|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
28.2.2009 22:25:18   
lunca14
Lepo pančkajteuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.2.2009 22:29:31   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Midve sva tudi bile na dolgem sprehodu - sedaj jo imam brez one košare, kar tako je sedela v vozičku in ji je bilo ful všeč, ker je vse lepo ven videla. PA je tako fajn, ko so ljudje delali v gozdu, pa na vrtovih so vsi... je fajn, ko je bolj živahno, prejšnje mesece pa nikogar...

Se tako spomnim, ko se je začelo mrzlejše vreme tam oktobra in sem pomislila, da pa zdaj ne bova več toliko zunaj, ko pa bo spet topleje, pa bo pupa že precej večja. In je res prava baba že. user posted image

Jaaaaaaaaa, konec teh mrzlih dni. Hura.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image firbci  Tamali so pa itak v vozičku zdej. Je tolk luštno poslušat tisto čebljanje pred sabo, ko porivaš voz pred sabo.user posted image user posted image

No, naša je danes obilno bruhala.user posted image Kej tazga še nisem vidla.user posted image Še od zjutraj je šlo vse ven. Pa se mi je zdela res nekam čudna tam v Lj. ko smo pohajali. Tak da je od bruhanja naprej samo čaj tankala in zvečer samo mleko, brez kakšne kašice noter.
Ko je user posted image odnesel mizico pod tuš, da jo opere od bruhanja, je še sam bruhnil, ni zdržal niti 2 metra do školke.user posted image

In smo meli štorijo z avtosedežem, ko smo ga vrnili. Od prodanih cca 40, jih je vrnjenih več kot 80%.user posted image user posted image user posted image user posted image Prodajalka ni bla niti presenečena, ker ga je sam zagledala, je že vedla kolk je ura.user posted image Zdej smo ponosni sedeža Romerja.
(res je super avtosedež)user posted image Sicer je drag, ampak odtehta varnost vso ceno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.2.2009 22:30:48   
lunca14
user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.2.2009 22:34:00   
slovenka
Didlina, saj verjetno si že kje napisala - kateri je ta sedež, ki ni v redu?

< Sporočilo je popravil slovenka -- 28.2.2009 22:41:14 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
1.3.2009 0:10:58   
Tina 28
No, daše jaz pridenem piskerček Didlina...naša pa j tole uro trikrat obilno bruhala...naprej svojo postlo...pol pa še najino...stroj je že v akciji.user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
1.3.2009 0:23:42   
Anonimen
Bom jutri malo pokomentirala, danes em tkooo utrujena, sem se potepala. No in tole je izziv za vse gorenjke - uganete, kje sem bila user posted image  - fotke so mal slabše, k je blo temno.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
1.3.2009 0:48:38   
Tina 28
tole je res mal temno za ugibatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
1.3.2009 8:05:29   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Čestitke za vse zobke in tini mini rojstne dneve.user posted image

Za dobro spanje pa nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Eno user posted image bom vzela tudi jaz, ker Lovro ponoči stavka s spanjem. Se kar zbudi, postavi na noge v posteljici in kriči. Nekajkrat na noč.

user posted image

Za bolančkane--ojoj, bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še več pikakpokuser posted image .

Mi smo včeraj Jerneja skoraj peljali na urgenco.
Jernej je stalno v gibanju, kaj je popoldansko spanje sploh ne ve, tekanje sem in tja od jutra do večera.
No, včeraj je po kosilu zaspal, nato sem ga zbudila, ker smo šli na izlet.
Je bil še v avtu zaspan, nato ni hotel hoditi, nazaj domov bi v avtu kar spal. Sladkor v redu, vroč ni bil.

No, za naju2 zadosten razlog, da ga odpeljeva na urgenco, ker se dogakja nekaj zelo nenavadnegauser posted image .
Da hoče Jernej ob belem dnevu spati? Človek pomisli najmanj na kakšno poškodbo možganovuser posted image  ali kakšno drugo izjemno nevarno rečuser posted image .
K sreči sva se zadnji hip premislila in smo zavili domov na opazovanje. No, zvečer je imel rahlo povišano temperaturo, danes je zaenkrat o.k.
Ojoj, kaj si bi mislili na urgenci, če bi ga pripeljali, ker ne teka non-stopuser posted image .

Sicer pa--lepo nedeljo
user posted image
Lunca-super ti to poštimaš svoje škrate.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
1.3.2009 8:07:41   
aleksandra silvija
Nya-temno je res, ampak očitno imajo dobro hranouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
1.3.2009 10:26:24   
lunca14
No vidim vas kar nekaj gor,ampak tle pa ni nobene,naša noč je minila katasrofalno,se je mali zbujal na eno urouser posted image user posted image ............zdejle,grem pa iskat našega počitnikarja,joj,ko vem,da mu bo tako hudo it domov.........
aleksandra...........ja res mate pestro tole z jernejem,ampak a veš ti svojega otroka najbolje poznaš in če rata nenormalno miren,potem je nekaj narobe,no sam da ni blo nič,ampak je bil samo trenutek slaosti.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
1.3.2009 10:38:16   
Tina 28
No, naša Anja je mela tudi pestro noč. POnoči je še enkrat bruhala po dojenju....zjutraj pa isto. očitno je vska stvar, ki je prišla do želodčka šla tudi ven. pri zajtrku se je pa fuuuul podriskala...prav smrdeče in vse je ven ušlouser posted image .  sva hotla danes z Nejcem smučat...pa sem si že ponoči premislila. In ko je blo treba zjutraj vso to khm bljak za Anjo pucat...je moj rekle...hvala, da nista šla smučat (čeprav le za 3 ure). Ja kako pa...skoz bi mislila, kako je zdaj s tamalo.

Didlina...kako se je stvar odvila pri vas?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
1.3.2009 10:39:20   
lonapo
jutrčka!

Nya-tud prbližno se mi ne sanja kje ste bili!

As- ja vi pa mate pestro!!

Spanje: naš gre vsak popoldan spat ob 17.30 al pa še celo ob 18:00, ampak ob 21....00 je zaspan in gre lepo spat, brez problemov. Se mi pa ta teden spet zbuja ob 2 in več kot eno uro noče nazaj zaspat. Aptamila mi noče več pit, spije vse skupaj 100 do 150 ml na dan-sploh ne vem kaj naj nardim-verjetno bo treba počasi prešaltat na Alpsko mleko.

Se še javim, grem otroke zrihtat.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
1.3.2009 10:45:21   
Tina 28
Anja pa ta teden nima mini RD...ker ni 29.2.....ah, no pa naj ga ima prvegauser posted image .  Drugače pa mene zdaj že fejst firbec matra, kje je bla Nya.

AS...dobro, da je blo spet v redu z malim. Jaz tudi vem, da bo Nejc zbolu, ker, če se on podnevi uleže..nekaj ni...pa da se hoče crklat in leze k meni...že rečem...a bova zbolela in prav imam.
Drugače pa sem včeraj pomislila na vašega Jerneja, ko smo meli pohod z baklami (v okviru karateja od 18.00 do 20.00). Sem si predstavljala, kako bi bla nervozna, če bi nosil baklo in hotel kaj poskušat. Jaz je Nejcui nisem pustila...mu jo je pa en stric daluser posted image ...ampak potem je lepo nosil in sem bla mirna. Tamalo smo pa meli vso zahuškano v nahrbtiku in je bla pridna. Ko sem jo pa doma slekla vseh oblačil, ki sp jo kar utesnjevale...je bla tko vesela, da je v zraku kar lep čas bingljala z nogicami in poskakovala..prej je bla pa že zaspanauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
1.3.2009 10:48:51   
Anonimen
dan

nya- res je temno tako da ne morem ugibatuser posted image

Tina- mi tud nimamo 8.mesecev,ker februar nima 30. dni tako, da ne bomo praznovaliuser posted image

Drugače pa izkoriščamo sonček, veliko smo zunaj, še zgoraj smo dobili zobek tako, da jih imamo 3 spodaj in enega zgoraj, pa v kratkem pričakujemo še dva

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
1.3.2009 10:53:56   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

dan

nya- res je temno tako da ne morem ugibatuser posted image

Tina- mi tud nimamo 8.mesecev,ker februar nima 30. dni tako, da ne bomo praznovaliuser posted image

Drugače pa izkoriščamo sonček, veliko smo zunaj, še zgoraj smo dobili zobek tako, da jih imamo 3 spodaj in enega zgoraj, pa v kratkem pričakujemo še dva

no mi smo pa zdaj sprehod spustli, ker sem jo dala spat v posteljico, če bo hotel zajtrk  ven. Če bo pol vse v redu...gremo po kosilu.

rdugače mate pa zanimiv vrstni red izraščanja zobkovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
1.3.2009 11:01:05   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

No, naša Anja je mela tudi pestro noč. POnoči je še enkrat bruhala po dojenju....zjutraj pa isto. očitno je vska stvar, ki je prišla do želodčka šla tudi ven. pri zajtrku se je pa fuuuul podriskala...prav smrdeče in vse je ven ušlouser posted image .  sva hotla danes z Nejcem smučat...pa sem si že ponoči premislila. In ko je blo treba zjutraj vso to khm bljak za Anjo pucat...je moj rekle...hvala, da nista šla smučat (čeprav le za 3 ure). Ja kako pa...skoz bi mislila, kako je zdaj s tamalo.

Didlina...kako se je stvar odvila pri vas?

Oj,vse kaže na to,da imate rota virus,če bo še danes skoz bruhala in dri upam,driskala,pejte juti k zdravniku,pa dajej ji za pit rehidrol,zaradi elektrolitov in soli.Pa upam,da bo čim prej zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
1.3.2009 14:49:55   
anaj22
ojla mamice

vidm da lepo čveklate user posted image
Jaka se je pozdravu sem pa sedaj jaz neki pobasala, mam že skor cev tedn vročino zdej pa še kašlam ko user posted image . Pa sej pravjo kdor kašla dolgo živi user posted image
Sem kar mal jezna sama nase ker si nič časa za rr ne vzamem, se bom pobolšala

Vse naj naj za nazja in za naprej vsem za rojstne dneve pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolnike
Uživjete v preostanku sončne nedelje

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
1.3.2009 15:49:50   
Anonimen
Pri nas je zaenkrat vse ok kar se tiče bruhanja.user posted image Je bruhala sam včeraj enkrat.Edino uspavali smo se zdaj skor eno uro in pol.user posted image Jo boli trebušček.user posted image Pije veliko, poje pa še več.user posted image

Drugače je pa super duper turobno vreme.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
1.3.2009 17:06:55   
slovenka
No, naša ima pa 2. mini RD - ima vsak mesec vsaj 2 dni. user posted image   Aja, samo jaz, ki ga imam 31.10. pa potem polovico krat nisem imela mini RD - samo na to naša mami sploh ni pomislila user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
1.3.2009 17:43:51   
Tina 28
oh...naša mala je pa boga..izbruha vse kar poje...samo zajtrk jeostal notri. Driska tudi in je čist kislega vonja. Zdaj je pa še začela odklanjat hrano in tekočinouser posted image . Nas pa res sam ta hujš stvari doletije. Navadnih prehladov skor ne poznamo...zato smo meli pa vročino za znotr in očitno zdaj rotavirus. Saj ji ne znam pomagat. Samo čakam, kdaj bo spet kaj nazaj prletelo alpa jo zvilo za driskouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
1.3.2009 17:48:35   
Anonimen
Ojlauser posted image

Berem da ste eni bolanckaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da je Jernejcek danes spet tako zivahen kot ponavadi.
za vse tini mini rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo dva dni veliko zunaj,ker imamo pravo pomladno vreme.Danes je bilo 18°Cuser posted image user posted image ,so bili nekateri ze v kratkih rokavihuser posted image user posted image .
Spanje je bolj katastrofa,se je vso noc zbujala,vstala ob 7h,potem dopoldan za 1h zakinkala in to je bilo vse.Bo sla zato danes prej in upam,da bo tudi noc boljsa.Sem prebrala,da se da za boljse spanje kavino zrnce kvasa...bom sprobala jutri,ceprav je moz proti,pravi,da ji bo skodovalo,na jetrih al ledvicah,ne vem tocno.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
1.3.2009 17:49:37   
Anonimen
Tina,ce zdaj se tekocino zavraca,bi jo bilo pa dobro peljat v dezurnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
1.3.2009 18:24:44   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

oh...naša mala je pa boga..izbruha vse kar poje...samo zajtrk jeostal notri. Driska tudi in je čist kislega vonja. Zdaj je pa še začela odklanjat hrano in tekočinouser posted image . Nas pa res sam ta hujš stvari doletije. Navadnih prehladov skor ne poznamo...zato smo meli pa vročino za znotr in očitno zdaj rotavirus. Saj ji ne znam pomagat. Samo čakam, kdaj bo spet kaj nazaj prletelo alpa jo zvilo za driskouser posted image

tina nujno naj ful pije da ne dehidrida. Če pa ne bo ostalo nič jo pelji v dežurno na infuzijo. Jokat mora s solzicami, plenica mora bit polulana, imeti mora lepo vlažen jeziček in ne sme imet vdrtih in podočnjakastih očk. Če se karkoli od tega pojavi pa kr pejte da jo rehidridajo. Bruhanje je hujše sranje kot samo driska user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
1.3.2009 18:44:15   
*anamor*
Ola,

no mi tudi ne bomo ta mesec praznovali mini rojstnega dne, ker ima februar samo 28 dni. user posted image user posted image user posted image user posted image
No drugače pa za vse tiste ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čestitke za vse mini rojstne dneve in zobke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
1.3.2009 18:45:25   
Anonimen
Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!