|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
6.2.2010 22:06:53   
tara78
HALO PUNCE.....
Me še poznate????user posted image .....najprej vsem skupaj en velikuser posted image .........
Ma berem vas in ni mi jasno, kako ste lahko pisale, se hecale...
madona jaz sem dala skozi kristusove muke......več kot tri mesece mi nista spala več kot dve, tri ure ponoči....in to na obroke...ko sta oba utrujena zaspala od joka. Jaz pa itak nič, tisti dve uri prala flaše, pospravila po sobi in še BERI....ponoči prala v pralnem stroju, ker podnevi ni šlo..........
Zdaj se je stanje končno pomirilo, spita od devetih pa tja do pol štirih, nato papanje in še tri, štiri ure spanja.
In po vsem tem naj povem da tehtam već kot po porodu, vsako noč sem zmazala vsaj eno čokolado...
Tako, malo sem se potožilauser posted image ..............več se ne bom.
Bom pa večkrat gor, vas brala.....in tudi včasih kaj težila s kakim vprašanjem.
Bom jutri začela težitiuser posted image
lepo pančkajte....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
6.2.2010 22:15:16   
Shadow
Pa kaj si nooooooor, Blanči!!! Pa vi boste imeli cel vozni park doma! user posted image user posted image user posted image No, jaz se s temi zadevami še ne ukvarjam, tako da pričakujte prosim, da vam bom čez kak mesec ali dva zatežila za podatke. Spet. user posted image

Hedi, almk in ostale nespečnice (ne po lastni volji, seveda) - mi začenjamo imeti podobne finte, ampak jaz kričočega pobašem iz sobe, pa na kavč v dnevni, kar da mi pa dva tulita, ko je moj v nočni... me sosedi naslednje jutro izselijo, čeprav mi vsi pravijo, da ju sploh ni za slišati, da bi kaj jokala... hm. Očitno so vsi gluhi ali pa zelo prijazni in bodo v prihodnje ziher kaj hoteli od mene. user posted image

No, par dni nazaj je imela naša prinčipesa dva dni vročino, danes pa jo je zahaklal prestolonaslednik. Oprezala sem za kakšnimi izpuščaji (35. bolezen pa take...), a jih ni. Drugih simptomov ni, niti tečna nista, vse normalno. Ful čudno. user posted image

Noki, čuj a ti tvoja dva še vedno v torbah po štengah šlepaš, pa če moraš v ft in podobne prireditve? Ker meni dobo zaradi mojega moškega hevija roke dale odpoved... Razmišljam o tem, da bi dala škripec namontirati, da ju dol spustim in pol spet nazaj gor povlečem. :) user posted image

Meta, mi smo tudi na Bebi, smo kar nadaljevali iz porodnišnice. Najprej za nedonošenčke, pol pre start ha, pol 1 ha, zdaj 1, kmalu pa bom na 2 prešaltala. Ampak jaz verjamem, da boš polno dojila, tako kot naše asice tukaj! user posted image user posted image user posted image

Akcija nabava marele počasi meso postaja... bom kaj več povedala, ko bo meso pečeno. user posted image

Joj, MF... HAPPY HAPPY HAPPY BIRTHDAY!!! (Teta Roza me daje...) user posted image user posted image user posted image

Še en kveščn - a lahko neham japke in hruške kuhati, pa jih samo naribam???? Blanči, ktero skuto si dala? Je bilo dobro?

MOja2 pa trenutno obožujeta grisek... zaenkrat dajem onega od DM-a z okusom vanilije... ga dobita za popoldansko malico in potem vedno oba tulita, to obrišem kljunčke, ker vesta, da to pomeni, da ni več... user posted image Miška, tudi jaz po novem obožujem DM in njihov sprintaj-si-en-pildek-in-ga-čim-pametneje-vnovči sistem. user posted image user posted image user posted image Pa bone od Baby bonusa pridno uporabljam, saj jih imamo duple. Samo enih par je totalno neuporabnih, vsaj za nas no... če katera kakšnega želi, naj javi prosim.

Ma imam še dosti za napisati, ampak sem tak zmantrana, da ne morem danes. BOm jutri. Nočka!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
6.2.2010 22:18:14   
Shadow
Oooooooooooo, Tara!!! user posted image user posted image user posted image Zate pa še zmorem en post napisati!

SUper, da si se končno oglasila in še bolj super, da bolje spite. Nekaj časa bo vedno bolje, pol pa spet vedno slabše... kar preberi naše jamrajoče prispevke na temo PUSTITE-ME-SPATI-OTROKE-PA-BOM-DALA-NA-BOLHO-S-POSTELJICAMI-IN-DUDAMI-VRED. user posted image user posted image user posted image

Napiši, kako ste, kaj delate, česa ne delate, kaj bi radi delali, kako bi radi delali.. user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
6.2.2010 22:24:54   
suncicica
ce katero zanima ,sem od pampersa dobila ene kupone za cenejse robcke in plenice. samo sprintate jih in veljajo kot kupon. ce jih katera zeli naj mi poslje mail na zs.

veljajo pa za tus ,spar in mercator

< Sporočilo je popravil suncicica -- 6.2.2010 22:25:48 >

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
6.2.2010 22:27:33   
blanč
Še en kveščn - a lahko neham japke in hruške kuhati, pa jih samo naribam???? Blanči, ktero skuto si dala? Je bilo dobro?

Jaz sem danes prvič dala naribano jabolko s spasirano skuto. Sta pojedla takoj, ampak je bilo bolj za sladico. Drugače pa jima dam včasih tamale skutke iz lidlauser posted image Če je pa od kosila, do večerje tako dolggga.
Pa še tebi en kveščnuser posted image Kako pa ugotoviš, kaj bi si rada sprintala tam na uni kibli v dmovi trgovini, jaz se je še kar izogibamuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
7.2.2010 8:48:00   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Tara, lepo te je vidt user posted image !

MF, vse najboljše in najlepše malima korenjakoma!

Jaz sem dajala surovo jabolko že v drugem poskusu, se mi zdi. Mi je tko patronažna svetovala. Ni blo nobene panike.

Dobil ograjco, že par dni nazaj, je super! Ob priliki poslikam.

Hedi, sanja se mi ne, kaj narest. Dobra sta, da se vama ne odpele user posted image . Kako pa pr babicah spita?

Nč, zaenkrat moram šibat! Lep dan!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
7.2.2010 9:29:13   
dekle11
Hedi - mi je kar nerodno, ker sem se nekaj trudila jamrat. Jao, upam, da me ne čaka kaj podobnega. Mi namreč spet spimo. Pomoje sta lunina...

Tara78 - živjo. Daj oglasi se še kaj.

Meta - jaz sem se ukvarjala s pumpico in dodajanjem več kot skoraj štiri mesece. Smo imeli Aptamil, pa smo ga kmalu ukinili ker sta po njem imela vetrove in krče za popi... Zdaj smo na Novalacu 1 (prej AC) in Novalacu AR (eden poliva - še vedno, sem že poskusila z 1, pa ni šlo skozi) Kar dosti mojih znank z malčki je šlo po isti poti Aptamil - Novalac.

Ajd, bejbe, grem pod tuš. Moja dva od 7h do 9h norita, zdaj sta pa dol padla :) in imam cajt za wellness :) s kafetom inclusive.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
7.2.2010 9:50:21   
almk
punce dejte mi prosim pomagat kako ste otrokom naredile testenine in kakšne ste jim dale (take, ki piše, da lahko vsebujejo sledove jajc al kaj)...rada bi jima naredila nekaj iz testenin pa nimam pojma kako in kaj skupi vržt?thx..
aja naše spanje ni bilo dosti drugačno kot včeraj...spet jok okoli 4h, pa ene 5x dudo, tako da smo zaspali nazaj po kakšni uri in pol...vstala sta pa ob 7h..aaaaaaaaaaaaaaaaaa....

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.2.2010 10:29:42   
miska73
miška, macko, naš svet se okoli fizio in razvojne vrti že fuuuulllll časa, sem dopoldan hotela napisat post, pa sem ga raje zbrisala, mam vsega vrh glave user posted image , resno! saj lepo napredujeta, pa terapevtka je okej, pa rada sodelujeta, ...., sam jaz imam vsak teden še to obveznost, pa oblačenje, pa slačenje, pa nošenje, pa ... pa dobro, saj jima koristi! ampak niiii koncaaauser posted image kdaj bosta hodla???

Meni to da gremo na fizio sploh ni odveč. V bistvu komaj čakam, ker jima to tolk koristi. Pa še tisti dan si potem vzamem ostali dnev fraj od telovadbe.
Ampak to da doma iz dneva v dan samo telovadimo... mi je pa včasih že resno odveč.
Saj se že res pozna napredek. Pa obenem ves čas ogromna razlika med obema. Medtem ko Nejko lovi razvoj primeren njegovi starost, Rokec precej zaostaja.

hedi, draga hedi, kaj naj ti svetujem? kaj naj naumim, da bi ti koristilo?

Meni tudi nikakor ne greš iz glave.
Sem razmišljala, da mogoče pa ni čisto zdrav. Da ga kej mogoče boli...
Ma saj ti res ne znam pomagat.
Upam, resnično upam, da je le faza in da bo šlo na bolje.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.2.2010 10:40:20   
miska73
Tara ja končno user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem te pogrešala.
Ti le pridi večkrat naokoli. Pa kak stavek tu pa tam napiši.

Senčka no vsaj še ena, ki je nora na DM.
Jst mam že skoz rada to štacuno. Pri nas v Trbovljah je itak ena redkih pametnih. Zdej od kar majo pa te popuste pa sploh. Pa seveda baby bonus tudi rula. Upam, da zdej ko bota kmalu stara pol leta, da dobimo nove kupončke.
A ja, pa ker je za mojga tole vse preveč zakomplicirano... grem jst v nabavke v DM. In potem malo vidim kako že zgleda civilizacija.

Blanč ma se mi zdi še kr normalna cena kolkr dobr zgledajo. Poročaj o nadaljnih izvohanih izdelkih in opravljenih nakupih.

Sunčica kolk ceneje pa pridejo plenice s tem kupončkom.

Pozdravček vsem ostalim.
želim veliko spanja in še več zdravja.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 7.2.2010 10:47:16 >

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.2.2010 16:16:39   
Belen
ciao punce,

widim da pridno pohajate, ninate, se igrate, kuhate, peglate moža...user posted image user posted image user posted image user posted image

js sm bla wčeraj na eni zurki, prišla ob 1.30h, ob 7h že budnica...z wsemi wmesnimi zbujanji.....dobro da je bla sam duda..... dans sm kot zombi, poleg tega smo bli že na sonču, tle na obali je super wreme,mal burjice, morje, kawica na sončku.....user posted image
pecivo se peče, kosilo že skuhano in pojeto, Naša in Lija sta ravno kar pojedli wsaka po 200g mineštrice......
weste kaj me zanima..... kdaj ste začele dajat jih skorico od kruha??? kaj pa kej sladkega???? ribice???? user posted image user posted image

miška....nam tudi FTP odgowarja..... Lija že 2tedna sedi.....pri 7mes, kor.5,5mes....mislim da je super....sicer smo hodili od 4mes dalje.....,prej 1X tedensko...zdaj na 14dni....user posted image user posted image kr baje nam ne rabi.....user posted image

fajne za une poganjalce iz bušija..... lahko wam ki imate wse w LJ....naša primorska poleg BC ne premore nobene otroške trgovine   user posted image user posted image user posted image baje bo,ko bo now center zgrajen...

nič pecivo je gotowo, punce hočejo še repete na zrak....lepo nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
7.2.2010 16:39:54   
blanč
Naša dva pojedla popoldansko malico z repetejemuser posted image user posted image Obužujeta sadje stisnjeno čez sokovnik in pol noter otroški prepečenec.
Miška so fajn tisti tricikli a ne, ko že lahko take majhne mal pelješ, da niso skos v tistem vozičku stišani.
Belen a imate lepo vreme??? Sladko jima jaz dam malo. Največkrat je to frucverge ali pa kakšna druga sadna skutica ali pa kak košček kinder čokoladeuser posted image
Pri nas je tako pihalo, da smo bli kar notri.
Mama blanč je nabavla tiste znamenite fredove obroče in ima željo po kopanju pa nevem kako bomo to izvedliuser posted image user posted image user posted image user posted image me je mal strah, da ne bosta hotla plavat in da ju ne prehladim še boljuser posted image user posted image Nč, bomo že, drugače bomo pa počakali do poletja 2005, ko bosta že sama plavalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.2.2010 18:02:45   
tara78
hoj-.......
malčka lepo pančkata, jaz pa sem malo pokukala gor...
koliko vas je, da hodite v razvojno? pa fizioterapija?
Jaz hodim le enkrat na mesec k pediatru..tehtanje..pa cepljenje...
pa vprašala sem ga, će lahko dam kaj drugega kot mleko, pa mi je rekel da ne...ste ve prej začele?
Ja ste izkoristile baby bonus v DM-u??
Zdaj pišem ko raztrgan doktor, ma toliko bi vprašala..pa sploh ne vem kje in kako začeti...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
7.2.2010 20:30:16   
hedviga
No, takole je blo. Smo praznovali RD nr.1 v okviru moje polovice familije. Mala dva bla danes neprepoznavno pridna že cel dan. Ma kako vesta?!?!?!?! Ponoči sicer Mihčeva budnica, ampak je dobil kar eno dozo calpola, ker mam štirice na sumu in eto bil prec bolj mir. Sicer se je zbudil in malo robantil ampak nula napram predvčerišnjem. Cel dan sorazmerna pridnost, sem kar gledala. Ko smo dobili obiske nobenega tečkanja, sicer sta se oba držala ko Tito na procesiji ampak..ni blo dretja, juhej!!! Tortica je bila en luštkam ježek, mamo še če je katera lačna. user posted image Mama dobila prehodno en pušeljc, ruknila en glaž preveč in zdaj obujam spomine, kaj češ...user posted image user posted image
En let, men se zdi da je blo lih poletje, lih smo šli na napo Pokljuko, lih smo kuhal sto japkov....Punce tolk se spremeni v tej drugi polovici leta, tako rastejo, vse je isto pa tut čist drugač... In še 3 meseci in gremo v službo. Ah ah ah.... Pa spet bom rekla- luhkar sem zanosila, lihkar smo bile b Kongu dva dni pred transferjem...Lihkar....ma še dvakrat bom to rekla pa bosta šla v šolo. Imam zgleda Nokijino bolezen...šmrc....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.2.2010 20:37:09   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: tara78

hoj-.......
malčka lepo pančkata, jaz pa sem malo pokukala gor...
koliko vas je, da hodite v razvojno? pa fizioterapija?
Jaz hodim le enkrat na mesec k pediatru..tehtanje..pa cepljenje...
pa vprašala sem ga, će lahko dam kaj drugega kot mleko, pa mi je rekel da ne...ste ve prej začele?
Ja ste izkoristile baby bonus v DM-u??
Zdaj pišem ko raztrgan doktor, ma toliko bi vprašala..pa sploh ne vem kje in kako začeti...

Tara
Razvojna... mislim da nas hodi zelo veliko - avtomatično ti pade kadar imaš nedonošenčke, sicer pa verjetno če P oceni, da je potrebno.

Moja P mi je svetovala, da začnem z uvajanjem GH pri 5 mesecih. Kar sem tudi storila. Je pa tko, da če bi bila donošena, bi verjetno začela že pri 4 mesecih. Se pa grem počasno uvajanje - po par žličk, pa vsak dan malo več. Še vedno pa je glavnina njune prehrane moje mleko. Se mi pa zdi vztrajanje pri izključno mleku do 6 mesecev nepotrebno.

DM - baby bonus... nekaj popustov je uporabnih. Tiste koristim, ostale ne. Sem ravno pregledovala v petek cene HIPP izdelkov... pa so kljub 25% še vedno dražji od recimo Alnature, na katero itak prisegam.

Nujno poročaj o aktualnih težah, dolžini...

Mi
Se moram pohvalit glede kakanja.
Od kar smo pričeli z uvajanjem GH, se nam je kakanje zelo popravilo. Upam, da tudi dokončno uredilo. Nejc je prej kakal na 5-7 dni in takrat dokaj tekoče, tako sem imela potem obvezno ribanje in pranje posračkanih oblačil.
Zdaj mi pa kaka skoraj vsaki dan. user posted image
Sicer je še prekmalu, da bi se dokončno veselila, ampak dobro kaže.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.2.2010 20:38:56   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Imam zgleda Nokijino bolezen...šmrc....

A dej no... user posted image
Čestitke za uspešen dan.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.2.2010 21:20:20   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Imam zgleda Nokijino bolezen...šmrc....

A dej no... user posted image
Čestitke za uspešen dan.

hediiii, jast te razumem user posted image , tale miš pa naj se kar norca dela iz naju, sej bo še rabla ramo, ko bosta rokec in nejček punce privlekla domov, nobena ne bo dovolj dobra, nobena... user posted image

tudi mi smo zaključili praznovanja 1. rojstnega dne, danes prjatlčki user posted image  bilo je luštno, tak razšraufano, naenkrat sta bila moj pa še en ata sama z vsemi pamži v dnevni sobi, babe pa smo baje čvekale v kuhni in se nalivale z drinkom, bbbb??? nič ne vem user posted image  fajn, lepo, nepozabno, neponovljivo. hitro je minilo tole leto, res. ampak se veselim, kaj mi bo prineslo naslednje. če mi podaljšajo porodniško (yeah, right) bi bila mega, ultra, zuper zrečna user posted image .

pobožajte pikece mikece, ker kmalu bodo stari eno leto, pa bodo imeli svoj prvi žur... od tu naprej pa bo vse samo ena velika avantura.

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.2.2010 21:44:52   
nokes
aja, tara, glede čokolad in kilaže... jaz sem postala po porodu fenica orehovih kifeljčkov, ma ni da ni, vse pekarne, vse proizvodnje sem naštudirala, najboljši so "neža" iz kočevja, toti pa res nea šparajo z orehi! user posted image user posted image

DM, nisem niti enkrat bila tam, odkar sem rodila. to pa zato, ker nimajo mleka, ki ga pijeta, potem pa raje vse stvari kupim v eni štacuni. res se mi ne hodi sem pa tja, da nabavim.

surovo sadje, baje da čimprej, če se izkaže, da radi jedo sadje, ker se s kuhanjem preveč vitaminov uniči. tako pravi tanč na monu, jaz sem dolgo kuhala, ko pa sem začela dajat surovo, je bil to resničen hit, ful je drugačen okus in hrana je ful sočna!

senčka, kaj se ti šališ? si prebrala kilaži? torbi že vsaj 4mesece počivata, nosim vitana v nahrbtniku, ivano pa v rokah, oba hkrati. sem uravnotežena, pa gre. user posted image

testenine, jaz jima popečem bučke, papriko, malancane,... malo podušim, nato skuham durum testenine, polnozrnate, uno, da so sledi jajc mora pisati, ker v istem obratu delajo tudi jajčne testenine, vse skupaj dam v sekljalnik in brrrrrrr, imata ful rada, še posebej, če potem dolijem še malo oljčnega olja.

razvojna, FT, ja, veliko nas obiskuje oboje, jaz sem sicer zelo hvaležna, da imam možnost za oba, začeli smo z I, nato sem prosila za V, in se je izkazalo, da v tem trenutku on to res potrebuje. nogico namreč zvija navznoter, ko stoji in je res grdo videti, predvsem pa neuporabno ,saj se nanjo le naslanja in je noče uporabljat. pred mesecem se mi sanjalo ni, da bi kaj takega lahko počel user posted image

kakanje po uvedbi GH dobi povsem drugačne razsežnosti in vonjave user posted image

okej, zdaj pa dost... lepo spančkajte, predvsem pa mirno in doooooooooolgo

< Sporočilo je popravil nokes -- 7.2.2010 21:47:05 >

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.2.2010 22:26:30   
tara78
madona se bom morala potruditi, vse moram večkrat prebrati...pa sem še vedno izgubljenauser posted image user posted image
SAJ VAS BOM UJELA...VSE
miška...4 januarja sta imela 6kg in 60cm.....zdaj imamo spet 17.2. pregled

kakanje ...mi smo pri tem pridni in to delamo skoraj vsak dan

nokes..orehovi rogljički...pridi sem jih včeraj pekla...

dm...jaz bom komaj zdaj dala noter ta bonus, ker nisem vedela za to.

tako gremo pančkat, jutri pa bom študirala dalje vsako posebej

[

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
8.2.2010 8:51:58   
lara light

Dobro jutro vsem!user posted image
user posted image
in še
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
8.2.2010 9:52:20   
macko
jest DM obiskujem redno in sem ful zadovoljna, še sploh odkar majo kartico in popuste. mleko sicer kupujem v millerju, ostalo pa v DMu. mam tut baby bonus kupončke, pa mi jih je samo nekaj prav prišlo. ostal mi je še popust za pampers 25%, pa ga bom ziher koristila. čeprav sem dostkrat ugotovila, da se splača plenice kupovat v kakšnih akcijah ala špar, hofer, lidl, sam treba je oprezati za njimi. smo pa sprobali hoferjeve plenice in smo ful zadovoljni, tko da jih kar uporabljamo čez dan, sicer pa katerakoli pride pod roke je ok.

res se vidi napredek zaradi tele fizioterapije, hodimo pa samo zaradi ene, ta drugo pa itak vsak teden s sabo vlačim in jaz tam z njo telovadim. ena se je že obrnila iz trebuha na hrbet pred enim tednom, obratno pa bo tut kmalu. druga ji sledi in ji ne manjka veliko. stari smo pa 5 mesecev in en teden, korigirano 4 mesece (sta 35 tedenske). sej men tut ni odveč hodit na ft, ker vidim kok jima pomaga, sam sem mela pa kar nekaj kriznih obdobij zarad tega, sploh če grem brat izvide od zdravnice iz RA, bere se kot da je z njima vse narobe, pa so v bistvu sam malenkosti...

GH - a pol mislite, da začnem kar s surovim sadjem? ali pa mrbit dva dni kuhanega pol pa kar surovega? sej men je to definitivno lažje, pa tut za moj okus je surov boljši, da ne omenjamo izgube vitaminov... me pa neki zanima, a dajete recimo samo sadje npr. jabolko, a date še kej zraven? ker ne predstavljam si, da bosta mojidve jedki zdržali 3 ure samo od jabolka user posted image  recimo dodam riževo kašico ali kaj podobnega? mi je rekla patronažna, da naj piškotov ala plasmon ne dajem, ker bi se preveč zredile... kdaj lohk damo skuto noter?

mojidve kakata redno vsak dan, večinoma kar po 2x. je pa res, da že od začetka, od krčev, uporabljamo biogaia kapljice, ki so probiotiki in jima to po vsej verjetnosti uravnava prebavo. začeli smo z njmi zaradi krčev, nadaljujemo pa zaradi prebave in so očitno res zakon. da pa o konsistenci in vonjavah drekeca ne govorim odkar jemo GH... kakanje ponoči smo opustili pred 2 mesecema, kar sem bla ful vesela user posted image

grem pripravit krompir in zelenjavo za njuno kosilo, zdele spita in je blažen mir...

lep dan

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
8.2.2010 10:33:08   
4pikice
Ufff, kolk za brat!! pa to ni res!pri men se je letos res začel, nimam časa za nič, najbolj žalostno pa to, da smo kar naprej pri dohtarjuuser posted image user posted image user posted image Prejšni teden sta bli celo tri dni kul, v četrtek se je pa spet začelo, Ana vročina, grlo, ušesa, vročina padla, Lina vročina 39,3, tri dni, dans se pa Ana spet zbudi z vročino 39,2!!!user posted image user posted image user posted image pa kakšne bolezni to razsajajouser posted image user posted image user posted image

evo moram it, jokata!!!

2+1=4pikice

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
8.2.2010 10:41:15   
blanč
GH - a pol mislite, da začnem kar s surovim sadjem? ali pa mrbit dva dni kuhanega pol pa kar surovega? sej men je to definitivno lažje, pa tut za moj okus je surov boljši, da ne omenjamo izgube vitaminov... me pa neki zanima, a dajete recimo samo sadje npr. jabolko, a date še kej zraven? ker ne predstavljam si, da bosta mojidve jedki zdržali 3 ure samo od jabolka user posted image recimo dodam riževo kašico ali kaj podobnega? mi je rekla patronažna, da naj piškotov ala plasmon ne dajem, ker bi se preveč zredile... kdaj lohk damo skuto noter?
IZVIRNO SPOROČILO: macko
Mmmmmmmmm larči hvala.
Jaz sem začela s kuhanim sadjem, ker se mi je zdelo, da po vsem tistem mleku nebi bilo fajn surovouser posted image Tu pa tam sem dala kar z žličko naribano jabolko ali banano. Po kakšnih 14 dneh pa že surovo. Če jima dam za obrok obvezno dam zraven kašico narejeno kar za vodo (gres, rižkota, polnozrnato...) ali pa zraven nadrobim bebi toast al pa plsma, saj vse piše na kašicah- morajo pa biti tiste, ki ne vsebujejo mleka.
Lep praznični dan želim vsem dvojnim. Mi gremo tašči od mojgauser posted image na južno pol pa...nč, fajn se mejteuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
8.2.2010 11:05:59   
blanč
tiste, ki kupujete iz nexta, tule je ena stran, kjer tedensko dobivajo robo iz angleških strani, ker tiste, ki so nam na razpolago so bolj borne.
http://stores.shop.ebay.co.uk/MY-NEXT-LOVE_BABY-GIRL-0-12-MONTHS_W0QQ_fsubZ1337971018QQ_sidZ654829638QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322

< Sporočilo je popravil blanč -- 8.2.2010 11:06:21 >

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
8.2.2010 11:37:10   
macko
miška, pozabla vprašat, koliko pa telovadiš s svojima? 1x, 2x na dan? po koliko časa približno? se mi včasih zdi da komaj ujamem čas za telovadbo user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?