Sempervivum
|
Še zadnje poročanje za danes: Prvič sem lahko videla, kako izgleda CTG s popadki , čeprav jih nisem čutila, pa tudi neki hudi niso bili, ampak sprememba je očitna JUHUHU! Na CTGju sem ležala neskončno dolgo, najprej je mali spal, kasneje se je k sreči zbudil. Dobila sem napotnico za v P za ponedeljek, na njej piše, da G prosi za mnenje o načinu poroda. Bomo videli, kaj bodo rekli. Lahko se pa še tudi čez vikend še kaj zgodi Tudi MV je menda že malo zmehčan K moji G se ne vračam več, no, vsaj do prvega pregleda po porodu ne. Se*, praviš, da imaš občutek, da se bo tudi takole vleklo, kaj? No, zdej lahko vsaj spremljaš, kakšen je protokol v takih primerih Čeprav jaz sem ves čas mislila, da se bo mali pač roka držal ... prej mu itak nisem dovolila prit ven, ko smo meli še toliko dela doma Glede velikosti pa res kar ne morem verjeti ... gledam malo podatke o novorojenčkih (pri julijkah in npr. ljubljančankah), mater, čez 4 kile je le redkokdo Se mi zdi, da se še kar dobro držim ... Drugače je pa kar fino, da imaš še UZ napovedan, takrat bo najbolj fino, k ti bo povedala mere , pa spet boš lahko gledala svojo sončico Mikla, tvoj tikerček pravi, da te bo otrok kmalu začel brcati, če te že ni No, da ne bo panike, jaz sem brcanje zelo pozno čutila, tako da ni za vse enako ... Super za pregled, še bolj pa, da cerklaža ne bo potrebna Reby, fantom je res očitno tako zelo luštno pri mamicah, da se čist zna zgodit, da malo podaljšajo bivanje , tako da sta s Se* res tam nekje ...
|