|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
20.6.2009 12:18:29   
anci banci
čestitke mlinčkovimuser posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
20.6.2009 14:51:36   
Lsica
  Lepo pozdravljene

Mami mlinčka in oči mlinček, iskrene čestitke ob rojstvu vajine dvojne sreče Taje in Anje       .

Bumo, saj bo vse OK. Ti zdaj kar pridno lenari (saj dela bo potem tako dosti) do 36. tedna nimaš več tako veliko. Saj veš: smisel življenja je ležanje na plaži....

miklarom, še zate en hug... Vem, da je težko to kar si  preživela, ampak zdaj bo vse OK.

Lučka, anci banci, Sempervivum, ve tudi že odštevate, a ne ?
Anci banci, dežek nas je pa le malo osvežil - jaz ful lažje diham.
Lučka uživaj in se pusti razvajat.

Goldy, ja samo še 9 dni, ampak je moja G rekla, da lahko tud zamudi. Je pa že zdaj veliko dete. No če zamudi 6 dni bo pa moje rojstnodnevno darilo.

špelka, ne se dat teti sladkorni.

Reby, a pol že brca praviš. A ni to fajn filing? 

danana, nimam izkušenj z drugim postopkom, ampak kolikor vem kako se ti postopki vlečejo, je prav da se malo prej odločiš in pričneš delat na tem. Želim, da vama čimprej uspe.

Lep vikend vsemuser posted image user posted image .

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
20.6.2009 16:54:23   
miska73
Podaljšujem ne najbolj razveseljivo novičko,
da je tudi Rubin že rodila pri 26t.

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Se opravičujem,ker vdiram k vam! Namreč dobila sem sms od Rubin.Sporočila mi je,da je včeraj,19.6.2009,mnogo,mnogo prezgodaj rodila dvojčici Gajo in Zojo.Obe sta v kritičnem stanju,zato nas prosi,da smo v mislih z njo in njenimi,ter jim želimo vse najboljše!

Pupike, držim pesti močno močno, da bo vse vredu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 20.6.2009 16:55:48 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
20.6.2009 17:46:16   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Se opravičujem,ker vdiram k vam! Namreč dobila sem sms od Rubin.Sporočila mi je,da je včeraj,19.6.2009,mnogo,mnogo prezgodaj rodila dvojčici Gajo in Zojo.Obe sta v kritičnem stanju,zato nas prosi,da smo v mislih z njo in njenimi,ter jim želimo vse najboljše!

Ojoj, to je pa res zgodaj. Tudi jaz močno močno držim pesti in mislim nanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
20.6.2009 18:57:53   
Serendipity
Mlinček family - ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Rubin - Stiskamo pestke za tvoji princeski ... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
20.6.2009 19:20:00   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ojoj, to je pa res zgodaj. Tudi jaz močno močno držim pesti in mislim nanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce so menda sposobne preživetja in ostati zdrave že po 22 tednu, kar za fantiče ne velja. Upam na najboljše!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
20.6.2009 19:53:45   
Goldy
Rubin - tudi mi 3 držimo pesti za vajini punčki. Saj bo vse ok!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.6.2009 21:00:38   
spelka12

Joj Rubin, Gaja in Zoja, teli so vsi samo za vas. Upam, da se vse dobro izteče in da končate v skupnem toplem objemu srečni in zadovoljni.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlinčkova family iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
bumo zdrži še malo user posted image user posted image user posted image user posted image
goldy a Alja pa takole na ves glas? A je po mamiciuser posted image

V petek nisem šla, ker ni bilo sestre, je na dopustu. Grem naslednji teden s svojimi limonami.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.6.2009 21:05:20   
anci banci
rubin .. držimo pesti

lsica...ja tudi odštevamo ampak ti naš že pošteno šišaš...no ja kaj pa veš lahko te še prehitimo:)
upam da se dobro počutiš
danes je blazam ko se je malo ohladiloin upam da bo vsaj od poroda tako.. potem pa naj bo sonce in toplo

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.6.2009 21:55:59   
Goldy
spelka - no, to se pa ne govori na glas, mal pomeni pa že morabit, če je že drugač cel očkauser posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
20.6.2009 22:06:24   
Lsica
Rubin, user posted image mislimo nate in na tvoji dve pupi Gajo in Zojo ter vam pošiljamo samo pozitivo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
21.6.2009 0:15:45   
Sempervivum
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Gajo

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Zojo

Vse dobro celi družinici user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
21.6.2009 7:07:21   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
21.6.2009 11:50:06   
Bumo
halo pupe moje.
gaja,zoja in rubin....mislim zelo na vas. dajmo borke, zdaj je čas, da daste vse od sebe. zelim vam vse dobro in upam na
najbojse!!!!user posted image user posted image user posted image
anci banci, verjamem, da mas ze pun kufer tega nosecniskega d.....naj se ti lepo vse popravi, se malo pa boprisel tvoj 38 teden in bomo dihale s tabo.
lsica, se samo malo, pa dobis pikico v narocje.....user posted image
lucka, tudi ti ze stejes a ne? upam, da je blo fajn na zuru.....
špelči, upam, da si vredu opravila v petek
semper...zgleda, da nas je tukaj vec polulankuser posted image tud jaz sem ena taka,ko skoz moram na wc user posted image
tudi tebi se ze fajn bliza datum......
goldika, kak fajn, da se mate lepo.vse dobro se naprej.
se.....lepo se mejte jutri v MŠ, če pa mi boš kaj sporočila na ZS kako je blo, pa bom ful vesela.....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
21.6.2009 11:51:40   
Bumo
rebi, tebi pa hvala kot vedno za odlicen kofetekuser posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
21.6.2009 14:50:39   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

lsica, se samo malo, pa dobis pikico v narocje.....user posted image

Še 7 dni...

...zadnje dni sam poležavam, nikjer nobene energije več...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
21.6.2009 21:45:47   
Sempervivum
... kot očitno tudi ostale nosečke user posted image  

k ni nobenega nikjer user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
22.6.2009 6:10:56   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
22.6.2009 6:12:45   
Reby
Pa še navijam danes za Lsico, še samo 1 teden user posted image  user posted image  user posted image
Ponedeljek, 22.06.
Lsica - pregled in CTG

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
22.6.2009 8:03:56   
Bumo

Pa še navijam danes za Lsico, še samo 1 teden user posted image  user posted image  user posted image
Ponedeljek, 22.06.
Lsica - pregled in CTG

navijamo tud mi user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
22.6.2009 8:04:14   
Bumo
jutro in lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
22.6.2009 8:26:10   
barchy81
Živjo punce!
Najprej vsem tistim, ki že stiskate svoje štručke, iskrene čestitke, drugim pa veliko sreče....user posted image
Vidim, da imate že nekaj tastarih user posted image tudi na seznamu, tako da bi se še mi prijaviliuser posted image
Jakob in Domen naju razveseljujeta že sedem mesecev in sta na svet prišla s pomočjo IVF v MB.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
22.6.2009 8:45:33   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ponedeljek, 22.06.
Lsica - pregled in CTG

navijamo tud mi user posted image user posted image

JAZ TUDI NAVIJAM, MUČOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
22.6.2009 8:47:43   
miklarom
Rubin - močno držim pestke za Gajo ,  Zojo , in zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
22.6.2009 9:54:59   
Serendipity
Navijam za našo Lsico - upam, da bo kmalu akcija.

mlinček family - kako gre?

Rubin & prinčipesi - mislim na vas & držim pestke
Bumo - itaq da bom poročala...
lučka - kako gredo dnevi slamnate vdove?
Reby - ste tudi že pri rebrcih? user posted image user posted image
miška73 - pobožaj prelepega buškija....
barchy81 - te poseznamčakamo & dobrodošla med nami! Mata pa lepa imena tvoja sončka...
špelči - kako si? A ta teden se boš zadevala s cukrom?
anci banci - uh, ti pa tudi z veliko hitrostjo šibaš proti ''Rimu''
vsem ostalim - *hugs*, pa pridne bodite in ubogajte svoje sončke (tiste, ki so še v bušijih in tiste, ki so že v vaših naročjih)
Še malo pa bo sreda in bom videla našega hroščeka! user posted image user posted image user posted image
Pupe - a vam tudi občasno začne tak srce močno razbijat? Kar naenkrat, da komaj diham - kaj naredite takrat?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?