Anonimen -> RE: mešani zakon (25.2.2009 16:20:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz kot muslimanka obcutim v tvojih postih mrznjo in apriori nasprotovanje!! Ti sicer lahko to občutiš in tega ti ne branim (kot ti nisem branila drugega očitka, sem pa napisala, da bi rada vedela kje sem bila nesramna), nimaš pa nobene pravice, da s tega delaš zaključke tipa "sovraži muslimane". Ker s tem posegaš v moje doživljanje sveta in tega ti absolutno ne dovolim. Se vedno trdim, da se vedno spotaknes ob mene kadar je debata o Islamu in da obcutim mrznjo do mene kot do pripadnice Islama in s tem delam zakljucek da " mrzis" Islam... jasno? Ce temu ni tako, pa sama ves. jaz tako vidim in obcutim stvar in pika. Ja, sem napisala, da bi ti bivši mož moral otroke vzet. In zraven dodala, še posebej, če bi imela hčerko. Ima pa ta stavek eno zelo zanimivo ozadje - otroka, ki ni bil vzgajan v nekem fanatičnem okolju, si uvedla v vero, ki določa smrtno kazen za nekoga, ki se ji nekoč odpove. Evo? Jaz sem ga uvedla? Po cem pa to sklepas? Halooo??? Mati, ki zavestno svoje mladoletne otroke, ki še niso sposobni samostojnega odločanja, uvede v neko vero, obred ali karkoli, ki od njih zahteva doživljenjsko pripadnost, izstop iz te vere pa je kaznovan s smrtjo, si otrok ne zasluži! In koliko ljudi so ze ubili?? Ma daj se obesas na neke zadeve, ki v praksi sploh ne zivijo... In to v Europi. Halo! Daj zbudi se pocasi no... Se v Egiptu se to ne prakticira...
|
|
|
|