Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:13:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je pa dobil včeraj po dolgem času.. in moram rečt da mi je celo pasalo sem mislila da bo kaj bolelo al pa tiščalo pa ni blo nič od tega.. bomo se še trudli.. pol pa ni čudno, da te razvaja z masažo no, čestitke, očitno zdaj, ko gremo proti koncu, bo več , sploh pri tistih, ki bi neznansko rade že šle rodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:14:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka A ste vse dobile te tabelce za beleženje gibov? Meni niso nič dali. jaz tudi še nimam tabelice, pa tudi če bi jo imela, ne vem, če bi bila tako dosledna, da bi vsak gib šla pisat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:14:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 feliša kaj ti dans napake šeteješ ala kaj če sem pa samevala na RR, pol sem pa mela cajt vse take stvari opazit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:14:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no, da pokažem kak zgledajo zdaj naša vrata v spalnico..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:14:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Jaz sem kot ponavadi spala . Do 4. sem morda malo dremala med popadki in krči, igrala igrice na mobitelu... potem sem celo tako po pol urce malo pospala. Zdaj pa spet jovo na novo krči in popadki brez vsakega pametnega reda. Ma, bo že!!! Upam, da bo pa zato porod kaj lažji , se mi zdi pa da se tudi spodaj nekaj dogaja, spreminja, mehča in odpira. Upam, da jutri na pregledu zvem kaj več. joj, Grahec, upam, da se tvoje "mučenje" kmalu konča, si pa res težko predstavljam, da toliko časa to traja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:14:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ jaz imam pa vnete očke čist imam rdeče in gnojček mi teče ven... pa peče me ko si operem, grozno sam iupam, da ne bo šlo naprej ker lani ko sem imela je blo tak fejst hudi da 14 dni nisem nič videla nanjo kljub da sem imela zdravilo, mi je moj moral pomagat učko narazen držat da sem si lahk dala noter zdravilo, pa 2x sem bila v bolnici v celju, da mi je tist zdravnik k učke zdrav pregledeu, če se bo sploh pozdravilo.... grozno, morem danes ginekologinjo vprašat če obstaja kakšno zdravilo zame vem da Tobrex, Maxitrol to ne smem ker prehaja na otročka, nevem pa kaj je z Bivacinom....če katera ve kaj naj naredim naj pove....... upam, da se ti tole ne bo razvilo naprej... drži se!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:20:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hi, jaz sem bolj tista pasivna marčevka, ki pobira koristen informacije na vašem forumu. Verejetno ste to temo obdelale že miljonkrat, ampka bi vseeno vprašala: Kakšne vozičke ste kaj nabavile? Na trgu je namreč takšna ponudba, da se je včasih kar težko odločit, kaj je najbolj primerno. Več informacij, ko dobiš težje se je odločit, vsak ima namreč tudi kakšne pomankljivosti. Tiste, ki ste že mamice, do katerega meseca ste uporavljale košaro oz. kdaj lahko voziš že v športnem vozičku. Pa še nekaj, a katere obiskuje materinsko šolo v Kopru? Kaj je tema jutrišnjega predavanja. Hvala. živjo, midva sva voziček že septembra kupila, sva vzela Quinny Freestyle, je bil v eni dnevni akciji v BC. Pomembno mi je bilo to, da nanj paše lupinica Maxi Cosi, ki naj bi bila najboljša med lupinicami. Poleg tega imata točno tak voziček (celo v isti barvi) dva sodelavca, ki sta mi ga toplo priporočala, sodelavec mi bo posodil košaro, sodelavka pa EasyFix za lupinico, torej mi je voziček odgovarjal tudi z vidika stroškov. Je pa zelo lepo vodljiv, trikolesnik z velikimi kolesi (pri nas okoli hiše namreč ni asfalta), je pa morda malce glomazen in se ga težko spravi v avto... Pa tudi teža je kar velika - 17 kg. Mi je pa več ljudi reklo, da voziček redko kdaj v avto sploh daš, če že greš kam na obisk ali v trgovino, imaš otroka kar v lupinici. Bomo videli...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:23:55
|
|
|
|
Pupa7
|
TAŠA MOJA, NESKONČNA TI HVALA!!!!!!!!!!!!!!! TI ŽE VEŠ ZA KAJ!!!!!!!!!!! SEM JOKALA OD GANJENOSTI!!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:24:39
|
|
|
|
Grahec
|
felix 7 hvala za objemčke! Ja včasih moram prav osvežit spomin, da ima vse skupaj smisel, ker bo nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi in verjamem, da bom pozabila na vse ko bo enkrat v mojem naročju. Sicer pa se mi danes ne da ležat in tukaj jaham aerobno žogo pred PC, da se malo zamotim z RR, ker mi je zmanjkalo knjig za branje. Vam priporočam za takrat, ko bo vas matralo - eno tako srednjo žogo, 65 cm, ker 10E za to da ti je vsaj malenkost bolj udobno se definitivno splača! Pa potem ko bomo telovadle in hujšale na oni drugi temi, ko smo že zmenjene bo tud prav prišla.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:26:25
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec felix 7 hvala za objemčke! Ja včasih moram prav osvežit spomin, da ima vse skupaj smisel, ker bo nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi in verjamem, da bom pozabila na vse ko bo enkrat v mojem naročju. Sicer pa se mi danes ne da ležat in tukaj jaham aerobno žogo pred PC, da se malo zamotim z RR, ker mi je zmanjkalo knjig za branje. Vam priporočam za takrat, ko bo vas matralo - eno tako srednjo žogo, 65 cm, ker 10E za to da ti je vsaj malenkost bolj udobno se definitivno splača! Pa potem ko bomo telovadle in hujšale na oni drugi temi, ko smo že zmenjene bo tud prav prišla. Moj mi jo je kupil že, pravi da lahk že kar treniram
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:30:29
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 feliša kaj ti dans napake šeteješ ala kaj če sem pa samevala na RR, pol sem pa mela cajt vse take stvari opazit naj ti bo aja, a poštar je že kej prinesel?
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:31:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 feliša kaj ti dans napake šeteješ ala kaj če sem pa samevala na RR, pol sem pa mela cajt vse take stvari opazit naj ti bo aja, a poštar je že kej prinesel? ne še... moraš računat, da mi živimo v rovtah
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:32:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 feliša kaj ti dans napake šeteješ ala kaj če sem pa samevala na RR, pol sem pa mela cajt vse take stvari opazit naj ti bo aja, a poštar je že kej prinesel? ne še... moraš računat, da mi živimo v rovtah no, do petka mora prit, drugač bom jaz klicala da kam so dali zadeve
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:43:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi OJla! Dobro jutro! Imam eno vprašanje. DAnes sem dobila odločbo iz CSD- ja, da mi začne teči porodniška. In to je samo za 105 dni. Ali jepotem potrebno oddati še kakšno vlogo za varstvo otroka na nadaljnih 260 dni? ker mi to nič ne piše? meni so še posebej rekli, da ni potrebno nič oddajati. ampak da se to vedno obravnava v dveh ločenih delih - dobiš dve odločbi. dohodki se pa štejejo enaki za oboje in tako oddaš samo eno vlogo...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:47:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: pocka A ste vse dobile te tabelce za beleženje gibov? Meni niso nič dali. jaz tudi nimam tabele,niti mi ni rekel da bi mogla kaj štet,vsaj ne še.vedno me samo vpraša če so gibi... meni tudi ni nič dal. ga bom v ponedeljek vprašala. ampak baje da nekateri ne dajo, ker pravijo, da to štetje gibov samo povzroči paniko pri ženskah, ker so že itak zelo pozorne na te gibe in je kao bolje da če se jim nekaj ne zdi prav, da grejo kar v P na kontrolo. da če pa štejejo, pol pa samo paničarijo, oz. paničarimo... kaj vem - tisoč strokovnjakov ima tisoč teorij...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:48:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Marčevka dushka je rodila 12.2.2009 Tajo, visoko 47 cm in težko 2600 kg. čestitke šašavka, danes si pa res utrujena, si napisala, da je imela Taja 2600 kg boga dushka feliša kaj ti dans napake šeteješ ala kaj ha ha pa res. sploh nisem opazila, da je tukaj bilo kaj čudnega napisanega. feliša je pa nekam ostra postala...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:50:05
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Marčevka dushka je rodila 12.2.2009 Tajo, visoko 47 cm in težko 2600 kg. čestitke šašavka, danes si pa res utrujena, si napisala, da je imela Taja 2600 kg boga dushka feliša kaj ti dans napake šeteješ ala kaj ha ha pa res. sploh nisem opazila, da je tukaj bilo kaj čudnega napisanega. feliša je pa nekam ostra postala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 12:55:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha pa res. sploh nisem opazila, da je tukaj bilo kaj čudnega napisanega. feliša je pa nekam ostra postala... ne, samo zdolgočasena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 13:08:33
|
|
|
|
Piruri
|
Evo, se še jaz malo považim z našim novim "pridobitkom", ki sem ga sedaj sestavila in takoj "našemila"...govorim o posteljici za našega princa.... Tudi star voziček sem sčistila in oprala...tako da je skoraj kot nov...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 13:10:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ojla čveke; končno so nam uredili internet in bom zdaj veselo čvekala z vami , dokler pač ne grem v P...Kako ste? Grem mal za ta dva dni nazaj prebrat, da vidim če sem kaj zamudila.....pol napišem kako smo kaj mi, pa naš trebušček pa tako.......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 13:12:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Aja, Andreja potem pa OK, če ti G pove za zdravilo za očke. Samo kamilice pa niso najboljše za izpirat očke, čeprav tradicija govori drugače. So mi že večkrat, še večkrat pa mojemu očetu zabičali da kamilice pa lahko vse skupaj še poslabšajo, če ne gre zgolj za razdraženost očk od vetra (takrat je Ok ker malo pomirijo)... in je prisotno vnetje in gnoj. Je navadna prekuhana voda boljša, še boljša alternativa pa fiziološka. to sem jaz že tudi slišala... da kamilic nikoli ne smeš dajat v očke. kaj te vem... spet tisoč teorij.... a nam so recimo na MŠ rekli, da naj očke umivamo z blagimi kamilicami pri novorojenčku....
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 13:12:30
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo, se še jaz malo považim z našim novim "pridobitkom", ki sem ga sedaj sestavila in takoj "našemila"...govorim o posteljici za našega princa.... Tudi star voziček sem sčistila in oprala...tako da je skoraj kot nov... super si to naredila!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 13:13:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo, se še jaz malo považim z našim novim "pridobitkom", ki sem ga sedaj sestavila in takoj "našemila"...govorim o posteljici za našega princa.... Tudi star voziček sem sčistila in oprala...tako da je skoraj kot nov... bravo, Priuri midva greva pa danes v shoping za posteljico.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 13:13:28
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla čveke; končno so nam uredili internet in bom zdaj veselo čvekala z vami , dokler pač ne grem v P...Kako ste? Grem mal za ta dva dni nazaj prebrat, da vidim če sem kaj zamudila.....pol napišem kako smo kaj mi, pa naš trebušček pa tako....... edino prav
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 13:14:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla čveke; končno so nam uredili internet in bom zdaj veselo čvekala z vami , dokler pač ne grem v P...Kako ste? Grem mal za ta dva dni nazaj prebrat, da vidim če sem kaj zamudila.....pol napišem kako smo kaj mi, pa naš trebušček pa tako....... o, super, MamaM, zdaj pa samo tipkaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?