Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:27:17
|
|
|
|
lana17
|
Baterija mi bo crknila...cajt, da grem spat...nočka.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:28:03
|
|
|
|
lana luna
|
Zato iščem dokolenke, ki je ne bi tiščale, dol pa tudi ne smejo lesti... ta bo kr mal težka. če naj ne bi dol lezle morajo met fajn elastiko, pol pa skor že mal tiščijo. ampak sej bo kmal poletje, pa bodo naši otročki lohk samo v bodijih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:28:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
. prvič v življenju sem pekla krofe. kar solidno so uspeli... Ma kdo ti bo verjel, da si jih ti naredila?! GLej, kako so profi narejeni.... Samo enkrat sem jih delala.... pa še takrat sem jih dala v pečico pečt, ne v olje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:32:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no zdaj sem vse pokomentirala, pa še poročilo s pregleda podatki so že vpisani ampak še enkrat 67,5 cm in 7.285 g ...so mere našega fantiča.... 3 cepljenje je mimo, je bil celo sedaj zvečer ful dobre volje ..., kri je OK, hemoglobina 136..., urin je BP....vrečko je namontirala sesta...smo pa čakali skoraj 1 uro, da je bilo vse opravljeno...... ....lahko začnema z aptamilom 2, s kuhanim rumenjakom ...postopno od četrt do celega...zaradi železa..... beljak strogo prepovedan do 1 leta....., tudi zelenjavo in meso lahko začnema.....vse razen svinjskega.... ...naslednj pregled pri 9 mesecih..takrat bi naj imel še samo 2 mlečna obroka...zjutraj in zvečer...ostale pa sadje, kosilo, ... kapljice d3 iz 1 na 2 , ko porabima d3 bova porabila še ad3....10 kapljic na dan od 6 meseca dalje.... ...lepo napreduje .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:32:51
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sem opazla......samo zdaj me takoj na popaja asociira Olivija je po eni knjigci za otroke. Glavna zvezda te knjige je pujsika Olivija. Meni je ta knjigca ful fajna! (leda jo verjetno pozna, ker dosti po knjižnicah dopustuje, hihi). danes sem bolj malo sodelovala, ker sem se (spet!) po kuhinji vrtela. prvič v življenju sem pekla krofe. kar solidno so uspeli... zdaj bom pa tudi jaz šla počasi ajat... nočko! če so tole tvoji krofi na sliki morm rečt da so fenomenalni punca obvladaš!!! bi lohk jest k teb mal na prakso pršla... pa še neki. sm tko navajena tvojga starga nika, da se bom na olivijo težko navadla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:33:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sem opazla......samo zdaj me takoj na popaja asociira Olivija je po eni knjigci za otroke. Glavna zvezda te knjige je pujsika Olivija. Meni je ta knjigca ful fajna! (leda jo verjetno pozna, ker dosti po knjižnicah dopustuje, hihi). danes sem bolj malo sodelovala, ker sem se (spet!) po kuhinji vrtela. prvič v življenju sem pekla krofe. kar solidno so uspeli... zdaj bom pa tudi jaz šla počasi ajat... nočko! ...vau za prvič taki krofi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:35:05
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Punce... nehite svojim bebicam govorit, da koliko so boge pa revčki.... no, če nočete, da se bodo za vsako malenkost naučili smilit sami sebi.... prehlad in še kaj.... to je del življenja, ni kej... bo vse minilo.... user posted image joj, jaz pa to res narobe delam. če se naša joka, jo tako tolažim, da ji govorim, da je boga in da bo bolje... lara, hvala za opozorilo! sploh nisem pomislila, kake napake delam jest pa to ne govorim njej, ampak ljudem okoli sebe (beri tle na forumu ). morm pa priznat da jo ful bolj crkljam zdle k je bolna. pol ko se pozdrav mi bo lumpa sigurn nagajal zarad tega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:39:50
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Punce... nehite svojim bebicam govorit, da koliko so boge pa revčki.... no, če nočete, da se bodo za vsako malenkost naučili smilit sami sebi.... prehlad in še kaj.... to je del življenja, ni kej... bo vse minilo.... user posted image zarad tega se še ne bo smilil sama sebi. je prehlad del življenja, ampak še zate ni fajn če si prehlajena kaj šele majhnemu otroku, ki mu ni nč jasno zakaj se slabo počuti in si ne zna sam pomagat. Ne, fajn res ni.... ampak boga revca pa tudi nisem zaradi tega... No, nisem nič slabega hotela... tudi ne pričakujem, da me boste "ubogale"... moje mnenje je pač tako... Dokler moja tega ne posluša, mi je čisto OK... vem da nisi nč slabga hotla. ja seveda da si boga revca če si prehlajena. pa to ni nič slabšalno mišljeno. sej ti je fino da te kdo mal bolj porajta če si bovn (čeprou preveč pozornosti pa res škodi ). men gre pa na živce ko recimo Sarina babica (moja sajvestekaj ) sliši Saro da joka, medtem ko jest sesam v drugi sobi in je ne slišim. in pol pride tja in jo tolaži in ji pravi ja boga revica, ti tkole jokaš mamica te pa noče slišat ja pa sej je ne bo konc če bo mal pojokcala. sej ji nič ne fali zarad tega!!! v tem primeru mi gre pa pomilovanje res na živce, ker je neupravičeno!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:41:27
|
|
|
|
lana luna
|
Ma kako se naju razveseli, ko prideva k njej.... sva mogla it hitro ven iz sobe, ker ona bi začela kar debatirat.... user posted image a ni zanimiv, da otrok je sposoben tudi ob treh zjutraj te sprejet z nasmehom ko prideš k njegovi postelci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:42:42
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sem opazla......samo zdaj me takoj na popaja asociira Olivija je po eni knjigci za otroke. Glavna zvezda te knjige je pujsika Olivija. Meni je ta knjigca ful fajna! (leda jo verjetno pozna, ker dosti po knjižnicah dopustuje, hihi). danes sem bolj malo sodelovala, ker sem se (spet!) po kuhinji vrtela. prvič v življenju sem pekla krofe. kar solidno so uspeli... zdaj bom pa tudi jaz šla počasi ajat... nočko! če so tole tvoji krofi na sliki morm rečt da so fenomenalni punca obvladaš!!! bi lohk jest k teb mal na prakso pršla... a sem jest edina nasedla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:47:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja seveda da si boga revca če si prehlajena. No OK, lahko, da za koga sem... verjetno za tistega, ki se sam tako počuti... hihihi... ker jaz, ob prehladu pa sploh, se ne počutim boga pa še revca... in tudi nočem, da me kdo pedena.. Včasih se mal smilim sama sebi, ko imam migreno.... ma se hitro ujamem in neham...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:49:31
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Punce, danes pa res delam krofe Prva runda se že cvre Vam pol pošljem kakšno slikico... če boš vmes na RR, slikice ravno ne bodo za kazat Evo, slikco....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:50:39
|
|
|
|
lana luna
|
Včasih se mal smilim sama sebi, ko imam migreno.... ma se hitro ujamem in neham. no vidš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:51:24
|
|
|
|
lana luna
|
nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:51:52
|
|
|
|
anchy82
|
Ej, pa komi sem vas prebrala...tolk ste načebljale... Ju3 gre pa moj smučat, tak da bova z Vito ves dan same doma.... Mami bo malo likala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:52:36
|
|
|
|
anchy82
|
Grem tud jaz pančat...lahko noč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.2.2009 5:56:44
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce! E mi smo že pokonci ... je Niki včeraj hitro zaspal, pa smo bili danes že ob 5h pokonci. Prvo podatki za seznamček: 8190g in 68 cm. Naslednji pregled imamo pri 6 mescih. Mah.. morm že it... Niki je zdj prišel v fazo cviljenja ... koker mu kj ne paše... cvili... Ga morm it malo pocartat, da ne vrže vseh sosedov pokonc........ se tipkamo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.2.2009 7:45:39
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.2.2009 8:59:59
|
|
|
|
leda
|
(leda jo verjetno pozna, ker dosti po knjižnicah dopustuje, hihi). bi nas morala videt na kolesarskem popotovanju po franciji. vsa oprema od šotora do brisače ultra lahka, ena torba se je pa kar polnila s otroškimi kniggami...ma če majo pa francozi čist fenomenalne knigge. tako za odrasle kot za pamže... no sej olivija je tut iz tistga konca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.2.2009 9:05:42
|
|
|
|
leda
|
Če ji dam samo nogavičke, ji hlače previsoko zlezejo, pa kožo kaže. jst sem jo prva 2 mesece bolj iz praktičnih razlogov oblačla v pajacke. zdej pa pač kožo kaže. zunaj ma pa žabe. sicer pa grem ravno v nakup tegale; http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=269
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.2.2009 9:11:36
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro...samo da vas pozdravim...... ...včerajšnja štorija se nadaljuje....bom morala do zdravnika, ker je že malo preveč vse skupaj... čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.2.2009 9:12:46
|
|
|
|
leda
|
da otrok je sposoben tudi ob treh zjutraj te sprejet z nasmehom ko prideš k njegovi postelci še par let pa bo renčala, ko jo boš dost kasnej probala iz postle vrečt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.2.2009 9:18:29
|
|
|
|
pf
|
Jutro čvekice. Jaz Lani še pajacke oblečem, ravno iz tega razloga, da nima golih nog, ali pa žabice s stopalkami. Je malo premrzlo še za gole nogice, ali pa samo mene zebe. Če pa grema kam in ima oblečene kaubojke ali žametke, ji pa dam tanke štramplčke spodaj. Anchy in Olivija krofi so fenomenalni za videti. Jaz sem pa zdajle zjutraj spekla božansko čokoladno rolado. Če je božanska še ne vem, ker je v hladilniku, tako se ji reče. Spalne navade naših bavcev so pa res različne. Jaz moram našo pohvaliti. Res je, da je ponoči enkrat, ampak spi pa dvanajst ur. Pa da bi tak ostalo. Gold fish, upam da ti menstra hitro mine. Plažo Ručica poznam. Rajska plaža, a ne? Imaš občutek, da si nekje drugje, ne na Pagu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.2.2009 9:18:32
|
|
|
|
leda
|
in pol pride tja in jo tolaži in ji pravi ja boga revica, ti tkole jokaš mamica te pa noče slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tega ne dela nobena moja starejša generacija, ker bi po moje dobil pisno razčlembo zakaj je to čist narobe. ampak luna, to nima veze s pomilovanjem male, to je zaj..... tebe. jst nisem glih najbolj miroljubno bitje in sem ene parkrat to doživela s strani čist neznanih tet v stilu; povej mamici, da te zebe (sej zdej že veste, da jaz malo skandinavskega principa vnašam v slovenceljski). in sem jim lepo razlozila, da pa se mi ne zdijo najbolj verodostojen vir glede na to, da očitno ne razumejo, da dvomesečen dojenček ne zna govort...pa so šle z dolgim nosom dalje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.2.2009 9:20:00
|
|
|
|
pf
|
Leda dobro si to napisala o pametovanju tetk.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?