Bumo
|
Halo punce. Mene je taka hica, komaj čakam na jutri, da se malo ohladi. A.rad, samo, da je vse OK Rebica, čestitke za obrat. Kolko si se nasekirala kaj? Pa meni se skoz to dogaja. Sekiram se, pol pa je na koncu vse OK. Če se samo spomnim tistega pogovora z dr. Reljičem, pa da sva skoraj prekinila postopek zaradi grozeče močne hiperce itd.....pa je blo na koncu vse bolj ali manj ok. Pa zdaj bo tudi vem!!! In pri tebi je tudi. Sprosti se in uživaj še ta mesec dni, ko boš nosečka Se in Semper, ne ga srat punci. Pazta nase, nič več poletov pa nič več metanja nožev. Čuvajta se !! Punsha, težko ti kaj odgovorim. A te boli v žlički? Se mi zdi malo dosti, da bi te pri 12. tednih nosečnost napadla hiperca.....malo vseeno potipaj svojega G. Obika, jaz sem nabavila kremice in kopel od Akamuti preko interneta. Naj bi bilo povsem naravno in novopečene mamice full hvalijo. Potem sem še prebrala, da zelo hvalijo kozmetiko Avalon. Precej kiritik gre na Mustello. JAz sicer valjda še nimam z ničim izkušenj, sem si pa predlani pozimi kupila v lekarni ravno od Mustelle kremo oz. mleko za telo in sem se že takrat načudila, kako lahko tako dišečo stvar daš na otroka .Pa še peklo me je po rokah, kjer sem mela full suho kožo, tako ,da malo razumem njihove kritike. Jazzzika, luškanega Borisa imate!! Mikla, upam, da je s tvojim zdravjem že boljše? Semper, kak fajn, da znaš šivat!!! Jaz pa vem kvačkat, ampak samo v eno vrsto sem zgolj kakega velikega črva sposobna narest Sabsa, še kaj pridi!! Filip in Jovana, po moje te bo občute strahu spremljal vse do konca, če si take sorte človek, da se sekiraš. Probaj čimmanj mislit na slabo!
|