kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1 torej, kaj mi predlagate?Naj ga postavim pred vrata?Sem premislila in sem se odločila, da se še enkrat o tem pogovoriva, da vidim, kakšen bo zdaj odziv. Po eni strani bi ga nekam poslala, po drugi pa bi rada, da mi pojasni zakaj. saj mi je rekel, da sem zavrta. Mislim sem mu pojasnila, da imeti 2 otroka, kljub temu, da sem doma, sem polno zaposlena. ne vem zakaj eni moški to tako težko razumejo.Upam, da je tu gor kakšen ati, ki bi povedal svoje mnenje.Pa še nekaj, zmenila se bom s kolegicami in ga pustila samega, naj se znajde, naj ju da spat, pripravi flaško...očitno ga bom morala z nečim zaposliti, da ne bo misli na neumnosti. Res, takega ga ne poznam. Za najino ljubezen sva se dobesedno borila, vsi so bili proti, najbolj pa starši, ampak sva dokazala, da nama je uspelo. pri 2 otrocih je on očitno mislil, da bom vesela, neobremenjena, da bo vsak dan sexal, ampak meni ni vedno, ker komaj čakam posteljo..se samo jaz tako počutim? Glej, težko ti povem kaj posebno pametnega. Glede zavrtosti, sem mnenja, da če bi moški posvečali čas in energijo, ki jo vlagajo v ljubice svojim ženam, bi imeli doma raj. Ne vem no, mene moja žena tko noro privlači, tako v razvlečeni trenirki kot zrihtana za na ples in to ji tudi večkrat na dan povem. Trenutno je pri nas suša, ker njej pač ni do seksa v nosečnosti, pa kaj naj, grem naskočit taprvo ki mi prekriža pot? Rajši se ji posvetim, pa dobim od nje več, kot bi pa dobil od naše tajnice v minici recimo . Ne bom rekel, da ne bom nikoli v življenju varal, to lahko samo upam, ker smo žal vsi krvavi pod kožo in nikoli ne veš, kaj ti prinese življenje. Vem pa nekaj zagotovo, da bi se požrl od slabe vesti. Ravno zadnjič sem sanjal seks s taisto tajnico, ki sem jo omenil...zjutraj me je dobesedno bolela glava od slabe vesti in sem se prav oddahnil ko sem se zbudil. No potem me je bolela glava od smeha, ker sva se z ženo pošteno nasmejala na ta račun. Bi lahko varal že večkrat, pa mi je tud totalno pijanemu prišlo na glavo to, da mi moja žena (takrat še punca) doma totalno zaupa in da tega zaupanja nikakor ne smem izneverit. Noben seks na tem svetu zame ni vreden toliko kot zaupanje in predanost en drugemu, ki ga imava z mojo ženo. Tvoj si je zapravil tvoje zaupanje in to zaupanje je meni je zlata vredno. Močno je izgubil, pa če mu spokaš kufre al pa ne.
|