|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
22.7.2009 9:22:08   
a.jrad1
Jutro!

Evo, jaz sem imela včeraj pregled namesto 28.07.,( tako da lahko izbrišete me iz seznama za ta datum ,prosim), ker je takrat moja ginekologinja na dopustu. In je vse ok, srček lepo bije, maternični vrat zaprt, tako da je ginek. zelo zadovoljna -seveda tako kot tudi midva s srčkom  :)  !

Naslednji pregled pa 25.08. ,s pregledom krvi, urina in UZ, pa da tud podaljšamo 4 urno bolniško,ki jo imam odobreno do 31.8.

Za vse, ki imate pregelede pa user posted image user posted image user posted image user posted image  !

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
22.7.2009 9:30:15   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Navijamo pa že za:

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Lepo opravi! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
22.7.2009 9:35:21   
Serendipity
Bom spet hitra - pri nas nič novega, vse po starih tirih, bušek raste kot da za hamburger ne bi imeli (bom dala kasneje slikco gor), naša bejba kolca in se prekucava po meni, kot ruski akrobat in jap - moja nosečniška nerodnost se stopnjuje - na dan pridelam cca 2-3 buške, predvčerašnjim smo pa steno podirali (imela polet od stopnic do najbližjega zida z glavo v steno - polet je trajal kvečjemu dve sekundi, preleteli smo pa cca 2 metra), posledica - črna šljiva nad desnim očesom, boleče zapestje in paničen možek. Naša žaba pa se je mogoče obrnila z glavno navzgor user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam za vse nove pluseke, vse srčeke, vse super, super opravljenje preglede - naj bo samo tak naprej!

Aja pa še - Semper* - bejž rodit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (BTW - hehe, saj veš, da mi lahko to povrneš v kratkem)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
22.7.2009 11:15:28   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Aja pa še - Semper* - bejž rodit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (BTW - hehe, saj veš, da mi lahko to povrneš v kratkem)

Sej bi šla user posted image Takoj zdele, sem že čist nestrpna user posted image

Drugače sem pa mislila, da sem samo jaz nerodna ... si me kar malo potolažila user posted image Jsz vsak dan najmanj dve stvari po tleh zabrišem - ni pomembno, je polno, prazno, odprto, zaprto, trdno, tekoče ... ponavadi je po Murphiju user posted image , pa noži so moji ta hudi sovražniki zadnje čase ... se vsi name spravljajo user posted image No, do bušk po glavi še nismo prišli, ampak nikoli ne reci nikoli ... user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
22.7.2009 12:05:47   
punsha
Punce, imam eno vprašanje. O tem ste sigurno že dosti pisale, pa če povem po pravici, se mi ne da brati in iskati... upam da ne zameriteuser posted image .
Zanima me, kdaj po porodu greš lahko v nov postopek z zamrznjenčki, koliko je treba počakat? Sicer imam do tja še deeeeleč, pa me vseeno zanima, po kolikem času lahko računam na naslednjo pikico user posted image
Vidim, da se na tej strani prav lepo držite in klepetate, le tako naprejuser posted image . Vsem skupaj pošiljam en velik user posted image , imejte se radi in pazite na svoje trebuščke (tiste, ki pa imate že svoje sončke pa uživejete in jih cartajte). user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
22.7.2009 12:39:52   
miklarom
ka

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
22.7.2009 12:44:11   
miklarom
pa ka me neki jebe danes tale RR- napišem 10x pa ne morem poslatuser posted image

Se - ti boga revica, imaš smolo, sam ne vemzdej katero bolj bolči al tebe al stenouser posted image user posted image user posted image , malo hecauser posted image , ti reč tvojmu naj ti z mehkim izolira stene da boš bolj varna

Semper - ja pejt rodit men se že diha, že dolg nisem

a.rad čestitke za srčeka in pikicouser posted image user posted image

Reby - dobro opravi navijam zateuser posted image user posted image user posted image

mene se je pa prehlad lotil, sem se menda nalezla od mojga k je bolanuser posted image  

< Sporočilo je popravil miklarom -- 22.7.2009 12:48:05 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
22.7.2009 12:44:26   
jazzz27
Evo punce po dolgem času se vam javim....in se vam predstavim. Ime mi je Boris

user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
22.7.2009 12:49:27   
miklarom
iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak je cukrček mali, res pravi lepotecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
22.7.2009 13:23:34   
obayifo
ojla, danes sem spet mela 'cukr' za zajtrk, upam, da bo izvid jutr v redu in se ne bo treba zadn mesec z dietam ukvarjat, pa vročino brez sladoleda preživlat user posted image . še dobr, da nism bla edina in sva s souser posted image veselo preklepetali tisto uro čakanja.
včeraj sva šla z user posted image mal 'zapravlat', ker sem mela še darilni bon v muellerju za zapravt. in sva kr neki nabirala pa sva komej zbrala malenkosti. v glavnem, sva nakupila ene tamale pamperske in nekej njihovih stvari 'baby love' (krpice, vatke, podloge za modrc...) pa me zanima, če ma katera izkušnje s tem in katera 'kozmetka' nej bi bla v redu (milo, olje, krema..)? kaj ste oz. boste ve kupovale?
sempervivum in serendipity, nerodnice user posted image . čist razumem, jaz še zdej nimam trebuha čist pod kontrolo in ga nastavm glih povsod, kjer ne bi blo treba, je težko mim mene prit, pa odpiranje vrat in hladilnika mim trebuha... da o stalnem pobiranju stvari, ki letijo po tleh, ne govorim user posted image .

sempervivum
, samo še malo... povej, a sta kej 'nervozna'? moj user posted image prav, da ga zdej še ne stiska, ampak ma pa filing, da se bo počas začelo, sploh, k je včeri G rekla, da je naš fant velik in mal prehiteva. moj bi pa najrajš vidu, da se mu točen datum, pa še ura pove user posted image

serendipity
, upam, da bojo buške hitr zginle, možek pa naj le pazi nate

reby
, sporoči kako je blo, kako napredujete

punsha, če se ne motim, ravno tako priporočajo, da je med porodoma dve leti, pa približno izračunaj

jazzzi, boris legenda user posted image , lušn po mamici? a pod pajacek še kej oblečeš, zdej k je vroče?

grem eno rundo cunj obesit

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
22.7.2009 14:14:27   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Evo punce po dolgem času se vam javim....in se vam predstavim. Ime mi je Boris

user posted image

Oooo, kakšen cuuukeeeeeeer! user posted image user posted image Kak fajn ajčka... Full lušno ime ima. user posted image
Jazzika - pocajtaj tega lepotca v našem imenu. Je priden po ateju al poreden po mamici? user posted image (BTW - podpis spremeni v: Rodila se je LEGENDA!)
Semper* in ostale nerodnice user posted image - mi smo v takih buškah in modricah, da se je moj začel sekirat da bodo ljudje mislili da imava razmerje: Tko se voli, ta se tuče user posted image user posted image user posted image

Eto, mojega buškija še: user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
22.7.2009 14:34:46   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

jazzzi, boris legenda user posted image , lušn po mamici? a pod pajacek še kej oblečeš, zdej k je vroče?

user posted image  jp moja mala legendica. imamo borisa dvornikauser posted image . Luškan po očiju, priden po mamikiuser posted image user posted image ( ima občasne nočne seanse user posted image )

Pod pajacek ne oblačim nič. Tale bo že za odpis, ker ga je prerastel. Drugače pa sedaj ko je vroče. Bodiji brez nogic in kratki rokavčki. Nikakor ne zavijam otroka preveč, ker opažam, da tudi slabše spi. Najraje pa ima nogice na free...če je le možno zbrca kovterčka ali dekico s sebe, potem pa je mir.user posted image

Se*..mamo lepega bušija...meni kar nekaj manjka sedaj. Ti pa povem, da sem ratala tako komot...ni lepšega kot prepognit se ne da bi se bal da bi koga pomendraluser posted image .

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
22.7.2009 15:02:56   
Sempervivum
Eeeeeeeeeeeej, kok je luštno, če nam kakšen tak lepotec polepša dan! Še slikic, mamice user posted image user posted image user posted image

Super Jazzika za vašega pridnega fanta, upam, da bo naš tudi takšna legenda user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
22.7.2009 15:48:46   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

sempervivum
, samo še malo... povej, a sta kej 'nervozna'? moj user posted image prav, da ga zdej še ne stiska, ampak ma pa filing, da se bo počas začelo, sploh, k je včeri G rekla, da je naš fant velik in mal prehiteva. moj bi pa najrajš vidu, da se mu točen datum, pa še ura pove user posted image

Ti, a veš, da tudi jaz ne bi imela nič proti, če bi mi kdo vsaj datum povedal user posted image
Drugače je pa moj kar precej skuliran - je situacija očitno ravno obratna, kot pri vas user posted image

Tudi jaz upam, da bo tvoj cuker v redu, ker te vročine vsaj brez ene doze sladoleda dnevno jaz ne bi mogla preživeti, hehe user posted image Jaz sem se kar s sestro zmenila, če jih lahko pokličem za izvid. Bi me preveč matralo do naslednjega pregleda user posted image

Mikla, a tebi pa RR nagaja? Jaz sem pa ful jezna, ker vam ne morem nobene slikice gor prilimat. No, preko shrani.si že gre, sam čist vsake slikice pa res ne morem shranjevat na računalniku. Mam že tako primanjkljaj prostora user posted image Ja nič, ti samo potrpežljivo. Pa shrani si sporočilo, preden ga pošlješ. Meni je to že ničkolikokrat prihranilo user posted image in user posted image

punsha, jaz nekako upam in računam na punčko po naravni poti user posted image Upam, da se me bodo zgornji usmilili user posted image . Tako da na tvoje vprašanje žal ne znam odgovoriti, verjetno bo pa res kar tako, kot pravi Obi.

Se*, super trebuščka imaš! Joj, kok jih bomo pogrešale, kaj pravite?????

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
22.7.2009 17:23:49   
Reby
Dan! O, ste ble pa pridne, pa glih danes, ko me ni blo user posted image
Naš mulc se je obrnil in ima zdej glavico dol user posted image  user posted image  user posted image  Težek je pa nekaj čez 2700 g, tako da je že taprav fant. Smo videli lička, noseka, usteca, moj je bil čist raznežen in cel dan samo o tem debatirava. No, pogledal je tudi še ostalo, od ledvičk, mehurja, hrbtenice, vse bp. Aja, tudi moji izvidi so bp. Sem dobila še napotnico za CTG v LJ, če me bodo hoteli vzeti v porodnišnici, ker se v CE ne mislim več vozit.
obi - bi blo super, da bi bil vaš mal prej, bi lahk ble skupi v P

Se* - joj, kako lep buši imaš, moj je že tako ogromen, da si ga ne upam več gor prlepit user posted image  Jaz pa začuda še nč nisem nerodna. Joj, pazi se, da se mi čisto ne potolčeš.
Semper - probaj nalagati preko imageschack :)
punsha - men je Reš reku, da nej pridem po zamrznjenčka, ko bo naše dete staro eno leto, odvisno je pa seveda od tega, če boš slučajno imela carski rez (naj bi med porodoma minilo 2 leti), možno pa tudi, da zanosiš naravno, na kar tudi jaz upam
Jazzz - kako luškano detece user posted image , le večkrat pridi k nam s tako stimulacijo
mikla - ti se mi pa pazi, da se ornk ne prehladiš, danes sem se mimo tebe peljala, no daleč stran, pa sem ti pomahala user posted image
a.jrad - super, da lepo napredujete, naj bo še naprej tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3665
22.7.2009 18:28:18   
miklarom
Reby - super za fajn pregled, pa da je bebika vreduuser posted image user posted image user posted image
         ja sej bolj ne morem bit prehlajena kot sem, imam nos ko nilski konjuser posted image , ves zamašen da komaj diham, pa saj bo minalo, se ne damuser posted image
         se mi je zdelo da mi nekdo maha sam mi te je veter prehitro odnesel k je tak pihaluser posted image , drugače bi se lahklo oglasila mimo a ne, da veš za drugič če se pelješ mimo, še malo zasuči k meni prav 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
22.7.2009 19:31:31   
Reby
mikla - bi se oglasla, sam sma bla na poti že od osmih zjutri, pa še vročina, sicer bi me pa ti spet kregala, da preveč okrog laufam user posted image  Aja, pa še sita sem bla, ti bi me pa spet nafilala s kakim fajnim pecivom in sendviči user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
22.7.2009 20:10:53   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Naš mulc se je obrnil in ima zdej glavico dol user posted image user posted image user posted image

No, tole je pa najlepša novička danes! JUHUHU za vašega ta malega user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa naj tako ostane in šccccccccc vsi pomisleki o zunanjem obratu in CR!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
22.7.2009 21:01:52   
obayifo
reby, lepo da se je odloču, da bo šla najprej glava ven user posted image user posted image

ja, ne bi blo slabo, če bi ble skup, pa bi vmes mal počvekale pa pojamrale user posted image . sej bi tut jaz rajš vidla, da bi blo mal prej, kot pa da bi se mali odloču prit ven pr petih kilah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
23.7.2009 6:17:00   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
23.7.2009 8:45:13   
miklarom
jutro!

hvala za koffe, mi pašeuser posted image . no danes bo pa še bolj vročeuser posted image , bo treba k'r v senčki bit in se hladit

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
23.7.2009 9:13:16   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan! O, ste ble pa pridne, pa glih danes, ko me ni blo user posted image
Naš mulc se je obrnil in ima zdej glavico dol user posted image  [image]

Seeeeejjjj seeeemmmmveeeeeedlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! hehehehe, ma ti sam posluši izkušene mamice user posted image user posted image user posted image user posted image
Carsko! Zdej greš pa lahko rodit v miru. Ampk ne še prec, še ene tri tedne počaki.. user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
23.7.2009 9:26:05   
Reby
Hehehe, Hedi, a vidiš, mulc me že zdej uboga, ko je še not user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
23.7.2009 11:32:29   
obayifo
ja ja reby, ampak prej pa vseen mora mal živčke nakravžlat user posted image

taki so tile naši fantjeuser posted image

mene dons mali konkretno brca, na vsak način hoče nogo pod rebri ven porint, ampak najhujš je pa to, da se revčku ful kolca, tist pa na dol seka, tam okol mehurja user posted image

spet mamo ful vroče, se mi ne da kej dost, pa bo treba stanovanje še kej popucat, preden kam gremo. sm pa slekla lupinco in se vsaj to zdele pere. likat v takem pa ni šans! včerej sva sicer dubla eno klimo, sam je treba zdej cevi zmontirat, pa sm zutri mal klicarla okol, pa se ne dobi, tko da bova dons improvizirala. greva pa pol do leclerca po rjuhce za postlco, 2 kom za 5,99. kr dobr... sm jih hotla sama  nardit, pa me je user posted image prepriču, da za ta dnar se mi pa ne splača user posted image . tko da moram sam za košek enki zgruntat, k sva novo peno kupila, pa je zdej prevlekca premejhna (no, je bla že pr tastari, ker so prejšnji lastniki vse skup na prevročem opral in je vse skrčeno, sva že košek komi komi oblekla). morm pa še zgruntat, kako nej vozek operem. najbol bi blo, da ga zapeleva k našim na vikend pa kr kaercher zapoje user posted image

lep dan, pa nej vam ne bo prevroče

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
23.7.2009 12:57:03   
Sempervivum
Obi, v trgovini Kilometer pod Emporiumom majo ful veliko izbiro ful lepega blaga za otroške stvari. Jaz sem za zibko dobila samo tisto prevleko za okrog in okrog, pa sem šla kar s tem tja in sva s prodajalko nakombinirali primerno blago za rjuhice in kapnice. Sem sešila 5 rjuh in 3 kapne za kovterček user posted image ... sem čist noter padla user posted image Tok v vednost user posted image , če ti kaj pomaga

LP

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?