Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:40:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Haha, jaz sem Liji iste naročila (te ta prve z rožicami), tud prek ebaya. Kolk si dala za poštnino? Nas je ene par punc skupaj naročil in je cenej prišlo. Naročili smo 3 pare po 6$ (še za nečakeca), poštnina je bila 8$. V glavnem vse skupaj je prišlo 21€ za 3 pare. Za 1 par je poštnina 4$, za 2-3 pare 8$, za 4-8 parov pa 13$. 4 pare se ne splača naročit, je boljše razdelit na 3+1
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:41:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem bubiki naročila usnjene copatke (model kot Robeez) preko ebaya in so mi ful super Če se bodo obnesli pri hoji (baje, da ne drsijo), ji bom kasneje tudi večje naročila. bubi, super copatki. tudi jaz bi take naročila, pa z ebayem še nimam izkušenj. kako plačate? se lahko pridružim kakšnemu naročilu, če bi še katera naročila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:42:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem bubiki naročila usnjene copatke (model kot Robeez) preko ebaya in so mi ful super Če se bodo obnesli pri hoji (baje, da ne drsijo), ji bom kasneje tudi večje naročila. Haha, jaz sem Liji iste naročila (te ta prve z rožicami), tud prek ebaya. Kolk si dala za poštnino? Nas je ene par punc skupaj naročil in je cenej prišlo. hmmmmmmm................mal sem blond..........kako pa to poteka? naročanje preko ebaya?? nisem še nikoli, pa se niti ne spoznam, niti ne vem, kok je to "pošteno"............a plačaš naprej??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:43:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, dvomim, da se bo Larika lahko v pesku igrala user posted image user posted image user posted image Ma bogi otrok z mano.... moram nekaj naredit glede tega...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:46:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, super copatki. tudi jaz bi take naročila, pa z ebayem še nimam izkušenj. kako plačate? se lahko pridružim kakšnemu naročilu, če bi še katera naročila? Ja, plačilo je problem. Jaz namreč nimam kreditne . Plača se s kreditno kartico, ampak preko PayPal-a, ki je bolj varen način in daje garancijo vračila denarja za določene trgovine (ne posamezne prodajalce). Jaz zaenkrat ne bom nič naročala, kot sem že napisala, ima bubika zdaj 3 pare (2x 6-12m in 1x 12-18m). Pri nas se ta stil copatkov tudi dobi, npr. v Pikapolonici, Daichmanu, Baby centru, pa Hofer je imel pred kratkim akcijo. Potem pa so še razne spletne strani, ki verjetno preprodajajo iz ebaya. O cenah in izbiri pa raje ne bi.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:46:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
O bubi hvala... bom kr plastičnega nabavla, ker tistih iz frotirja bi rabla ene 8...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:48:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you hmmmmmmm................mal sem blond..........kako pa to poteka? naročanje preko ebaya?? nisem še nikoli, pa se niti ne spoznam, niti ne vem, kok je to "pošteno"............a plačaš naprej?? http://stores.ebay.com/Littleoneshoes_Baby-Crib-Shoes_6-12month_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ15385460QQftidZ2QQtZkm tukaj imaš nekaj parov za licitiranje in nekaj parov za direktno kupovanje. Ko pridobiš artikel (ali več artiklov), plačaš preko Paypala s kreditno kartico. Info o plačilu dobijo takoj in takoj pošljejo. Jaz sem dobila paket v enem tednu od plačila (iz Kanade)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:50:04
|
|
|
|
ključek
|
kako si lahko skoz odsotna, pa si tuki............... maš kakšen trik??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.3.2009 20:51:29 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:52:48
|
|
|
|
anchy82
|
Jaz sem pa danes čisto po naključju srečala Lano luno in njeno Saro. Sem šla z Vito dopoldne nahitr v trgovino, ko najprej srečam eno znanko, in me začne spraševati o Viti - a je punčka, kako ji je ime, starost. Ko ji vse povem, se odpravim dalje in kar naenkrat pred menoj z nakupovalnim vozičkom ena mlada punca, ki me ogovori. "Živjo, Anchy? Jaz sem pa Lana luna...Sem te slišala govoriti o Viti, pa se takoj vedela, da si prava" Vau, to je pa bilo presenečenje - Gorenjka in Štajerka se srečata v malih Brežicah Upam samo, da Vita ne bo imela vročine. A mislite, da bi lahko šla jutri z njo ven, ker je imela danes popoldne 38,9 vročine , zdaj ima temperaturo 37,1?? Me je kr panika zagrabla, ker tako visoke vročine še ni imela. Ampak sem ji hitro dala svečko, in čez eno urco je padla temp.že za 1,2 stopinje. Samo ne me kregat, ker razmišljam o jutrišnjem izhodu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:54:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Slovenske variante (z moje strani niso preizkušene!) copatki copatki hmmmm.... za to dvoje bi rekla, da je isti prodajalec. Evo, naroči preko ebaya in mastno služi s preprodajo. So vmes enaki kot bubikini, 5€ dražji Pa še malo dražji tukaj.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.3.2009 20:55:47 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:54:35
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, super copatki. tudi jaz bi take naročila, pa z ebayem še nimam izkušenj. kako plačate? se lahko pridružim kakšnemu naročilu, če bi še katera naročila? Olivija, moja prijateljica in še ena njena prijateljica sta zdaj nameravali naročit. Če hočeš vas lahko združim .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:54:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://www.minisvet.si/razdelilna-zlica-p-1004.php tole si poglejte. Včasih bi kar prav prišlo Zanimivo.... bubi, bom vprašala frendico za link... ona naroča za obe....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:54:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kako si lahko skoz odsotna, pa si tuki............... maš kakšen trik?? pri nastavitvah lahko nastaviš vidnost
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:57:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://www.minisvet.si/kopalniska-pikapolonica-p-1193.php a vam zgleda tole majčkeno?? Ja. Problem je, ker je togo. Boljše je imet mrežo z vakumi pritrjeno na steno. Rabiš linke?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:59:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://www.minisvet.si/kopalniska-pikapolonica-p-1193.php a vam zgleda tole majčkeno?? Ja. Problem je, ker je togo. Boljše je imet mrežo z vakumi pritrjeno na steno. Rabiš linke? zlata si.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 21:01:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem odprla en album.... na sliki, ker sta oba gor, se za bubijem vidi zelena žabica. Tako imamo mi. Se pa dobi v Mullerju navadna mreža z enim vakumskim priseskom.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 21:01:47
|
|
|
|
ključek
|
http://www.babyshower.si/ tole je pa nekaj novega, sem zasledila na RR.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 21:03:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem odprla en album.... na sliki, ker sta oba gor, se za bubijem vidi zelena žabica. Tako imamo mi. Se pa dobi v Mullerju navadna mreža z enim vakumskim priseskom. ful dobr. kje si kupila???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 21:03:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Tole iz baby centra bi bilo super, pa niti predrago ni: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195339
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 21:03:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, super copatki. tudi jaz bi take naročila, pa z ebayem še nimam izkušenj. kako plačate? se lahko pridružim kakšnemu naročilu, če bi še katera naročila? Olivija, moja prijateljica in še ena njena prijateljica sta zdaj nameravali naročit. Če hočeš vas lahko združim . Jazzy, prosim!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 21:04:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://www.babyshower.si/ tole je pa nekaj novega, sem zasledila na RR....... spet fajn ideje....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 21:05:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem odprla en album.... na sliki, ker sta oba gor, se za bubijem vidi zelena žabica. Tako imamo mi. Se pa dobi v Mullerju navadna mreža z enim vakumskim priseskom. ful dobr. kje si kupila??? Jaz sem kupila v Avstriji v trgovini Baby1One. Je bilo okoli 12€. Tale iz BC mi je tudi ful všeč, samo se ne vidi, koliko velika je mreža. Še ena: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161317
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.3.2009 21:06:53 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 21:11:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Našla na netu: vidim, da tudi račka obstaja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?