|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
25.3.2009 20:39:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi, si imela izpit danesuser posted image

ja, internega strokovnega user posted image  Uro in pol so si zame vzeli user posted image  Ampak mislim, da mi je kar dobro šlo. Itak ne moreš past na tem internem. Bomo videli v ponedeljek, ko gre zares user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
25.3.2009 20:41:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

.......pa saj bo hitr toplo.........pol pa norija po štacunah.......user posted image

Točno to

no, norije pri nas ne bo, ko zmanjka cot, odprem najprej škatle z bubijevimi premalimi oblačili, potem še vrečke oblačil od moje sestrične, če ni nič pametnega, pa grem kupit user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
25.3.2009 20:43:31   
*bubi*
bubika pa je dobila ful grdo kožo po ličkih user posted image  take izpuščajčke. In po bradici proti vratu.

Zdaj pa ne vem, če je to alergija ali zaradi slinjenja, ko vse tak v usta tlači user posted image

zdaj bom za en teden ukinila jogurte in korenček, da vidim. Pa kekse bi tudi bilo fajn črtat še za nekaj časa.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
25.3.2009 20:47:06   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

.......pa saj bo hitr toplo.........pol pa norija po štacunah.......user posted image

Točno to

no, norije pri nas ne bo, ko zmanjka cot, odprem najprej škatle z bubijevimi premalimi oblačili, potem še vrečke oblačil od moje sestrične, če ni nič pametnega, pa grem kupit user posted image

vidiš, to je super............user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo pa samo opcija-shopping...........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
25.3.2009 20:50:43   
ključek

bubi, si imela izpit danesuser posted image

ja, internega strokovnega user posted image  Uro in pol so si zame vzeli user posted image  Ampak mislim, da mi je kar dobro šlo. Itak ne moreš past na tem internem. Bomo videli v ponedeljek, ko gre zares user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -že za v ponedeljek.............

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
25.3.2009 20:51:17   
*bubi*
Ja, jaz sem pri bubiju tudi imela samo to opcijo.

Zdaj mi je fajn, da ne rabim vsakega bodija in vsake pižame kupit, ker se kar nabere denarja. Saj za po vrhu bo vedno manj uporabnega. Še vedno pa več, kot če bi bilo obratno - najprej punčka, potem fantek user posted image

Nekaj v tem smislu ima bodi oblekice:
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
25.3.2009 20:51:27   
ključek
danes sem dobila pošto iz službe................odločba za letni dopust.........25 dni.........jupiiiiiiiiiiiiiiiii........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
25.3.2009 20:51:29   
arabela*
ma ne samo,da jo šraufa,v takem švungu je,da skače po ležalniku in nori,ko zmešana....pa z nogami vdarja ob tla...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
25.3.2009 20:52:02   
ključek

ma ne samo,da jo šraufa,v takem švungu je,da skače po ležalniku in nori,ko zmešana....pa z nogami vdarja ob tla...user posted image

ja bogica mala..........imaš mogoče še kapljice, koroške?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
25.3.2009 20:52:50   
ključek

Nekaj v tem smislu ima bodi oblekice:
user posted image

cortkano.............user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
25.3.2009 20:52:59   
Lara Croft

jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image

Prideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
25.3.2009 20:53:58   
arabela*

sem jid ala.....očke si full mane,pa skače ko nora.....grem jo zdaj scartat....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
25.3.2009 20:54:46   
*bubi*

danes sem dobila pošto iz službe................odločba za letni dopust.........25 dni.........jupiiiiiiiiiiiiiiiii........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem jaz že nekaj časa nazaj dobila. Še kak dan več user posted image  Jap, 2 otroka user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
25.3.2009 20:55:26   
ključek

Ja, jaz sem pri bubiju tudi imela samo to opcijo.

Zdaj mi je fajn, da ne rabim vsakega bodija in vsake pižame kupit, ker se kar nabere denarja. Saj za po vrhu bo vedno manj uporabnega. Še vedno pa več, kot če bi bilo obratno - najprej punčka, potem fantek user posted image  

ne govori.........pa ko nekaj preraste, moraš kupiti malo več, ne samo ene hlače pa eno majčko......in to potem pride.....mislim da okrog 100 € ali malo več na vsake 2 meseca ali pa še prej.........user posted image .........dobr, kej res kupiva samo za enkrat, ampak......če je najina princeska......user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
25.3.2009 20:56:04   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!!

Prideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
25.3.2009 20:56:39   
*bubi*
Drugače pa jaz kar nekaj stvari v Hoferju kupujem, za bubija in za bubiko. Predvsem bodije, majčke, štrample, nogavice, tudi kake čevlje. Pa je vedno do zdaj bila res dobra kvaliteta. In ugodna cena.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
25.3.2009 20:56:56   
ključek

to sem jaz že nekaj časa nazaj dobila. Še kak dan več user posted image  Jap, 2 otroka user posted image

jaz sem bila prepričana, da bom imela okrog 20 dni, kakšen dan več........pa sem tok vesela.............user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
25.3.2009 20:58:15   
*bubi*

.........dobr, kej res kupiva samo za enkrat, ampak......če je najina princeska......user posted image

saj ravno to.... če ne rabiš vsake malenkosti kupit, si lahko pri posebnih stvareh daš malo več duška user posted image

Mislim, kolko je enih pripomočkov in opreme, ko zdaj nisem rabila kupovat user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
25.3.2009 20:58:42   
ključek

Drugače pa jaz kar nekaj stvari v Hoferju kupujem, za bubija in za bubiko. Predvsem bodije, majčke, štrample, nogavice, tudi kake čevlje. Pa je vedno do zdaj bila res dobra kvaliteta. In ugodna cena.

pri nas je problem, ker je hofer bolj manjši in dobijo malo zaloge in še to takoj gre........ne da se mi pa zjutraj z ln riniti v gužvo, kadar so akcije......

sej midva kupujeva v H&M, pa SPARKY (spar), mogoče kdaj kej v BC, ampak če je ugodna cena....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
25.3.2009 20:59:45   
ključek

.........dobr, kej res kupiva samo za enkrat, ampak......če je najina princeska......user posted image

saj ravno to.... če ne rabiš vsake malenkosti kupit, si lahko pri posebnih stvareh daš malo več duška user posted image

Mislim, kolko je enih pripomočkov in opreme, ko zdaj nisem rabila kupovat user posted image

jaz sm spravljala račune od BC.........se je nabral zajeten kupček............user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
25.3.2009 21:00:25   
ključek

sem jid ala.....očke si full mane,pa skače ko nora.....grem jo zdaj scartat....

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
25.3.2009 21:02:33   
gold fish

eh,ne splača se vnaprej kaj preveč kupovat......itak rastejo,ko žafrani......user posted image

..jaz tud še ne kupujem za poleti.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
25.3.2009 21:03:04   
gold fish

kar na brzino ti to poštimaš user posted image

a ni tko najbolš??user posted image user posted image

sej ko pridem v vaše konce, bom pa vas tri (fišiko, bubi in tebe) iskala........user posted image user posted image user posted image

kedaj bo bo?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
25.3.2009 21:04:03   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kar na brzino ti to poštimaš user posted image

a ni tko najbolš??user posted image user posted image

sej ko pridem v vaše konce, bom pa vas tri (fišiko, bubi in tebe) iskala........user posted image user posted image user posted image

kedaj bo bo?user posted image

ma ka te jaz vem..........enkat poleti menda.......user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
25.3.2009 21:05:22   
ključek
MTY gre aja aja.......user posted image user posted image user posted image .......sem že od 5.45 pokonc, tko da sem en majčken zaspana.......user posted image

nočko.........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?