ronja
|
Niti enega pametnega razloga ne vidim, da bi bil nekdo proti poroki, razen tega, da mu je to brez veze in mu nič ne pomeni. NO, pa še stane precej, denarja in predvsem časa in živcev in ni nujno, da imaš tega ravno ogromno na razpolago (meni se zdi predvsem tega škoda), pa lahko nisi ravno tip človeka, ki bi se dobro počutil tako vržen v središče pozornosti, lahko ti ni všeč ves pomp, ena tiha poroka je pa tudi brezveze - kje je potem smisel, če ni žurke? ... Je pa res, da so to razlogi, čez katere nekak greš, če to drugemu reeeeees veliko pomeni. Ampak če pa nobenemu ne pomeni toliko, pa res nima smisla to delat zaradi drugih... Razlog za je pa lahko tudi to, da takrat dosti problemov pride na površje in jih lahko rešiš - ampak ni nujno, da si jih človek ob malem otroku želi iskat, hehe. Včasih je lažje, da vsak posebej na površje priplavajo, posamič, ne pa da jih dobiš v kompletu... MOgoče tudi on tako razmišlja - da imata sedaj dovolj drugega dela in se mu ne da še s tem matrat... To ne pomeni,d a te nima rad, vendar se mi zdi pa prav, da ima potem otrok oba priimka, če si ti to želiš - jaz bi si tudi...
|