Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 17:18:13
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 17:35:49
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Vats hepend?
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 17:39:32
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Vats hepend? blesav kavni avtomat je crknu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 17:40:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 17:41:55
|
|
|
|
riders
|
mešalka, kje pa ti hodiš ceu dan?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 17:42:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 17:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez kave mi živeti ni. OH!
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:03:25
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Brez kave mi živeti ni. OH! jest sem tud tko žalostna še dobro, da grem čez eno uro na badminton in pridem tolk pozno domov, da bom šla samo še spat...upam, da jutri bo neva, a kaj veš, kje je Bianca našla tisto obvestilo o forumih? jaz iščem in nikjer ne najdem....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 18:16:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:29:18
|
|
|
|
riders
|
Hvala, KL ma kako nisem našla
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:30:18
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Zadnja škoda, ker ni visokosti in njene pomočnice Sem govorila s pomočnico visokosti. Mislim, da se bo v kratkem pridružila FB članom, ker je abstinenčna kriza močnejša od moralnih načel.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:36:00
|
|
|
|
moci
|
no, a zdaj veste kje daši kofe kuha? na zs kero zanima. aja, bom na fb. ajn moment.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:40:52
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Zadnja škoda, ker ni visokosti in njene pomočnice Sem govorila s pomočnico visokosti. Mislim, da se bo v kratkem pridružila FB članom, ker je abstinenčna kriza močnejša od moralnih načel. aha, me je že obvestila čeprav se že neki spet kuja, da bo mogoče prej sistem začel delovat...
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:41:20
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci no, a zdaj veste kje daši kofe kuha? na zs kero zanima. aja, bom na fb. ajn moment. moci, dej povej, če prideš jutr...
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:41:24
|
|
|
|
moci
|
a nimate časa? saj so risanke na tv-ju... jaz sem bila pa na sprehodu s teto in me je skor kap, ker me je gonila v hrib, pa še zojo sem nosila del poti
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:44:27
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Zadnja škoda, ker ni visokosti in njene pomočnice Sem govorila s pomočnico visokosti. Mislim, da se bo v kratkem pridružila FB članom, ker je abstinenčna kriza močnejša od moralnih načel. aha, me je že obvestila čeprav se že neki spet kuja, da bo mogoče prej sistem začel delovat... Sem ji jaz rekla, da naj ne upa da bodo zadevo popravli, ker sem to itak jaz zanalašč naročila.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:44:45
|
|
|
|
moci
|
****ti, sem že pozabila na ju3. bom zvečer na kavču previdno vprašala popoldne gremo v cerkno, ampak bomo verjetno do 6h že doma. frrrr in maxi prideta? njune gsm-e imam, pa lahko sporočim
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:45:22
|
|
|
|
riders
|
poskusi jo danes zmehčat, jutri bo spet trdna in pokončna
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:45:43
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci a nimate časa? saj so risanke na tv-ju... jaz sem bila pa na sprehodu s teto in me je skor kap, ker me je gonila v hrib, pa še zojo sem nosila del poti Za mojadva so te risanke prekratke. Drugače pa ja, sedaj imam čas. Zaslužim si počitek, ker sem bila tako pridna, da sem vse zlikala.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:46:16
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci ****ti, sem že pozabila na ju3. bom zvečer na kavču previdno vprašala popoldne gremo v cerkno, ampak bomo verjetno do 6h že doma. frrrr in maxi prideta? njune gsm-e imam, pa lahko sporočim daj prosim ja....sem odprla na FB-ju novo temo, ampak me nobena ne šmergla pejt pogledat!
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:46:28
|
|
|
|
moci
|
sej še nikol ni blo nič ob roku ju3 ziher še ne bo delal
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:46:30
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders poskusi jo danes zmehčat, jutri bo spet trdna in pokončna Jo grem še malo na MSN nadlegovat.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:47:00
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: riders poskusi jo danes zmehčat, jutri bo spet trdna in pokončna Jo grem še malo na MSN nadlegovat. ja, pejt
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:54:40
|
|
|
|
moci
|
po mojem smo forume sesule s preveč objavami. sej rr tud vsake tolk dol pade.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 18:56:57
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci po mojem smo forume sesule s preveč objavami. sej rr tud vsake tolk dol pade. Očitno smo za dol past babe.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?