![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 15:43:59
|
|
|
|
Sempervivum
|
Kruce, krucika in ta mali krucek, mislim na vas in držim fige da bo vse v redu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 15:44:27
|
|
|
|
Sempervivum
|
Kruce, krucika in ta mali krucek, mislim na vas in držim fige da bo vse v redu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 15:47:17
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pri nas smo začeli krvaveti. Začelo se je dopoldne z nekakšnim rjavim sluzastim izcedkom, potem pa skoz bolj rdeče. Prav ženička da prav čuti kot pri menstruaciji ko svstaneš pa se kar vlije... Reby? Tvoje izkušnje? Oj, Kruce, nč panike, lepo v miru, pri meni je bilo isto. Le pelji jo na urgenco, da jo pogledajo. Mislim, da ima tudi nizko ležečo posteljico, če se ne motim, pa potem ko se maternica krči, se nekje stiska tam postlca čez maternični vrat in potem zakrvaviš. Je pa tudi meni teklo ko hudič, kr vlivalo se je. Držim pesti, da bo vse vredu, pa javi se prosim takoj, ko bosta fertik
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 16:02:47
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ojla, stanje je takšno: Na prejšnjem vložku je bilo približno za velikost moškega palca sveže krvi. No čez eno urco jo je bilo 1/4 manj in pa temnejša. Smo še enega zamenjal pa pol pokličemo... Jaz mislim (upam) da se bo ustavilo. Verjetno je vse skupaj posledica včerajšnjega dne... Dopoldne služba pol pa do večera shopingiranje po mestu s tamalo.... No se oglasim..... Ja pa hvala za fige in pestke, pomaga! Hvala Reby!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 24.3.2009 16:03:01 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 16:35:18
|
|
|
|
Reby
|
Kruce - pr men jo je blo dost več, kr lilo je... Je pa potem že čez 1 urco bil samo rjav izcedek. Vidva vseeno pojdita, tud če bo nehalo. Je pa res, da sem tud jaz prejšnji dan okna pomivala in je bil mogoče prevelik napor. Pozdravi Kruciko, želim vama vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 16:59:02
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla! Hvala navijačice! Upam, kruce, da ste porihtali zadevo (da se je ustavilo in ste vseeno se šli pokazat G). Naše poročilo - imamo že več kot eno kilo. Čez 4 tedne dobim sva potrdila za v P, CSD... Aprila greva v MŠ. Bolečine pod rebri, v hrbtenici so pač all inclusive zadeva v paketu "nosečnost". Da imam maternico že zelo visoko nad popkom, in dan imam nizke posteljice...Mala je bila posrečena, se je za rit najprej držala. Potem pila plodovnico. Je pa G ugotovila, da bo imela take našobljene ustnice in da ne bo rabila nič botoksa in da je taka lepa punčka. Imam slikco teh ustnic in seveda fajerskih, prekrižanih nogic. Cuker ok, mal naj opustim sol (zaradi zatekanja) in pijem 2x dnevno Magnesol. V glavnem vse tip top. Se še kasneje javim, ker me moj kliče po telefonu in ne morem pisat zraven.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 18:17:17
|
|
|
|
Kicsi
|
Bravo Goldy za lepe novičke. Blanč in Špelka12 vama pa jutri držim pesti za lepe novičke. Nosečke.Kaj mislite o ležalniku za dojenčke?Ga boste ve nabavile? Ene ga zelo hvalijo,drugi ga ne,pa še nekje sem slišala,da niso lih najbolj priporočljiva. Ampak jaz bi vseeno neki podobnega rabila,ker imava midva malo manjše stanovanje in kuhinja ni lih velika in bo edina šansa,da bom lahko kaj skuhala ali postorila v kuhinji,da ju imam v nečem na mizi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 19:03:21
|
|
|
|
Bumo
|
Kruce,upam, da je vse vredu!! Goldy, lepo je brat kako bebica napreduje ,naj bo čimveč takih lepih postov.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 19:38:41
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Nosečke.Kaj mislite o ležalniku za dojenčke?Ga boste ve nabavile? Ene ga zelo hvalijo,drugi ga ne,pa še nekje sem slišala,da niso lih najbolj priporočljiva. Ampak jaz bi vseeno neki podobnega rabila,ker imava midva malo manjše stanovanje in kuhinja ni lih velika in bo edina šansa,da bom lahko kaj skuhala ali postorila v kuhinji,da ju imam v nečem na mizi. Men se zdi tud praktičen, sem razmišlja, da bi si ga privoščila, če bom le lahko... Eni majo sicer raje dojenčka v ruti, ampak jaz si to predstavljam sam za hojo, npr po mestu in kakšnih bolj easy opravkih (pošta, banka...) ne pa ob opravljanju kakšnih gospodinjskih opravil. Zakaj pa naj ne bi bil priporočljiv?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 19:53:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Sreda, 25.03. Blanč - morfologija Kicsi - UZ (prim. Cerar) Špelka12 - pregled jaz tudi navijam, dajmo naši, dajmo plavi
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 20:01:34
|
|
|
|
Reby
|
Navijam, navijam Sreda, 25.03. Blanč - morfologija Kicsi - UZ (prim. Cerar) Špelka12 - pregled
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 20:12:24
|
|
|
|
miska73
|
Kruce držim pestke, da bo vse verdi. Blanči se je pa javila na dvojčkih in ima jutri cerklažo in ostaja v porodnišnici. Jutri bomo še toliko bolj držale pestke za njo. Blanči drži se lubek. http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3977555 Špelkec bom tudi zate navijala sto na uro, da bo vse tipi topi. Pozdravček vsem ostalim nosečkicam. Jst sem bila en lep dneva brez štroma. Je eno drevo padlo na električne žice. Potem sem pa imela popoldan obiske. Tak da sem šele zdle spet na netu.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.3.2009 20:13:42 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 20:27:37
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Navijam, navijam Sreda, 25.03. Blanč - morfologija Kicsi - UZ (prim. Cerar) Špelka12 - pregled tut jst se podpišem... BLANČ zdej pa ma da drži tale tvoj MV, k ga bodo zašil... uživaj na pregledu in v pogledu na A-jčka in B-jčka KICSI pozdravi svoja fantiča ŠPELKA za dbest UZ KRUCE mater, strašiš nas... ste zdej ok? Ostale nosečkice in naše zveste navijačice... mirno nočko... grem trenirat vodoravno pozo pa pa
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 21:19:26
|
|
|
|
spelka12
|
blanči držim pesti 100/h, sigurno jih rabiš. Meni so takrat govorili, da če bi mi prej naredil cerklažo bi blo pol vse ok. tko da bodi optimistična, pikice bodo ostale pri tebi sigurno. Pa še ena tebe. kruce kako je šlo? Sta se šla pokazat? Povej krucki, da mislimo na njo in na vajinega fižolčka. reby, uh samo da ne bo treba botoxa, matr sem se nasmejala. A pol bo Angelina? A se je držala za rit a praskala po riti? sempervivum imam točno tako blazino in je prima res. Za ponoči, podnevi je super za gledanje tv-ja, ker ti daje dobro podporo. Pa še takrat je bila v akciji, ene 20€.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 21:38:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Navijam, navijam Sreda, 25.03. Blanč - morfologija Kicsi - UZ (prim. Cerar) Špelka12 - pregled Še jaz, še jaz! Držimo pestke!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 21:39:27
|
|
|
|
Serendipity
|
kruce - keeping fingers crossed.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 21:41:53
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Ojla! Hvala navijačice! Upam, kruce, da ste porihtali zadevo (da se je ustavilo in ste vseeno se šli pokazat G). Naše poročilo - imamo že več kot eno kilo. Čez 4 tedne dobim sva potrdila za v P, CSD... Aprila greva v MŠ. Bolečine pod rebri, v hrbtenici so pač all inclusive zadeva v paketu "nosečnost". Da imam maternico že zelo visoko nad popkom, in dan imam nizke posteljice...Mala je bila posrečena, se je za rit najprej držala. Potem pila plodovnico. Je pa G ugotovila, da bo imela take našobljene ustnice in da ne bo rabila nič botoksa in da je taka lepa punčka. Imam slikco teh ustnic in seveda fajerskih, prekrižanih nogic. Cuker ok, mal naj opustim sol (zaradi zatekanja) in pijem 2x dnevno Magnesol. V glavnem vse tip top. Se še kasneje javim, ker me moj kliče po telefonu in ne morem pisat zraven. Superca! Hm, tele ustnice bi pa z veseljem videla Nam pokažeš kako slikico svoje Angelline?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 21:42:08
|
|
|
|
Goldy
|
spelka12 - mal si pomešala! Naša Alja se je držala za ritko, ni se praskala. Ja, menda bo kao Angelina Jolie. Bomo videli. Imajo pa res takšne na našobljene ustke dojenčki po moževi strani (sva ravno bila pri njegovem bratrancu pred dnevi, ki ima 4,5 mesecev staro punčko). Ste pa naklofale danes, da sem komaj vse prebrala!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 21:58:36
|
|
|
|
Goldy
|
serendity - rade volje, ampak na tisti sliki od danes, jaz ne vidim nič od tega, mogoče se da malo videti na 3D posnetku pa še tisto jaz ne bi rekla, ker je bila naša še prav suhcena v obrazek pred 14 dnevi. Verjetno pa bo kaj na tem, ker je tudi na 3D G govorila o "izrazitih ustnicah". Mislim, da boste skupaj z nama morali počakati na junij, ko bo skrivnost našobljenih ustnic dokončno razkrita!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 23:02:49
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Halo! Evo pršla nazaj v enem kosu.... Z nami vse OK. Krvavitve so in po vsej verjetnosti bodo prisotne še naprej. Vzrok je srčasta maternica in na njeni steni en prav "prisrčen hematom" v katerega Fižoletko veselo nabiva.... Pregledala jo je Dr Babnikova ki je drugače atejeva sodelavka v Dravljah.... No, in ko sem bil na "domačem" terenu pa vse je bilo vredu, smo ga verjeli ali ne tam malce zažurali Pa sva šele sedaj nazaj Hvala vsem za pestke! Sedaj pa si bom privoščil ene borovničke zraven Havsa
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 23:19:07
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sempervivum imam točno tako blazino in je prima res. Za ponoči, podnevi je super za gledanje tv-ja, ker ti daje dobro podporo. Pa še takrat je bila v akciji, ene 20€. Ja sej, jest zdej čakam, da bodo spet ceno znižal, hehe ... A ti si zdej v redu? Sreda, 25.03. Blanč - morfologija Kicsi - UZ (prim. Cerar) Špelka12 - pregled Se pridružujem! Pa še Kruceta & family dodajam in Blanč, ki ima še cerklažo Vse bo v redu! Super, Goldy, za vašo Aljo - Angelino in zate, da je vse tipi - topi. Kicsi, jaz sem ravno zadnjil na spletni strani BC gledala tele ležalnike. Po moje je to tudi ful koristno, moja sestra ga je imela pri obeh ta malih. Sam prav dolgo nista notri zdržala, ampak to je tudi zelo odvisno - njena sta bila oba najrajši po rokah Sej mislim, da sploh niso tako dragi. Pa tudi taki obstajajo, ki detece rahlo gugajo, kar je po moje sploh v redu ... Jaz kar mislim, da se odločim za to, če ne bom dobila od seke, bom pa kupila ... Pa upam, da se boš danes kaj naspala Bumo, pozdravček Koliko si pa noseča?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 23:22:29
|
|
|
|
Kicsi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Nosečke.Kaj mislite o ležalniku za dojenčke?Ga boste ve nabavile? Ene ga zelo hvalijo,drugi ga ne,pa še nekje sem slišala,da niso lih najbolj priporočljiva. Ampak jaz bi vseeno neki podobnega rabila,ker imava midva malo manjše stanovanje in kuhinja ni lih velika in bo edina šansa,da bom lahko kaj skuhala ali postorila v kuhinji,da ju imam v nečem na mizi. Men se zdi tud praktičen, sem razmišlja, da bi si ga privoščila, če bom le lahko... Eni majo sicer raje dojenčka v ruti, ampak jaz si to predstavljam sam za hojo, npr po mestu in kakšnih bolj easy opravkih (pošta, banka...) ne pa ob opravljanju kakšnih gospodinjskih opravil. Zakaj pa naj ne bi bil priporočljiv? Bojda je preveč udoben in zato naj ne bi dojenčki razvijali oz.uporabljali mišic tako kot je treba,Ampak jaz mislim,da če je kako uro ali dve čez dan v tistem ležalniku,ne more bit taka panika. Kruce hvala bogu za lepe novice.Mirkajte se,pa povej tvoji dragi,naj gre raje v bolniško ali na dopust,da bo lahko počivala,ko bo to telo zahtevalo od nje. Blanč,držim pesti.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 25.3.2009 0:11:15
|
|
|
|
ledenka
|
pa še komentar o ležalniku - meni se sicer ne zdi ok, sem pa dobila enega izposojenega. praktičen se mi zdi za takrat, ko bom npr. v kopalnici, da bo mali lahko z mano in ne bo mogel nikamor past. ne bi ga pa imela v ležalniku delj časa, za nekajkrat po 10 minut na dan pa mislim, da ne bo panike kruce, samo, da ste ok Babnikova je meni super
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 25.3.2009 6:36:58
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro drage , jaz ravno s sprehoda z našo kužiko, zuni je pa danes res mrzlo, morm hitr eno kavico skuhat z veliiiiko smetane :)
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.