lučka 25
|
Evo mene na raport! Na pregledu vse super. Kri, voda v redu, pritisk super, maternični vrat lepo zaprt, otrok v redu (ko je pretipal trebuh), samo ni pa prepričan, če je že obrnjen tako kot je treba, je nekje vmes. Tako, da imam 9.6. UZ, 10.6. spet pregled. Kar se pa tiče zatekanja, pa je rekel, da dokler že zjutraj niso noge zelo zatečene ni panike, če pa bodo tudi zjutraj vse zatečene pa moram takoj v P, poiskat enega od G, ki bo na voljo, da bodo potem pa že povedali kako in kaj. A ja, pa še to. Od prejšnjega pregleda, ki je bil pred 4 tedni sem se zredila za 1,2 kg, tako, da ima sedaj +2,1kg. Je rekel, da je prav ponosen name in naj kar tako nadaljujem, da se ne bom sedaj slučajno spozabila. V glavnem, me je prav pohvalil, ker sem bla ves čas nasmejana, dobre volje. Je rekel, da je prav vesel, ko vidi nasmejano nosečnico, ki nič ne jamra. Tako, da novi datumi za seznam so: 9.6. ultrazvok in 10.6. posvetovalnica. Sva pa danes dobila previjalno komodo. Zdaj bom pa res komaj čakala, da še cunjce dobim, da jih pregledam, preperem,... me je končno zagrabilo, da malo začnem urejata za našega novega člana, za našo mavrico. Reby in Lisica, dobro opravita danes! gloria, nama je k sreči prijatelj rešil vse. potem pa sav takoj vse naložila še na zunanji disk, da če se nama računalnik še enkrat sesuje, da imava vse podatke shranjene. So pa rabili skoraj en mesec, da so ga postavili na noge pa še zdaj včasih "šepa". Ja, mjoja nosečnost pa kar hitro napreduje, tako kot tvoj Nik hitro raste. Kako gre čas hitro, ko se odvijajo lepe stvari, a ne? Lu33, dobrodošla še na tej temi, v našem klubu. Kar se pa tiče nosečniških znakov pa so pri meni prišli, pa spet šli, pa se pojavili novi, pa šli,....to je kar ves čas. Tako, da nič bat. Glede Prometriuma pa je tudi pri meni bilo tako, da me je na koncu že vse peklo. Ampak sem se navadila, da ko mi je pritekel ven, da sem se šla takoj umit, da me ni več toliko peklo, če pa nisem bila doma pa sem se "umila" kar z robčki, ki jih uporabljamo za brisanje dojenčkeve ritke. Pa mi je kar pomagalo. pa kar se tiče krvavitev v nosečnosti. Pri nas v KR te vedno brez težav vzamejo na dežurni (ginekolog), naredijo temeljit pregled in UZ (prej greš po napotnico na dežurno). Meni j celo moj G rekel, ko sem prišla na pregled ravno 4 dni po krvavitvah (je blo hvala bogu vse v redu), da zakaj me niso obdržali v P, da on to vedno naredi, vsaj za eno noč, tudi če so izvidi dobri. Je pa res, da so G različni, enim je to odveč, drugi pa se res zavzamejo. Sestra na dežurni mi je celo rekl, da moram drugič takoj povedat, da sem IVF-jevka ker je to pri nas pogosteje, pa da nas zato še bolj resno pregledajo. Se*, prav lepega bušija imaš. bit, lepo da gledaš na prej, da sdi pozitivna in kot praviš, avgusta se nam spet pridružiš. Shuki, draga moja. Saj veš, kaj mislim. anci banci, ja jaz se ne morem navaditi pri julijkah. Kdaj pokukam, kaj majo že kaj uštimano, pripravljeno, da vem koliko zaostajam. vročina pa tudi mene daje, ampak me ponavadi tudi, ko nisem noseča. Sem čez dan bolj notri, zjutraj in zvečer pa grem na sprehode. Sem pa jaz k sreči doma, ker si pa res ne predstavljam, da bi pa sedaj v tej vročini delala, ko smo večinoma zunaj, pa otroke preobleči, previti, v sobi pa 23°C. Mislim, da sem tako vsaj lahko bolj umirjena, da sem spočita, pa še karakterno sem se umirila, ne kompliciram več toliko in tudi planiram ne več prav noro, kot sem prej, ko sem bila že kar malo bolna. pa odštevam dneve do porodniške, pa do poroda. Zdaj pa že komaj čakam, se veselim,... Mlinčkove punce, kako ste. Ve ste pa še bližje porodu, kot ostale julijke. Boste gotovo kar junijke. Vse ostale nosečke in nas nosečnik, lepo se imejte. Pri nas je bila sedaj prava poletna ploha.
|