|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
19.2.2010 11:48:38   
mlinčka
Sušilc...mah, midva se ne razumeva ravno briljantno user posted image , provzaprov sploh nimava odnosa user posted image . Mamo glih tko Candy-jevga, kombiniranega kakopak, ampak ga ne uporabljam, spljoh user posted image . Sem na začetku, polna entuziazma parkrat poskusla pa je blo ali še vlažno ali pa suho kot poper in zmečkano, ko iz kravje riti. In se mi je zameril (ni važno, da je verjetno gospodinja nesposobna user posted image )! Je pa res, da mi že od začetka tisti knofi, ko ti sam "pametno" suši (ala za v omaro, za likanje in še neki) že od začetka ne delajo...in ne, nisva še nič v zvezi s tem ukrenila (moj ne najde računa in pol se pač ne mudi, če ne morva garancije uveljavlat user posted image ). In tko mam na voljo samo še določitev časa sušenja, ki mi je pa cela znanost in se je, kot že omenjeno, nekajkrat končala neslavno. Pa skrči se vse ful user posted image . Štos je pa še ta, da ga kljub dvem majhnima otrokoma sploh ne potrebujem/pogrešam. Sem enkrat že pisala, da sploh ne perem ne vem koliko izrednih rund, odkar smo 4. No, drži, da so mati več ali manj cele dneve v razvlečeni trenirki in spranih T-šrtih pa vseeno.

Blančeta, kako, še trezna user posted image ?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
19.2.2010 12:09:08   
mismis
Mlinčka, naj Blanč kar nabira kondicijo, saj veš da smo jo še eno Vransko dolžne user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
19.2.2010 12:16:20   
nokes
miškolinka! uf, laufam za tabo po RRju in nikak, da te ulovim user posted image  kak je??? se še držiš, vidim. to je KRASNO! naša femili drži pesti, itak, un tuleči stiska šapice, itak.user posted image

pri nas dogaja, da tamala dva že "dobita po prstkih", pc, pc, pc, se derem, ona dva pa v huronski krohot ...user posted image , ker kaaabli, pa šteeeeekarji, pa vsak knofek, je zaaaakon user posted image , ne štejem več, kolikokrat sta mi računalo ugasnila.

vransko, pravite??? še dobr, da sm vsaj nekje manjkalauser posted image

še to: vas tut vn meče, ko pošljete post? user posted image

aja, še to: imam šušilc nekombiniran, inštaliran sredi dnevne sobe, ki največkrat služi kot šotor, drugače pa se mu reče stojalo za perilo.

< Sporočilo je popravil nokes -- 19.2.2010 12:20:36 >

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
19.2.2010 12:26:01   
mismis
Nokica, vi kar držte pesti, 8. rok in 4. tačke vedno prav pride user posted image user posted image user posted image

Na Vranskem sem pa tudi jaz v prvo manjkala, sva imela s kužonom ravno izpit, ampak tole Vransko je ravno Mlinčkin začetek nosečnosti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
19.2.2010 12:46:19   
pikatara
Življenja brez sušilca si sploh ne predstavljam. Še od časa izpred otrok ne. Vse je tako mehko. Shadow se zadovoljna, imam unega 9 kil pranja in 6 sušenja (http://www.candy.si/index.php?page=produkti_katalog&item=15262). Edina slaba lastnost je, da ni tolk pameten, da bi sam vedel kolko mora cote posušit. Piše, da ima senzor, sam glih ne dela tolk kot pri aristonu. Sem pa sama pogruntala na kolk min morem dat, da je optimalno. Edino srajc, hlač in teniških stvari ne dam not, ostalo pa vse. Si sploh ne predstavljam, da bi te mini cote obešala.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
19.2.2010 13:24:04   
tara78
blanč vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
bosta morali z mojo taščo skupaj piti...
samo povej..pa bouser posted image

miška moja dva sploh ne jesta veliko....so vsi ful presenečeni kako velika sta.
grem po čajeka, ker kiham ko maček
pa,pa

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
19.2.2010 13:32:22   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Nokica, vi kar držte pesti, 8. rok in 4. tačke vedno prav pride user posted image user posted image user posted image

Na Vranskem sem pa tudi jaz v prvo manjkala, sva imela s kužonom ravno izpit, ampak tole Vransko je ravno Mlinčkin začetek nosečnosti

Vransko JEAHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
19.2.2010 14:06:05   
lara light
Še dobro, da Blanč praznuje, da dobimo kakega žrebca semuser posted image , Blanči, še tu vse naj naj!!!user posted image user posted image user posted image
Noki, pc pc praviš in smeh...itak.user posted image
Mlinčka, Pika, kako pr vas?
Senčka, moja 2 sta vedno bolj v akciji, mali sploh, ga ne dohajam več, non stop je na nogah in posledično na tlehuser posted image ...vmes pa raznorazni zvoki joka, zadovoljstva, veselja, ihtenja,...ona pa bi tudi in ker ne more še, je žalostna in glasno pokaže svoje nezadovoljstvo. Sicer pa zdravi, pridni ponoči, pojesta vse kar naredim. Še nisem našla, kaj je bljak. Lepo jesta. Mah, srečna mamica sem, ni kaj dodat.
Vse mirno pri nas, zunaj dežuser posted image , čakam sonce in pohajkovanje..
Blanč, fajn praznuj!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
19.2.2010 14:13:12   
dekle11
Zdravo pupe,

Tara, mi smo imeli tudi ta teden zdravnika in imamo podobne mere: 66,5 cm in 7,4kg. No, eden je bolj maneken in je pridelal 6,8. Seveda ima tudi prehranjevalne navade manekenske - vsaki dve uri malo...  Se pa še vedno borimo z drisko in tečnoritisom po cepljenju. Pa še ta dež... Če ne morem ven, je dan dooooolg, predolg...

Blanč - vse najboljše, nazdravljam na tvoje zdravje :)

Tudi sama imam kombinirani stroj, pa nič kaj dosti ne uporabljam sušilca. Je čisto druga kvaliteta sušenja kot če imaš stroj in sušilec ločeno. Pa ne vem zakaj, ampak perilo mi po sušilcu smrdi, vonja sploh ne morem definirat. Jepa tudi res, da je star že kakih 6 let.

Nič, fertik moram naredit. Spet imamo tuli-ramo

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
19.2.2010 14:59:14   
crvicek
Aknela, čestitke za tvoje sončice! user posted image user posted image
Full sta lušni!

Ja imena sva kar dolgo izbirala, ker sva hotela nekaj enostavnega za izgovorjavo in pisavo v Slo in tujem jeziku, pa še na pomen sva full gledala pri izvornih imenih (Gaia in Zoe) in se odločila bolj za Slo izpeljanke....Gaja...boginja zemlje user posted image in Zoja....sinonim za življenje user posted image . Moj oči je kar solze potočil, ko sva mu povedala imena vnukinj in njihov pomen.... Sva jih pa že v trebuhu poimenovala, saj ena je bila full mirna, druga pa cel hudiček in si jih tudi zdaj sploh ne predstavljava pod drugimi imeniuser posted image ....no to itak velja za vse starše.

Alenka, tudi jaz imam črpalko za obe joški hkrati, ki mi jo je dala v najem babca, pri kateri sva imela individualni tečaj starševstva. Prve tri dni sem z ročno, ko je bilo vsega skupaj po 40-50 ml, ma zdaj bi pa umrla, če bi si morala z ročno črpati 200-230 ml 8x dnevno. user posted image Tako da to je res super zadeva, čeprav imam še vedno upanje da steče dojenje. Vsak dan jih dam na joško, ma 5 min pijejo in potem se začnejo jezit in njurit, tako da prešaltam na flaško. Zaenkrat mi pomaga čaj za dojenje, samo opažam da ko sem utrujena, da niti to ne pomaga ...kot danes ponoči...tako da sem ju eno rundo kar z AM nahranila. Upam da vsaj do 3. mesecev zdržim in ju uspem dojiti.

Nevem, mogoče bi mogla vztrajat pri dojenju, kaj menite?

Belen, tudi ti imaš cele pupe! A so tvoje pupe enojajčne al dvojajčne?
Zadnjič sem ujela eno tvojo družinsko fotko in če me fotografski spomin iz najstniških let ne vara, sva menda s tvojim možem v daljnem sorodstvu.....sicer  nevem po katerem kolenu ? user posted image user posted image  

Lara light, jaz sem rodila v tujini, kjer z možem začasno živiva zaradi službe....tako da tukaj je to čista rutina.

Shadow, hvala za pestke! Tudi jaz upam da ne bomo imeli težav. Na podaljšanje porodniške pa tudi jaz ne preveč računam, saj bi raje vidla da so pupe zdrave in da grem delat.

Blanč, Pikatra in Miška tudi vam hvala za nasvete in izkušnje....  sem kar sklenila da gremo prvič ven v nedeljo z očijem kar za cele pol urce , ko bo najbolj toplo in potem bom kar stopnjevala saj se mi že meša bit zaprta v stanovanju, ker sem itak že od 25. tedna morala full počivat in nisem smela niti na sprehode hodit. Tako da komaj čakam da začnemo delat kilometre z vozičkom in se končno nadihamo svežega zraka! Za šoping pa si še ne predstavljam kako bo to z dvojnim vozičkom...pomoje bo kar podvig, ki ga zaenkrat še ne bomo izzivali.user posted image

...ko pa že ravno omenjate ta dodatek za nego...kdaj in v katerem primeru smo upravičene do tega? Če se da, bomo pa še to povlekli od države, saj plačujemo visoke prispevke a ne?.... tako da če nam pripada..... user posted image
Blanč, vse naj naj!!!!!user posted image user posted image user posted image

Macko, glede sušilca pa lahko samo to rečem da ne kupuj kobiniranega s pralnim, ker mi smo ga zaradi prostorske stiske in komaj čakam da se preselimo v hišo, da kupim samostojnega, ker to so re ena j**** perilo full mečka in ga skoraj ne uporabljam.user posted image

No tudi moje pupe me kličejo...grem

Najini princeski raseta...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
19.2.2010 15:28:17   
blanč
danes sma kar v arestu, ker ga mama sračka:):)user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
19.2.2010 17:50:39   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
...ampak tole Vransko je ravno Mlinčkin začetek nosečnosti

Oujeeee user posted image ! Dobesedno začetek. Mislim, da se še niti vgnezdili nista user posted image . A veš da mi je Gretka takrat tako prepričljivo rekla, da ziher sem, da me prov vidi, da sem, da sem ji skor verjet začela. Čeprov dokončno verjela in dojela se mi zdi, da sem šele v porodni user posted image . Se bo treba enkrat res na kraj zločina vrnt, sploh ko Blanči tako pogostitev obljublja user posted image .

Še malo na hitro o nas. Smo super duper, kaj čem druzga rečt! Sta zdravi, veseli, pridni. Sej so polne roke dela, ampak to pač pride zraven in za to smo se borili user posted image . Zaenkrat jesta vse po spisku, pojesta vse.  Tajin 6. zobek je tik pred zdajci, Anja pa še kar brezzobe nasmeške deli. Ograja oz. ograda al kako čm rečt, je super. Not uživata, raziskujeta. Zaenkrat mamo še ta pomanjšano verzijo, zadostuje, ko pa komplet sestaviš pa itak kej dost od dnevne ne ostane. Ma, samo da otroc uživajo!

Ja, noki, tvoje znamke sušilc je tud men na kožo pisan user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
19.2.2010 18:23:33   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Sušilc...mah, midva se ne razumeva ravno briljantno user posted image , provzaprov sploh nimava odnosa user posted image . Mamo glih tko Candy-jevga, kombiniranega kakopak, ampak ga ne uporabljam, spljoh user posted image . Sem na začetku, polna entuziazma parkrat poskusla pa je blo ali še vlažno ali pa suho kot poper in zmečkano, ko iz kravje riti. In se mi je zameril (ni važno, da je verjetno gospodinja nesposobna user posted image )! Je pa res, da mi že od začetka tisti knofi, ko ti sam "pametno" suši (ala za v omaro, za likanje in še neki) že od začetka ne delajo...in ne, nisva še nič v zvezi s tem ukrenila (moj ne najde računa in pol se pač ne mudi, če ne morva garancije uveljavlat user posted image ). In tko mam na voljo samo še določitev časa sušenja, ki mi je pa cela znanost in se je, kot že omenjeno, nekajkrat končala neslavno. Pa skrči se vse ful user posted image . Štos je pa še ta, da ga kljub dvem majhnima otrokoma sploh ne potrebujem/pogrešam. Sem enkrat že pisala, da sploh ne perem ne vem koliko izrednih rund, odkar smo 4. No, drži, da so mati več ali manj cele dneve v razvlečeni trenirki in spranih T-šrtih pa vseeno.

Blančeta, kako, še trezna user posted image ?

...mlinčka, če imaš candy alise 5+5 te čist razumem...jaz sem imela istega in mi je HB točno pred 14 dnevi crknil...serviser je rekiel, da je popravilo okrog 180 eur, sem odfrčala s takim veseljem po novega in kupila od gorenja. Draga moja, ni primerjave, prej je bilo ali mokro ali pa kot si pisala, "suho kot poper in zmečkano"...tukaj pa sem samo zložila, mehko, ma carsko!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
20.2.2010 9:29:58   
lara light
Jutro lepotičke!
Blanč, cukrauser posted image  sem že na fb gledala.
Črvicek, hvala za odg. Praviš, da je v tujini rutina. Škoda res, nisem vedela. Morda bi se odločila it nekam ven rodit. Ne vem. Ker sem si sama želo želela naravnega, pa ni blo mogoče...mah ja, zdaj ju gledam cele dneve, pravi mojuser posted image  in kar je, je.
Mi imamo mali 4kg p.stroj, nič sušilca in dela s cunjami velikooo..ko bomo kje na večjem, obvezno tudi sušilec. Posebej, pravijo vsi, da kombiniran ni v redu.
Pika, kako je tvoja mala miss?
Sneži, kobacate pridno?
Taškica, kje smučate?

Mah danes je nekam čuden dan...nekam dol vleče. Naj že enkrat posije, lepo prosim!

user posted image

Coelho

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
20.2.2010 9:30:55   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Danes dopolnili 8 mesecev, ahhh, prehitro gre user posted image . Noki pri 1 letu bom definitivno jokala, te že zdej razumem.

Lana, mislim, da mam en drug model (6+5) pa je zgleda isto sraje. Pa še ful sem risrč po netu prej delala, kerga kombiniranga ljudje priporočajo in so z njim zadovoljni... Itak bi bla idealka imet ločeno pa žal ni šans. Sosedje majo pa že tko al tko garsonjero pa nimam srca se k njim razširit user posted image . Se bom res morala še parkrat potrudit in poskusit tele čase sušenja pogruntat. Verjetno se da kej boljšga iz njega stisnt user posted image  
Pika, maš kak namig kol min recimo za bombaž?

A, me je tačas Lari prehitela. Nč, dvojna doza tud sede user posted image .

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 20.2.2010 9:31:59 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
20.2.2010 9:49:19   
mlinčka
Joj, pa črvičku še nisem dobrodošlice zaželela, smotka. Črviček, lepa, izčrpna porodna zgodba user posted image . Glede dojenja si pa na dobri poti. Ti kar vztrajaj, če ti bo zneslo, se splača.

Belen me je zadnjič spraševala, ker voziček mamo, da smo se že za marelo odločli. Sicer je žal spet v bolnici z drugo pikico user posted image , ampak mogoče bo tole za nazaj prebrala. Mamo Adbor Ring Duo, ki je sicer prav fajn, ampak težka kategorija. V tehle vremenskih pogojih je še super in ga imamo namen še kar nekaj časa uporabljat. Za kakšne podvige z avtom bo pa marelca že zdej aktualna in kasneje za šminkiranje v lepem vremenu user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
20.2.2010 9:59:37   
nokes
jutro, kdo se lahko upre dvojni saherci??? user posted image  jaz že ne!

belen spet v bolnici? joooj, ubožici, naj čimprej prideta domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem bolančkom in njihovim mamicam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , kmalu bo pomlad, pa bo boljše, boste videle.

uf, jaz bom živčnega fasala od te zime in zdaj dežja user posted image , skozi neka vlaga, pa naj gre nekam. tamala bi rada kobacala, pa deževnike iz zemlje vlekla in kamne jedla, pa smo neprestano domauser posted image . en indijanski ples za pomlad: user posted image

vse njamboljše mali mlinčkici user posted image

črviček, dobrodošla.

lara, pridna si. kaj počnete, si skozi v akciji.

vsem en kratkočasen dan. user posted image

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
20.2.2010 14:23:01   
Barbk
Dan,
res čist nahitrco...Spet bolani, najprej Žiga 39 temp + gnojni izliv l.ušeska za piko na i pa še alergijo na hiconcil user posted image , pa Manca kašelj in zdaj še Brina z 39 vročine.
Mami je konc z energijo...za nazaj me pa lahk mal za ušesa. Bom bolj pridna, obljubim. Vse bolančkom en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Ko bo čas grem malce za nazaj brat...Pridne bodite.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
20.2.2010 19:45:48   
lara light
Barbk, joj, mi je tko hudo kot to beremuser posted image , dajte se čimprej pozdravit, boga tud mami, verjamem. Močan objem v pomoč.user posted image user posted image user posted image
Tudi Belen in mala lepotička, čimprej domov in zdrave bit!user posted image user posted image user posted image
Noki, oh si ti fajn, k me kar tko 'na suho' pohvališ user posted image .  Daj mi prosim nekaj povej, se spomnim ko si pisala o prvi obutvi, jaz namreč moram mojga junaka obut in ne vem kje naj se lotim. Kaj so zadnja pametovanja pediatrov pogruntala, tud ostale, lepo prosim...HVALA VNAPREJ, ne kričim, pardon.
Gemelli, ste že pripravljeni na 1.rd?? Že nabiraš solzice?user posted image
Mlinčka, a žeee 8???user posted image user posted image user posted image  Bravo, bravo!!user posted image user posted image

Zdaj grem indijski ples plesat, ma da jutri sijeeee! Hauk, tatankauser posted image

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
20.2.2010 21:07:19   
almk
heeeeeeeeeeeeej...
a sem se slučajno nekaj dni nazaj hvalila, kako naša malčka nista zbolela...ja no, naslednji dan stauser posted image ...jap bolani smo..najprej je zbolel Tar, naslednji dan še Asha..tako da imamo zdej dva močno prehlajena sončka...teče jima iz nosu, kašljata, mami in oči pa cel dan in noč s fiziološko in babyvacom noske pucata..tako da posledično seveda tudi ne spimo, ker ne morta dihat in ju to zbuja....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..upam sam, da čimprej mine in da ne bo še kaj hujšega...
glede sušilca pa; mi mamo Boshevega, pa sem kar zadovoljna...sicer sušim večinoma samo od tamalih, no ja no, pa brisače, posteljnino..najine majice, kavbojke in take stvari pa še vedno na stojalu...
čimveč zdravja vsem - bolančkom pa, da se čimprej pozdravite...
lepo in predvsem mirno nočko...pa-pa.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
20.2.2010 21:28:44   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Daj mi prosim nekaj povej, se spomnim ko si pisala o prvi obutvi, jaz namreč moram mojga junaka obut in ne vem kje naj se lotim. Kaj so zadnja pametovanja pediatrov pogruntala, tud ostale, lepo prosim...HVALA VNAPREJ, ne kričim, pardon.

zadnje ugotovitve: čim mehkejše, najboljš brez! torej, nekaj upogljivega, mehkega, usnjenega, lahkega, nič ortopedskega (če ni potrebe)... torej nekaj, kar ni primerno za zimo. zakaj pa to rabiš? moja 2 "hodita" ob opori in je FT rekla, da ni popolnoma nobene potrebe po tem, da jima kupujem čevlje, ker itak ne bosta shodila do pomladi, naj bosta kar v vozičku in naj ju ne dajem stat na tla. okej, je res nikakvo vreme in za to ni nobene potrebe, ker še ne hodita samostojno, samo spomladi bosta pač dobila svoje prve čevlje. ti rabiš prav čevlje? al nekaj za obut? ker za pozimi ni ravno obutve, ki bi tem zahtevam ustrezala. user posted image  drugač pa mame za pozimi kupujejo in hvalijo čevlje od super fit, kar dragi ampak baje nepremočljivi in kvalitetni. samo baje poidejo že oktobra user posted image user posted image user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 3546
20.2.2010 21:49:36   
lara light
Noki, sem vedla, HVALA!!!user posted image user posted image  Super si! Odgovorila si na vsa moja vprašanja, podvprašanja, razmišljanja,...skratka, še naprej bo gulil jinwood-ke in nogavičke z gumicami, ko shodi pa nekaj takega...lušno, sem pogledala link, thx!
Meni se tudi zdi logično, da se nogica-stopalo počasi izoblikuje, dobi občutek za hoho, ravnotežje...tu pri cicibanu pa ponujajo trde gležnarje, češ da mora bit močna opora,..čisto nasprotje f.terapevtom.user posted image
Stalno je na nogah, v bistvu cel dan in nevem koliko časa ga bom zadržala še v vozičkuuser posted image
EMA-ena moreča agonijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
20.2.2010 21:59:14   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Noki, sem vedla, HVALA!!!user posted image user posted image  Super si! Odgovorila si na vsa moja vprašanja, podvprašanja, razmišljanja,...skratka, še naprej bo gulil jinwood-ke in nogavičke z gumicami, ko shodi pa nekaj takega...lušno, sem pogledala link, thx!
Meni se tudi zdi logično, da se nogica-stopalo počasi izoblikuje, dobi občutek za hoho, ravnotežje...tu pri cicibanu pa ponujajo trde gležnarje, češ da mora bit močna opora,..čisto nasprotje f.terapevtom.user posted image
Stalno je na nogah, v bistvu cel dan in nevem koliko časa ga bom zadržala še v vozičkuuser posted image
EMA-ena moreča agonijauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne me basat, tamali že stoji in se okoli potika??? user posted image user posted image  tudi moja dva se mi smilita, ker ju imam pripeta v vozičku in "trpita", ko smo na sprehodu. tolaži me misel na mrzloto in mokroto (in trdoto, ha-ha), tako, da ju bom imela še nekaj časa notri. sam, babe, ko bo sonček in toplo, pol pa juriššš!!! prve supergice in prvi koraki!!! user posted image user posted image  in buške!user posted image user posted image

aja, imajo pa te čevlje v humanicu baje, pa še nekje, sem pozabila. aja, v massu. mnde. user posted image  eni so res kjut. pol pa so še eni elefanten al nekaj takega. uf, moram do marca naštudirat user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 3548
20.2.2010 22:30:50   
lara light
ma jaaa, povsod se dviga, v rokah je močan in se dvigne, tud če noge ne zmorejo več, stoji non stop, pleza po meni, po omaricah kot spiderman, saj so brez ročajev, ob stolicah, kavču itak, ob stolčkih za hranjenje, stalno ga podpiram, pobiram, pazim, gladim in lubčkam buške, pestro mam, še dobro da je princeska dokaj pri miru.
pomlad in prva krvava kolena, joj, me že vidim, bledo zelene farbeuser posted image , kar slabo mi rata, ko ga vidim, da omahujeuser posted image ...kaj bo šele zunajuser posted image
Hvala Noki, Humanic in Mass, praviš, res si zlata! Bom šla! V marcu je sejem dom, če bo ostalo kaj moči...en se zbujauser posted image letiiim
poročaj o študijahuser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
20.2.2010 22:34:36   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: almk

heeeeeeeeeeeeej...
a sem se slučajno nekaj dni nazaj hvalila, kako naša malčka nista zbolela...ja no, naslednji dan stauser posted image ...jap bolani smo..najprej je zbolel Tar, naslednji dan še Asha..tako da imamo zdej dva močno prehlajena sončka...teče jima iz nosu, kašljata, mami in oči pa cel dan in noč s fiziološko in babyvacom noske pucata..tako da posledično seveda tudi ne spimo, ker ne morta dihat in ju to zbuja....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..upam sam, da čimprej mine in da ne bo še kaj hujšega...

Oh ne, naj bo noč čimbolj mirna, pa čimprej zdravje nazaj!! Prej al slej nekaj fašejo...žal. Zdržita, objemček.

Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?