|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
23.7.2009 13:36:48   
sabsa
Goldy mi smo kar ok. Saro mučijo vetrovi in napenjanje in to skoraj po vsakem obroku.Saj pridno podira kupčke, a to ne pomaga. Potem pa punka in ob tem jokca. Tistih prvih krčev zaenkrat nima (so, a v blažji obliki). Sara je stara že 8 tednov, v ponedeljek bo dopolnila 2 meseca. Včasih sem res tako izčrpana, spet drugič mine dan kot bi trenil in nisem nič utrujena. Pridno papa. Zaenkrat še dojim.
Ti dojiš?

Vidim, da se na forumu veliko dogaja, žal nimam več toliko časa za spremljanje, ker me mala čisto okupira. Zaradi vročine greva na sprehod le zjutraj in pozno popoldne, drugače pa se prestavljava po stanovanju.

Reby čestitam za obrat. Boš lažje čakala do konca, ne?

Jazz kako luškan je Boris. Za vsako mamico je njen otrok legenda, ne? Kar cartaj ga in uživaj v materinstvu.

Vsem ostalim ... preživite v teh vročih dneh.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
23.7.2009 13:45:23   
punsha
sempervivum, hvala za idejo, to je pa super, da sama takole ustvarjaš. Ja se je treba malo znajti, pa res lahko narediš tako, kot ti je všeč. meni včasih sploh ne pade na pamet, da bi sama kaj delala, pa je drugače prav fino. Kake so pa kaj cene, se splača?

Drugač pa mene kar nekej želodec boli že 3 dni, oz cel zgornji del trebuha, a je imela mogoče še katera take težave (sem pa polnih 12t). Taka bolečina je, kot bi stiskal, pa res je močno. Potem za nekaj časa poneha in spet začne...

lep dan, pa naj ne bo prevroče...

Neposredna povezava do sporočila: 3677
23.7.2009 14:51:10   
obayifo
pa smo tam... malenkost povišan sladkor in moram jutri zjutraj na polikliniko na testiranje z dvojno dozo...
a je katera bla?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
23.7.2009 15:25:04   
gapii27
punsha jes sem imela take bolečine ko sem bla zaradi hiperce v bolnici... so mi dali kr v žilo neki da je teklo...sam pr men je to blo zarad te vode vrjetno... drugače pa men reče zdravnik to je vse normalno telo se vam sad mjenjauser posted image

drzgače meni bolečine v tazadnji pojenjajo tak da bomo valda nekak te hemeroide spravli stran, sicer pa je v ponedeljek kontrola pr ginekologi in že kr mal nestrpno z strahom čakam, da vidimo kaj je s pikicama.
sem kupla ta angel saunds pa nič ne čujem... je še prehitro?

cawci

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
23.7.2009 16:08:27   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

pa smo tam... malenkost povišan sladkor in moram jutri zjutraj na polikliniko na testiranje z dvojno dozo...
a je katera bla?

Menda ni izvid niti dvakrat enak, tako nezanesljiva je meritev ... Če je cuker samo malo povišan je torej verjetnost, da bo naslednjič pod mejo, kar velika user posted image Žal (no, v bistvu k sreči user posted image ) ti ne morem pomagat user posted image Držim pesti, da bo OK.

Punsha, po moje se finančno ne izide tole šivanje, ampak meni je tko fino, če lahko kaj lastnoročno naredim, pa po svoje skombiniram ... Kokr znam, seveda, saj nisem nek stručko, sem bolj samouk z veliko veselja user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
23.7.2009 22:11:18   
Goldy
sabsa - vi ste ene 2 tedna starejši kot mi. user posted image  Jaz dojim delno, imam mleka tam okoli 20 do 50 na podoj, sam to zdaleč ni dost. Opažam pada včasih, ko se podojiva potem noče flaške, sam vem da ni dost in potem imamo čist zmešan ritem hranjenja, in kr naprej neki jemo. Pa zizo pa flaško, in na koncu ne vem koliko je pojedla. Včasih pa zize sploh noče, in si stisnem....sam gre s črpalko tako počasi, si potem kar na roke, je hitreje. Ti dojiš?? Daj prilepi kakšno slikco od Sare. Našo tudi napenja, v nedeljo ponoči je bilo pa noro, ker sem jaz jedla kumare in jo je čisto zvilo, drugače ni hudo. Je pa pridna tudi za spat, velikokrat jo položiva v posteljico, ji dava gor zvezdice in neka glasba je zraven pa sama zaspi. Ni pa veno tako, včasih zaspi na rokah, zizi...vse možne načine obvlada...

Reby - na pa se je pob le obrnil. user posted image user posted image Da bo še naprej tako poslušen fant, malo nagajiv, a na koncu priden.

semper in obi - ste pridne s šivanjem, jaz sem se ene 3 mesece spravljala k štrikanju, pa ni nič ratalo...

obi - ne tak pucat, boste itak spet razmetali.user posted image  Dober da mi zdej kakšne obiske dobimo, takrat mal spucamo. user posted image  Kakšen dan ne morem nioč narest zraven male, pa sprehot, pa to pa ono...pa ne da se mi vedno..

jazzz - kak je Boris user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3681
24.7.2009 5:42:04   
Reby
Jutro punce! user posted image  Jaz sem že od petih pokonc in sploh ne vem, kam se nej dam..

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
24.7.2009 5:44:23   
Reby
Navijamo, da danes dobr opravte  user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG
filip in jovana - UZ

user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
24.7.2009 6:17:41   
filip in jovana
DOBRO JUTRO VSEM NOSEČKAM!

Ravnokar se odpravljam na UZ,ful sem slabo spala ker me je strah,da ni kaj narobe.Saj vem,...skušam ostati pozitivna amapk mi vedno ne uspe.
Lepo se imejte,čuvajte svoje trebuščke,javim se ko končam,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
24.7.2009 6:29:19   
obayifo
jutro, grem posedat na polikliniko... upam, da samo danes user posted image

vam pa lep dan in dobro opravite, karkoli vas čaka!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
24.7.2009 6:58:17   
Goldy
Reby - jaz sem danes tudi bolj zgodnja, ker naša bi zizo, pa je ne bi. Zdej spi zram očija v postelji, mama si pa stiska mleko, ker jo že zize tolk bolijo.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
24.7.2009 7:03:01   
Reby
Obika - fajn zrihtaj user posted image
sabsa - sej ne morem verjet, da bo Sara že 2 meseca, se mi zdi, da si glihkar rodila. Super, da dojiš in da pridno papa. Le uživajte še naprej user posted image
gapii - po mojem je še prehitro za AC oz. moraš parkrat poskusiti, da najdeš srčka. Jaz naprave sicer nisem imela, sem pa od drugih punc slišala, da so se kar namatrale, da so našle utrip.
Semper - ti si bla pa tak pridna in šivala. Ja, kdaj gremo zdej rodit no? Upam, da imaš od katere punce številko, da nam boš javila, ko bo akcija user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
24.7.2009 7:03:57   
Reby
Oooo, Goldika - tale vaša Alja je prava mala razvajenka user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
24.7.2009 7:13:55   
Goldy
Reby - sem imela včeraj svojo G in smo seveda nesli Aljo pokazat. Je rekla, da je tako lepa kot bi jo narisal, kot ona porcelanasta punčka, sploh za tako majhnega otročka. Da se je, ko je prišla iz dopusta v P takoj pozanimala, kdaj sem rodila, kolikšna je bila teža, kako dolgo je trajal porod... Je rekla, da se našem atiju na očkih vidi kolk je zaljubljen v svojo princesko. Da zdaj pa še hitro enega fantka, da bo še za mami kaj!user posted image  Da mi očitno sosečnost dober dene..ker nisem bila nič bolna pozimi (ponavadi sem ful prehlajena).
Mi vsi pravijo, da še nikoli nisem takooo dobro izgledala, kot zdaj!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
24.7.2009 7:31:02   
Reby
Goldy - Alja je res atijeva lubica, pa sej se to takoj vidi. Zdej pa še mal počakat in hop, hitro še po bratca. Ti pa itak super zgledaš, to je pa zato, ker si sedaj ful srečna in se to takoj pozna, pa še joške so ti zrasle user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
24.7.2009 7:41:13   
Goldy
Reby - joške ja....user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
24.7.2009 9:06:18   
Bumo
Halo punce. Mene je taka hica, komaj čakam na jutri, da se malo ohladi.
A.rad, samo, da je vse OKuser posted image
Rebica, čestitke za obrat. Kolko si se nasekirala kaj? Pa meni se skoz to dogaja. Sekiram se, pol pa je na koncu vse OK. Če se samo spomnim tistega pogovora z dr. Reljičem, pa da sva skoraj prekinila postopek zaradi grozeče močne hiperce itd.....pa je blo na koncu vse bolj ali manj ok. Pa zdaj bo tudi vem!!! In pri tebi je tudi. Sprosti se in uživaj še ta mesec dni, ko boš nosečkauser posted image user posted image
Se in Semper, ne ga srat punci. Pazta nase, nič več poletov pa nič več metanja nožev. Čuvajta se !!
Punsha, težko ti kaj odgovorim. A te boli v žlički? Se mi zdi malo dosti, da bi te pri 12. tednih nosečnost napadla hiperca.....malo vseeno potipaj svojega G.
Obika, jaz sem nabavila kremice in kopel od Akamuti preko interneta. Naj bi bilo povsem naravno in novopečene mamice full hvalijo. Potem sem še prebrala, da zelo hvalijo kozmetiko Avalon. Precej kiritik gre na Mustello. JAz sicer valjda še nimam z ničim izkušenj, sem si pa predlani pozimi kupila v lekarni ravno od Mustelle kremo oz. mleko za telo in sem se že takrat načudila, kako lahko tako dišečo stvar daš na otroka .Pa še peklo me je po rokah, kjer sem mela full suho kožo, tako ,da malo razumem njihove kritike.
Jazzzika, luškanega Borisa imate!!
Mikla, upam, da je s tvojim zdravjem že boljše?
Semper, kak fajn, da znaš šivat!!! Jaz pa vem kvačkat, ampak samo v eno vrstouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zgolj kakega velikega črva sposobna narestuser posted image user posted image user posted image
Sabsa, še kaj pridi!!
Filip in Jovana, po moje te bo občute strahu spremljal vse do konca, če si take sorte človek, da se sekiraš. Probaj čimmanj mislit na slabo!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
24.7.2009 9:06:58   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Navijamo, da danes dobr opravte  user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 24.07. 
filip in jovana - UZ

Dobro opravita danes punci!!!
In pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
24.7.2009 10:01:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Petek, 24.07. 
filip in jovana - UZ

Dobro opravita danes punci!!!
In pozdravček vsem skupaj

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

filip in jovana...a ti pa že maš prvi pregled??? Blagor tebi!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
24.7.2009 10:14:16   
Sempervivum

Semper - ti si bla pa tak pridna in šivala. Ja, kdaj gremo zdej rodit no? Upam, da imaš od katere punce številko, da nam boš javila, ko bo akcija user posted image

A zdej mi boste pa še na forumu težile user posted image Se bom čist odklopla, boste vidle, pa nobenmu nič sporočila user posted image Aja, sej itak ne morem k nimam nobene cifre user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
24.7.2009 10:24:13   
Sempervivum

Goldy - Alja je res atijeva lubica, pa sej se to takoj vidi. Zdej pa še mal počakat in hop, hitro še po bratca. Ti pa itak super zgledaš, to je pa zato, ker si sedaj ful srečna in se to takoj pozna, pa še joške so ti zrasle user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldy, ti maš pa res fajn G! Pa tako lepo je brat takele novičke user posted image

A veste, da moj tudi kar naprej neki bluzi, da kaj pa če punčka ven pride ... pa skoz si je želel fantka ... so čist nori na hčerke tile naši fantje, izgleda user posted image

Drugače ste pa danes že ful aktivne, bejbike ... će bi to vedla, bi se vam pridružila, tudi jaz sem imela pestro od treh naprej. Spat sem šla pa on enih user posted image Se mi je tako kislina vzdigovala, da sploh nisem mogla normalni spat. Tele kumare so zgleda ful zahrbtne, ane Goldy user posted image Alja ima krče, jaz pa ne samo zgago ampak celga user posted image

Še jaz navijam user posted image user posted image user posted image user posted image :
za Obi, da bo cuker OK user posted image
za Se*, da me ne bi slučajno prehitela user posted image
za f&j, da bi jokala od sreče, ko bo videla, da je vse, kot mora bit user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
24.7.2009 11:13:15   
Goldy
semper - naš je bil najprej za fantka, in je bil kar malo užaljen, ker je bila punčka, je govoril, da so se zmotili, pol je ugotovil, da so punčke bolje in koso mi zaradi oblike mojega trebuha govorili, da bo ziher fant, je rekel, kaj čem zdej jst s fantom, sej ne vem kaj bom delu z njim...user posted image  Zdaj je itak čist neum v to svojo hčerko. Sem ugotovila, da včasih očka rabi objemomer in ne Alja.user posted image  Pa sam da je tak in da mi tolk pomaga.user posted image
Jah kumare, od zdej jem sam kuhane, danes bodo tudi, če se mi jih bo ljubilo olupit in naribat, pa še krompir..eh...user posted image

lana70 - kmalu boš imela UZ, ne??user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3697
24.7.2009 11:38:02   
filip in jovana
SREČKE NOSEČKE!user posted image user posted image user posted image

Evo mene,da se vam javim,končala sem pri dohtarjih.vse je v najlepšem redu,...naslednji pregled imam 26.08.2009.user posted image
Imam pa eno prošnjo:Ima katera podatek kje se v lj-porodnišnici naročiš na NS.Rabim se izrecno tja naročit,ker mi Leonišče-dr.Tomaževič spremlja nosečnost .zelo hvaležna bi vam bila,če ima katera podatek kje se naročit.user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem ki ste me dons tolažile,da bo na UZ vse ok.in hvalabogu res je bilo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
24.7.2009 12:24:14   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lana70 - kmalu boš imela UZ, ne??user posted image

aaaah, če bi blo jutri, bi bila še dolga...do 3.8. pa aaaa, kriza, k človek ne ve, kaj se dogaja...in kakšno je stanje, sem v strahu k hudič!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
24.7.2009 13:15:48   
Serendipity
Poročanje s CTG-ja in ''pregleda'' (bolj enominutnega pogovora):
CTG - popadki - skoraj ravna črta, tak ka - Semper* - nič se bat, ti kar pustim prednost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo šli k ''vampirčkom'' in me je taaak pičila, da sem bila prepričana, da mi je prepiknila roko user posted image (zaenkrat je še le-ta na svojem mestu). Hm, ja - naslednjič 31.7.09 - spet en krog poležavanja in poslušanje tiktakanja našega srčka user posted image ...

reby - superca za tvojega trmoglavca! user posted image Te vseeno nekaj uboga user posted image

Bumo - kk si? Gre?

Semper* - saj veš kaj mislim pa ne povem user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?