Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 22:49:12
|
|
|
|
Marsy
|
aha, pol nisem edina, ki se s tem ubadam. Pa obstajajo tako majhne dokolenke? Nič mi niste povedale, zakaj še en obisk patronažne. Bom jutri dopoldne izvedela. Lahko noč - spet grem sama spat... Sem prejle poklicala lubija in sem ga zbudila, je pred TV zaspal in je bil tko zmeden, je mislil, da je jutro in je bil že ful vesel, ko sem rekla, da Kaja spi - 'A je že drugič noč prespala?!'
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 22:51:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, če ne prvič, pa drugič ....nekateri mogoče komaj tretjič ....ampak bomo kar verjeli na besedo Že prej se mi je zdelo, da ne štekam..... samo zdej pa res vidim, da ne kapiram.... bubikin prvi- bubi ni spal, bubika spi...torej drugič moj prvi ni spal, drugi ne spi, tretji ------bom kar verjela.. a je zdaj bolj razločno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 22:52:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
a je zdaj bolj razločnouser posted image AHa... Moj prvi je tudi spal.... Lara tudi spi.... več ne bom experimentirala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 22:53:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
meni pa nič...jo bom jutri kar sama poklicala, če pride na kavo in kratek klepetuser posted image Jst bi tudi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 22:58:02
|
|
|
|
gold fish
|
...no zdaj sem vse pokomentirala, pa še poročilo s pregleda podatki so že vpisani ampak še enkrat 67,5 cm in 7.285 g ...so mere našega fantiča.... 3 cepljenje je mimo, je bil celo sedaj zvečer ful dobre volje ..., kri je OK, hemoglobina 136..., urin je BP....vrečko je namontirala sesta...smo pa čakali skoraj 1 uro, da je bilo vse opravljeno...... ....lahko začnema z aptamilom 2, s kuhanim rumenjakom ...postopno od četrt do celega...zaradi železa..... beljak strogo prepovedan do 1 leta....., tudi zelenjavo in meso lahko začnema.....vse razen svinjskega.... ...naslednj pregled pri 9 mesecih..takrat bi naj imel še samo 2 mlečna obroka...zjutraj in zvečer...ostale pa sadje, kosilo, ... kapljice d3 iz 1 na 2 , ko porabima d3 bova porabila še ad3....10 kapljic na dan od 6 meseca dalje....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:00:58
|
|
|
|
gold fish
|
.... meni se bo pa zmešalo zaradi teh presnetih .....sem danes prišla domov kot da me je kdo zaklal....bo treba res po neke tablete it, da se krvavitev zmanjša, ker drugače ... ...se mi že tako vrti, da je kar jojmene... grem počivat......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:05:14
|
|
|
|
lana luna
|
jest te čist zastopim zakaj si scagala in zakaj si še ti pol planila v jok. ker maš vsega polno glavo... dej en dan tamalo nekam u varstvo, kkšni babici al pa tetki in pejt se mal odklopit sama. pa brez slabe vesti. ker take smo maice. čist se prvežemo na otroka in pozabmo nase. pol nam pa film poč. sej ne boš Lane Neje mela nč manj rada če bo en dan se mal odklopla. jest včasih dam Saro tašči al pa mamic al pa tet in grem sama samo s psom na sprehod. in se počutim svobodno in lahkotno kot ptiček na nebu. ful lažjo se počutim, ker ko maš otročka in si ves čas z njim(valda da z največjim veseljem) je kot da bi s sabo skos nosu eno prtljago (pa ne me narobe razumet, da me nau kdo na socialno prijavu). in zanč sem enkrat tamalo dala v varstvo in šla s psom v gmajno in sem tekla brez cilja. čist sem se odklopla in sem se počutla kot da bi vse kufre doma pozabla mah ne znam opisat tiste lahkotnosti. u glavnm po 10 minutah sem se vrnila domov prerojena!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:05:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sem opazla......samo zdaj me takoj na popaja asociira Olivija je po eni knjigci za otroke. Glavna zvezda te knjige je pujsika Olivija. Meni je ta knjigca ful fajna! (leda jo verjetno pozna, ker dosti po knjižnicah dopustuje, hihi). danes sem bolj malo sodelovala, ker sem se (spet!) po kuhinji vrtela. prvič v življenju sem pekla krofe. kar solidno so uspeli... zdaj bom pa tudi jaz šla počasi ajat... nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:08:01
|
|
|
|
lana luna
|
Punce... nehite svojim bebicam govorit, da koliko so boge pa revčki.... no, če nočete, da se bodo za vsako malenkost naučili smilit sami sebi.... prehlad in še kaj.... to je del življenja, ni kej... bo vse minilo.... user posted image zarad tega se še ne bo smilil sama sebi. je prehlad del življenja, ampak še zate ni fajn če si prehlajena kaj šele majhnemu otroku, ki mu ni nč jasno zakaj se slabo počuti in si ne zna sam pomagat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:08:48
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna sej ne boš Lane Neje mela nč manj rada če bo en dan se mal odklopla. jaz imam našo še 100x rajši, če je kako urco ne vidim. potem jo kar stiskam k sebi in lupčkam in čist sem zmešana. lana luna, se strinjam, da si je treba včasih malo odpočit od plenic in dojenja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:08:55
|
|
|
|
lana luna
|
Jutri pride k nama patronažna. Pri 4 tednih je rekla, naj jo spet pokličem, ko bo stara 4 mesece in pol. Prav zanima me, zakaj mora priti. zaradi uvajanja GH. vsaj meni je tko rekla moja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:11:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
podatki so že vpisani ampak še enkrat 67,5 cm in 7.285 g Ooooo fiška.... se je poredil malo.... Je prešišal Laro....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:11:06
|
|
|
|
Olivija*
|
Punce... nehite svojim bebicam govorit, da koliko so boge pa revčki.... no, če nočete, da se bodo za vsako malenkost naučili smilit sami sebi.... prehlad in še kaj.... to je del življenja, ni kej... bo vse minilo.... user posted image joj, jaz pa to res narobe delam. če se naša joka, jo tako tolažim, da ji govorim, da je boga in da bo bolje... lara, hvala za opozorilo! sploh nisem pomislila, kake napake delam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:12:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... meni se bo pa zmešalo zaradi teh presnetih .....sem danes prišla domov kot da me je kdo zaklal....bo treba res po neke tablete it, da se krvavitev zmanjša, ker drugače ... ...se mi že tako vrti, da je kar jojmene... grem počivat...... Jst pa še kar nimam menstruacije.... bo.... Fajn si odpočij...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:17:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Punce... nehite svojim bebicam govorit, da koliko so boge pa revčki.... no, če nočete, da se bodo za vsako malenkost naučili smilit sami sebi.... prehlad in še kaj.... to je del življenja, ni kej... bo vse minilo.... user posted image zarad tega se še ne bo smilil sama sebi. je prehlad del življenja, ampak še zate ni fajn če si prehlajena kaj šele majhnemu otroku, ki mu ni nč jasno zakaj se slabo počuti in si ne zna sam pomagat. Ne, fajn res ni.... ampak boga revca pa tudi nisem zaradi tega... No, nisem nič slabega hotela... tudi ne pričakujem, da me boste "ubogale"... moje mnenje je pač tako... Dokler moja tega ne posluša, mi je čisto OK...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:18:02
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sem opazla......samo zdaj me takoj na popaja asociira Olivija je po eni knjigci za otroke. Glavna zvezda te knjige je pujsika Olivija. Meni je ta knjigca ful fajna! (leda jo verjetno pozna, ker dosti po knjižnicah dopustuje, hihi). danes sem bolj malo sodelovala, ker sem se (spet!) po kuhinji vrtela. prvič v življenju sem pekla krofe. kar solidno so uspeli... zdaj bom pa tudi jaz šla počasi ajat... nočko! Se mi zdi, da sem tole fotko že nekje na netu vidla. ma dobr zgledajo...bi jih še probala, če so tud tolk dobri...njamsi, si mi lušte naredila.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:19:10
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi a tiste kekse brez glutena si kupila v DM-u? Ene sem videla, pa nisem še kupila. A to ji lahko zdrobim v sadno kašico? dobili smo jih, ampak ja, imajo v DMu. Sem ji tudi probala zdrobit v sadno kašico, pa taka "mokasta" rata. Ne vem, kak naj napišem.... niso mi preveč všeč ti keksi, bom še kar malo počakala, potem pa itak lahko že navadne. naša Sara pa kr navadne bebi piškotke je. no do zdej je ene dva pojedla pa ji ni blo nič. itak ga u taprvo nism jest dala ampak tašča. jest sem bla pa pol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:19:14
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... meni se bo pa zmešalo zaradi teh presnetih .....sem danes prišla domov kot da me je kdo zaklal....bo treba res po neke tablete it, da se krvavitev zmanjša, ker drugače ... ...se mi že tako vrti, da je kar jojmene... grem počivat...... Jst pa še kar nimam menstruacije.... bo.... Fajn si odpočij... Jaz tud ne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:20:44
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Še vedno se dojita in jesta tudi po 3x na noč. Ko ga bo ponoči nehala dojit, se bo nehal zbujat... sigurno se ne zbuja zato, ker je lačen.... Samo ene pa imamo res srečo.... priznam... jest se strinjam obakrat... matr sm pametna sm lohk k mi otrok ponoči spi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:22:06
|
|
|
|
lana luna
|
jupiiii, meni so končno spremenili nick. saj me poznate, kajne? user posted image user posted image avatar te je izdal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:24:28
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft hahaha.... sem dobila en SMS: Prosim pokliči me na moj mobitel ali mi napolni mobi račun. Za polnjenje lahko uporabiš Moneto ali Mobi kartico... ENa x številka brez podpisa.... Ja itak, zdej takoj bom tekla po eno mobi kartico. ja to je svetovni nateg... sej je blo zanč celo po poročilih. kaj se to folk vse spolne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:25:12
|
|
|
|
lana luna
|
.....našemu je pa fajn v avtu....mogoče zato, ker je pubecuser posted image
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 23:25:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz imam našo user posted image še 100x rajši, če je kako urco ne vidim. Mene ob torkih in sredah dopoldne ni, jo ima tatko.... ma s takim veseljem se vračam domov... Ampak paše bit mal brez prtljage, kot pravi Lana luna... Hudič, sva jo pozabla še malo pokrit, danes se je tako hitro shladilo.. Ponavadi jo pokrijeva, ko greva spat...... se je ravnokar zbudila s čist mrzlimi lički....Ma kako se naju razveseli, ko prideva k njej.... sva mogla it hitro ven iz sobe, ker ona bi začela kar debatirat....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?