Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko petic...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:10:08
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več mi bomo pa meli še enega......... ..........enkrat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:10:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več Te bo še za enga prjelo kot lunco, sam mal počaki. Prijel že, sa se vseen ne bo prijel Kako že...zarečeni kruh najraje vzhaja (trebuh ) ti, ne klič .....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko petic... Dej še kej pametenga napiš, ne se sam smejat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:11:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko petic...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
preveč hitro čvekate, ker mi rr full počasi dela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več Te bo še za enga prjelo kot lunco, sam mal počaki. Prijel že, sa se vseen ne bo prijel Kako že...zarečeni kruh najraje vzhaja (trebuh ) ti, ne klič .....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:12:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko petic... čaki, pa jaz nisem blond, ampak res ne razumem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko kaj ti ne gre .... ...ok.podnapisi......ne av-je ena.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:12:31
|
|
|
|
Tina 28
|
Moja mami ga je pa stiskala, ker brat ni mogel sesati in pol so z njenim mlekom še ene par bebic nafutral k je mela tolk mleka. Ja...stisnla bi ga pa brez problema...mogočebi ga podojila, če bi bila kakšna zelo krizna situacija...ne stisnla bi ga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny preveč hitro čvekate, ker mi rr full počasi dela Al pa prepočasi bereš vse skupaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:13:01
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny preveč hitro čvekate, ker mi rr full počasi dela men pa ful hitr, mam čist frišno naložen rač.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:13:41
|
|
|
|
Tina 28
|
uf sam še ena stran
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:13:45
|
|
|
|
Samsa
|
Ste čisto divje s citati sem se izgubila nekje na poti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Alo, gremo marš na 7 del.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny preveč hitro čvekate, ker mi rr full počasi dela Al pa prepočasi bereš vse skupaj. ja možno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko petic... Dej še kej pametenga napiš, ne se sam smejat evo zate,bom kar narisala...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:14:19
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny preveč hitro čvekate, ker mi rr full počasi dela men pa ful hitr, mam čist frišno naložen rač. važička
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Ste čisto divje s citati sem se izgubila nekje na poti Briga te, boš brala jutr, sej maš sam 2 strani za prebrat, ni obnove spljoh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny preveč hitro čvekate, ker mi rr full počasi dela men pa ful hitr, mam čist frišno naložen rač. meni je ko sem začela danes čvekat tud hitro delal, sedaj pa traja pa traja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:14:39
|
|
|
|
lunca14
|
demo,našega piknika
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:14:47
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko kaj ti ne gre .... ...ok.podnapisi......ne av-je ena. čaki, a ena tretja je par dni dojila, da je mami od tistega fantka dobila mleko, a tko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko petic... Dej še kej pametenga napiš, ne se sam smejat evo zate,bom kar narisala...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:15:13
|
|
|
|
Tina 28
|
moja soseda je 42 in ma tri velike otroke...in je še en ratal nenačrtovano...nikoli ne veš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:15:31
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Ste čisto divje s citati sem se izgubila nekje na poti Briga te, boš brala jutr, sej maš sam 2 strani za prebrat, ni obnove spljoh v samih citatih sem se zgubla... berem pa bolj iz fligra - citate namreč
|
|
|
vrtec ali nefantek7121 leto star otrok v vrtec,varstvo starih staršev, varuška?vrtec (
51%)
stari starši (
37%)
varuška (
10%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!