obayifo
|
ojla, danes sem spet mela 'cukr' za zajtrk, upam, da bo izvid jutr v redu in se ne bo treba zadn mesec z dietam ukvarjat, pa vročino brez sladoleda preživlat . še dobr, da nism bla edina in sva s so veselo preklepetali tisto uro čakanja. včeraj sva šla z mal 'zapravlat', ker sem mela še darilni bon v muellerju za zapravt. in sva kr neki nabirala pa sva komej zbrala malenkosti. v glavnem, sva nakupila ene tamale pamperske in nekej njihovih stvari 'baby love' (krpice, vatke, podloge za modrc...) pa me zanima, če ma katera izkušnje s tem in katera 'kozmetka' nej bi bla v redu (milo, olje, krema..)? kaj ste oz. boste ve kupovale? sempervivum in serendipity, nerodnice . čist razumem, jaz še zdej nimam trebuha čist pod kontrolo in ga nastavm glih povsod, kjer ne bi blo treba, je težko mim mene prit, pa odpiranje vrat in hladilnika mim trebuha... da o stalnem pobiranju stvari, ki letijo po tleh, ne govorim . sempervivum, samo še malo... povej, a sta kej 'nervozna'? moj prav, da ga zdej še ne stiska, ampak ma pa filing, da se bo počas začelo, sploh, k je včeri G rekla, da je naš fant velik in mal prehiteva. moj bi pa najrajš vidu, da se mu točen datum, pa še ura pove serendipity, upam, da bojo buške hitr zginle, možek pa naj le pazi nate reby, sporoči kako je blo, kako napredujete punsha, če se ne motim, ravno tako priporočajo, da je med porodoma dve leti, pa približno izračunaj jazzzi, boris legenda , lušn po mamici? a pod pajacek še kej oblečeš, zdej k je vroče? grem eno rundo cunj obesit
|