|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
5.2.2010 17:25:52   
malaflobe
www.mojvideo.com/video-nasi-mali-soncki/0631a352496b9002aca6

se opravičujem za prejuser posted image

< Sporočilo je popravil malaflobe -- 5.2.2010 17:28:50 >

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
5.2.2010 19:06:00   
pikatara
Blančiuser posted image . Ne misli, da blazini kamni na plaži nič ne morejo, na našo smo samo mizico postavili pa so že luknje skoz, tako da možu sploh ne pustim mizice premikat, da ne bo še več lukenj.

Če katero zanima Mercator v Šiški ima Pampers plenice v ultra veliki pakungi (kar v škatli), 150 plenic št.3 ali 132 št. 4 stane 26 eur. Bo Karolina še dolgo na 3, pri Patriku pa razmišljam že o 4+ (ma veliko rit).

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
5.2.2010 21:13:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Če katero zanima Mercator v Šiški ima Pampers plenice v ultra veliki pakungi (kar v škatli), 150 plenic št.3 ali 132 št. 4 stane 26 eur. Bo Karolina še dolgo na 3, pri Patriku pa razmišljam že o 4+ (ma veliko rit).

Meni se glih neki ne splača...
Jst kupujem ogromno v DM in tako odkar imajo kartico popustov kupujem več ali manj ves čas s 15% ali 25% popustom... kar pri normalni pakungi plenic (cca 70 kom - ne vem točno) redna cena 13,9€ s popustom me pride 11,9€ oziroma 10,5€

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
5.2.2010 21:26:05   
Snezinka4
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Konex?? pa nisi mogla kak dan prej rečt, aaaaaaaaaaaa?????????????????

Nič se ne sekiraj Blančka, se bova morale naslednjič kar midve sami zmenit, ker danes so me na koncu vse skenslaleuser posted image . Se vidi kdo ima zadnjo besedo v hišiuser posted image user posted image user posted image , en gre na tenis, en na žur, tretji pa...ah, kaj bi govorilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.2.2010 21:39:44   
miska73
Uf, koje debate ste užgale okol tega društva...

MF, vse naj naj še z moje strani.

Tricikel/poganjalček pa mene tud matra. Blanč prosim obvezno info, ko jih kje ugodno odkriješ.

Mi smo pa počas zaštartali z uvajanjem GH.
Zvečer že cel teden konzumiramo tekočo riževo kašico narejeno na mojem mleku. Posledica je, da ponoči dosti bolje spimo. user posted image
Čez dan smo pa tudi začeli s prvimi poskusi (po par žličk) sadja/zelenjave - zaenkrat sta padla jabolko in korenček.
Sem pa na zalogo nabavla poleg riževih kosmičev še prosene in ajdove. Upam, da bodo otroc tako prišli že zelo zgodaj na okus zdrave hrane.

Sicer se nam življenje še vedno precej suče okoli fizioterapije. Čez dva tedna imamo RA ... upam da bo kaj boljše poročilo kot prvič, ko me je čist dotolklo.
Danes me je na (kot vedno napačno parkiranem) avtu čakal listek od mestnega redarstva... upam, da me ne bo kap, ko dobim domov položnico. Ampak kako hudiča naj parkiram nekje daleč stran in potem trogama z babi težke lupince v ZD.

Fanta rasteta kot konoplje. Tko da mami vsake tolko le lahko kako novo cotko kupi user posted image . Ker žvimo daleč od civilizacije (beri nakupovalnih centrov) sem omejena na net in pa na BC. Še dobro za naš proračun.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
6.2.2010 10:59:24   
nokes
dober daaaan, nikjer nobene??? hmmm..user posted image
evo vam malo angleškega zajtrka, ki ga je dovolj skupaj, da polovico prišparate za kosilo (snežka, glej stran!user posted image )

user posted image

saj nisem ljubiteljica fižole in klobas za zajtrk, samo še imamo že angleško vreme, pa naj bo še zajtrk.

aha, pa še ena apetitlih kavica:

glej ti šmenta, noče mi kafeta pripet user posted image , bom tole kavo popila/nalepila, pa če me strela zadane!

< Sporočilo je popravil nokes -- 6.2.2010 11:01:55 >

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
6.2.2010 11:03:50   
nokes
kava:

user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
6.2.2010 11:04:41   
Shadow
Kaj pa holesterol???????????? :)))

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
6.2.2010 11:10:17   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Kaj pa holesterol???????????? :)))

izvoli, senčka, samo zate:user posted image user posted image

user posted image

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
6.2.2010 11:17:10   
Barbk
Dan,
tudi jaz podlegla bacilom...in sem za user posted image . Človk bi kašlu pa ne gre user posted image , sem na slabem glasuuser posted image ...iz nosa se tud neki zelenga kotali...user posted image . V glavnem sem za en klinccccc.

Ej bejbe jaz bi tud kako pivičko...Matr ste mi lušte nardile.Ssj doma v hladilniku me že par mescev čaka(jo) heiniken(i), sam ni istega okusa k v kafiču. user posted image Društvo...definitivno rabimo kaj...
Miška bravo za GH. Kako pa kaj jesta po žlički? No Žiga je včeraj zmazal kar precej krompirčka, Brina je pa tud razturala-pojedla je par žličk, brez pluvanja.user posted image user posted image
Blanči madonca tako mlad, pa že zvezda. Čuvaj ga bejbi, definitivno obeta vajin Bernardek. user posted image
Dajte mi povedat kako je s tem blazinam. Je kaj na vašo pobudo, al vam sami rečejo? Mene je zadnič fizioterapevtka vprašala, če imamo blazino, pa je samo pri vprašanju ostal.user posted image FT je pa potrebna za oba. No zdaj bo šla itak na porodniško in pride druga, bom pa to kaj zahaklala.
Jej, da ne pozabim MF tudi vam vse najboljše, dvojnima staršema pa tudi čestitke za odlično delo. user posted image
Pika tnx za info. Še to a so made in germany?
Na zdaj pa šibam...Pozdravčka vsem...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
6.2.2010 11:19:14   
Barbk
Ej bejbe kaj ste ve nore s temi zajtrki. user posted image Jaz se grem tud stradanje. user posted image Matr pr vas pa res lahko testiram svoj karakter. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
6.2.2010 13:30:47   
miska73
Blazino za FT ti predpiše zdravnica v RA.

Noki zdej ko dojim res pojem enormne količine in marsikatero hrano... ampak pri takem  krožniku za zajtrk se mi pa še vedno želodec obrne.

IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Miška bravo za GH. Kako pa kaj jesta po žlički? No Žiga je včeraj zmazal kar precej krompirčka, Brina je pa tud razturala-pojedla je par žličk, brez pluvanja.

Nejc je kot kažejo prvi poskusi hranjenja pravi jedec. Imam take luštne male žličke, pa nam kar gre. No bomo videli kako bo ko bodo večje količine in drugi okusi.
Rokec pa dobi na žalost samo malo na prstu za probat okus hrane. Ga namreč hranim po gastrostomi. Ampak se tudi zraven oblizuje.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
6.2.2010 16:48:30   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Blazino za FT ti predpiše zdravnica v RA.

Po novem moraš se it pokazat fiziatru v bolnišnico in v RA dobiš samo napotnico.
Barbk, miška, fajn, da radi jesteuser posted image user posted image Mi tudi, naša L je dobila taka lepa okrogla ličkauser posted image user posted image . Jaz sem jima že dala skuto z naribano jabolko, pa ne vem, če že smeta???Pomoč prosimuser posted image
Evo miš, moja raziskava trga je pokazala takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tele tricikle dobita spomladi, da jih bova lahko vsakega posebej gurala po hribu:
user posted image
Te bo kupila moja taščauser posted image
Navadne poganjalčeke bosta kupila tast in tašča od mojegauser posted image
Tele bova pa kupila midva:
user posted image
So to tudi neke vrste hoduljice, zato me one iz prejšnjih postov niso tolk ganile. Morava najprej dokončat njuno sobo, da bosta tam razturala, ker v dnevni je edina varjanta, da jih obesimo na stropuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
6.2.2010 16:51:07   
blanč
Najbolj pomenbno sem pa pozabla
NAŠA LARA IMA ZOBEKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
6.2.2010 17:45:31   
meta22
oprostite, da spet vletavam v vašo temo. sem dvojna user posted image in bom verjetno od vas dobila še najbolj konkretne odgovore.

ker bom po vsej verjetnosti morala dodajati mleko pri dojenju me zanima katera adaptirana mleka ste uporabiljale ve? jih je kar nekaj na trćžišču, pa vsaka prodajalka po svoje razlaga!user posted image

najlepša hvala za odgovore

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
6.2.2010 19:45:39   
nokes
meta, pri nas Beba (najprej za novorojenčke, potem kmalu 1, nato 2, zdaj papamo 3). je bila na meniju v porodnišnici in sem z njo nadaljevala doma, ker sta jo dobro sprejela in prenašala. kupovala sem jo v millerju, imajo jo tudi v mercatorjih itd. ne kupuj mleka v lekarni, ker je tam najdražje.

sicer pa, zakaj pa misliš, da boš dodajala? veliko naših dvojnih polno doji in ne dodaja. ne se vnaprej odločit, da ne bo šlo! ti se kar koncentriraj na polno dojenje, potem pa se boš že prilagodila glede na situacijo.user posted image

blanči, bravo lara za zobek, zdaj lahko skupaj z bernardkom grizeta mamo!user posted image  teli poganjalčki so ful luštni, kje rastejo? tricikelčki pa uau, a majo motorček skrit udzadi? kaj pa so potem navadni poganjalčki??? hmm, zdaj sem pa čist zgubljena... se mi zdi da ju že pripravljata na težko kategorijo! user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 6.2.2010 19:46:38 >

nokes

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
6.2.2010 19:56:44   
blanč
Meta, tudi mi smo bili na bebi kar nekaj časa, dokler nam niso ugotovili alergije na KM.
Noki seveda težka kategorijauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi mamo vseh stvari več, da jih ne vozimo sem pa tja in nekaj imamo pri mojih starših nekaj pa doma. Navadni poganjalčki so tist, kar je pomojem najboljše za otroka, gre kot satan in se spolnem, da sta jih naša nečaka uporabljala tja do 10 letuser posted image So bolj zanimivi od vse mašinerijeuser posted image user posted image user posted image
Tricikli pa morajo bit takšni, ker je taščica rekla, da morajo bit fajni. Njena želja moj ukaz, pa nekauser posted image user posted image user posted image user posted image motorček bom pa JAZuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
6.2.2010 20:03:37   
miska73
Blanči kolku pa košta tisti tricikel. Zgleda kr fejst drag.
Ampak une miši mi pa glih ne potegnejo

Meta kdo pa pravi, da ne boš mogla uspešno dojiti obeh.

Je pa tle ena tema, ki je bla nedavno aktualna
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4823127

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
6.2.2010 20:36:21   
macko
miška, tut naš svet se vrti okol fizioterapije in razvojne, telovadimo kot nore in posledično punce ful spita user posted image , mamo tut kontrolo pri zdravnici naslednji teden in komaj čakam kaj bo rekla. prejšnjič ni blo glih dobro in me je tut dotolklo, zdaj pa mi zgledata ful fajn, sta ful napredovale, in upam na boljše. kar se pa tiče blazine, smo pa mi dobili napotnico v razvojni od zdravnice in jo šli z napotnico iskat. ni blo potrebe po dodatnem mnenju. tko da smo ful veseli da jo mamo in jo ful uporabljamo.

GH - jemo že en obrok in sicer kosilo - krompir + zelenjava. polenta ni šla v promet, bomo poskusili čez čas. jutri bom dala riž z zelenjavo, no pa sej to sta že probale, že en mesec zvečer pijemo mleko zgoščeno z riževo kašico. en teden bomo še fural zelenjavo, pol se lotimo sadja. pojesta mi pa tam med 100 in 150g, je pa res da iz dneva v dan več in smo že bolj blizu 150g kot 100g. sem vesela, da sta tko fajn sprejele user posted image

nočno spanje - se je izboljšalo, ker smo nekoliko spravili v red noske. očitno je res to bil vzrok, smo pa meli vse od zobk do nočnih mor in podobno. napišeš skori cel roman ala jest pa mislim da jih to in to matra, na koncu pa čist neki drugega. bo treba še mal počakat, da bodo sami povedal. tko da ena zdej spi, druga se pa še kdaj pa kdaj zbudi, pa ni pretirane panike, smo že vajeni hujšega.

hvala bogu da je mal odjuge, da lažje premagujemo ovire na pločnikih, sam sem se pa že itak navadla, da rinem voz vsepovsod. se pozna, da smo dvojne mamice bolj nakvihtane user posted image  tko da vsak dan gremo ven in punce še zmeri tko lepo spita v vozu lahko tut 3 ure, sej ne morš verjet. in sta pol ful zadovoljne in jih je samo smeh. je pa res, da rabita skoz več animacije, jih ful zanima kaj se dogaja okoli, vidita pa ne prav veliko, če ležita na tleh. tko da uporabljam ležalnike. ena je začela tolk uživat v banji zvečer, da skori po stenah teče v kopalnici user posted image  ful dobr, sam da bo rada mela vodo user posted image .

nč drugega se zdele ne spomnim, še drugič kej napišem. lep se mejte punce

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
6.2.2010 20:52:49   
hedviga
Da se mal javim..

MF,malo pozno, pa vseeno: VSEEE NAJBOOOLJŠEEEEEEEEEEEEEE!! Upam da je praznovanje uspelo!!

Unle zajtrk..no jaz bi verjetno zmazala vse razen fižola. Pa klobase so neke sumljive barve. user posted image user posted image

Sicer pa punce.. a sem jaz jamrala glede spanja?? No, prav mi je. Ker zdaj je pa še slabše z našim Mihatom. Sicer ne vem kaj je vzrok, ampak od bolezni naprej je ratal nadcmera, samo tečnari od jutra do sutra. To zgleda tko, da mu ne smeš niti krivega prsta pokazat pa je dretje kot bi ga iz kože dajali. Pa ko se previjamo. pa ko gremo ven. Pa ko je treba jest. Pa ko se zbudi in ko je zaspan. Ma skossssss. Res je za popi.zdit. Kar pa je najhuše je, da ima ponoči vije vaje da se zbudi in ga tut po dve uri ne gre uspavat, kaj šele da bi to naredili v posteljici. Nimamo pojma kaj mu je, kako krizo ma, ampak men je požrl že vse živce in me na momente spravi u iberture res. A ima kakšna izkušena mamica kako idejo? Podobno izkušnjo?? Namreč to je res obup. Težko mi ga je pa kar ignorirat, čeprav se bojim da bi mu to najbolj koristilo. Sredi noči itak ne, ker že tako zbudi vse. Seveda je vse to pospremljeno še z najnovejšo ihto in metanjem nazaj. To je do sedaj počela sem in tja Špela, Miha pa ne. No....
Skratka, u nulo zje.bana sva oba, dediji, babice pomagajo in ju vzamejo sem in tja da se naspiva. Kaj bi bilo če bi imela še zraven kakšnega mulčka?? Si ne predstavljam..

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
6.2.2010 20:58:45   
blanč
Macko fajn, da spite ponoči.
mišika moja, men so pa ravno ti poganjalčki ušeč, grejo v vse smeri, mislim, da so fajn za motoriko.
Drugače pa tricikel je fajn, ker je že od 10 meseca dalje, evo ti dam link
http://www.smart-trike.com/product.asp?Type=2&Product_SubType=4
http://www.lovecnacene.si/nerazvrsceno-tricikel-smart-trike-dx-3-v1-leonardo-ofrat/m/1053038/details/
Drugače pa punce tricikli so zdaj in!, sploh ne rabiš vozička, kar poglejte siuser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.smart-trike.com/product.asp?Type=2&Product_SubType=2

(Mark Twain)

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
6.2.2010 21:15:25   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Macko fajn, da spite ponoči.
mišika moja, men so pa ravno ti poganjalčki ušeč, grejo v vse smeri, mislim, da so fajn za motoriko.
Drugače pa tricikel je fajn, ker je že od 10 meseca dalje, evo ti dam link
http://www.smart-trike.com/product.asp?Type=2&Product_SubType=4
http://www.lovecnacene.si/nerazvrsceno-tricikel-smart-trike-dx-3-v1-leonardo-ofrat/m/1053038/details/
Drugače pa punce tricikli so zdaj in!, sploh ne rabiš vozička, kar poglejte siuser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.smart-trike.com/product.asp?Type=2&Product_SubType=2

pa še dobr, da nisi prej vidla, ne bi hartana okol vlačla user posted image , za pop.izd.it!!!! kaj si neujo zmisliliuser posted image

miška, macko, naš svet se okoli fizio in razvojne vrti že fuuuulllll časa, sem dopoldan hotela napisat post, pa sem ga raje zbrisala, mam vsega vrh glave user posted image , resno! saj lepo napredujeta, pa terapevtka je okej, pa rada sodelujeta, ...., sam jaz imam vsak teden še to obveznost, pa oblačenje, pa slačenje, pa nošenje, pa ... pa dobro, saj jima koristi! ampak niiii koncaaauser posted image  kdaj bosta hodla???

hedi, draga hedi, kaj naj ti svetujem? kaj naj naumim, da bi ti koristilo? kaj naj iz pete vn potegnem, da bi ti vsaj malo pomagalo? NIMAM POJMA!!!! jaz bi ga ponoči čisto zbudila, mu v drugi sobi, kaj pa vem, kazala knjigico, mu pela, nekaj, da se malo zamoti in ga nato poskušala uspavat nazaj. ne vem, no. pri nas je ivana začela početi to, kar opisuješ, samo to traja nekaj minut, 10, 20, pa jo umiri pijača, ker je žejna ali pa ji dam gengigel, ker ji raste zgornja enka, pa jo to ful iritira. se počasi umiri in je potem okej. čeprav je tako: jaz povezujem take izbruhe s tem, da v spanju podoživljajo dnevno dogajanje, zdaj se jim res ful dogaja, napredujejo (motorično in verbalno, čustveno, vse, no) ful hitro in osvajajo nove stvari, po moje je to.... reveži ne morejo shendlat vsega, ker je tu mač. user posted image  res vama privoščim en brejk od takih noči. drž se.user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
6.2.2010 21:31:13   
almk
no pa da še jst mal pojamram glede nočnega spanja...
ni tako hudo kot pri Hedi, ampak naša mala princeska, se zbudi ob 3-4h in bi se igrala, najde karkoli za svojo zabavo, ampak ko se po nekaj minutah tega naveliča začne cmizdit...in to traja kakšno urco do dve da zaspi nazaj..jst pa vsa znervirana zraven na vsak način hočem, da bi spala...ampak od včeraj naprej sem se odločila, da jo bom pustila in naj se dere (ampak kaj ko spita s Tarom v isti sobi in se mi potem on smili, ker ga zbdi) - danes mi je to uspelo samo na pol - sem šla do nje ji dala dudo, vso najmanjšo svetlobo ukinila in po nekih 30 minutah mi je uspelo, da je zaspala nazaj..danes upam, da bo še kaj bolje...sem jima pa včeraj tudi ukinila nočno hranjenje, pa bomo vidli kako bo danes (mi že nekaj noči nista pojedla vsega)...
Blanč - jst sem danes kupila te poganjalčke (kravico in čebelico) v Bushiju, so imeli 70% znižanje zaradi zapiranje trgovine in sicer sem dala 31,5 eur za enega - prej je bil 105 eur...in so res takoooooooo luštni..
aja pa še nekaj: Asha je včeraj dobila prvi zobek, tako da vodi 1:0..
pozdravček vsem..

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
6.2.2010 21:40:15   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: almk

no pa da še jst mal pojamram glede nočnega spanja...
ni tako hudo kot pri Hedi, ampak naša mala princeska, se zbudi ob 3-4h in bi se igrala, najde karkoli za svojo zabavo, ampak ko se po nekaj minutah tega naveliča začne cmizdit...in to traja kakšno urco do dve da zaspi nazaj..jst pa vsa znervirana zraven na vsak način hočem, da bi spala...ampak od včeraj naprej sem se odločila, da jo bom pustila in naj se dere (ampak kaj ko spita s Tarom v isti sobi in se mi potem on smili, ker ga zbdi) - danes mi je to uspelo samo na pol - sem šla do nje ji dala dudo, vso najmanjšo svetlobo ukinila in po nekih 30 minutah mi je uspelo, da je zaspala nazaj..danes upam, da bo še kaj bolje...sem jima pa včeraj tudi ukinila nočno hranjenje, pa bomo vidli kako bo danes (mi že nekaj noči nista pojedla vsega)...
Blanč - jst sem danes kupila te poganjalčke (kravico in čebelico) v Bushiju, so imeli 70% znižanje zaradi zapiranje trgovine in sicer sem dala 31,5 eur za enega - prej je bil 105 eur...in so res takoooooooo luštni..
aja pa še nekaj: Asha je včeraj dobila prvi zobek, tako da vodi 1:0..
pozdravček vsem..

Hedi in vsi, ki ponoči bedite en velik user posted image user posted image upam, da se našadva tega ne bosta spomnila.
Almk, si jih pa dobila ful ugodno, fouuuuuuušššššššššuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bemti pa, da sem jaz zamudila takole akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj naj pa zdaj?????

(Mark Twain)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
6.2.2010 21:50:56   
blanč
ALMK a vi ste jih to danes kupli, sem vidla na FB. A jih še imajo????

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?