MLADAMAMICA -> RE: mešani zakon (26.2.2009 8:37:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Mene moti odnos do žensk, ki jih imajo nekateri - Fritzl je tut musliman, marsiker duhovnik ki posiljuje otroke, marsiker slovenec, nemec, anglež,... ki ženo ubijejo, posiljujejo, tepejo,... v Bosni je cel kup primerov, ko je žena doma in uboga moža, mož odloča kakšen avto bodo kupili, mož odloča kako velika hiša, kam na dopust in podobno. Jaz sem mnenja, da o avtu ipd itak mora moški odločat. ne rabim pa deca, k mu bom k mami in ga celo življenje vodila in bila glavna v hiši Kot sem že v enem od prejšnih postov povedala imam svakinjo, ki je končala medicino pa sedi z otroci doma, življenje se ji vrti okoli moža in otrok. Mogoče se je sama odločila za to. moja mama je bila tudi dvanajst let doma, ker je hotla bit z bratom, sej je pr men skos delala. aja, sory, to je najbrž nardila ker ji moj fotr ni pustu delat. koliko je slovencev, ki imajo dobre izobrazbe pa živijo na sociali? Jaz osebno obožujem oba dva ampak nista prioriteta v mojem življenju: Otrok bo čez par let odšel, mož pa lahko že jutri in kaj bo z mano - če ne bom imela svojega življenja. Sem vedela da je nekaj za tem. bojiš se ostati sama in misliš da če boš dovolila da bo kdaj po moževo, da se boš podredila, da si bo preveč dovolil. mam občutek da živiš v večni negotovosti in ne moreš biti srečna Ko sem v začetku napisala da me moti njihova glasba "cigumigu" me moti in je nikoli ne bom pustila poslušati v naši hiši - tudi jaz v Bosni ne vrtim slovenske glasbe . Zakaj se nisi poročila potem z slovencem? V svojem avtu pa naj posluša kar hoče otrok bo pa itak glasbeno izobražen pa upam, da mu kaj takega sploh všeč ne bo. Bogi otrok, sej mu krojiš življenje, kot ti želiš Bomo pa celo noč delali na drugem otroku mogoče bo pa ta musliman. Mislim, da tvoj otrok noben ne bo musliman. mož pa itak nima besede pri tem, sej ga ti hraniš, ti ga pelješ v šolo, ti mu vsiljuješ katoliško vero,... ti si šef
|
|
|
|