|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
20.7.2009 14:34:50   
miklarom
Reby - pa ti si pa turbo aktivna skos. A boš sploh imela cajt iti rodituser posted image , daj se malo umiri in počiaj pa se pripravi na veseli dogodek, k če ne te bom po riti našeškalauser posted image . Več čakam da mi prenovijo oddelek in operacijsko, da mi bojo pol v nove delali in v novis sobah počivalauser posted image , ta apart6ma zdej ni bil ne vem kak prida, pa mi zdaj delajo novega s šestimi zvezdicamiuser posted image user posted image user posted image , saj veš mal pa lahk tud pacienti uživamouser posted image .
saj pregled imam 31.7. pa bom vidla kaj se boma zmenla.

kimsy - ja lubika, kak si mi kaj, kak kaj tvoje dete, lepo raste, kolk tednov si že zdaj, pa lahko bi si tickerja ustvarla, da te malo sledimouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
20.7.2009 15:59:12   
kimsy
miklarom - kok tednov? Približno toliko kot ti, samo en dan manj! user posted image  user posted image  user posted image  A si pozabila, da sva skupaj trepetali za user posted image . Ja, moja bebica lepo raste, vse je ok, jst sm full vesela, da bodočega očka ne omenjam. Tok se je spremenu, raznežu. Mogoče se mu že leta poznajo! user posted image  

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
20.7.2009 16:39:45   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

SEMPER vprašanje, če bom lahko dihala s tabo ampak držim pestke, da bo porod čim manj naporen zate in tvojo bebico...

Sonček, zelo lepo, da si si odtrgala malo dragocenega časa user posted image Ja, glede dihanja še jaz ne vem, kdaj in kako bo user posted image Danes me že cel dan neki šraufa, pa špika, sam nič pretresljivega ... Razen tega da ves čas neki stokam user posted image Hvala za pestke, sem prepričana, da bodo pomagale, pa če bo še katera malo name pomislila, bo pa še toliko bolje user posted image

Zgodbica, ki si nam jo napisala, je sicer res dolga, ampak hvala bogu, da pišete tudi o tem, da si bodoče mamice znamo predstavljati, kaj nas še čaka ... Na žalost user posted image Jaz sem sicer bolj nekonfiktna oseba, pa nekako verjamem v poklicanost in kompetentnost ljudi za določene poklice, ampak očitno je marsikdaj hudo drugače user posted image Žal mi je, da se vama je moralo to dogajati in upam, da bo v prihodnje takih in podobnih komplikacij čimmanj user posted image

Kimsy, čas, ki ti ga G nameni je bil tudi moj pomislek, ko sem se odločala, če bi se zavzela za to, da ostane dr. D tudi moj G. Pa mi je že sestra v Leonišču svetovala drugega, še najbolj zaradi tega, ker nosečne pač niso njegova prva usmeritev user posted image Glej, kakorkoli že, važno je, da si srečka user posted image , pa kot berem, tudi ostali G niso bogve kaj (razen redkih izjem), kar bi lahko v končni fazi tudi za mojo rekla ... Čakamo pa itak povsod, jaz le redkokdaj manj kot 2 uri user posted image Ja, dej si tikerčka nared, da bomo ves čas obveščene o tvoji nosečnosti, veš, čas tako hitro mineva ... 1-2-3 pa boš čez polovico, pol boš pa počasi že dihala, mi pa s tabo user posted image

Lučka, prav vesela sem, da si se malo oglasila, pa prav nič nismo hudi, ker si pisala samo o sebi in svoji družinici ... Saj to je tisto, kar nas najbolj zanima user posted image user posted image Glede dojenja se ne sekiraj, jaz sem se odločila, da bom vsak dan spila en kozarec piva, če bom imela s tem težave, pa ne tok zato, ker je menda dobro za mleko, ampak predvsem zato, da ne bom tolk na to mislila user posted image user posted image user posted image
Sem si ogledala tudi slikice in so prekrasne user posted image Uživajte še naprej, pa naj se vse uredi, da vam bo še lepše! user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
20.7.2009 17:35:28   
Reby
Oooo, Semper - sej imaš ja samo še 1 teden, joj, kako hitro gre mimo, mi pa smo prebili 1 mesec user posted image
Mikla - sem te ubogala in prej za 2 urci zadremala. O super, potem boš pa imela vse prenovljen in nobel. Glavn, da bojo lepo poskrbel zate in tvojo pikico. Sem te že zadnjič vprašala, a so ti na NS kej namignili za spol?
kimsy - nič jamrat, zdej uživaj user posted image
spelka - mali Jakob je pa pravi cuker, super so mu to poštimal user posted image
Upam, da se bodo še kaj Kicsi, Mlinčka in Lsica javile user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
20.7.2009 22:20:03   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Oooo, Semper - sej imaš ja samo še 1 teden, joj, kako hitro gre mimo, mi pa smo prebili 1 mesec user posted image

Ja, samo še en teden, trebuh pa tak, da me ljudje že prav postrani gledajo user posted image

Drugače pa Reby, se popolnoma strinjam z Miklarom, zdaj bo počasi čas, da se malo umiriš. Jaz sem zadnji mesec bolj ali manj kar vsak dan popoldan malo počivala. Priporočam user posted image , nič ne škodi, je prav luštno user posted image Lahko pa tudi kakšno knjigo mimogrede prebereš, v glavnem, gre za to, da se večkrat na dan malo umiriš in pripraviš na dan D user posted image

Pozdravček ostali, pa oglasite se kaj!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
21.7.2009 5:52:15   
Sempervivum
Dobro jutro Reby in vsi ostali!

user posted image

Jaz sem šla na WC, zdaj mi pa naš mali tako miga po trebuhu, da nikakor ne morem zaspati user posted image Madonca, to se mi še ni zgodilo ... očitno so to res suhe vaje, ni kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3631
21.7.2009 6:17:18   
Reby
Jutro!
Semper - hvala za kavico user posted image  Ja, sej včeraj sem bila leteča dopoldan, potem pa sem cel popoldan počivala oz. šla še samo za pol urce na sprehod. Tako, da bom bolj pridna, obljubim. A tvoj tamali tud tak razgraja, moj vsak dan bolj.

Neposredna povezava do sporočila: 3632
21.7.2009 6:40:59   
Reby
Fajn zrihtajte danes pupike user posted image  user posted image  user posted image

Torek, 21.07.
obayifo - pregled
Bumo - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
21.7.2009 6:45:59   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
Gapiii27 (17.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (18.03.2010)

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image  user posted image (18.08.2009)
Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris

Objemčkometer:

user posted image user posted image        loremi          user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG
filip in jovana - UZ

Ponedeljek, 27.07.
Gapii27 - UZ

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

Petek, 31.07. 
miklarom- pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Ponedeljek, 03.08. 
Lana70 - UZ

Torek, 04.08. 
Reby - CTG

Petek, 07.08. 
reni70 - AC

Ponedeljek, 10.08.
Gapii27 - NS

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

lana70 (LJ)
filip in jovana

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
21.7.2009 9:35:20   
miklarom
Fajn zrihtajte danes pupike user posted image  user posted image  user posted image

Torek, 21.07.
obayifo - pregled
Bumo - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem kar pod tole

Reby - ja,ja ubogat je trebauser posted image , ne niso mi povedali še za spol, k je mali tak nagajal, da mu ni hotel pokazati kaj je, mu je skos hrbet obračal, pa ga je mogel malo dregati, da je lahko vse naredil, sestra pa mu je rekla naj že pusti ubogega otroka in naj ga ne dražiuser posted image user posted image user posted image , prav luštni so vsi tam.
mi je pa tam babica razkazala porodne sobe, da sem videla kak zgleda in imajo tko luštno narejeno res, pa še za očke imajo zraven sobico s finimi usnjenimi fotelji, TV, PA RADIO IN MIZICO, KOT DOMA, prav preveč jih cartajouser posted image user posted image user posted image , tak da če je katerega očka strah takrat pri porodu, je v tisti sobici in se lahko kratkočasi in posluša, tvojo vzdihovanje in dihanjeuser posted image user posted image user posted image , mater jih res tam razvajajo.user posted image user posted image

Semper - joj ti pa še malo pa bomo dihaliuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
21.7.2009 9:45:53   
Reby
mikla - tak luksuz praviš, me je kr zamikalo it v Trbovlje rodit user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
21.7.2009 10:04:05   
Bumo
Olja pupe.
Jaz sem za danes gotova.
Vse lepo, CTG je krasen. Krivulja za delovanje maternice je skoraj da ravna, naj sedaj tako ostane vse do
31.07., ko imam naslednji UZ. Verjetno bo takrat dokončno znano ,kaj bodo z mano nardili.
Mogoče se bo po kakem čudežu posteljica dvignila (sama sem sicer to misel že opustila) in bom mogla kar lepo tišat user posted image , če ne pa bom verjetno počai dobila datum za elektivni CR - glede na to, da bom takrat glih zadnji dan 37. tedna.

Sem danes sanjala, da so me pripavljali na CR, pa mi narkoza ni prijela..se začenjauser posted image
Še dobro, da so mi punkcijo delali pod narkozo ,da vsaj že poznam ta občutek ,ko te zanaša v spanje.

Obika, upam, da si tudi ti fajn zrihtala danes.
Mikla, a tak luksus bote vi meli v Trbovljah? Lepo, lepo....če je osebje prijazno, pa ste itak glavniuser posted image
Špelka, sem si prebrala to resnično zgodbo...full lepo so porihtali malčka.

En lep dan vam želim pupike.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
21.7.2009 13:17:36   
obayifo
evo še mene s pregleda... je ful trajalo danes
mamo vse papirje in napotnice za naprej
je pa naš poba pohitu z rastjo in nabiranjem kilc, ma že okol 2660g in prehiteva za kakšnih 10-12dni, tako da me je poslala še enkrat na ogtt za vsak slučaj, tako da danes sladoled odpade in jutr grem spet pocukrano vodo pit.
sicer pa mali miga cel dan na vse konce in kraje, nogo bi mi najraj ven porinu pod rebri, pa revčku se večkrat na dan kolca in men v mehur skače. je pa lepo z glavco dol obrnen in nej tko tut ostane. medenico mam tut že čist 'razštelano', tko da je problem vstat in se 'pognat' v hojo, hlače oblečt in podobne akrobacije zganjat. in naša mami pol prav na vse to - sej se mi je zdelo, da maš res že velik trebuh user posted image
moj user posted image pa itak skos navija, da bi mel leva po horoskopu, tko da bi bil presrečen, če bi res naš user posted image pršou kakšen teden prej kot planirano. ampak me pa stiska, k nism zihr, a mam vse prštimano, al ne ?!? pa kako ga oblečt, pa vse te začetniške tegobe user posted image
sicer nam bojo pa naše ivf mamice tut pol še pomagale, če bo treba, a ne?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
21.7.2009 15:20:28   
miklarom
Bumo - user posted image user posted image user posted image  za pregled, samo da je vse vredu s ta bo in user posted image . mogoče pa le ne bo treba CR, jaz držim pesti da ti ga ne bo treba imeti in da bo vse šlo po naravni poti porodauser posted image

ja tak luksus bomo imeli sedaj v Trboljah, ne vem če se jim niso k'r fajn tla zatresla, da so se tak razpištolili in začeli rihtatiuser posted image user posted image user posted image

obayifo - tudi tebi za lepo oprtavljen pregleduser posted image user posted image user posted image , mali pa le naj nabira kilce nič sekirat, bo pravi korenjakuser posted image
a to z ogtt je test sladkorja, ker pri tem testu sem tudi jaz pila pocukrano vodo un to kar fejst cukrano, madona sem cel dan laufala na WC tak me je zvijalo, ko da bi mi kristir daliuser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
21.7.2009 19:59:01   
Sempervivum
Obi, to je pa ravno tako, kot bi svojo zgodbo brala ... Ta mali že ful velik, trebuh seveda ravno tako, iz istega razloga še en cukr test, prištimano vse nekaj na pol, še s previjalno komodo od Lip Poljčane smo imeli sranje (reklamacija), kuhinja v razsulu (tudi hladilnik sva reklamirala), cunjice vsepovsod, neoprane, nezlikane ... pa za v P sem zbirala sezname ... in takrat nam je naša prijazna Lučka napisala svoj seznam. Malo pobrskaj, sicer pa ga lahko še enkrat napišem ... V glavnem, ful se je dogajalo, jaz pa sem našmu ves čas govorila, naj lepo počaka do PDP. In kaj zdaj???? Ja, zdej mam že vse pripravljeno, predvsem pa dost čakanja, bi rada, da že ven skoči, pa nič ... user posted image

Sicer pa obema user posted image za današnji pregled user posted image

Navijamo pa že za:

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Ne morem dodat nobenega luštnega smajlija, ker mi copy-paste ne dela user posted image Skopiram lahko, v sporočilu samem pa nimam na voljo paste variante. Kakšna ideja, kako to rešit?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
21.7.2009 20:34:17   
Reby
Semper - hvala za navijanje user posted image  
Glede kopiranja pa namesto copy lahko uporabljaš tipki Ctrl + c, za paste pa Ctrl + v
Nič se ne sekiraj, če nimaš še vse pripravljeno, ko bo otroček, bo to en dva tri. Sej boš vidla, mulc bo ziher na rok ven pokukal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3641
21.7.2009 21:34:44   
Goldy
sabsa - kako kaj?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
21.7.2009 21:42:22   
Goldy
Čer!

Zadnjič smo fajn spali, zdaj jo pa že 2 dni krčki matrajo in je jokava, bi bila kar na rokah. Danes se je že ob 6 začelo, sem ji dala kapljice in zdej spi na  trebuščku, ni ne lačna...ko se bo zbudila, bo pa hotela ZDAJ.user posted image  Moram še cote it obesit, se mi glih ne da, sam bo treba... al pa če mojem pustim, ko pride s terena. Bom raje mojmu pustila nočno - tak kot ponavadi.

Bumo in obi - lepo da ste fajn rihtale danes, Reby - a ti si jutri v naših koncih?

Semper - še mal pa bomo dihali s teboj. kar naenkrat bo dete tu.

Kruce - kje se skrivaš? Kako kaj Krucika?

Pozdravček ostalim!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
21.7.2009 22:11:10   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Kruce - kje se skrivaš? Kako kaj Krucika?

Čau bela evo mene! Surfam po netu in iščem kose za mojo cajno....
Dopoldne pa tanova služba..
Moja beyba je še kar OK, sicer jo skoz nekaj matra, ma smo že vsi imuni z njo vred pa še h koncu gre....
Mamo še polno za postorit pa jo kar v prvi mahamo naprej.Se ne damo motit...
Prideš na eno oč v Kongo?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
21.7.2009 23:36:50   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - hvala za navijanje user posted image  

user posted image

Glede kopiranja pa namesto copy lahko uporabljaš tipki Ctrl + c, za paste pa Ctrl + v

Žal tudi to ne deluje user posted image

Nič se ne sekiraj, če nimaš še vse pripravljeno, ko bo otroček, bo to en dva tri. Sej boš vidla, mulc bo ziher na rok ven pokukal user posted image

Fora je ravno v tem, da zdaj pa IMAM že nekaj časa vse pripravljeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
21.7.2009 23:56:41   
Goldy
Kruce -  žal še nismo dovolj veliki za Kongo! Čeprav si vas pa želim enkrat srečat vse.... Če bi bil moj doma v petek bi ga mogoče še nahecala, da bi se vsi 3 podali proti beli Lj, tako pa...user posted image  Če začnete popoldne? Je moj rekel, da bi šel takoj zraven.
Uživaj v novi službi! Vi kaj rihtajte, še malo pa bo pestro še drugače...user posted image  Naša takšne glasove spušča ko spi, da mislimo, da imamo mlado mucko pri hiši.user posted image

Zdej pa spat, bog ve kaj nam še prinese noč!user posted image  Nočko!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3646
21.7.2009 23:57:16   
Goldy
semper* - spet ne moreš spat?user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
22.7.2009 6:28:56   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image
Goldy - ooo, pupa, sem te kar pogrešala, sem ti že hotla včeraj mail poslat, pa sem pol pozabla user posted image  Bi blo pa super, da bi prišli malo v Kongo. Upam, da krčki ponehajo, da boste lahko spali in bo ati nehu nočne delat. Sem pa v domačih koncih danes, ampak samo za pregled, pol k staršem na kavico, potem pa še šibava z možem z njegovo teto na kosilo, tako da bo spet pestro in ja, spet bom skakala naokrog - pa nč ne pomaga, ker se naš mulc še ni obrnil
Semper - sej najprej nisem vedla, al že mate vse al nimate, sej bo, bo pa tako velik, da bo že lahko šel v šolo, ko se bo rodil user posted image
Kruce - a pol pridete v petek v Kongo?

< Sporočilo je popravil Reby -- 22.7.2009 6:29:48 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
22.7.2009 7:51:42   
lana70
O Reby, danes pa UZ...mogoče pa ti je tvoj poba naštimal kakšno presenečenje??user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
22.7.2009 7:52:08   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Navijamo pa že za:

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

jutro!!

navijamo tudi mi user posted image
dobro opravi danes Rebica

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?