Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 za vse nas,ki še vstrajamo lunca dobra si
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:04:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny RMRM no super,potem pa morate vse samo spalke s sabo prinesti pa za svoje prenosne posteljice kein problem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:05:18
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant ne bi šlo,sorči.............edino v primeru,da bi bil bolan,pa bi mu stem pomagala,ja drugače pa ne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:05:29
|
|
|
|
polly80
|
hvala ninny,pa pozdrav tud tebi,pa samsi,pa vsem.. ja res fajn vozek,ker mam zdaj bolj klumpastega ,sem tega tolk bolj vesela čist lahek,fajn za vozit,skratka,super.. ok,js tud grem,nisem kaj veliko pomagala do 200,pač malo pa le,lp
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:05:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant ne bi šlo,sorči.............edino v primeru,da bi bil bolan,pa bi mu stem pomagala,ja drugače pa ne se strinjam jaz tudi ne bi mogla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več Te bo še za enga prjelo kot lunco, sam mal počaki.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:06:46
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Kaj pa če bi imele srečanje na Trojanah? Je blizu sredine vseh pa grema skup lunca,dobra ta s pirom
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny Tina jaz sem za jaz pa ne vem kje je to pri Bledu ooo, to je kar daleč zame, bova z Lukijem mogla še prespat pri kateri ni problema, eno deko bosta že dobila ......za v sotor glih v šotoru jima ne bi blo treba A nimaš ti sedaj zasedeno tudi sobo za goste . Mam še cel spodnji štuk prazen, pa klet tud Jaaaaaaaa,za sotor ....pocasne ste,pocasne.Sem tali lase oprala,je mela gor masko olje-jajce-subrino...ve pa se kar na isti strani
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Trojane bi bla kar dobra lokacija. Kleo itak pride z reaktivcem, bo pred vsemi tam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:07:49
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Kaj pa če bi imele srečanje na Trojanah? Je blizu sredine vseh pa grema skup itak
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:07:55
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več mi bomo pa meli še enega......... ..........enkrat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:08:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več Te bo še za enga prjelo kot lunco, sam mal počaki. Prijel že, sa se vseen ne bo prijel
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny Tina jaz sem za jaz pa ne vem kje je to pri Bledu ooo, to je kar daleč zame, bova z Lukijem mogla še prespat pri kateri ni problema, eno deko bosta že dobila ......za v sotor glih v šotoru jima ne bi blo treba A nimaš ti sedaj zasedeno tudi sobo za goste . Mam še cel spodnji štuk prazen, pa klet tud Jaaaaaaaa,za sotor ....pocasne ste,pocasne.Sem tali lase oprala,je mela gor masko olje-jajce-subrino...ve pa se kar na isti strani Si pridna. En post si pa le prispevala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:08:19
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Trojane bi bla kar dobra lokacija. Kleo itak pride z reaktivcem, bo pred vsemi tam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Trojane bi bla kar dobra lokacija. Kleo itak pride z reaktivcem, bo pred vsemi tam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:08:26
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny Tina jaz sem za jaz pa ne vem kje je to pri Bledu ooo, to je kar daleč zame, bova z Lukijem mogla še prespat pri kateri ni problema, eno deko bosta že dobila ......za v sotor glih v šotoru jima ne bi blo treba A nimaš ti sedaj zasedeno tudi sobo za goste . Mam še cel spodnji štuk prazen, pa klet tud Jaaaaaaaa,za sotor ....pocasne ste,pocasne.Sem tali lase oprala,je mela gor masko olje-jajce-subrino...ve pa se kar na isti strani kleo .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več mi bomo pa meli še enega......... ..........enkrat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:09:35
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več Te bo še za enga prjelo kot lunco, sam mal počaki. Prijel že, sa se vseen ne bo prijel Kako že...zarečeni kruh najraje vzhaja (trebuh )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:09:38
|
|
|
|
Tina 28
|
jah ...zame je ta jako druga lokacija ...kkaj pa če bi se kar v LJ...tam pa res v sredino sežemo. Tivoli scena pa je!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:09:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Trojane bi bla kar dobra lokacija. Kleo itak pride z reaktivcem, bo pred vsemi tam. ..............in ko kleo prileti na trojane,poje vse krofe..................a ste tud kaj na to pomislile,a?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:10:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nočko tistim, ki greste spat. A_S bi takoj dojila,sam prvi pogoj je brezzobega otroka. Saj bom jaz tudi pogrešala to bližino med dojenjem, no, ne ko glih zraven spi---sploh ker pri nas ne bo več mi bomo pa meli še enega......... ..........enkrat tudi jaz se uštulim pod to
|
|
|
imenaluncaakatero ime za punčko???Kaja (
31%)
Ela (
45%)
Lia (
24%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!