![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 8:48:37
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Dan.Nč kofeta men se blede.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 8:50:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ja ne boste vse na FB pobegnile?!!!!!!!!! To ne velja, nismo vsi na FB!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 8:51:20
|
|
|
|
Freycha
|
ne ne... sej smo tu... mene je danes zjutraj tako v hrbtu zaštihalo, da komaj diham
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 8:54:05
|
|
|
|
Maxica
|
Ma kva se pa grejo? A sploh še bodo nazaj popravili? Pogrešam kavo. Sicer sem malo bolje, nimam več vročine, čeprav me grlo še ful boli, da komaj požiram, pa ful imam gnojnega izpljunka, sam ne vem, a naj sploh grem spet v ZD čakat za bolniško ali naj bom kao na dopustu? A bom morda dobila AB?
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 8:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:00:02
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija U, jebo vas. Pa te "šifre". Celotna debata tukaj gor poteka o tem "zakaj" tisti forum še ni popravljen. Neeeeeeeeeeeeee. hijena (olmajti pover :klanjam:) neeee ti! Sej bo, mater. Pa lukra sej veš da reklame tle gor ne prenesejo če ni plačana pa seveda nočmo da nas brišejo, zato upam da kmal ne bomo več čaja pile.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 9:01:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:02:16
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Maxi, a ti danes ne prideš? Na žalost ne, sem zbolela.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ne ne... sej smo tu... mene je danes zjutraj tako v hrbtu zaštihalo, da komaj diham Prepih?Težko dvignla? Ma hudiča vsi jamramo, vse smo neki zanč. Maxi morda pa res dobiš AB, če te grlo boli, da komi požiraš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 9:03:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Dan.Nč kofeta men se blede. vats up? Kaj vatsup, kriza je , abstinečna kriza, vse hujša.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:07:32
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Abstinenčna kriza? Točno to. Eno novico imam......jaz sem se izpisala iz FB,mene že ne bodo ****l s spreminjanjem pogojev uprabe phe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 9:12:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:13:21
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ne ne... sej smo tu... mene je danes zjutraj tako v hrbtu zaštihalo, da komaj diham Prepih?Težko dvignla? včeraj sem kolesarila, pa se zraven malo razmigavala, potem sem trebušnjake delala, pa vaje za roke (z utežmi), pa me ni nič bolelo. Danes sem pa zjutraj za tamalo nekaj kvačkala, me je pa samo usekalo v hrbtenici......zdej me pa vedno bolj boli
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:14:59
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Abstinenčna kriza? Točno to. Eno novico imam......jaz sem se izpisala iz FB,mene že ne bodo ****l s spreminjanjem pogojev uprabe phe. smotana si glih danes sem brala v Delu, da so pogoji spremenjeni nazaj...ne bodo uporabljali naših podatkov.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:16:19
|
|
|
|
paris
|
Br jutr! A smo še zmer na čaju? A je kej novic o naši pujski? A viv je zrihtala tist?
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:19:50
|
|
|
|
nejcko
|
Gut mornig tudi od mene Mešalka, hip hip hura zate in velkom tu the luzers klub
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:21:42
|
|
|
|
paris
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders ...ne bodo uporabljali naših podatkov. To pa samo upajte, da ne, v Ameriki so jih namreč ponucali za vse živo, tudi to je eden od razlogov, zakaj ne šljivim FB! Riderska, a velja potem za danes? Kdo pride?
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:25:33
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Abstinenčna kriza? Točno to. Eno novico imam......jaz sem se izpisala iz FB,mene že ne bodo ****l s spreminjanjem pogojev uprabe phe. smotana si glih danes sem brala v Delu, da so pogoji spremenjeni nazaj...ne bodo uporabljali naših podatkov. Jebejo naj se.od zdej naprej sem luzerka.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:25:44
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: paris IZVIRNO SPOROČILO: riders ...ne bodo uporabljali naših podatkov. To pa samo upajte, da ne, v Ameriki so jih namreč ponucali za vse živo, tudi to je eden od razlogov, zakaj ne šljivim FB! Riderska, a velja potem za danes? Kdo pride? Vidiš, to je zame tudi eden glavnih razlogov, da mi FB ni niti približno simpatičen. Drugo pa
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:26:55
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Abstinenčna kriza? Točno to. Eno novico imam......jaz sem se izpisala iz FB,mene že ne bodo ****l s spreminjanjem pogojev uprabe phe. smotana si glih danes sem brala v Delu, da so pogoji spremenjeni nazaj...ne bodo uporabljali naših podatkov. Jebejo naj se.od zdej naprej sem luzerka. Samo ne vem, če se lahko iz FB sploh lahko izpišeč - tako dokončno Sem zadnjič to ravno na enem blogu prebrala pri osebi, ki se kar precej dobro spozna na te zadeve
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:28:15
|
|
|
|
paris
|
A vam tudi tako počasi dela tole sranje, melje in melje joooooooooooj!!! Znorela bom, jest hočem kofe!
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A tko stvar stoji na FB?ja pol pa nič bom pa še jaz med vami kdo že?Luzerke?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 9:28:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:29:23
|
|
|
|
mama54
|
Dobro jutro, mater, zdaj se grem pa še jaz izpisat iz FB. Kaj kavice še ni?
|
Darilo za otrokanada56Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (
23%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
NE, ker ne vem kaj je v darilu (
77%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!