Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 7:45:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No tega mehkega imam.... probaj trdega, res.... bubi ga je zeeeelo dolgo uporabljal. Mogoče predolgo ti trdi so vredu,amapak jaz ga pri m še ne uporabljam... drugače imam z mullerja tiste papirnate na ježka,pa ji dam preko navadnega slinčka,pol pa v smeti vržem...trga pa si ga itak vseeno dol...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 14.3.2009 7:47:21 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 7:47:55
|
|
|
|
arabela*
|
aja,dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 8:54:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz sem tudi danes tiste plastične slinčke gledala, pa mi ne potegnejo, tako da sem kupila še enga na gumbek in z elastiko okoli vratu. Ti so mi najboljši. tisti Disneyevi? Jaz sem jih imela pri bubiju, pa niso bili ok - mi je vse skupaj potegnilo v sušilcu Pol pa so tak grdo stali. So pa lepi, ko so v vrečki zapakirani
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 8:54:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda lara, zate pa ena šok terapija: zoja in rižolino silba, julij 2006 (stara 11 mesecev)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 8:55:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Čer... Mi smo pa še kar bubani No, sem vam dolžna še nekaj slikic za Vitinih 6 mesecev... torta Lušna Vita
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 9:07:16
|
|
|
|
ključek
|
živjo..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 9:07:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* . Tak je dovolj trd, da ne more: imajo to v BC verjetno??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 9:07:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Čer... Mi smo pa še kar bubani No, sem vam dolžna še nekaj slikic za Vitinih 6 mesecev... ............za tortico ............da se čim prej pozdravite
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 9:31:00
|
|
|
|
petra1978
|
Jutro babike! Za Zojo in njen rižolino Lara, jaz tudi mislim, da se boš pa tega morala navadit. Če bi ti videla našega Gala, bi se verjetno križala zraven. Ampak to pač paše zraven . Glede slinčkov, pa imam jaz tega, ki se še na rokave obleče in ni majčka nikoli umazana zraven.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 9:33:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you imajo to v BC verjetno?? ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 9:41:06
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. Mi imamo tisti slinček od Tommee Tippee in tak grdo stoji, ker je trd ko sto . Če preveč zapreš lahko otroka moti, če pa premalo pa stoji ful stran. Parkrat sva probali, ko je kaj pila, ampak res ni preveč ok. Mogoče ko bo večja. Tudi sva imeli enega z rokavi iz C&A, vrgli stran, ker je tako delala, da joj. Tak da imam na štriku bolj kot ne vsak dan vsaj deset komadov klasike. Slinčkov seveda. Tudi naša je popackana včasih ful, ampak kaj naj. Jo pa probam čimbolj skoncentrirat na papico in pol lepše je, če pa kar nekaj, je pa tudi taka da bog pomagaj. Zdaj sem malo priredila štikl od Atomikov Čokolada in ji malo pojem zraven, ko pade koncentracija in ji gre drugo po muhi. Ko začnem "O njami, najmi. O njami, njami. Čokolada." se tak smeji zraven, da kar vriska in potem jemo naprej veselo. Gold fish kako barvo fasade ste zbrali? Bubi luštna je bubika. Leda pozdravljena. Patike so adidasove iz Tomas sporta. So cute, a ne? Zdaj ji bodo komaj dobro prav počasi, ampak takrat sem ji malo gor naštimala. Danes sem že rože sadila pri hiši, perilo obesila, eno dala prat, posteljnino preoblekla, zdajle čistim. Sem dala Lano za eno uro k tašči, te pa je bila brzina vrlina. Zdajle pa spi spanje pravičnega. 6.15 zdaj že vsak dan vriska, te pa če gre spat ob sedmih, pol osmih. Ni važno kdaj gre, pač vstane se 6.15, če je dober dan kako minuto potegne. Samo zdaj pa že spi uro in petnajst. Frajerka. Grem prkljat naprej, po kosilu pa via Celje v nabavo zase in bavca za krst. Lep dan in obilo sonca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 9:43:06
|
|
|
|
pf
|
Aja Me to you sem vesela za vajin sprehod. Vita je pravi cuker. Pa tortica je tudi čudovita.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 9:59:59
|
|
|
|
*bubi*
|
pf, kdaj boste imeli krst? Mene že malo preganja... ampak zdaj marca ne bo šlo. Aprila bo treba speljat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 10:04:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem bubiki naročila usnjene copatke (model kot Robeez) preko ebaya in so mi ful super Če se bodo obnesli pri hoji (baje, da ne drsijo), ji bom kasneje tudi večje naročila.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 11:05:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, lara in saraya ...imata nov avatar Včeraj sem tudi imela novega.... ..saj tistega sem komentirala, danes pa spet...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 11:07:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft đizus no, kaj nej naredim????? take it easy baby ....ta faza mora bit pa če češ al ne ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 18:18:42
|
|
|
|
lana17
|
Ojla! Ma sploh ne pridem do računalnika...je tak sonček, da sva res veliko zunaj...končno v športni verziji. Madonca,kakšna torta za 6 mesecev..... kaj bo pa za eno leto? Trinadstropna? Lara si mi iz ust vzela . Drugač je pa Vita tak cukr. Naš J pa kr lepo je...čeprav je včasih okrog ust umazan, ker mu je ne sfolgam tak hitro dajat, kot mi on usta odpira in pol ponavadi usta falim, ko hitim ...me pa ne moti, če je umazan. Evo, sej vam niti sledit ne morem...me že možiček kliče, da greva malega kopat. Mogoče se še kej oglasim, drugač pa PAPAPA
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 18:42:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara, zate pa ena šok terapija: Ajutoooooooo..... ma kaj vi imaste hrano namesto peskovnika?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 18:43:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Glede slinčkov, pa imam jaz tega, ki se še na rokave obleče in ni majčka nikoli umazana zraven. E toooooooo... kje si kupla?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 18:46:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz sem bubiki naročila usnjene copatke (model kot Robeez) preko ebaya in so mi ful super user posted image Če se bodo obnesli pri hoji (baje, da ne drsijo), ji bom kasneje tudi večje naročila. Tiste za 1 dolar? Lara ima take lepe pikapolonice... je pa treba poštnino plačat... ma jih več naenkrat naročimo.. oz ena frendica jih naroči še zame...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 18:51:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dober večer... Mi smo pohajale cel dan...... smo parkirale v strunjanu, šle čez stare soline, mimo campa in skozi tunel do Bernardina.... ni blo sončka, ma je blo prow prijetno toplčko.... me bolijo tačke oštrigeca..... Grem kopat Laro zdej in jo spokat spat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 19:53:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft lara, zate pa ena šok terapija: Ajutoooooooo..... ma kaj vi imaste hrano namesto peskovnika? Lara, dvomim, da se bo Larika lahko v pesku igrala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 19:58:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Glede slinčkov, pa imam jaz tega, ki se še na rokave obleče in ni majčka nikoli umazana zraven. E toooooooo... kje si kupla? dobi se skoraj povsod, med drugim sem videla v C&A, H&M, Kik diskontu, Baby center. Aja, odvisno - bi rada plastične ali iz blaga? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163668 Plastično varianto velikokrat prodajajo med pripomočki za ustvarjanje - kao za slikanje in packanje. Sonček pa ima iz frotirja:
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.3.2009 20:04:24 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:01:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz sem bubiki naročila usnjene copatke (model kot Robeez) preko ebaya in so mi ful super user posted image Če se bodo obnesli pri hoji (baje, da ne drsijo), ji bom kasneje tudi večje naročila. Tiste za 1 dolar? Lara ima take lepe pikapolonice... je pa treba poštnino plačat... ma jih več naenkrat naročimo.. oz ena frendica jih naroči še zame... Niso bili ravno po 1 dolar. Še nekaj časa nazaj je baje imel Ruji, zdaj pa nič več. Jaz sem naročila pri Littleoneshoes, ene pa preko kolegice pri Shoeszoo. Pri kateri trgovini ti naročaš, da malo pogledam? Saj motive imajo podobne povsod, kolikor sem gledala. Niso pa modeli čisto enaki. Ima dvojne št. 6-12m, pa so Shoeszoo krajši in širši.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:09:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem bubiki naročila usnjene copatke (model kot Robeez) preko ebaya in so mi ful super Če se bodo obnesli pri hoji (baje, da ne drsijo), ji bom kasneje tudi večje naročila. kok so cortkani.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?