Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:09:34
|
|
|
|
arabela*
|
čer me smo danes tud pohajkovale.Je bilo tak fajn toplo in sonček, pa mesto tako polno,da ni za verjet... Zdaj pa gledam film in visim na rr, bo tudi počasi zaspala.... danes vzame še zadnjo dozo antibiotika...fajn,je ne bo treba motit ponoči...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:11:21
|
|
|
|
ključek
|
mi2 sva pa danes šibala v lj, pa darilo za nečaka, pa mi2 sva imela namen nakupiti si kaj cunj. no, darilo sva kupila, nazadnje je pa ln dobila cel kup igrač, za oblečt, kapco, rutko, sončna očala, pa ene cortkane čevljčke za krst. ati si je kupil kavbojke in majčko.........mama pa nič.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:11:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem bubiki naročila usnjene copatke (model kot Robeez) preko ebaya in so mi ful super Če se bodo obnesli pri hoji (baje, da ne drsijo), ji bom kasneje tudi večje naročila. kok so cortkani. Ja, veš, kak je težko izbrat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:13:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Me to you, kdaj boste pa vi imeli krst? Jaz sem bubiki tudi že sandalčke kupila. Oblekice pa ne bo imela prav krstne ampak eno svetlo rumeno, je dobila od babice.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:13:11
|
|
|
|
ključek
|
ln že panča, tatko je šel ven z kolegi na bowling, jaz pa kraljujem na kavču z daljincem na eni strani in lap topom na drugi............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:13:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sončna očala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:14:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Me to you, kdaj boste pa vi imeli krst? Jaz sem bubiki tudi že sandalčke kupila. Oblekice pa ne bo imela prav krstne ampak eno svetlo rumeno, je dobila od babice. aprila ali pa maja. ne veva še točno. sploh še nisva šla do župnika. oblekice pa še nisem gledala. no, enkrat v BC, pa v Quelle, sam ne vem še.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:15:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Še ena varianta slinčka TUKAJ
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:17:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sončna očala ma otroška kitty očala. za afnat...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:17:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Še ena varianta slinčka TUKAJ tak je najboljši
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:19:23
|
|
|
|
*bubi*
|
http://www.minisvet.si/razdelilna-zlica-p-1004.php tole si poglejte. Včasih bi kar prav prišlo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:20:58
|
|
|
|
petra1978
|
Evo, pa sem končala vabila za krst. So mi prav lepo uspela. Sem malo ideje na netu poiskala in so prav super. Mi bomo pa imeli krst 2.maja, pa še tudi nimam nič za oblečt. Samo Gal bo imel ene hlačke in majčko v beli ali bež barvi, nič tisto krstnega, kot sem bidela v Baby centru z metulčki in to. To meni ni najbolj všeč. Zdaj pa grem, je v službi, Gal že spi, jaz imam pa velik kup cot za peglat pa še malo Viktorje zraven poškilim.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:22:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara, mogoče pa bi TO rabila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:27:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa kaj vse si folk ne zmisli: http://www.minisvet.si/vlazilni-robcki-p-1119.php
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:29:12
|
|
|
|
arabela*
|
ojoj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:32:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Ste že pogruntale, da je vedno zanimiv deklaracijski listek na igrači. Jaz že opažam pri bubiki, da se v tisto malo stvar zapiči, bubi pa je itak bil čisto nor na te listke. Nisem nikoli smela vstran porezat Evo, tu je rešitev: http://www.minisvet.si/krpica-princeska-p-1064.php
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:34:06
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Glede slinčkov, pa imam jaz tega, ki se še na rokave obleče in ni majčka nikoli umazana zraven. E toooooooo... kje si kupla? js sem pa tak slinček kupila v Ikei v Gradcu....je plastičen, tako da ga sproti samo obrišem pa je spet kot nov Sta bila pa dva v kompletku.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:34:43
|
|
|
|
pf
|
Bubi mi bomo imeli krst 4.4. Danes sem kupila cotke v Oikaidiju za Lanin krst. Tudi ne maram najbolj tistih oblekc belih za krst. Imamo v bež, beli in nežno marelični kombinaciji. Ful lepo mi je bilo. Pa jaz imam kostim nov, čevlje in nikove natikače poletne. Kak je šlo denarja. Kostimi so tak dragi. Pod 230 € ni nič. Pa čevlji 40 €, pa Lanino slabih 70. Mi je kar slabo. Uh. Tale krst pride kar lepa cifra. Že vabila so bila skoraj 40 €. Ne vem zakaj jih nisem naredila sama. HB ima vsaj bolj novo obleko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:34:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://www.minisvet.si/krpica-princeska-p-1064.php ta stvar pa mi je všeč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:36:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ste že pogruntale, da je vedno zanimiv deklaracijski listek na igrači. Jaz že opažam pri bubiki, da se v tisto malo stvar zapiči, bubi pa je itak bil čisto nor na te listke. Nisem nikoli smela vstran porezat Evo, tu je rešitev: http://www.minisvet.si/krpica-princeska-p-1064.php jaz kar košarico filam................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:36:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem bubiki naročila usnjene copatke (model kot Robeez) preko ebaya in so mi ful super Če se bodo obnesli pri hoji (baje, da ne drsijo), ji bom kasneje tudi večje naročila. Haha, jaz sem Liji iste naročila (te ta prve z rožicami), tud prek ebaya. Kolk si dala za poštnino? Nas je ene par punc skupaj naročil in je cenej prišlo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:37:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ste že pogruntale, da je vedno zanimiv deklaracijski listek na igrači. Jaz že opažam pri bubiki, da se v tisto malo stvar zapiči, bubi pa je itak bil čisto nor na te listke. Nisem nikoli smela vstran porezat Evo, tu je rešitev: http://www.minisvet.si/krpica-princeska-p-1064.php jaz kar košarico filam................ čaki, čaki.... se bom jaz najprej za provizijo zmenila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:39:29
|
|
|
|
leda
|
Ajutoooooooo..... ma kaj vi imaste hrano namesto peskovnika? najprej jim je treba pustit se igrat, ko pa čist not padejo in ni več poti nazaj, pa pravila privlečt na plan. taista punca je pri manj kot dveh letih pojedla kosilo od juhe do sladice sama s priborom (no, noža ji nismo dal v roke) brez pacanja. in takrat je tašča, ki je ob rižolinastih prizorih raje stran gledala, dokončno ugotovila, da me bo upoštevala na celi črti . sama je namreč bolj croftove sorte, pa je oba svoja fantina do tretga leta pitala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 14.3.2009 20:40:13
|
|
|
|
leda
|
aki, čaki.... se bom jaz najprej za provizijo zmenila kar dej, jst tvoje linke sam še bukmarkam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?