|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vara me!
26.2.2009 8:04:26   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: benika
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
da bi rajši bila kje drugje kot z mojimi ljubimi.

da pa to slišim iz tvojih ust user posted image user posted image user posted image  

A celega njenega teksta pa ne bi prebrala? Ker tole si kr precej vzela ven iz kontekstauser posted image  

Bistvo je drugje. kalbotu je raj doma, tudi če se bruha, če ni sexa,... sicer ona, ki skos hvali svojega ljubega in njeno življenje, me preseneča, da pa bi bila sploh kdaj kje drugje kot z njim user posted image

MLADAMAMICA bo treba cel stavek prebrat:

...In če ti žena bruha, bi si vsak mož želel, da ji ne bi bilo slabo, tak da to zame ni raj (niti da jaz bruham zame ni raj), kar pa ne pomeni, da bi rajši bila kje drugje kot z mojimi ljubimi...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 76
26.2.2009 9:24:37   
ronja
Me napačno citiraš. Pod točko tri spada šport...

ankica, pardon, hehe. No, ampak za drug šport sami poskrbijo (za seks pa upamo, da neuser posted image ) - nekak se mi zdi, da mu ne bi bilo glih zanimivo z mano košarko igratuser posted image . Se pa strinjam z vsemuser posted image . Manj kompliciraš, boljše jeuser posted image .

mladamamica, zakaj pa ne bi hotela bit s svojimi ljubimi? To, da hočem počet še kaj drugega, kot biti mama in konec, še ne pomeni, da nisem rada mami. Mi je pa všeč tudi sami, zakaj pa ne, saj sama sebi nisem tako zoprna družbauser posted image , pa kaj lahko ustvarim takrat. Ampak takrat itak otroci spijouser posted image .

kalbo, hehe, oprosti, meni je prva asociacija na nosečnost slabost in tako pač bruhanje in noseča žena... nekak povežemuser posted image . No, tudi če bi bili tamali dve bolani, zame to ne bi bil ravno raj. Raj je recimo danesuser posted image , vse ok, noben bolan, zrihtala že svega i svašta, malidve srečni grulita,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
26.2.2009 10:52:50   
veveričica
če te vara si zelo neumna da si še z njim.pomižuješ se in se ne spoštuješ in si totalno zakompleksana  pa ne bit zdaj jezna name ampak tako je pač

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 78
26.2.2009 11:37:24   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica
če te vara si zelo neumna da si še z njim. pomižuješ se in se ne spoštuješ in si totalno zakompleksana  pa ne bit zdaj jezna name ampak tako je pač

Se bom kar podpisala

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 79
26.2.2009 12:25:37   
blazka

kalbo, hehe, oprosti, meni je prva asociacija na nosečnost slabost in tako pač bruhanje in noseča žena... nekak povežemuser posted image . No, tudi če bi bili tamali dve bolani, zame to ne bi bil ravno raj. Raj je recimo danesuser posted image , vse ok, noben bolan, zrihtala že svega i svašta, malidve srečni grulita,...

Kalbo je hotu povedat, da tut če je navzkriž bruhanje doma, pa če ženi ne paše seksat, njemu je doma vedno raj in varen pristan. Ne glede na razmere.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 80
26.2.2009 13:30:53   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: blazka

Kalbo je hotu povedat, da tut če je navzkriž bruhanje doma, pa če ženi ne paše seksat, njemu je doma vedno raj in varen pristan. Ne glede na razmere.

Tako sem tudi jaz razumela

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?