![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: paris A vam tudi tako počasi dela tole sranje, melje in melje joooooooooooj!!! Znorela bom, jest hočem kofe! Že od nekdej, vsak dan vsak mesec, vse leto. Skoz počas dela.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Dobro jutro, mater, zdaj se grem pa še jaz izpisat iz FB. Kaj kavice še ni? A ti si tud gor? Sicer pa kdo pa ni. Ne kave pa spet danes ne bo. Niti z ali brez mleka.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:34:18
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Dobro jutro, mater, zdaj se grem pa še jaz izpisat iz FB. Kaj kavice še ni? A ti si tud gor? Sicer pa kdo pa ni. Ne kave pa spet danes ne bo. Niti z ali brez mleka. Jaz nisem, Nevica
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:36:12
|
|
|
|
mama54
|
Ja, Neva imam malo miru in časa, predno začnem še kaj migat. danes mi ni preveč, sem izgleda dobila nek smotan virus. Me daje driska, bruhanje ...,,da ne naštevam .Naj gre vse v tri .Pa še kofeta nimam.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:37:28
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Enolla Samo ne vem, če se lahko iz FB sploh lahko izpišeč - tako dokončno Sem zadnjič to ravno na enem blogu prebrala pri osebi, ki se kar precej dobro spozna na te zadeve Jst imam občutek, da se ne moreš. Razen, če še nisem pogruntala. Ker npr. k sem se izpisala, mi je potem poslalo sporočilo, da se lahko vrnem kadarkoli z mojim bivšim geslom. Mater jim fejsbukarsko!!!!! Imaš zs!
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Ja, Neva imam malo miru in časa, predno začnem še kaj migat. danes mi ni preveč, sem izgleda dobila nek smotan virus. Me daje driska, bruhanje ...,,da ne naštevam .Naj gre vse v tri .Pa še kofeta nimam. Jaoj tudi ti bolna, pa Enolla pa še kdo. Moram potrat, zenkrat smo še v redu, edina težava je, da me vsi sklepi bolijo(pa vem zakaj). No tok ko vas berem resnično ne grem na FB dovol da so vsi trije mulci iz famili. Pismo kok počas dela RR, splh te mine sodelvat.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:49:38
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Ja, Neva imam malo miru in časa, predno začnem še kaj migat. danes mi ni preveč, sem izgleda dobila nek smotan virus. Me daje driska, bruhanje ...,,da ne naštevam .Naj gre vse v tri .Pa še kofeta nimam. Jaoj tudi ti bolna, pa Enolla pa še kdo. Moram potrat, zenkrat smo še v redu, edina težava je, da me vsi sklepi bolijo(pa vem zakaj). No tok ko vas berem resnično ne grem na FB dovol da so vsi trije mulci iz famili. Pismo kok počas dela RR, splh te mine sodelvat. Neva, saj jaz nisem bolana Na FB me ni
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 9:55:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 9:56:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:57:58
|
|
|
|
Mešamdrek
|
FB stinks.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:57:58
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Enolla Neva, saj jaz nisem bolana Na FB me ni Joj. zdej se bodo pa našle FB loverke in ti govorile.... jaaaaaaaa seeeeej... če nisi na fb si itak bolan - raje kot da mi Nejcko reče, da sem nehrbteničarka
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 9:58:45
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Zaenkrat se tvoja prerekba še ni uresničila!
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno ja Enolla, ti si zdrava pa še na FB te ni. Pa zdrava mi ostani. Torej, ker ni kofeta, čaj pa prepočas teče, sem že okna pomila(upam, da nou dež zarad tega) zavese oprala, pomedla.Mati moja sem pridna.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 19.2.2009 10:02:17 >
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:01:43
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Da ne boste mislne da sem jaz kej začarala.....glede na to kako sem pravilno napovedala Melhijev babyboom.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:08:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Da ne boste mislne da sem jaz kej začarala.....glede na to kako sem pravilno napovedala Melhijev babyboom. Važička!!!Coprnia!!!
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:15:06
|
|
|
|
paris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Da ne boste mislne da sem jaz kej začarala.....glede na to kako sem pravilno napovedala Melhijev babyboom. Itak, da si, nehi se zdej zgovarjat, smajlikisipilinohte Drugač te pa iščejo na drugi temi, rabjo uno pesmico o pujskih.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:27:11
|
|
|
|
mama54
|
Pa kaj je to, da tako počasi dela. Saj rabim nekaj minut, da mi post odpre.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 10:30:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:31:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Pa kaj je to, da tako počasi dela. Saj rabim nekaj minut, da mi post odpre. Sej to že ves cajt jamram. Ampak res no, edini forum, od vseh, ki jih obiskujem je RR, ki ima vedno težave s počasnostjo.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:33:06
|
|
|
|
Freycha
|
dejte malo manj pisat čez FB, da ne crkne še ta forum
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:35:40
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha dejte malo manj pisat čez FB, da ne crkne še ta forum
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:38:01
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Pa kaj je to, da tako počasi dela. Saj rabim nekaj minut, da mi post odpre. Dodatne obremenitve težkih karakterjev.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:39:22
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Pa kaj je to, da tako počasi dela. Saj rabim nekaj minut, da mi post odpre. Dodatne obremenitve težkih karakterjev. To pa je sigurno
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo to najrž Dva dni je že naval, cunami na RR-ju.Kofeta pa še vedno ni.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 19.2.2009 10:48:49
|
|
|
|
Felicity
|
Evo mene, pero samo za par min., ker se utapljam v delu. Tam še vedno nič, a se kaj ve, kdaj bo popravljeno?
|
|
|
RisankeMichonne RRAli otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?Da (
56%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne (
44%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!