Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 28.2.2009 22:25:18
|
|
|
|
lunca14
|
Lepo pančkajte
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 28.2.2009 22:29:31
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Midve sva tudi bile na dolgem sprehodu - sedaj jo imam brez one košare, kar tako je sedela v vozičku in ji je bilo ful všeč, ker je vse lepo ven videla. PA je tako fajn, ko so ljudje delali v gozdu, pa na vrtovih so vsi... je fajn, ko je bolj živahno, prejšnje mesece pa nikogar... Se tako spomnim, ko se je začelo mrzlejše vreme tam oktobra in sem pomislila, da pa zdaj ne bova več toliko zunaj, ko pa bo spet topleje, pa bo pupa že precej večja. In je res prava baba že. Jaaaaaaaaa, konec teh mrzlih dni. Hura. firbci Tamali so pa itak v vozičku zdej. Je tolk luštno poslušat tisto čebljanje pred sabo, ko porivaš voz pred sabo. No, naša je danes obilno bruhala. Kej tazga še nisem vidla. Še od zjutraj je šlo vse ven. Pa se mi je zdela res nekam čudna tam v Lj. ko smo pohajali. Tak da je od bruhanja naprej samo čaj tankala in zvečer samo mleko, brez kakšne kašice noter. Ko je odnesel mizico pod tuš, da jo opere od bruhanja, je še sam bruhnil, ni zdržal niti 2 metra do školke. In smo meli štorijo z avtosedežem, ko smo ga vrnili. Od prodanih cca 40, jih je vrnjenih več kot 80%. Prodajalka ni bla niti presenečena, ker ga je sam zagledala, je že vedla kolk je ura. Zdej smo ponosni sedeža Romerja. (res je super avtosedež) Sicer je drag, ampak odtehta varnost vso ceno.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 28.2.2009 22:30:48
|
|
|
|
lunca14
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 28.2.2009 22:34:00
|
|
|
|
slovenka
|
Didlina, saj verjetno si že kje napisala - kateri je ta sedež, ki ni v redu?
< Sporočilo je popravil slovenka -- 28.2.2009 22:41:14 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 0:10:58
|
|
|
|
Tina 28
|
No, daše jaz pridenem piskerček Didlina...naša pa j tole uro trikrat obilno bruhala...naprej svojo postlo...pol pa še najino...stroj je že v akciji.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 0:23:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom jutri malo pokomentirala, danes em tkooo utrujena, sem se potepala. No in tole je izziv za vse gorenjke - uganete, kje sem bila - fotke so mal slabše, k je blo temno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 0:48:38
|
|
|
|
Tina 28
|
tole je res mal temno za ugibat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 8:05:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Čestitke za vse zobke in tini mini rojstne dneve. Za dobro spanje pa nekaj . Eno bom vzela tudi jaz, ker Lovro ponoči stavka s spanjem. Se kar zbudi, postavi na noge v posteljici in kriči. Nekajkrat na noč. Za bolančkane--ojoj, bruhanje še več pikakpok . Mi smo včeraj Jerneja skoraj peljali na urgenco. Jernej je stalno v gibanju, kaj je popoldansko spanje sploh ne ve, tekanje sem in tja od jutra do večera. No, včeraj je po kosilu zaspal, nato sem ga zbudila, ker smo šli na izlet. Je bil še v avtu zaspan, nato ni hotel hoditi, nazaj domov bi v avtu kar spal. Sladkor v redu, vroč ni bil. No, za naju2 zadosten razlog, da ga odpeljeva na urgenco, ker se dogakja nekaj zelo nenavadnega . Da hoče Jernej ob belem dnevu spati? Človek pomisli najmanj na kakšno poškodbo možganov ali kakšno drugo izjemno nevarno reč . K sreči sva se zadnji hip premislila in smo zavili domov na opazovanje. No, zvečer je imel rahlo povišano temperaturo, danes je zaenkrat o.k. Ojoj, kaj si bi mislili na urgenci, če bi ga pripeljali, ker ne teka non-stop . Sicer pa--lepo nedeljo Lunca-super ti to poštimaš svoje škrate.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 8:07:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nya-temno je res, ampak očitno imajo dobro hrano
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 10:26:24
|
|
|
|
lunca14
|
No vidim vas kar nekaj gor,ampak tle pa ni nobene,naša noč je minila katasrofalno,se je mali zbujal na eno uro ............zdejle,grem pa iskat našega počitnikarja,joj,ko vem,da mu bo tako hudo it domov......... aleksandra...........ja res mate pestro tole z jernejem,ampak a veš ti svojega otroka najbolje poznaš in če rata nenormalno miren,potem je nekaj narobe,no sam da ni blo nič,ampak je bil samo trenutek slaosti.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 10:38:16
|
|
|
|
Tina 28
|
No, naša Anja je mela tudi pestro noč. POnoči je še enkrat bruhala po dojenju....zjutraj pa isto. očitno je vska stvar, ki je prišla do želodčka šla tudi ven. pri zajtrku se je pa fuuuul podriskala...prav smrdeče in vse je ven ušlo . sva hotla danes z Nejcem smučat...pa sem si že ponoči premislila. In ko je blo treba zjutraj vso to khm bljak za Anjo pucat...je moj rekle...hvala, da nista šla smučat (čeprav le za 3 ure). Ja kako pa...skoz bi mislila, kako je zdaj s tamalo. Didlina...kako se je stvar odvila pri vas?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 10:39:20
|
|
|
|
lonapo
|
jutrčka! Nya-tud prbližno se mi ne sanja kje ste bili! As- ja vi pa mate pestro!! Spanje: naš gre vsak popoldan spat ob 17.30 al pa še celo ob 18:00, ampak ob 21....00 je zaspan in gre lepo spat, brez problemov. Se mi pa ta teden spet zbuja ob 2 in več kot eno uro noče nazaj zaspat. Aptamila mi noče več pit, spije vse skupaj 100 do 150 ml na dan-sploh ne vem kaj naj nardim-verjetno bo treba počasi prešaltat na Alpsko mleko. Se še javim, grem otroke zrihtat.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 10:45:21
|
|
|
|
Tina 28
|
Anja pa ta teden nima mini RD...ker ni 29.2.....ah, no pa naj ga ima prvega . Drugače pa mene zdaj že fejst firbec matra, kje je bla Nya. AS...dobro, da je blo spet v redu z malim. Jaz tudi vem, da bo Nejc zbolu, ker, če se on podnevi uleže..nekaj ni...pa da se hoče crklat in leze k meni...že rečem...a bova zbolela in prav imam. Drugače pa sem včeraj pomislila na vašega Jerneja, ko smo meli pohod z baklami (v okviru karateja od 18.00 do 20.00). Sem si predstavljala, kako bi bla nervozna, če bi nosil baklo in hotel kaj poskušat. Jaz je Nejcui nisem pustila...mu jo je pa en stric dal ...ampak potem je lepo nosil in sem bla mirna. Tamalo smo pa meli vso zahuškano v nahrbtiku in je bla pridna. Ko sem jo pa doma slekla vseh oblačil, ki sp jo kar utesnjevale...je bla tko vesela, da je v zraku kar lep čas bingljala z nogicami in poskakovala..prej je bla pa že zaspana
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 10:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
dan nya- res je temno tako da ne morem ugibat Tina- mi tud nimamo 8.mesecev,ker februar nima 30. dni tako, da ne bomo praznovali Drugače pa izkoriščamo sonček, veliko smo zunaj, še zgoraj smo dobili zobek tako, da jih imamo 3 spodaj in enega zgoraj, pa v kratkem pričakujemo še dva
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 10:53:56
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny dan nya- res je temno tako da ne morem ugibat Tina- mi tud nimamo 8.mesecev,ker februar nima 30. dni tako, da ne bomo praznovali Drugače pa izkoriščamo sonček, veliko smo zunaj, še zgoraj smo dobili zobek tako, da jih imamo 3 spodaj in enega zgoraj, pa v kratkem pričakujemo še dva no mi smo pa zdaj sprehod spustli, ker sem jo dala spat v posteljico, če bo hotel zajtrk ven. Če bo pol vse v redu...gremo po kosilu. rdugače mate pa zanimiv vrstni red izraščanja zobkov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 11:01:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 No, naša Anja je mela tudi pestro noč. POnoči je še enkrat bruhala po dojenju....zjutraj pa isto. očitno je vska stvar, ki je prišla do želodčka šla tudi ven. pri zajtrku se je pa fuuuul podriskala...prav smrdeče in vse je ven ušlo . sva hotla danes z Nejcem smučat...pa sem si že ponoči premislila. In ko je blo treba zjutraj vso to khm bljak za Anjo pucat...je moj rekle...hvala, da nista šla smučat (čeprav le za 3 ure). Ja kako pa...skoz bi mislila, kako je zdaj s tamalo. Didlina...kako se je stvar odvila pri vas? Oj,vse kaže na to,da imate rota virus,če bo še danes skoz bruhala in dri upam,driskala,pejte juti k zdravniku,pa dajej ji za pit rehidrol,zaradi elektrolitov in soli.Pa upam,da bo čim prej zdrava
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 14:49:55
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice vidm da lepo čveklate Jaka se je pozdravu sem pa sedaj jaz neki pobasala, mam že skor cev tedn vročino zdej pa še kašlam ko . Pa sej pravjo kdor kašla dolgo živi Sem kar mal jezna sama nase ker si nič časa za rr ne vzamem, se bom pobolšala Vse naj naj za nazja in za naprej vsem za rojstne dneve pa za vse bolnike Uživjete v preostanku sončne nedelje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 15:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je zaenkrat vse ok kar se tiče bruhanja. Je bruhala sam včeraj enkrat.Edino uspavali smo se zdaj skor eno uro in pol. Jo boli trebušček. Pije veliko, poje pa še več. Drugače je pa super duper turobno vreme.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 17:06:55
|
|
|
|
slovenka
|
No, naša ima pa 2. mini RD - ima vsak mesec vsaj 2 dni. Aja, samo jaz, ki ga imam 31.10. pa potem polovico krat nisem imela mini RD - samo na to naša mami sploh ni pomislila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 17:43:51
|
|
|
|
Tina 28
|
oh...naša mala je pa boga..izbruha vse kar poje...samo zajtrk jeostal notri. Driska tudi in je čist kislega vonja. Zdaj je pa še začela odklanjat hrano in tekočino . Nas pa res sam ta hujš stvari doletije. Navadnih prehladov skor ne poznamo...zato smo meli pa vročino za znotr in očitno zdaj rotavirus. Saj ji ne znam pomagat. Samo čakam, kdaj bo spet kaj nazaj prletelo alpa jo zvilo za drisko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 17:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Berem da ste eni bolanckani AS upam,da je Jernejcek danes spet tako zivahen kot ponavadi. za vse tini mini rojstne dneve Mi smo dva dni veliko zunaj,ker imamo pravo pomladno vreme.Danes je bilo 18°C ,so bili nekateri ze v kratkih rokavih . Spanje je bolj katastrofa,se je vso noc zbujala,vstala ob 7h,potem dopoldan za 1h zakinkala in to je bilo vse.Bo sla zato danes prej in upam,da bo tudi noc boljsa.Sem prebrala,da se da za boljse spanje kavino zrnce kvasa...bom sprobala jutri,ceprav je moz proti,pravi,da ji bo skodovalo,na jetrih al ledvicah,ne vem tocno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 17:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,ce zdaj se tekocino zavraca,bi jo bilo pa dobro peljat v dezurno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 18:24:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oh...naša mala je pa boga..izbruha vse kar poje...samo zajtrk jeostal notri. Driska tudi in je čist kislega vonja. Zdaj je pa še začela odklanjat hrano in tekočino . Nas pa res sam ta hujš stvari doletije. Navadnih prehladov skor ne poznamo...zato smo meli pa vročino za znotr in očitno zdaj rotavirus. Saj ji ne znam pomagat. Samo čakam, kdaj bo spet kaj nazaj prletelo alpa jo zvilo za drisko tina nujno naj ful pije da ne dehidrida. Če pa ne bo ostalo nič jo pelji v dežurno na infuzijo. Jokat mora s solzicami, plenica mora bit polulana, imeti mora lepo vlažen jeziček in ne sme imet vdrtih in podočnjakastih očk. Če se karkoli od tega pojavi pa kr pejte da jo rehidridajo. Bruhanje je hujše sranje kot samo driska da bo vse ok!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 18:44:15
|
|
|
|
*anamor*
|
Ola, no mi tudi ne bomo ta mesec praznovali mini rojstnega dne, ker ima februar samo 28 dni. No drugače pa za vse tiste ki potrebujete in čestitke za vse mini rojstne dneve in zobke.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 1.3.2009 18:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
poletne počitniceLelly28 RRKje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice? v tujini (
28%)
v Sloveniji (
28%)
doma (
44%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!