Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Mene pa nekaj moti pri tem varanju.Vedno je krivec tisti,ki vara.A se kdaj kdo vpraša kaj je pa narobe,če vara z partnerjem.Potem že nekaj ne štima doma,če pride do tega.Pa me linčajte ampak če bi prevarani malo pomislil:kaj pa je narobe z mano,da gre k drugi? Samo zaradi sexa?Ali išče nekaj kar doma ne najde pa ne gre se zgolj za sex. Ma to temo smo že x-krat obdelali, ampak ok, še enkrat.... če en vara drugega, je prav gotovo doma nekaj narobe..(al mu je pa dolgčas, samo to je ravno tako narobe). Pa ne da je nekaj narobe z mano ali s tabo ali s kom drugim... enostavno imata dva človeka druge poglede na svet, druge vrednote, drugačne predstvae o lajfu, pa najbolj verjetno je tako, da če se na glavo postavita drug drugemu ne moreta nudit tistega, kar drug rabi, ker bi šlo za ceno tega, da gresta preko sebe. Ali konkretno: A je z mano kaj narobe, če hočem npr. deliti finance? A je narobe kaj z mojim ex, ker tega ni hotel? Z nobenim ni nič narobe, samo različne poglede imava na svet. Ali je kaj narobe z mano, ker sem želela da spiva oba v spalnici, kljub temu,d a se dete dere in naju ponoči zbuja? Ali je bilo kaj narobe z njim, ker je spal zato v dnevni sobi? Z nobenim od naju ni nič narobe, samo različne vrednote sva imela. Ali je kaj narobe s kom, ki se hoče takoj uleči, če je ful zmatran? Ali je kaj narobe z njegovo ženo, ker hoče da on pospravi za sabo, preden se uleže? Z nobenim ni nič narobe, samo različne vrednote imata. IN tako do nezavesti najbrž.... Če dva nista za skup, je boljše, da gresta narazen. Meztat si pesek v obraz ali obtoževat koga, je pa brez veze. Enako grdo je tajit, da nimaš ljubice, če jo imaš. Sedet na dveh stolčkih pa je grdo in nesramno. Kar tako malo se hecat, samo ker ti je dolgčas, kar je tudi možni vzrok varanja, je ravno tako grdo in jaz s takim človekom ravno tako ne bi hotela biti.
|