|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
19.6.2009 19:30:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

mlinčka je sporočila, da gre v porodno in prosi, če lahko kakšen dih namenite njej in njenima puncama. zgleda, da zdaj pa res gre zares!!! user posted image user posted image user posted image  DIHAAAAAMOOOOO!!! dajmo mlinčka, dajmo punci, dajmo očka, še malo, pa boste skupaj, srečni in popolni!user posted image user posted image user posted image

Oja - dihamo, dihamo, dihamo - dajmo mlinček pupike! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
19.6.2009 19:32:38   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

mlinčka je sporočila, da gre v porodno in prosi, če lahko kakšen dih namenite njej in njenima puncama. zgleda, da zdaj pa res gre zares!!! user posted image user posted image user posted image  DIHAAAAAMOOOOO!!! dajmo mlinčka, dajmo punci, dajmo očka, še malo, pa boste skupaj, srečni in popolni!user posted image user posted image user posted image

dihamo,dihamo,dihamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
19.6.2009 19:35:11   
Serendipity
bumi - kak je naša prinčipesa?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
19.6.2009 19:36:11   
Bumo
Punce moje, hvala danes za navijanje!!!
Bebica je vredu, posteljica pa žal ne. Popolnoma prekriva MV, tako ,da
imam lezanje do konca. Paziti, da ne zakrvvim prej, cilj je zdrzati vsaj do 36. tedna, potem pa bomo
dolocili datum za CR....
Se, v ŠS mi je G odsvetovala iti, tako ,da se ne bovi tam videliuser posted image ...pravi, da itak ne bom nic
rabila dihat ampak bom spalauser posted image ....no, kljub vsemu slabemu sem vesela vsaj to, da je moja G dobra
in, sem zelo zadovoljna z njo.....

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
19.6.2009 19:44:47   
Serendipity
Uh, tale posteljica je fuj - poredna zelo zelo! Ampak glavno de je bebika ok. Ti samo lepo počivaj in vaju pazi. user posted image user posted image user posted image user posted image
(Te bom pa pogrešala na MŠ... user posted image )

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
19.6.2009 19:46:02   
Reby
Bumek - drži se, počivaj in pazi na pupo. Samo, da je z njo vse vredu, tebe bojo pa tut poštimal. Sej še čisto malo.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
19.6.2009 20:58:18   
anci banci
dihamuser posted image tudi jaz za mlinčkouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
19.6.2009 21:23:27   
anci banci

Semprevivum vzgon v morju je najboljši za nosečke... pa naj te dragi za kak dan zapelje se okopat bo to tudi pomagalo

reby ma saj vreme tudi ni bilo ne vem kako dobro ... je pihal veter in valovi so bili.. ampak mene ni nič motilo... glavno da je bilo čofa čofa

serendipity[/b pa naj te dragi kam blizu pelje.. midva sva gledala na to da je bila vsaj izolska porodnišnica blizu če bi bila kaka akcija.. ja bi bil pa mali primorc:)

bila sem včeraj zopet pri diabetologinji in njen nasvet je bil da naj me da ginekologinja rodit v 38 tednu... naročila me je šele po porodu in rekla da me z dolgim insulinom n misli matrat ....srčno upam da bo ta nasvet upoštevala da bo to za mano... resnično poln kufr imam teže, špikanja boleč v križu in kolenih, konstantega laufanja na wc--- ah bi se še kaj našlo....

ta vročina je pa za ubit... imam tako natečene noge da je kr groza

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
19.6.2009 22:20:38   
Goldy
Čer!!!

Trenutno spimo in sem pridirjala pogledat kva dogaja!!!user posted image

Vidim, da so mlinčkovi v akciji!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
19.6.2009 22:29:42   
Sempervivum
Mlinčka, diham s tabo in se veselim novih IVF dojenčkov user posted image  user posted image

Špelči, a je šlo danes z limonado in brez bruhanja????

Anči - malo za potolažit - nimam sladkorne, pa mi zadnje dni tudi strašansko otekajo noge, na wc-ju mam itak že abonma ... kot je enkrat Lsica lepo napisala: od vogala do vogala še nekako zdržim user posted image , kaj več pa ne, zgaga peče hot hudič, premiki v med spanjem pa so res že znanstvena fantastika ... Sicer pa tudi jaz upam, da bodo upoštevali mnenje diabetologinje in tvoje želje, pa da se vse zaključi, kot je treba user posted image

Ostalim pa en lep pozdravček

user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
19.6.2009 22:35:50   
Goldy
sem* - jaz sem tudi imela od vogala do vogala. user posted image  Saj bo kmalu minilo!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
19.6.2009 23:00:59   
Sempervivum
Ojla, Goldy in družinica user posted image

Kako gre? Vse štima?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
19.6.2009 23:11:35   
Goldy
semper* - vse štima, Alja spi, počasi bo treba sicer it jest, očka je šel na folkloro - zdej pa verjetno malo zapijajo. user posted image  Sicer ima pa moj nočno izmeno čez, jaz pa spim. Kadar  se Alja jočein joč, se sprašujeva, od kod je to...user posted image  A je to najino dete sploh!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2963
19.6.2009 23:20:13   
Sempervivum
Sem vesela za vas, res!

A ponoči očka vse sfolga? Sam dojit mora pa le mamica, al kako user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
20.6.2009 6:50:01   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 20.6.2009 6:53:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 2965
20.6.2009 6:58:13   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

dobro jutro vsem, evo novice:

Sve dve majhni pupici, Taja (2250g, 45cm) in Anja (2500g, 48cm) in bova velik nagajali mamici in očku. Prišle sva vas pozdravit ob 1.06 oziroma 1.11 uri 20/06/2009 in sva seveda dvojčici. Mamica (mlinčka) in očka (mlinček) naju ne spustita izpred oči, sva njun dvojni srček, njuna dvojna največja sreča. Obe se počutiva super, prav tako tudi mamica mlinčka, ki naju je skupaj odpeljala v sobico ša za cca. 3 dni, potem pa greva v raj - domov, kjer sta mamica in očka že vse zrihtala in pripravila da se bomo imeli super.

Vaše nove navijačice Taja user posted image  in Anja user posted image .

Očka pa je seveda presrečen, aja kavico pa si same skuhajte, ker očka gre an majčkeno počivat, pol pa naju bo spet "crklav".

Vsem borkam in borcem sporočam, vredno se je truditi že samo za en tako velik čudež, če sta pa dva pa toliko bolj. Skratka nikoli ne obupajte. user posted image

Čestitke mlinčkovim za dve mali pupi Tajo in Anjo. Lepo se cartajte in uživajte družinica user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
20.6.2009 7:26:39   
miklarom
čestittke mlinčki in mlinčeku za Tajo in Anjo, lepo se cartajte in uživajte v dvojni sreči. user posted image user posted image user posted image user posted image tole je blo pa tako lepo napisano.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
20.6.2009 8:12:59   
Reby

user posted image  
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
Miklarom (18.01.2010)
Andreja 07
Kimsy
a.jrad (14.01.2010)

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

Ponedeljek, 22.06.
Lsica - pregled in CTG

Torek, 23.06.
Obayifo - pregled
anci banci - pregled v P

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ

Petek, 26.06.
punsha - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled
Sempervivum - CTG
miska73 - morfologija

Četrtek, 02.07.
lučka 25- posvetovalnica

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image   

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
20.6.2009 8:49:32   
Bumo
Mlinčika in Mlinček, čestitam vama za hčerkici!!!!!!
Rebica, tale kofetek pa je še posebej pasal.....sploh meni, ko večinoma z očmi jem in pijemuser posted image
Lep dan pupe in pupek.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
20.6.2009 11:06:45   
lučka 25
ojla user posted image

Mami mlinčka in oči mlinček, iskrene čestitke ob rojjstvu vajinih zakladov Taje in Anje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Bumo, vidim da te je doletelo strogo ležanje. Samo zdržite vsaj do 36 tedna, pa naj bo z otročkom vse v redu.

miklarom, ja kmalu boo akcija tudi pri nas. Boš videla, tebi pa bo tudi nekje po 20 tednu vse šlo hitreje. Vsaj  pri meni je bilo tako.  Cirklaža pa naj pomaga, da bo  sedaj pa vse v redu, pa kaj govorim, itak da bo vse v redu.

miška, kot sem rekla jem  tablete elevit že  celo nosečnst. Poleg tega pa jem polnozrnat kruh, veliko mlečnih izdelkov, sadja in zelenjave. Od mesa pa najraje rdeče meso, perutnine pojem zelo malo (pred nosečnostjo pa sem jedla samo perutnino, zdaj pa mi ne diši). Ampak vidim, da je tebe doletelo, da moraš jemati dodatek železa.

Sempre, že obe odštevava tedne, skoraj dneve, ane? Kako gre vse skupaj hitro. Za CTG pa se lahko zgodi,  da ga bom imela tik pred rokom, prej pa ne. Je taka praksa v KR.

Lisica, bi taje skozi okno vrgla kar računalnik user posted image  Ah, bo že. user posted image  Ti pa imaš samo še 9 dni, pa vidim da se otročku še nikamor ne mudi.

špelka, kako je šlo na drugem testu za sladkorno. Je vse v redu?

Kruce, pa ste konec z MŠ. Nas čakata še 2 obiska. K sreči imamo vsak dan (vmes nam vikend privošči počitek), zaradi praznika in dopustov, drugače se zna malo razvleči pri nas.  Naslednja skupina, ki ima v juliju  MŠ, pa jo  bo imela baje zaradi dopustov kar cel  mesec, vsak teden eno predavanje. To je pa kar malo prehuda.

Reby, ja meni je G rekel, da naj  pazim na težo, ker sem imela še od prej polno zaloge. Drugače pa suhicam ne teži. user posted image

Se*, a veš da jaz tudi dostikrat rečem, da se je še najbolje vleklo v času postopka pa tja do  prvega UZ, potem po 20 tednu pa čas kar hiti.

hummer, po NS se tudii odvali kamen, najbolj krizni tedni so za tabo. Ti kar uživaj v nosečnosti.

danana, jaz mislim da gresta lahko s tvojim v akcijo že sedaj. Itak še kakšeen mesec mine, dokler ne prideš na vrsto. Vidva kar pogumno, pa naj vama takoj uspe user posted image

anci banci, potem pa kar lepo zdržat do 38t, potem pa akciija. Paa končno konec špik.

Goldy, vidim da ste pri vas vsi trije pridni. Lepo, epo. Kar tako naprej. user posted image

Zdaj pa grem nazaj počivat. Danes si moram nabrati moči za zvečer, ko grem na žur (je treba do konca izkoristit vsako priliko za žur user posted image ).  Sem pa od danes že slamnata vdova, vse do 1.7. ko pride moj nazaj domov. Tako, da dasnes mi bo kosilo skuhal bratec, potem par dni  tašča, pa potem oči še par dni. Kaj je meni lepo. Me vsi crkljajo, ko  sem boga reva sama doma. Me skrbi, da ne bom pozabila kako se kuha.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
20.6.2009 11:28:39   
Sempervivum
Mlinčka in mlinček, Taja in Anja, nova družinica, iskrene čestitke vam želim!

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
20.6.2009 11:46:58   
Goldy
semper*- mami ima tako minimalno mleka, da to naredi kar v spanju. user posted image

mlinčkovi - čestitke!!!! Veliko sreče in cartanja!user posted image user posted image

lučka - iii, še 30 dni! Mi 3 smo vsi pridni.user posted image

lsica - 9 dni prej se je pri meni začelo....user posted image

bumo - ni kaj, ti kar lepo počivaj, jaz sem tudi morala, sicer ne tak strogo, pa je šlo....user posted image

reby - kak je lubica?

Ostalim lep pozdrav!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
20.6.2009 11:48:38   
Kruce Fiks
No, vidim da sem vse prespal.....

Čestitke M-quatro, da bi minutke zajemali s polno žlicouser posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 2973
20.6.2009 12:09:00   
Reby
Goldy - mi smo vredu, tamali pa zadnja 2 dni prakticira brce v rebra user posted image
Lučka - a takle, ko tvoj gre, ti že kr prvi dan na žur user posted image  Saj je prav, kar privošči si še zdaj, ko si lahko. Pa še razvajali te bojo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
20.6.2009 12:15:07   
Goldy
reby - krasno, brce v rebra, naša je potem kasneje pod moja rebra poskušala spraviti celo ritko! user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?