|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noče poroke? noče mene?
19.2.2009 17:59:24   
Zamima
meni je vseeno user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 51
19.2.2009 18:27:09   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Razlog za je pa?

Kolikor jih ti našteješ proti, ti jih jest zagotovo naštejem za. 

A ni dovolj samo eden, tako za kot proti?
Pa makar če je zato, da ženo lahko prijaviš kot zdrževanega družinskega člana?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.2.2009 1:13:13   
ronja
Niti enega pametnega razloga ne vidim, da bi bil nekdo proti poroki, razen tega, da mu je to brez veze in mu nič ne pomeni.

NO, pa še stane precej, denarja in predvsem časa in živcev in ni nujno, da imaš tega ravno ogromno na razpolago (meni se zdi predvsem tega škoda), pa lahko nisi ravno tip človeka, ki bi se dobro počutil tako vržen v središče pozornosti, lahko ti ni všeč ves pomp, ena tiha poroka je pa tudi brezveze - kje je potem smisel, če ni žurke?user posted image ... Je pa res, da so to razlogi, čez katere nekak greš, če to drugemu reeeeees veliko pomeni. Ampak če pa nobenemu ne pomeni toliko, pa res nima smisla to delat zaradi drugih...

Razlog za je pa lahko tudi to, da takrat dosti problemov pride na površje in jih lahko rešiš - ampak ni nujno, da si jih človek ob malem otroku želi iskat, hehe. Včasih je lažje, da vsak posebej na površje priplavajo, posamič, ne pa da jih dobiš v kompletu... MOgoče tudi on tako razmišlja - da imata sedaj dovolj drugega dela in se mu ne da še s tem matrat... To ne pomeni,d a te nima rad, vendar se mi zdi pa prav, da ima potem otrok oba priimka, če si ti to želiš - jaz bi si tudi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.2.2009 17:00:31   
Skratek46
Ne...ne razumem takih tipov in niti žensk ki si take najdejo...ne bo te zaročil, ker če bi mu blo vsaj malo do tebe...bi se te usmilil že zaradi slinjenja po izložbah zlatarn. Meni je ful žal sam je tako...moj sodelavec je za valentinovo pokleknil in ko nam je ponosno razkazoval prstan dva dni prej in povedal kako bo on vse to naredil smo jokale, ko nore vse na delu...Pa ne zgleda sploh romantik...sam je rekel da si njegova B. to res zasluži in da je prišel čas ko ji mora pokazat, da brez nje ne more nič...
Mene je moj zaprosil tudi na fantastičen način...pa zelo v kratkem času, da mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bo kaj takega sposoben. Za to mu bom hvaležna vedno, ker taka dejanja neseš do smrti v srcu.
Ne vem kaj ti rečt razen, da na silo nič ne gre...žal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.2.2009 21:23:45   
ely*
Midva nisva poročena, nama je čisto v redu, veva da se mava rada, imava otroka...
Tudi če bi se, bi se zase in ne bi delala nobene ohceti, ampak samo na magistrat, nama se zdi škoda denarja.
Ne sili vanj in ga vprašaj kako se on počuti. Zakaj bi se pa poročil samo zato, ker vaju sprašujejo kdaj se bosta poročila. Saj veš kako se imata in čutiš verjetno da te ima rad.
Ne vem, a če bi vaju spraševali kdaj bosta imela otroka (preden sta ga imela), bi ga imela samo zato ker sprašujejo? Bedarija.
Če pa tebi osebno toliko pomeni poroka, pa se bosta verjetno zmenila. Vso srečo.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 55
21.2.2009 5:45:52   
RayBan
Po moje je tudi marsikateri otrok narejen po princiu: če me imaš rad, mi boš ustregel. Potem pa jamranje in stokanje, ker ga nikoli ni doma in ste za vse same.

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
26.2.2009 15:17:48   
lili81
Jaz bi se pa poročila, samo ne vidim posebnega razloga, zato se ne. Sploh ne vem, kaj bi bilo potem drugače? Poleg tega se izogibam tistim velikim žurkam, ker nisem tip za to. Pa mogoče se bojim tiste psihe - zdej sva pa mož in žena, tko se mi zdi, da bi se tok starejša počutila. Raje sem na free, čeprav sem vezana, ljubezni in zadovoljstva ti nobena poroka ne zagotovi. Pa tudi, če ima moj otrok očetov priimek - kaj spremeni? V Ameriki dajo otrokom čisto en tretji priimek in to je tudi moj partner predlagal user posted image . Oba v vsakem primeru (poroka, priimki) veva, da je otrok najin in da se imamo radi. Kaj pa drugi vidijo v nas je še najmanj pomembno. Bolje da smo mi srečni pa da nas drugi vidijo kot "neurejeno" familijo kot obratno user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

minecraft
jang

KDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 (odlično) (32%)

4 (prav dobro) (5%)

3 (dobro) (24%)

2 (zadostno) (3%)

1 (nezadostno) (6%)

manj kot 1!!! (30%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!