Medenske.

MF to je čisto normalno, da še ne hodita. Povprečje je nekje okoli 15m. Naš mali je divjak in se ničesar ne boji. Še dva meseca nazaj je bil tolk težek, da ni mogel na nogicah stat, če si ga postavil.

Hedi si mela prav res hodi. Cel dan gor in dol, zraven pa crkuje od smeha. Ne meni o suhcih, ker mi je dohter na pediatrični prodal takega kozla, da ne moreš verjet. Že 2 meseca me prepričujejo, da bi morala Karolina zaostajat v rasti. Pa tale cepec (ne morem drugače rečt) izjavi, da imam dvojčka in lahko njuno težo primerjam. Kako pa naj imam mala toliko kil kot njen bratec požeruh. še dobro, da vem, da je pri vseh vas taka razlika v teži, če ne bi se še sekirala. Špelco pa k nam na počitnice pošlji, bo hitro lička dobila. Za kosilo sta mazala purana z avokadom, za večerjo pa pašto. To najbolj obožujeta. Ob osmih sta zmazala konkretno porcijo, malo pred 10 v posteljci pa še vsak 180 mleka. Nočni mir pa lahko samo sanjam, ker rastejo zobki.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
22.3.2010 22:31:27   
Barbk
Ja Pika jaz sem bila doma na Medenski iz edine rdeče hiše na desni, če greš proti koncu. Da dol padeš kolk je svet majhen. user posted image Sem večkrat (no ja, precej pogosto user posted image ) pri mojih doma, pa porkaš, da te še nisem uspela vidt. Saj veš dvojne prec v uč padejo, pademo. user posted image In seveda, če boš za kak sprehod, pa tud kofe v Kavalu, bom zelo vesela. Pa superca za Patrika. user posted image
Hedi ful hvala.user posted image Kolk pa sta težka tvoja dva. Drugač mi sploh ne bi bilo panike, sam Žiga je res tam do 3, 4 meseca res lepo napredoval s težo. Naša P se sploh ni mogla načudit kako hitro napredujeta. Kdaj je imel že 4700g pol pa do danes takole. V 5 mesecih se je zredil 1300 max. Sploh zdaj GH res rad papca in je tolk dolgo, da že kar stoka zraven pa še kar odpira usta. Njegova teža pa nikamor. No pa saj bo, saj to vem, sam mal živčkov mi bo še šlo. user posted image
No zdaj grem pa spat...sem zmatrana-sem se danes čist razpisala-ma tole je danes rekord-3xkrat v enem dnevu.user posted image Nočka vsem...

< Sporočilo je popravil Barbk -- 22.3.2010 22:32:30 >

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
22.3.2010 22:56:19   
Shadow
Draga Stijan, tudi jaz se pridružujem besedam vseh naših punc, da je zdaj itak vsak dan samo lažje in lepše, itak pa vemo vse, da živjenje ne da garancije za prav nič, tako da je treba uživati v lepih trenutkih, ko se zgodijo, potem si pa vedno znova ustvarjati spet take lepe, še lepše... user posted image
Midve sva itak nekje iz istega konca, pa se bova kaj dobili v teh pomladnih dneh z mularijo, da se ne bodo samo one micike s kožico med prsti po Tivoliju prčile! user posted image

Pika, s Karolinco bo itak vse ok, smo vprašanje časa je, kdaj bo prvič zavihtela tenis reket in dala svojega prvega asa. (ne morem pozabiti tiste slikice, ko sta bila tvoja2 čisto mičkena, sta pa imela že svoje rekete) user posted image Patrik pa itak hodi, pa če ti priznaš ali pa ne. user posted image user posted image user posted image

Tudi mi kakamo še vedno zelo različno - tamali (oprostite izrazu) sere ko vlki, tamala pa bobike, ne glede na to, kaj jemo. Jima pa zelo prija zmiksana jabolka ali hruška + navadni jogurt - polna plenička po kakih 15 min je zagotovljena. No, rita od tamalega je zdaj spet čisto ok, tako da ne vem, kaj mu je bilo pred časom, ko je imel kaka dva tedna nonstop vneto.

Kaj to nekaj traumirate o kopalkah??? Ko bomo šle na plažo/bazen, bodo itak vsi samo otročke gledali, ne pa nas. user posted image

Ja, Almk, res izgledaš kot kaka manekenka na fotošutingu na vseh slikcah na FB! user posted image user posted image user posted image Kapo dol!

Barbk, a tak suhec praviš, da je Žigec? Jooooj, moj tamali je za dva tvoja Žigeca težak... očitno bo imel po meni konstitucijo... tako manekensko user posted image user posted image user posted image Imamo v četrtek spet vaganje, pa razmišljam, kak bi ga samo pol na ono vago položila, da me ne bo spet kap.

Noki, mene pa ful zanima štorija s čevlji, ker se bom kmalu sama podala v te vode... že par tednov ebay študiram, pa vse, kar najdem, je drago ali pa neustrezno. Eh, bom kar Blančeto počakala, ona bo itak pred mano šla v nabavo šuhecov. user posted image

Ponavljam se, ampak spet MORAM pohvaliti recept za bučke + polenta... ko pride na obisk kaka kolegica z otročkom, vedno to naredim za kosilo, pa vsi tak jedo, kot da imajo trakuljo. user posted image user posted image user posted image Včeraj sem jima pa dala malo domače kurje juhe z vlivanci za poskusit (made by my dad)... uf, je bilo dobro... valjda, če so bile začimbe notri. No, po dveh žličkah degustacije sta morala nadaljevati z nezačinjenim krompirjem s cvetačo. Bljak. user posted image

Punce, a že kaj planirate dopuste? Itak ne vem, kako se bomo letos tega lotili, ker sva v leih samskega življenja enostavno skočila na letalo in odfrčala z minimalno prtljage soncu naproti. Letos pa... ojej. Sploh nimam pojma, kam se hodi z malimi otroci na dopust. user posted image Vsaka ideja bo zelo dobrodošla.

Sunči naša nima časa za RR, ima veliko dela na kmetiji! user posted image user posted image user posted image

Nič babuške, grem jaz na levo uho malo, jutri pride tašča v goste. O happy day! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.3.2010 8:09:42   
lara light
Dobro jutro vsem mojim dvojnim!

Gemelli, že kaj novega?user posted image
user posted image noki, moram nardit ta tunel, kje so že skatle, v nc?
Shadow, sem se ti nasmejalauser posted image , hvala za še lepši začetek dneva. 
Ooo, knjigico ji je vzel...moram urgirat..lubčke vsem bolančkom in en fajn dan!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 23.3.2010 8:16:07 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.3.2010 8:49:36   
Alenka-8
Dobro jutro!   Noki, kje pa si gledala za čeveljčke? Mi smo v soboto kupili pomladne/poletne sandalčke za Jašo v Mali Maši. Od See Kai Run. Usnjeni, ful mehki in predvsem dovolj široki za njegovo nogico. Super so. Stanejo pa 40 eur. Za Lano pa sem naročila Robeez sandalčke. Ker ona pa ima ozko in dolgo nogico in so ji Robeez super. Samo v Mali Maši nimajo v trgovini vseh številk, pa je treba potem na netu naročit. Supergice pa imata oba Nike, kupljene v Massu.   Pika, Barbk, s Karolino in Žigo bo vse OK. Mora biti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ena je spraševala za pnevmokok. MI smo ju cepili, ja.   Lactecon smo tudi mi dajali, ko sta bila še čisto mičkena. Meni je mami rekla, da se to komot daja. Nuca pa ful.   Naša Lana je tudi shodila. V nedeljo. Jašo pa še čakamo, kdaj se bo odločil. Verjetno kmalu, ker mu ni prav, da Lana hodi on pa ne. user posted image
Lep dan!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.3.2010 9:06:04   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Dobro jutro!   Noki, kje pa si gledala za čeveljčke? Mi smo v soboto kupili pomladne/poletne sandalčke za Jašo v Mali Maši. Od See Kai Run. Usnjeni, ful mehki in predvsem dovolj široki za njegovo nogico. Super so. Stanejo pa 40 eur. Za Lano pa sem naročila Robeez sandalčke. Ker ona pa ima ozko in dolgo nogico in so ji Robeez super. Samo v Mali Maši nimajo v trgovini vseh številk, pa je treba potem na netu naročit. Supergice pa imata oba Nike, kupljene v Massu.  

hojla,

mi tut!!! bli v soboto v mali maši user posted image . nič kupili, ker ni bilo cifre, nike supergice tudi gledala v tomas sportu, pa tudi nič kupili, ker ni bilo cifre, tak da... tudi na superge.si ni cifre, nekaj sem našla na ebayu, pa ne vem, če bi kupila, ker pride dost drago.... tak da user posted image . uf, takle bo zgledalo, ko bomo šli kupovat čevlje, al kaj! nista bila nič navdušena, da probavata zdaj te, zdaj one, pa sezuvat, pa gor tiščat... je pa tako: ni šans, da naročiš preko spleta, ne da prej poskusiš model, pa ugotoviš cifro, pa vidiš, če so mehki, in seveda, če so mami všeč v živo user posted image

sem pa ugotovila, da imajo vsi čevlji, ki sem jih gledala eno tako belo kapico na prstkih, to pa je za naša2 čist mimo, ker še kobacata in še ne hodita in bosta to takoj zasvinjala in uničila. hmmm. me prav zanima, če bi šuhi za 30 al pa še več ojrotov zdržali tole pomlad user posted image   hedi!!! kaj pa vaša 2 nosita? verjamem, da še nista bosa ali pa v štumfkih.

ok, vsem dobro jutro in lep dan!

nokes

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.3.2010 9:25:03   
Snezinka4
He, heuser posted image delate dizertacije iz čeveljčkov. No, da vam jaz povem kako je to s tem. Ko končno po vseh mukah dobiš čeveljčke, ki so prav otroku, ki se enostavno obujejo in sezujejo, ki pribižno pašejo h garderobi,ki so všeč tako otrokom in staršem,ki......no, ko kooončno dobiš čeveljčke, in si ves zadovoljen,ker si opravil tako dober nakup (cena gor al dol, samo, da je mimo), potem pa posadiš pikca pokca na njegovega poganjalca in greste na sprehod. In dete tako uživa na tem svojem poganjalčku in starši srečni in sonček sije....user posted image Skratka vse super, dokler mama ne zagleda tehnike uporabe poganjalčkauser posted image . Dete se močno odriiiine, potem pa nogice ostanejo zadaj in kapice (tiste ta bele, Noki user posted image ) se drgnejo ob asfalt.....user posted image  Jp. To je pa real life. In potem imaš čist čist nove čeveljčke, stare lahko tud 1 dan, ki zgledajo tako kot da bi jih že dva otročka pred vašim nosila....
No, sam tolk da boste vedle kako je blo pri nasuser posted image . Pa čist vseen je al so svetlo rjavi al svetlomodri, al svetlo zeleni, ker ko dete začne ružit in kopat po peskovniku se vse barve zabrišejouser posted image . No, razen, če boste hodil samo v NC na igralauser posted image user posted image user posted image
Ah, mal sem pametna. Mal me z rezervo preberte. Sem le že drugi dan od 5:30 pokonc. Če ponoči samo 4x vstanem, potem moram pa zjutraj malo prejuser posted image .

A se še kateri otroček z glavo v šipo zaletava?user posted image  jao, naša najmlajša je pogruntala, da če z glavo fajn v tavelko (2x2m) šipo useka da fino doni. Tko da zdaj skoz tam dežura, jaz pa: ne, ne ne ne ne ne in jo stran nosim....
Nč grem še kaj narest, čeprav se mi nič ne da.........zzzzzzzzzzzzzzzz

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.3.2010 9:28:14   
4pikice
Jutro..., a je dobro, kaj pa vem, ok se je dobro končalo. No, da napišem zakaj. Najprej vstanem ob pol sedmih, sem imela čudn filing, grem k tamalim dvema v sobo, neki smrdi, bruhala ni nobena, ana leži na trebuhu z ritjo gor in spi. Pogledam njeno rit, dekec ji je skozi prišel na obeh straneh in to fullllllll driska. Jo lepo zbudim, dam na previjalno, se zbudi in se smejčka. Nisem vedla, kje naj začnem, punca je bila posrana od glave do pete. Zrihtam njo,seveda stuširam, zrihtam poseljco, dam prat. Vse ok, obe sta se že najedli, dam gor telebajske, grem na net, vam hočem to napisat, jao mene, pralni stroj!!! dva dni imam že zamašeno  odtočno cev v zidu, kamor iz pralnega stroja odteka voda, tako, da moram dati cev bano. Vodovodar pride šele juri. V glavnem jest valda pozabila dat cev v bano. Se spomnim, prepozno, v kopalnici poplava! Nič hudega, tudi to preživela, sedaj pa novim izzivom naproti. user posted image

To glede driske je pa takole. Ana je v nedeljo bruhala, nič vročine, dobre volje, ostalo vse ok. Včeraj ni več bruhala, je pa 2x kakala, malo bolj mehko, kar zanjo ni nič posebnega. Zvečer je popila flašo mleka.V nedeljo in včeraj ji mleka nisem dajala, ker vem, da po bruhanju ni ravno priporočljivo, je jedla prepečenčke, riž pa te fore, ki zapirajo. No, včeraj zvečer sem ji ga pa vseeno dala in rezultat, driska.

No, vam še pišem, moram malo prebrat za nazaj, ker ni blo ravno časa zadnje dni...

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.3.2010 9:43:31   
nokes
ah, 4pikice, temu se boš čez eno leto samo še smejala user posted image . naj se ana hitro pozdravi.

snežka, pa kaj imate pri vas? ste zdaj zdravi? hvala za namig glede čevljev, imaš prav, čeprav je do poganjalčka še dolga. user posted image  ja, ja, saj to razlagam: po moje se bom odločila za manj fensiš, pa bolj praktiš varianto. sem gledala tudi na spletni strani od superfit in so mi eni prav luštni (so mnde brez bele kapice)user posted image . no, potem pa moram v mass, pa še v intersport.

ravno včeraj sem razmišljala, da naša 2 nimata nikjer nobenih gumbov, same fršluse, pa čevlji bi na ježka bili tudi dobrodošli. zdaj imata oba vezalke na čevljih in to traaaaajaaaa, pa še potem, ko oba obujem, začneta tisti drugi vozel, da ne gre odvezat, nekaj cufat in prčkat, ja valda, da enemu rata odvezat, jaz pa jovo na novo. kako pravijo? brez muje..., in kako bi se naj to reklo pri dvojčkih?

nokes

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.3.2010 10:11:08   
pikatara
Barbk no jaz pa iz edinih blokov na koncu ulice. Sva sosedi. Seveda sem za sprehod in kavo. Ti pošljem telefonsko na zs pa se zmeniva.

Shadow s temi kopalkami si me pa res nasmejala. Maš prav. Mi jima že kar nekaj časa začinjeno dajeva. Vse jesta z nama. Včeraj sta mazala ribjo juhico. Je pa res, da kuhamo naravno, nič vegete in močnih začimb. Tud v juhi je samo sol in poper, ostalo pa le zelenjava. Dopust bo kar v naši prikolici v Puli. Posoda je vsa tam, tako da rabimo le obleke in posteljnino ter hrano. Plenice bomo pa ukiniliuser posted image . Lani smo dali kufer na streho, karavan je bil pa do vrha nabasan. Letos bo bolje, ker naš nov voziček ne zasede nič placa (ampak res nič), bodo pa zato igrače in kolesa šli z nami. V samskih časih so šli pa vedno piskri, ter apaarti za pašto in sladoled delat, z nama.

Noki našima sem poskusila naikice obut, pa sta čisto zmedena. So pretrde in sploh ne znata hodit, stojita supe, ker ju same držijo, drugače pa nista zadovoljna. Bomo še kar nekaj časa na tehle robeezkah. Sta tudi že zunaj hodilam in sem pol sam podplate obrisala. Bom počakala da bosta vredu hodila in verjetno kaj za dež nabavila. Naši čeveljci so tudi odspredaj čisto znucani.

Kaj je tale pnvevmokok, če se kateri da napisat. Da ne bom cele raziskave naredila po netu.

Snežiuser posted image . patrik se je z glavo zaletaval vsepovsod. butal po šipah, po omarah,... Karolina je pa imela to obdobje le par dni. Že dve noči vstajamo vsako uro za dudo dat. Karolina je prehlajena, pa zgornja zobka ji ven rineta.

4 pikice, saj veš oni pregovor ko ima vrag mlade. Čimprej se pozdravite.

Joj moj sine, spet so vse kuhinjske krpe po tleh, jao meni, že pokrovke letijo. Na omare sva dala zapirala, za perdale pa morava še pogruntat kaj pametnega. Letim, je že Karolini prste preškrnil

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.3.2010 10:29:43   
nokes
toti so mehki!!! pa lepi user posted image

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.3.2010 10:48:49   
Alenka-8
toti so mehki!!! pa lepi user posted image

pa belo kapco imajouser posted image
SEm pa jaz take mehke, ampak res čisto mehke, NIKEce gledala v Massu v BTC-ju. Sam moja dva imata navadne, bolj trde. Jaša lepo hodi, Lano še čakajo v škatli.

Tak je to s temi čeveljčki ja. Skoraj doktoriramo preden kaj kupimo. Mi smo do poletja rešeni, potem pa spet na lov za odprtimi sadalčki. Jih pa preko neta ne upam kar tako naročit. Robeez sem, ker smo jh v Mali Maši probali. Nagledanih imam pa ogromno, sami fensi šmensi. Pa ne upam kar tako kupit. Že itak so ti čevlji tako dragi, da jih pa potem pospravim na podsrešje pa sploh...
Je pa zlo res tudi to, kar je Snežinka napisala. Naša dva sta uničila že eno lepo število usnjenih copatkov. Zaradi puzanja in poganjalčka. Pa še malo bolj grobe ploščice imamo in uničita tudi ful hlač in žabic.

A ste čevlje kaj gledale v Daichmanu? Zara? Humanic (ima tudi super fit)?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
23.3.2010 10:52:35   
miska73
Neki manjka dons

user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?