|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
25.3.2009 21:06:09   
petra1978
Čer!
Midva sva pa danes celi dan ful uživala. Zjutraj sva bila pri sestrični na kavi, potem sma se šla kopat v Terme (slikice sledijo čez 5 minut) in potem še k eni kolegici, da sma se najedla in da se je Gal malo ohladil pol pa na sprehod. Pa še moj pikec je bil danes ful dobre volje in pravi smeško celi dan. Joj, kako sma uživala. Upam na še več takšnih dni.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
25.3.2009 21:06:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bubika pa je dobila ful grdo kožo po ličkih user posted image  take izpuščajčke. In po bradici proti vratu.

Zdaj pa ne vem, če je to alergija ali zaradi slinjenja, ko vse tak v usta tlači user posted image

....naš ma tud okoli ust take pikice drobne.....drugje pa nikjer....slini se pa kot polž......    pa je to ziher to.....

..je imel prvi isto, pa še vse v usta nosijo...tud če je umito, so lahko pikice......    

Jaz sem ga celega večkrat prečekirala, pa če bi bila alergija bi bilo drugje tud al ne?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
25.3.2009 21:08:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

danes sem dobila pošto iz službe................odločba za letni dopust.........25 dni.........jupiiiiiiiiiiiiiiiii........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...jaz pa prejšnji teden.....sem že nazaj poslala...... 27 dni imam jaz

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
25.3.2009 21:08:30   
petra1978
Še slikice:

user posted image

in še lepoten spanec po plavanju:

user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
25.3.2009 21:09:03   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma ne samo,da jo šraufa,v takem švungu je,da skače po ležalniku in nori,ko zmešana....pa z nogami vdarja ob tla...user posted image

ja bogica mala..........imaš mogoče še kapljice, koroške?

jaz imam...še 1 in pol...je sestrična takrat trojne kupila in jih imam lepo v hladilniku....rok trajanja je pa do 7/09...je še čas

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
25.3.2009 21:11:36   
Jazzy1

bubika pa je dobila ful grdo kožo po ličkih user posted image  take izpuščajčke. In po bradici proti vratu.

Zdaj pa ne vem, če je to alergija ali zaradi slinjenja, ko vse tak v usta tlači user posted image

zdaj bom za en teden ukinila jogurte in korenček, da vidim. Pa kekse bi tudi bilo fajn črtat še za nekaj časa.

A ima suho in hrapavo kožico ali pikice, take ki bi bile lahko sline?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
25.3.2009 21:15:20   
Lara Croft
koliko časa bi kuhala koromač, ker tega živila še pri nas nismo uporabljali

Ma če da daš v ekonom lonec, par minutk.. pa tudi drugače je kr hitro narejen.. user posted image

bubika pa je dobila ful grdo kožo po ličkih user posted image take izpuščajčke. In po bradici proti vratu.

Bubi... Lara dobi ful teh izpuščajev, če ji slinček pozabimo menjat, ko je moker od sline.... samo ne po ličkih... po bradi in podbradku...

Moja prjatlca pa more jutri na čiščenje.... danes je bila na pregledu in ni bilo več utripa - 12 teden... Me je kr vrglo... od kar imam Laro, gledam čisto drugače ne take dogodke...

Danes sem fuuul utrujena.... imam ful enega dela.... pa ven nisva šle popoldan, zaradi tega madam ni nič spala, čeprav je bila fuul zaspana. No pa sem jo mogla stalno cartat in itak da nisem glih veliko naredila... zdej sem pa ko močo...

Ja, dober večer.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
25.3.2009 21:16:24   
Jazzy1

danes sem dobila pošto iz službe................odločba za letni dopust.........25 dni.........jupiiiiiiiiiiiiiiiii........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi.........29 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sploh ne vem od kje jih mam tolkuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
25.3.2009 21:16:30   
gold fish

Drugače pa jaz kar nekaj stvari v Hoferju kupujem, za bubija in za bubiko. Predvsem bodije, majčke, štrample, nogavice, tudi kake čevlje. Pa je vedno do zdaj bila res dobra kvaliteta. In ugodna cena.

jaz tud..... čevlje usnjene imajo res vedno v redu kvaliteto, pa tud take pohodne in škornje za dež.... Edino hlač več ne kupim tam, ker ta velikemu nikoli kroj ne odgovarja......   Poletne majice pa imajo ponavadi res lepe, kvalitetne in ugodne...Aja, pa tud kake vetrovke al pa tista oblačila za dež......    No pa saj boste videle same...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
25.3.2009 21:17:06   
gold fish

to sem jaz že nekaj časa nazaj dobila. Še kak dan več user posted image  Jap, 2 otroka user posted image

jaz sem bila prepričana, da bom imela okrog 20 dni, kakšen dan več........pa sem tok vesela.............user posted image

kolko si pa imela do sedaj?   Otrok ti prinese 1 dan..nič večuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
25.3.2009 21:17:13   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Jaz sem ga celega večkrat prečekirala, pa če bi bila alergija bi bilo drugje tud al ne?

Slej ko prej bi se pokazalo tudi drugje, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 4736
25.3.2009 21:17:42   
Lara Croft
Koliko pa je topla voda v termah? Meni se zdi vse, kar je pod 37 mrzlo... Naša Lara bi verjetno tudi uživala... ma kaj nej jaz potapljaško veštito oblečem?!

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 25.3.2009 21:18:39 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
25.3.2009 21:19:23   
gold fish

Drugače pa jaz kar nekaj stvari v Hoferju kupujem, za bubija in za bubiko. Predvsem bodije, majčke, štrample, nogavice, tudi kake čevlje. Pa je vedno do zdaj bila res dobra kvaliteta. In ugodna cena.

pri nas je problem, ker je hofer bolj manjši in dobijo malo zaloge in še to takoj gre........ne da se mi pa zjutraj z ln riniti v gužvo, kadar so akcije......

sej midva kupujeva v H&M, pa SPARKY (spar), mogoče kdaj kej v BC, ampak če je ugodna cena....

meni pa je ta H&M včasih malo mimo.......  se je zgodilo poleti, da smo bili na eni 60 letnici....pa so 3 otroci prišli čist isto oblečeni.....saj me to tak ne moti, samo se mi včasih zdi, da se vsi v H&M oblačijouser posted image

...da ne bo pomote...saj jaz tud grem tja kaj kupit...samo ne pa cele garderobe tako kot eniuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
25.3.2009 21:20:34   
gold fish

.........dobr, kej res kupiva samo za enkrat, ampak......če je najina princeska......user posted image

saj ravno to.... če ne rabiš vsake malenkosti kupit, si lahko pri posebnih stvareh daš malo več duška user posted image

Mislim, kolko je enih pripomočkov in opreme, ko zdaj nisem rabila kupovat user posted image

jaz sm spravljala račune od BC.........se je nabral zajeten kupček............user posted image

si že dobila dobropis?

..jaz sem nakupila kao za 1200€user posted image  ...pa sploh ne vem kaj....  No, nekaj že vem, samo 1200user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
25.3.2009 21:20:58   
gold fish

jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image

kar na brzino ti to poštimaš user posted image

a ni tko najbolš??user posted image user posted image

sej ko pridem v vaše konce, bom pa vas tri (fišiko, bubi in tebe) iskala........user posted image user posted image user posted image

kedaj bo bo?user posted image

ma ka te jaz vem..........enkat poleti menda.......user posted image

superuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
25.3.2009 21:22:38   
gold fish
...nekaj mi še pomagaj preden greš...

kateri tricikel je fajn.....   ene imajo v pikapolonici, enem sem pa v interspar gledala....pa se ne morem odločit....  no, saj sem se...samo sem se za ta dražjega...ker ga bo pa botrca kupila....mi je pa malo user posted image  zdajuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
25.3.2009 21:28:41   
gold fish
...joj babe, sem malo na oni temi bla .....    jao, jao....user posted image

....škoda cajta...

...samo še jutri in mogoče v petek...in delavci gredo baj, baj.....user posted image

...nočka...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4742
25.3.2009 21:29:34   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

.......pa saj bo hitr toplo.........pol pa norija po štacunah.......user posted image

Točno to

no, norije pri nas ne bo, ko zmanjka cot, odprem najprej škatle z bubijevimi premalimi oblačili, potem še vrečke oblačil od moje sestrične, če ni nič pametnega, pa grem kupit user posted image

vidiš, to je super............user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo pa samo opcija-shopping...........user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi mi ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
25.3.2009 21:30:15   
pf
Petra superca, da sta uživala z Galom na kopanju. Se v prihodnje tudi midve z Lano pridruživa. A sta bila dolgo?
MTY cotke kupujem 74, 80 za poleti. Ne more tak zrastit, da ji ne bi bilo prav. Suhec moj mali. user posted image
Jaz pa še nisem dobila odločbe za dopust. Bo že. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4744
25.3.2009 21:30:48   
Čarli08

ma ne samo,da jo šraufa,v takem švungu je,da skače po ležalniku in nori,ko zmešana....pa z nogami vdarja ob tla...user posted image

božca

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
25.3.2009 21:30:57   
pf
Lahko noč.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
25.3.2009 21:43:31   
RAČKAPK

...jaz pa prejšnji teden.....sem že nazaj poslala...... 27 dni imam jaz

jst pa 30 JUHUHUHUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4747
25.3.2009 21:45:40   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Petra superca, da sta uživala z Galom na kopanju. Se v prihodnje tudi midve z Lano pridruživa. A sta bila dolgo?
MTY cotke kupujem 74, 80 za poleti. Ne more tak zrastit, da ji ne bi bilo prav. Suhec moj mali. user posted image
Jaz pa še nisem dobila odločbe za dopust. Bo že. user posted image

Če se ne motim, imajo čas do konca marca.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
25.3.2009 21:45:45   
RAČKAPK
user posted image , ker moram it
ne vem če še pridem kaj nazaj

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
25.3.2009 21:46:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čer!
Midva sva pa danes celi dan ful uživala. Zjutraj sva bila pri sestrični na kavi, potem sma se šla kopat v Terme (slikice sledijo čez 5 minut) in potem še k eni kolegici, da sma se najedla in da se je Gal malo ohladil pol pa na sprehod. Pa še moj pikec je bil danes ful dobre volje in pravi smeško celi dan. Joj, kako sma uživala. Upam na še več takšnih dni.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?