|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
11.4.2009 8:49:02   
Goldy
Tudi z moje strani lepe Velikonočne praznike!

Jaz sem letos bolj lena in me barvanje jajčk šele čaka. Kuham šunko... Počasi bo. Tašča je bila pridna in mi je naredila potice. Jaz pa malo počivam, malo pa delam. Križ je malo boljši. HB. Samo pretiravat ne smem.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
11.4.2009 9:57:29   
Kicsi
Dobro jutro.
Tudi jaz upam ,da bomo še vsaj en mesec 3v1.
Sem jima (user posted image user posted image ) rekla,da je mesec april čisto brezvezen in če že hočeta pridet prej na svet,da naj počakata vsaj na mesec maj,k bo vse lepše user posted image .
No pa da vidimo kok me ubogata user posted image .

Ma nisem še vse zrihtala,tako da morata ostati še noter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lep sončen dan vsem skupaj in kot sem že včeraj rekla-VELIK PIRHOV. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
11.4.2009 14:31:00   
lučka 25
No, jaz se spet švercam an drugem računalniku. Ker doma vas lahko samo berem, nič pa ne morem napisati.

obi, ja 22.4. bom že lahko spet dobila bolniško. Sem rekla, da se ne bom več obremenjevala, v službi so mi tudi rekli, da naj ne komliciram, da bodo že preživeli. Mam res srečo, vsaj za enkrat. Kot si rekla, zdaj je važen otroček in mirni živci.

ledenka, tudi pri meni se kar hitro bliža konec. Ti pa vrjamem, da maš občutek, da si že kot kit. Strah pa probaj čim prej odmislit, pa kdo to govori, jaz ki nisem nič boljša.user posted image

Goldy, sam da si ti imela lepo ves čas bolniško brez težav, to je važno. Nekje se pa kdaj pač tudi zatakne. Ti pa se tudi hitro bližaš koncu.user posted image

Kicsi, ja ti pa maš res pestro nosečnost. A take dogodivščine si imela. Važno, da sta otročka v redu, pa res naj kar lepo še naprej počakata pri mamici, kjer je zelo lepo.

Reby, tale tvoja kavica je res zakon. Midva si pa doma dostikrat privoščivba ledeno kavo tudi sredi zime. Moj jo še posebej obožuje.

No vsem lepe praznike. Jaz bom šla pa sedaj počasi barvat jajčka. Ja, šele sedaj. Itak jih ne bom doma, ker sem sama, ker je moj šel v tujino na turnir, pa sem se kar k mojima staršema prislinla. Z mami bova barvali jajčka, oči bo pa pekel potici (orehovo in meni najljubšo makovo) user posted image

Se še kaj beremo in tipkamo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
11.4.2009 15:25:39   
Bumo
Punce tudi jaz vam želim vsem in vsem vašim vesele praznike!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
11.4.2009 19:04:57   
obayifo
kicsi, važno, da je vse v redu in da ostanete še malo 'v enem kosu'

lučka, a pri vas pa kar oče peče potico? lepo, se mi zdi, da jih je zadnje čase vedno več.. ampak mojega si pa nikakor ne predstavljam

midva sva do zdaj malo okol hodila, zdaj grem pa pečt velikonočni kolač za jutri zjutraj, mami je zadolžena za meso in jajca, jaz pa za sladke dobrote

vsem želim lepe praznike, slastnih dobrot in nobenih trebušnih težavic user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
11.4.2009 20:00:49   
Kruce Fiks
Se pridružujem vsem željam...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
11.4.2009 20:40:05   
lučka 25
No, jaz sem doma. Pa mi je le uspelo najin rač. prinesti na okoli in mi je uspelo nekaj napisat. Mater sem vstrajna.user posted image

obi, ja pri nas je vedno kuhal oči, dokler ni šla mami v pokoj. Mu je to v veselje. Na njega je to prenesel moj ata, on pa na mojega brata, ki tudi kuha. Mamo zgleda v družini moške kuharske gene. So vsi trije tudi izvrstni kuharji. user posted image

No, lep peostanek vikenda, praznike. Jaz grem malo počivat, ker jutri imamo kot ponavadi, za velikonočno nedeljo, obširno družinsko srečanje.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
11.4.2009 21:34:12   
Goldy
semper* - ku, ku! user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
11.4.2009 21:38:31   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper* - ku, ku! user posted image

oJLA!

Sam berem, nič ne pišem ... user posted image  kuku nazaj user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
11.4.2009 21:54:07   
Sempervivum
Tko fino klepetate zadnje dni, jaz pa se malo učim, malo počivam, malo spim, malo sem zunaj na sončku, veliko jem user posted image  ... in tako gredo dnevi ...

Lučka, po dolgem času pozdravljena! Ča jaz ne bi imela računalničarja za moža, ne vem, če bi sploh prišla do vas ... Tako da razumem tvoje obdobje poledenitve user posted image  neandertalci pa to ... hehehe

Bolniška: kar verjet ne morem, kaj se dogaja zadnje čase. Da vse po vrsti zavračajo, to pa prav ni normalno. Nekatere mamo očitno malo več sreče kot pameti ... user posted image  JAz imam bolniško še do srede maja, potem pa rabim še za mesec in pol. Glede na to, da sem v šolstvu, dopusta ne morem koristiti in gre cel v franže ... mah, nič zato. Sam da mamo otročka user posted image  Mi pa grejo v službi ravno tako v vsakem primeru na roke. Enkrat sem že imela zavrnjen stalež, pa je moja osebna zdravnica urgirala, so mi potem podaljšali za en mesec.

Velikonočne dobrote: jaz sem že včeraj naredila potičko, najrajši imam potratnico, za navadno orehovo mi sploh ni več, jajčka je danes moževa babica pobarvala, pa šunko smo skuhali, hren pa čaka na jutri ... Vsekakor vam vsem želim prijetne praznične dni, nosečkam pa dobro prekuhano šunko, pa jajca brez salmonele user posted image  oh, sej se hecam ... sam na julijkah mamo eno punco, ki se ful boji tokse, pa ves čas sprašuje, če in kaj bomo jedle, ...

Mahljajček vsem user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.4.2009 22:13:46   
Goldy
semper* - ti takole kukaš, kaj?user posted image  Lepo, da si še kaj napisala. Mis mo že vse odnesli k žegnu. Tašča je spekla potico, šunko sem kuhala dopoldne, moj barval jajčka, jaz sem imela čez dekoracijo po stanovanju....

Jutri imamo zjutraj žegen za pojest, na kosilo gremo k moževim staršem. Sva pa šla danes mal za pisanko kupovat za kršenca in pa avtosedeže gledat in podstavke za sedeže....

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1461
11.4.2009 22:38:36   
Sempervivum
Si še gor? Midve sva edini, ki zjutraj ne kuhava kave, pač pa bi lahko zvečer kaj postregli, hihihi user posted image

Uh, ste bili pridni. Tudi mi smo peljali k žegnu, zdaj pa ravno glasujemo ali gremo ob šestih k maši ali ob osmih. Sej se strinjaš, da je ob šestih čist prezgodaj, oz. še sred noči, ane user posted image  Pol pa zajtrk, itd ... Tudi jaz mam pri moževih rezervacijo. Grem samo po štengah gor user posted image  

Danes me je nečak vprašal, kdaj bom dojenčka ven vzela user posted image Če bi vsaj bilo tako simpl user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
11.4.2009 22:43:05   
Goldy
semper* - ob šestih, pa ne se hecat!!! No, mi imamo ob sedmih, samo se bom zadevi odpovedal, ker je bo gužva, pa spet me je križ bolel te dni in še to otrdevanje trebuha me je malo prestrašilo... Mož pa ne vem, če bo vstal takooo zgodaj, zanj je to dobesedno sredi noči.... Bo kar moj oče zastopal družino. Po maši pa pride na žegen, pol pa vsi hajd k moževim domov. Mal dlje kot samo po stopnicah. user posted image
A kdaj ga boš ven vzela.... Kako si to otroci predstavljajo kaj!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1463
11.4.2009 22:51:53   
Sempervivum
No, sej sem vedla, da deliš mnenje z mano user posted image  Sicer pa mene tudi križ matra zadnjih nekaj dni, pa trtica al neki - bolj na desni strani - tko uščipne, da bi se kar po tleh sesula. Sam jest mam mal več do poroda. Ti maš pa samo še dobra 2 meseca user posted image  Naj te čimmanj (z)matrajo tele nosečniške težave! A drugače mate že vse pripravljeno za tamalčka?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
11.4.2009 22:57:59   
Goldy
semper* - za  malo še nimamo vsega...počasi. Prejšnji teden sva kupila omaro (kar v sklopu najine spalnice, ker za druga nimamo prostora), previjalna bo v kopalnici (se dela o naročilu), pa tepih je že tudi, posteljico jutri pripeljemo, ker je pravljena pri moževih doma. Nimamo še banjice, pa avtosedeža. Neki oblačilc je že. Pa tistih igračk za nad posteljico (računamo, da katero dobimo za darilo user posted image ) še nimamo. Aja, pa posteljnine še ni in jogija - to plačajo moževi. Posteljnino bomo menda kar preko neta vzeli...

Kaj pa vi? Kako daleč ste z opremo?

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1465
11.4.2009 23:12:45   
Sempervivum
OOOOOOOOOO, kar dobro vam gre user posted image  Ti greš lohk že kar rodit user posted image  hec, hec user posted image

Pri nas je pa toliko otrok že po familiji, da ma vsak kaj za nas. Moja sestra je itak skoz govorila, da me bo vse počakalo. HB me je res. Celo nosečniške obleke sem zadnjič vzela, si ne rabim nič več kupit user posted image  Za ta velike stvari smo več ali manj že zmenjeni: od sekice sem že dobila ful vreč cunjic pa stajico, Od moževe sestre pa dobiva posteljico in voziček, pred dnevi mi je še ena prijateljica ponujala avtosedež. Tako da bo kar. Mamo pa podobno situacijo glede prostora - mali bo pri nama, kasneje (tekom nekaj let po moje, ker pri nas gre to vse bolj počasi) pa zrihtava otroško sobico, tako da se bo moral najti prostor za cunjice kar v najinih omarah. Že čaram ... misija nemogoče ... previjalna pa verjetno v kopalnici ali pa še v eni sobici, ki jo moramo še narest, kao delovna soba ... Morava do julija še vhod v stanovanje prestavit (bomo meli ločeno), tko da mamo še ful dela ...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
11.4.2009 23:18:55   
Goldy
Mi pa nimamo malih otrok v familiji. Enega fantka. Ostalo so pa večji in nič ne dobimo. Tako sva nekaj rabljenih cotk vzela na RR. Pa je bilo vse ful lepo ohranjeno in niti ne drago. Neki sem v chiccotu nakupila, ko so imeli 60% znižanje. Tako da bomo nekaj kupili še rabljeno, voziček je pa nov. Pa dva rabljena - eden pri mojem očetu in eden pri moževih doma. Nekaj stvari pa pride na vrsto še maja. Vse ne gre naenkrat. Če nama bo uspelo in če bo moje zdravje (beri križ) dopuščalo, bova konec meseca skočila še na morje za ene tri dni.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1467
11.4.2009 23:23:26   
Goldy
Sem celo včeraj v naši lekarni izvedela, da se prsne črpalke lahko sporosidjo. Neka firma medela - tu nek. Si nisem čisto zapomnila imena. Sam je pa fajn, kot pa da daš premoženje, sploh za električno črpalko. Seveda, če jo rabiš.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
11.4.2009 23:24:11   
Goldy
Sorry - sem čisto zaštrikala - sposodijo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
11.4.2009 23:31:55   
Sempervivum
Ja veš, sej moja sekica je tudi večinoma vse nakupila second-hand preko RR. Tudi jaz sem si dvoje nosečniške hlače kupila na tak način. Večinoma so same v redu izkušnje, moram priznat.

Ja, upam, da bo tvoje zdravje res v redu user posted image  Držim pesti, fige, smokve in kar je še takega user posted image  
Oh, super, da bosta šla še na morje user posted image . Moj pravi, da letos ne bo nič morja user posted image . Sva leta hodila v Dalmacijo, to itak odpade, za vikend variante pa ni prav zagret. Po moje je ful fajn s trebuhom čofotat po vodi, k vzgon svoje naredi, hehehe ... v toplice pa rajši ne bi šla, se bojim kakšne infekcije, morje je čist druga reč ...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
11.4.2009 23:35:09   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lsica dej mi malo povej celo zgodovino tvoje bolniške. Za koliko so ti podaljševali. Pa kakšne razloge sta navedla tvoj G in osebni zdravnik. A si imela kakšne večje zdravstvene probleme? Ali si na bolniški tko kot jst bolj preventivno - IVF, starost...

Ja miška, mislim da gre bolj za preventivo. G mi je kar sama omenila, da bi bilo tako bolje, ker se v službo vozim - 2 uri dnevno porabim samo za vožnjo, pa takrat je bila zima,user posted image ....Čeprav sem imela kar hudo krvavitev v  prvem mesecu - mislim, da je to v prvem predlogu tudi napisala. Pol ko se je stanje umirlo pa ni nič drugega dodajala samo da sem zanosila po IVF (ICSI), mojo starost (37 let) ter da priporoča bolniški stalež. Pa v katerem tednu sem. Vse skupaj tri stavke. Mi je pa v materinsko knjižico napisala vso med. zgodovino (histeroskopija, odstranitev pregrade, Letzz, ...pa vse ostalo kar smo dali čez), potem pa itak komisija zahteva kopijo materinske knjižice, pa ma vse notri napisano.

Aja podaljševali so mi pa 3x, prvič za 3 mesece, drugič samo za en mesec, tretjič, zdaj nazadnje pa za dva meseca do pričetka porodniškega dopusta.

Včasih so še zdravniki govorili, da tiste, ki zanosijo po IVF imajo avtomatično bolniško celo nosečnost... Upam da ne boš imela s tem nobenih problemov. Saj jih ni veliko, ki bi jim zavrnili, čeprav ne razumeš kako se odločajo, ker navadno imajo ravno tako utemeljene razlogeuser posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
11.4.2009 23:35:13   
Sempervivum
Ah, sej bomo lahko normalno dojile, ane? Menda so tele prsne črpalke prave mučiteljske naprave user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.4.2009 23:38:46   
Sempervivum
O, glej Lisička se nama je vmes na hitro pridružila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.4.2009 23:43:03   
Goldy
Jap. Fino, da greva še v dvoje, potem konec avgusta gremo pa že trije. NO, al v hribe ali pa na morje.

Glede nosečniških oblačil bi si pa kupila kaj rabljenega, pa pikolino, če karkoli probam v H&M ali C&A mi ni prav. Edine (!) hlače, ki jih imam so iz Kepice. Dobro, da sem v bolniški.user posted image  Ljubljana je pa daleeeč.

Sem slišala, da tele črpalke so ubi bože...

Lsica - dobrodošla!

Zdej pa grem v meževo. Me že moj priganja, komu toliko pišem.....user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.4.2009 23:45:15   
Goldy
Jaz sem pa vmes pridelala četrto zvezdico!!!!!

Lahko nočko in jutri lep dan!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.