Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 12:18:29
|
|
|
|
anci banci
|
čestitke mlinčkovim
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 14:51:36
|
|
|
|
Lsica
|
Lepo pozdravljene Mami mlinčka in oči mlinček, iskrene čestitke ob rojstvu vajine dvojne sreče Taje in Anje . Bumo, saj bo vse OK. Ti zdaj kar pridno lenari (saj dela bo potem tako dosti) do 36. tedna nimaš več tako veliko. Saj veš: smisel življenja je ležanje na plaži.... miklarom, še zate en hug... Vem, da je težko to kar si preživela, ampak zdaj bo vse OK. Lučka, anci banci, Sempervivum, ve tudi že odštevate, a ne ? Anci banci, dežek nas je pa le malo osvežil - jaz ful lažje diham. Lučka uživaj in se pusti razvajat. Goldy, ja samo še 9 dni, ampak je moja G rekla, da lahko tud zamudi. Je pa že zdaj veliko dete. No če zamudi 6 dni bo pa moje rojstnodnevno darilo. špelka, ne se dat teti sladkorni. Reby, a pol že brca praviš. A ni to fajn filing? danana, nimam izkušenj z drugim postopkom, ampak kolikor vem kako se ti postopki vlečejo, je prav da se malo prej odločiš in pričneš delat na tem. Želim, da vama čimprej uspe. Lep vikend vsem .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 16:54:23
|
|
|
|
miska73
|
Podaljšujem ne najbolj razveseljivo novičko, da je tudi Rubin že rodila pri 26t. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se opravičujem,ker vdiram k vam! Namreč dobila sem sms od Rubin.Sporočila mi je,da je včeraj,19.6.2009,mnogo,mnogo prezgodaj rodila dvojčici Gajo in Zojo.Obe sta v kritičnem stanju,zato nas prosi,da smo v mislih z njo in njenimi,ter jim želimo vse najboljše! Pupike, držim pesti močno močno, da bo vse vredu.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 20.6.2009 16:55:48 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 17:46:16
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Podaljšujem ne najbolj razveseljivo novičko, da je tudi Rubin že rodila pri 26t. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se opravičujem,ker vdiram k vam! Namreč dobila sem sms od Rubin.Sporočila mi je,da je včeraj,19.6.2009,mnogo,mnogo prezgodaj rodila dvojčici Gajo in Zojo.Obe sta v kritičnem stanju,zato nas prosi,da smo v mislih z njo in njenimi,ter jim želimo vse najboljše! Pupike, držim pesti močno močno, da bo vse vredu. Ojoj, to je pa res zgodaj. Tudi jaz močno močno držim pesti in mislim nanjo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 18:57:53
|
|
|
|
Serendipity
|
Mlinček family - ČESTITKE! Rubin - Stiskamo pestke za tvoji princeski ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 19:20:00
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Podaljšujem ne najbolj razveseljivo novičko, da je tudi Rubin že rodila pri 26t. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se opravičujem,ker vdiram k vam! Namreč dobila sem sms od Rubin.Sporočila mi je,da je včeraj,19.6.2009,mnogo,mnogo prezgodaj rodila dvojčici Gajo in Zojo.Obe sta v kritičnem stanju,zato nas prosi,da smo v mislih z njo in njenimi,ter jim želimo vse najboljše! Pupike, držim pesti močno močno, da bo vse vredu. Ojoj, to je pa res zgodaj. Tudi jaz močno močno držim pesti in mislim nanjo Punce so menda sposobne preživetja in ostati zdrave že po 22 tednu, kar za fantiče ne velja. Upam na najboljše!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 19:53:45
|
|
|
|
Goldy
|
Rubin - tudi mi 3 držimo pesti za vajini punčki. Saj bo vse ok!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 21:00:38
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se opravičujem,ker vdiram k vam! Namreč dobila sem sms od Rubin.Sporočila mi je,da je včeraj,19.6.2009,mnogo,mnogo prezgodaj rodila dvojčici Gajo in Zojo.Obe sta v kritičnem stanju,zato nas prosi,da smo v mislih z njo in njenimi,ter jim želimo vse najboljše! Joj Rubin, Gaja in Zoja, teli so vsi samo za vas. Upam, da se vse dobro izteče in da končate v skupnem toplem objemu srečni in zadovoljni. mlinčkova family iskrene čestitke bumo zdrži še malo goldy a Alja pa takole na ves glas? A je po mamici V petek nisem šla, ker ni bilo sestre, je na dopustu. Grem naslednji teden s svojimi limonami.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 21:05:20
|
|
|
|
anci banci
|
rubin .. držimo pesti lsica...ja tudi odštevamo ampak ti naš že pošteno šišaš...no ja kaj pa veš lahko te še prehitimo:) upam da se dobro počutiš danes je blazam ko se je malo ohladiloin upam da bo vsaj od poroda tako.. potem pa naj bo sonce in toplo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 21:55:59
|
|
|
|
Goldy
|
spelka - no, to se pa ne govori na glas, mal pomeni pa že morabit, če je že drugač cel očka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.6.2009 22:06:24
|
|
|
|
Lsica
|
Rubin, mislimo nate in na tvoji dve pupi Gajo in Zojo ter vam pošiljamo samo pozitivo!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.6.2009 0:15:45
|
|
|
|
Sempervivum
|
za Gajo za Zojo Vse dobro celi družinici
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.6.2009 7:07:21
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.6.2009 11:50:06
|
|
|
|
Bumo
|
halo pupe moje. gaja,zoja in rubin....mislim zelo na vas. dajmo borke, zdaj je čas, da daste vse od sebe. zelim vam vse dobro in upam na najbojse!!!! anci banci, verjamem, da mas ze pun kufer tega nosecniskega d.....naj se ti lepo vse popravi, se malo pa boprisel tvoj 38 teden in bomo dihale s tabo. lsica, se samo malo, pa dobis pikico v narocje..... lucka, tudi ti ze stejes a ne? upam, da je blo fajn na zuru..... špelči, upam, da si vredu opravila v petek semper...zgleda, da nas je tukaj vec polulank tud jaz sem ena taka,ko skoz moram na wc tudi tebi se ze fajn bliza datum...... goldika, kak fajn, da se mate lepo.vse dobro se naprej. se.....lepo se mejte jutri v MŠ, če pa mi boš kaj sporočila na ZS kako je blo, pa bom ful vesela.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.6.2009 11:51:40
|
|
|
|
Bumo
|
rebi, tebi pa hvala kot vedno za odlicen kofetek
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.6.2009 14:50:39
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo lsica, se samo malo, pa dobis pikico v narocje..... Še 7 dni... ...zadnje dni sam poležavam, nikjer nobene energije več...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.6.2009 21:45:47
|
|
|
|
Sempervivum
|
... kot očitno tudi ostale nosečke k ni nobenega nikjer
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.6.2009 6:10:56
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.6.2009 8:04:14
|
|
|
|
Bumo
|
jutro in lep dan vsem skupaj!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.6.2009 8:26:10
|
|
|
|
barchy81
|
Živjo punce! Najprej vsem tistim, ki že stiskate svoje štručke, iskrene čestitke, drugim pa veliko sreče.... Vidim, da imate že nekaj tastarih tudi na seznamu, tako da bi se še mi prijavili Jakob in Domen naju razveseljujeta že sedem mesecev in sta na svet prišla s pomočjo IVF v MB.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.6.2009 8:47:43
|
|
|
|
miklarom
|
Rubin - močno držim pestke za Gajo , Zojo , in zate
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.6.2009 9:54:59
|
|
|
|
Serendipity
|
Navijam za našo Lsico - upam, da bo kmalu akcija. mlinček family - kako gre? Rubin & prinčipesi - mislim na vas & držim pestke Bumo - itaq da bom poročala... lučka - kako gredo dnevi slamnate vdove? Reby - ste tudi že pri rebrcih? miška73 - pobožaj prelepega buškija.... barchy81 - te poseznamčakamo & dobrodošla med nami! Mata pa lepa imena tvoja sončka... špelči - kako si? A ta teden se boš zadevala s cukrom? anci banci - uh, ti pa tudi z veliko hitrostjo šibaš proti ''Rimu'' vsem ostalim - *hugs*, pa pridne bodite in ubogajte svoje sončke (tiste, ki so še v bušijih in tiste, ki so že v vaših naročjih) Še malo pa bo sreda in bom videla našega hroščeka! Pupe - a vam tudi občasno začne tak srce močno razbijat? Kar naenkrat, da komaj diham - kaj naredite takrat?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?