|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
18.2.2009 22:49:12   
Marsy
aha, pol nisem edina, ki se s tem ubadam. user posted image
Pa obstajajo tako majhne dokolenke?

Nič mi niste povedale, zakaj še en obisk patronažne.
Bom jutri dopoldne izvedela.

Lahko noč - spet grem sama spat... Sem prejle poklicala lubija in sem ga zbudila, je pred TV zaspal in je bil tko zmeden, je mislil, da je jutro in je bil že ful vesel, ko sem rekla, da Kaja spi - 'A je že drugič noč prespala?!'

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 251
18.2.2009 22:50:50   
Lara Croft

Zaradi uvajanja hrane... Meni je rekla, da pride, ko bo imela 6 mesecev.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 252
18.2.2009 22:51:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, če ne prvič, pa drugič user posted image

....nekateri mogoče komaj tretjičuser posted image ....ampak bomo kar verjeli na besedouser posted image

Že prej se mi je zdelo, da ne štekam..... samo zdej pa res vidim, da ne kapiram....

bubikin prvi- bubi ni spal, bubika spi...torej drugič

moj prvi ni spal, drugi ne spi, tretji ------bom kar verjela..

a je zdaj bolj razločnouser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 253
18.2.2009 22:52:12   
gold fish

Zaradi uvajanja hrane... Meni je rekla, da pride, ko bo imela 6 mesecev.... user posted image

meni pa nič...jo bom jutri kar sama poklicala, če pride na kavo in kratek klepetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
18.2.2009 22:52:57   
Lara Croft

a je zdaj bolj razločnouser posted image

AHa...
Moj prvi je tudi spal.... Lara tudi spi.... več ne bom experimentirala.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 255
18.2.2009 22:53:53   
Lara Croft

meni pa nič...jo bom jutri kar sama poklicala, če pride na kavo in kratek klepetuser posted image

Jst bi tudi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
18.2.2009 22:58:02   
gold fish
...no zdaj sem vse pokomentirala, pa še poročilo s pregleda

podatki so že vpisani ampak še enkrat 67,5 cm in 7.285 g ...so mere našega fantiča....

3 cepljenje je mimo, je bil celo sedaj zvečer ful dobre voljeuser posted image ..., kri je OK, hemoglobina 136..., urin je BP....vrečko je namontirala sesta...smo pa čakali skoraj 1 uro, da je bilo vse opravljeno......

....lahko začnema z aptamilom 2, s kuhanim rumenjakom ...postopno od četrt do celega...zaradi železa.....   beljak strogo prepovedan do 1 leta.....,     tudi zelenjavo in meso lahko začnema.....vse razen svinjskega....

...naslednj pregled pri 9 mesecih..takrat bi naj imel še samo 2 mlečna obroka...zjutraj in zvečer...ostale pa sadje, kosilo, ... 

kapljice d3 iz 1 na 2 , ko porabima d3 bova porabila še ad3....10 kapljic na dan od 6 meseca dalje....

Neposredna povezava do sporočila: 257
18.2.2009 23:00:58   
gold fish
.... meni se bo pa zmešalo zaradi teh presnetih user posted image .....sem danes prišla domov kot da me je kdo zaklal....bo treba res po neke tablete it, da se krvavitev zmanjša, ker drugače user posted image ...

...se mi že tako vrti, da je kar jojmene...  grem počivat......

Neposredna povezava do sporočila: 258
18.2.2009 23:05:14   
lana luna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest te čist zastopim zakaj si scagala in zakaj si še ti pol planila v jok. ker maš vsega polno glavo... dej en dan tamalo nekam u varstvo, kkšni babici al pa tetki in pejt se mal odklopit sama. pa brez slabe vesti. ker take smo maice. čist se prvežemo na otroka in pozabmo nase. pol nam pa film poč. sej ne boš Lane Neje mela nč manj rada če bo en dan se mal odklopla.

jest včasih dam Saro tašči al pa mamic al pa tet in grem sama samo s psom na sprehod. in se počutim svobodno in lahkotno kot ptiček na nebu. ful lažjo se počutim, ker ko maš otročka in si ves čas z njim(valda da z največjim veseljem) je kot da bi s sabo skos nosu eno prtljago (pa ne me narobe razumet, da me nau kdo na socialno prijavu). in zanč sem enkrat tamalo dala v varstvo in šla s psom v gmajno in sem tekla brez cilja. čist sem se odklopla in sem se počutla kot da bi vse kufre doma pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image mah ne znam opisat tiste lahkotnosti. u glavnm po 10 minutah sem se vrnila domov prerojena!!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 259
18.2.2009 23:05:39   
Olivija*
sem opazla......samo zdaj me takoj na popaja asociirauser posted image

Olivija je po eni knjigci za otroke. Glavna zvezda te knjige je pujsika Olivija. Meni je ta knjigca ful fajna! (leda jo verjetno pozna, ker dosti po knjižnicah dopustuje, hihi).

danes sem bolj malo sodelovala, ker sem se (spet!) po kuhinji vrtela. prvič v življenju sem pekla krofe. kar solidno so uspeli...

user posted image

zdaj bom pa tudi jaz šla počasi ajat...
nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 260
18.2.2009 23:08:01   
lana luna
Punce... nehite svojim bebicam govorit, da koliko so boge pa revčki.... no, če nočete, da se bodo za vsako malenkost naučili smilit sami sebi.... prehlad in še kaj.... to je del življenja, ni kej... bo vse minilo.... user posted image

zarad tega se še ne bo smilil sama sebi. je prehlad del življenja, ampak še zate ni fajn če si prehlajena kaj šele majhnemu otroku, ki mu ni nč jasno zakaj se slabo počuti in si ne zna sam pomagat.

Neposredna povezava do sporočila: 261
18.2.2009 23:08:48   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna
sej ne boš Lane Neje mela nč manj rada če bo en dan se mal odklopla.

jaz imam našo user posted image še 100x rajši, če je kako urco ne vidim. potem jo kar stiskam k sebi in lupčkam in čist sem zmešana. lana luna, se strinjam, da si je treba včasih malo odpočit od plenic in dojenja

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 262
18.2.2009 23:08:55   
lana luna

Jutri pride k nama patronažna. Pri 4 tednih je rekla, naj jo spet pokličem, ko bo stara 4 mesece in pol. Prav zanima me, zakaj mora priti.

zaradi uvajanja GH. vsaj meni je tko rekla moja.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 263
18.2.2009 23:11:02   
Lara Croft

podatki so že vpisani ampak še enkrat 67,5 cm in 7.285 g

Ooooo fiška.... se je poredil malo.... Je prešišal Laro.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
18.2.2009 23:11:06   
Olivija*

Punce... nehite svojim bebicam govorit, da koliko so boge pa revčki.... no, če nočete, da se bodo za vsako malenkost naučili smilit sami sebi.... prehlad in še kaj.... to je del življenja, ni kej... bo vse minilo.... user posted image

joj, jaz pa to res narobe delam. če se naša joka, jo tako tolažim, da ji govorim, da je boga in da bo bolje... lara, hvala za opozorilo! sploh nisem pomislila, kake napake delam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
18.2.2009 23:12:36   
Lara Croft

.... meni se bo pa zmešalo zaradi teh presnetih user posted image .....sem danes prišla domov kot da me je kdo zaklal....bo treba res po neke tablete it, da se krvavitev zmanjša, ker drugače user posted image ...

Jst pa še kar nimam menstruacije.... bo....

Fajn si odpočij... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 266
18.2.2009 23:17:51   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

zarad tega se še ne bo smilil sama sebi. je prehlad del življenja, ampak še zate ni fajn če si prehlajena kaj šele majhnemu otroku, ki mu ni nč jasno zakaj se slabo počuti in si ne zna sam pomagat.

user posted image Ne, fajn res ni.... ampak boga revca pa tudi nisem zaradi tega... No, nisem nič slabega hotela... tudi ne pričakujem, da me boste "ubogale"... moje mnenje je pač tako... Dokler moja tega ne posluša, mi je čisto OK... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 267
18.2.2009 23:18:02   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

sem opazla......samo zdaj me takoj na popaja asociirauser posted image

Olivija je po eni knjigci za otroke. Glavna zvezda te knjige je pujsika Olivija. Meni je ta knjigca ful fajna! (leda jo verjetno pozna, ker dosti po knjižnicah dopustuje, hihi).

danes sem bolj malo sodelovala, ker sem se (spet!) po kuhinji vrtela. prvič v življenju sem pekla krofe. kar solidno so uspeli...

user posted image

zdaj bom pa tudi jaz šla počasi ajat...
nočko!

Se mi zdi, da sem tole fotko že nekje na netu vidla.user posted image user posted image user posted image user posted image ma dobr zgledajo...bi jih še probala, če so tud tolk dobri...njamsi, si mi lušte naredila.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.2.2009 23:19:10   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Bubi a tiste kekse brez glutena si kupila v DM-u? Ene sem videla, pa nisem še kupila. A to ji lahko zdrobim v sadno kašico?

dobili smo jih, ampak ja, imajo v DMu. Sem ji tudi probala zdrobit v sadno kašico, pa taka "mokasta" rata. Ne vem, kak naj napišem.... niso mi preveč všeč ti keksi, bom še kar malo počakala, potem pa itak lahko že navadne.

naša Sara pa kr navadne bebi piškotke je. no do zdej je ene dva pojedlauser posted image pa ji ni blo nič. itak ga u taprvo nism jest dala ampak tašča. jest sem bla pa pol user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.2.2009 23:19:14   
lana17

Jst pa še kar nimam menstruacije.... bo....

Fajn si odpočij... user posted image

Jaz tud ne.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 270
18.2.2009 23:20:44   
lana luna

Še vedno se dojita in jesta tudi po 3x na noč.

Ko ga bo ponoči nehala dojit, se bo nehal zbujat... sigurno se ne zbuja zato, ker je lačen.... user posted image

Samo ene pa imamo res srečo.... priznam... user posted image

jest se strinjam obakrat... matr sm pametnauser posted image sm lohk k mi otrok ponoči spi.

Neposredna povezava do sporočila: 271
18.2.2009 23:22:06   
lana luna
jupiiii, meni so končno spremenili nick. saj me poznate, kajne? user posted image user posted image

avatar te je izdaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 272
18.2.2009 23:24:28   
lana luna

hahaha.... sem dobila en SMS:

Prosim pokliči me na moj mobitel ali mi napolni mobi račun. Za polnjenje lahko uporabiš Moneto ali Mobi kartico... ENa x številka brez podpisa....

Ja itak, zdej takoj bom tekla po eno mobi kartico.user posted image

ja to je svetovni nateg... sej je blo zanč celo po poročilih. kaj se to folk vse spolneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
18.2.2009 23:25:12   
lana luna
.....našemu je pa fajn v avtu....mogoče zato, ker je pubecuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 274
18.2.2009 23:25:34   
Lara Croft

jaz imam našo user posted image še 100x rajši, če je kako urco ne vidim.

Mene ob torkih in sredah dopoldne ni, jo ima tatko.... ma s takim veseljem se vračam domov... user posted image user posted image

Ampak paše bit mal brez prtljage, kot pravi Lana luna...

Hudič, sva jo pozabla še malo pokrit, danes se je tako hitro shladilo.. Ponavadi jo pokrijeva, ko greva spat...... se je ravnokar zbudila s čist mrzlimi lički....Ma kako se naju razveseli, ko prideva k njej.... sva mogla it hitro ven iz sobe, ker ona bi začela kar debatirat.... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?