Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Eh....mogoče je pa kkšnga sodelavca punca pustila, al pa je otroka dubu al.....pa so se ga natolkli pač. Vsaj vozu ni pa je pač spal kjer je Ja že, o.k., spal je pač, kjer je . Samo me resno zanima, kaj so to zaene službe ali je to proizvodnja ali so to pisarne al kaj? Ne vem no. Upam samo, da ni zidar, pa da ni potem kje na terenu spal. če se ga je pa v službi napil, pa ni glih dobro ... za njegov obstoj službe mislim ... v nekaterih firmah imajo to zelo, zelo strogo pošlihtano. nekaj stvari rajši ne bom komentirala, ti pa samo rečem, ženska zberi se, zbudi se in boš vidla, če je vredno prenašat takega tipa. A imate res vse doma može, ki se ga NIKOLI ne napijejo? ja, moj ne pije alkohola in ne kadi, pa po omejitvah vozi ... a ni super? Mi imamo doma že pol leta dve pločevinki piva, ki jih noben noče spit Pri nas nihče ne pije. Jaz, ko spijem vsake dva meseca deci vina, sem za našo žlahto že pijanec. To mam verjetn po fotru - zato je pa on v svojem življenju spil za celo žlahto skupaj. Zato je zame tist, ki se ga napije več kot dvakrat v življenju alkoholik. Enkrat se oprosti, ker še ne veš kje je meja, drugič si pa zame alkoholik. Ja... stroga merila imam. Moj ne pije nikoli nič. No, po omejitvah pa nihče ne vozi... Kar tudi ni ravno za izgled. Kadijo pa tud, moj očim, mama in brat - fuj... ko turki. In mi je primitivno. In ko sem odraščala in sem bila še bolj naivna sem sama tudi naletela na take nedorasle primerke, kot je mož od te. Ampak sem se jih kmalu znebila. V bistvu jim na čelu piše, sam če si še sam nedorasel in nezrel, tega ne vidiš tako hitro. In pri 17. glede na to, da nisem bila deležna neke kvalitetne vzgoje, mi še ni potegnal... Važno, da mi je zdaj, preden imam otroke. Sta pa samo dve možnosti - ali se takega takoj znebiš, ali pa imata odkrit pogovor in da se pol več ne zgodi, če pa se, pa posežeš po bolj drastičnih ukrepih. Ponavadi itak se (part III, torej...)- zaključek: znebi se ga čim prej.
|