Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:39:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi, si imela izpit danes ja, internega strokovnega Uro in pol so si zame vzeli Ampak mislim, da mi je kar dobro šlo. Itak ne moreš past na tem internem. Bomo videli v ponedeljek, ko gre zares
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:41:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .......pa saj bo hitr toplo.........pol pa norija po štacunah....... Točno to no, norije pri nas ne bo, ko zmanjka cot, odprem najprej škatle z bubijevimi premalimi oblačili, potem še vrečke oblačil od moje sestrične, če ni nič pametnega, pa grem kupit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:43:31
|
|
|
|
*bubi*
|
bubika pa je dobila ful grdo kožo po ličkih take izpuščajčke. In po bradici proti vratu. Zdaj pa ne vem, če je to alergija ali zaradi slinjenja, ko vse tak v usta tlači zdaj bom za en teden ukinila jogurte in korenček, da vidim. Pa kekse bi tudi bilo fajn črtat še za nekaj časa.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:47:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .......pa saj bo hitr toplo.........pol pa norija po štacunah....... Točno to no, norije pri nas ne bo, ko zmanjka cot, odprem najprej škatle z bubijevimi premalimi oblačili, potem še vrečke oblačil od moje sestrične, če ni nič pametnega, pa grem kupit vidiš, to je super............ mi imamo pa samo opcija-shopping...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:50:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi, si imela izpit danes ja, internega strokovnega Uro in pol so si zame vzeli Ampak mislim, da mi je kar dobro šlo. Itak ne moreš past na tem internem. Bomo videli v ponedeljek, ko gre zares -že za v ponedeljek.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:51:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, jaz sem pri bubiju tudi imela samo to opcijo. Zdaj mi je fajn, da ne rabim vsakega bodija in vsake pižame kupit, ker se kar nabere denarja. Saj za po vrhu bo vedno manj uporabnega. Še vedno pa več, kot če bi bilo obratno - najprej punčka, potem fantek Nekaj v tem smislu ima bodi oblekice:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:51:27
|
|
|
|
ključek
|
danes sem dobila pošto iz službe................odločba za letni dopust.........25 dni.........jupiiiiiiiiiiiiiiiii........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:51:29
|
|
|
|
arabela*
|
ma ne samo,da jo šraufa,v takem švungu je,da skače po ležalniku in nori,ko zmešana....pa z nogami vdarja ob tla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:52:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ne samo,da jo šraufa,v takem švungu je,da skače po ležalniku in nori,ko zmešana....pa z nogami vdarja ob tla... ja bogica mala..........imaš mogoče še kapljice, koroške?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:52:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nekaj v tem smislu ima bodi oblekice: cortkano.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:52:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!! Prideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:53:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ne samo,da jo šraufa,v takem švungu je,da skače po ležalniku in nori,ko zmešana....pa z nogami vdarja ob tla... ja bogica mala..........imaš mogoče še kapljice, koroške? sem jid ala.....očke si full mane,pa skače ko nora.....grem jo zdaj scartat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:54:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes sem dobila pošto iz službe................odločba za letni dopust.........25 dni.........jupiiiiiiiiiiiiiiiii........................ to sem jaz že nekaj časa nazaj dobila. Še kak dan več Jap, 2 otroka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:55:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, jaz sem pri bubiju tudi imela samo to opcijo. Zdaj mi je fajn, da ne rabim vsakega bodija in vsake pižame kupit, ker se kar nabere denarja. Saj za po vrhu bo vedno manj uporabnega. Še vedno pa več, kot če bi bilo obratno - najprej punčka, potem fantek ne govori.........pa ko nekaj preraste, moraš kupiti malo več, ne samo ene hlače pa eno majčko......in to potem pride.....mislim da okrog 100 € ali malo več na vsake 2 meseca ali pa še prej......... .........dobr, kej res kupiva samo za enkrat, ampak......če je najina princeska......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:56:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!! Prideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:56:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Drugače pa jaz kar nekaj stvari v Hoferju kupujem, za bubija in za bubiko. Predvsem bodije, majčke, štrample, nogavice, tudi kake čevlje. Pa je vedno do zdaj bila res dobra kvaliteta. In ugodna cena.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:56:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes sem dobila pošto iz službe................odločba za letni dopust.........25 dni.........jupiiiiiiiiiiiiiiiii........................ to sem jaz že nekaj časa nazaj dobila. Še kak dan več Jap, 2 otroka jaz sem bila prepričana, da bom imela okrog 20 dni, kakšen dan več........pa sem tok vesela.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:58:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .........dobr, kej res kupiva samo za enkrat, ampak......če je najina princeska...... saj ravno to.... če ne rabiš vsake malenkosti kupit, si lahko pri posebnih stvareh daš malo več duška Mislim, kolko je enih pripomočkov in opreme, ko zdaj nisem rabila kupovat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:58:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Drugače pa jaz kar nekaj stvari v Hoferju kupujem, za bubija in za bubiko. Predvsem bodije, majčke, štrample, nogavice, tudi kake čevlje. Pa je vedno do zdaj bila res dobra kvaliteta. In ugodna cena. pri nas je problem, ker je hofer bolj manjši in dobijo malo zaloge in še to takoj gre........ne da se mi pa zjutraj z ln riniti v gužvo, kadar so akcije...... sej midva kupujeva v H&M, pa SPARKY (spar), mogoče kdaj kej v BC, ampak če je ugodna cena....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 20:59:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .........dobr, kej res kupiva samo za enkrat, ampak......če je najina princeska...... saj ravno to.... če ne rabiš vsake malenkosti kupit, si lahko pri posebnih stvareh daš malo več duška Mislim, kolko je enih pripomočkov in opreme, ko zdaj nisem rabila kupovat jaz sm spravljala račune od BC.........se je nabral zajeten kupček............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 21:00:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ne samo,da jo šraufa,v takem švungu je,da skače po ležalniku in nori,ko zmešana....pa z nogami vdarja ob tla... ja bogica mala..........imaš mogoče še kapljice, koroške? sem jid ala.....očke si full mane,pa skače ko nora.....grem jo zdaj scartat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 21:02:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh,ne splača se vnaprej kaj preveč kupovat......itak rastejo,ko žafrani...... ..jaz tud še ne kupujem za poleti.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 21:03:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!! kar na brzino ti to poštimaš a ni tko najbolš?? sej ko pridem v vaše konce, bom pa vas tri (fišiko, bubi in tebe) iskala........ kedaj bo bo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 21:04:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!! kar na brzino ti to poštimaš a ni tko najbolš?? sej ko pridem v vaše konce, bom pa vas tri (fišiko, bubi in tebe) iskala........ kedaj bo bo? ma ka te jaz vem..........enkat poleti menda.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 21:05:22
|
|
|
|
ključek
|
MTY gre aja aja....... .......sem že od 5.45 pokonc, tko da sem en majčken zaspana....... nočko.........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?