|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
17.2.2009 8:00:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

evole, prišla izpod tuša in sem spet dobila še masažo in še kaj..user posted image pa res ne vem s čim sem si zaslužla vse to.. user posted image očitno je bila velika kriza pri mojem user posted image user posted image  

NOČKO VSEM, pa da nebom jutri zjutraj brala o kakšnem prehitevanju!!! user posted image  

kaj pa tvoj dobi v zameno, da je tok zagnan? user posted image user posted image user posted image
saj ko mu prinesem kreme in vse v dnevnu mu druga itak ne preostane, ker se postavim pred TV in pol če hoče gledat TV dalje me mora prvo zmasirat..
Je pa dobil včeraj po dolgem času.. user posted image in moram rečt da mi je celo pasalo user posted image user posted image sem mislila da bo kaj bolelo al pa tiščalo pa ni blo nič od tega.. bomo se še trudli..user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.2.2009 8:35:18   
tasa_m
Zdaj pa mi je prav smešno. Ura je 8,30 na našem forumu pa nobene?? user posted image user posted image user posted image
Ali ste vse v P. ali je to samo zatišje pred nevihto?? user posted image

Ja, nič grem v kopalnico se porihtat pa pridem pol nazaj pogledat, če je že kaj novega ali še nič..

Čao do takratuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
17.2.2009 8:47:00   
Lorencia
Dobro jutro punce,

jaz pa vas bi prosila za vaše mnenje.
Zadnje dneve sem zelo dobro čutila gibe bebice...čez dan in tudi po novem čez noč ( prej nikoli ni bil aktiven ponoči, prejšnji cel teden pa me je brcal res močno ).
Zdaj sem ravno 36.teden in morem začet beležiti gibe in od včeraj dalje čutim gibe dosti manj močno...tako nekako nežno.
Na UZ mi je G. povedala, da glavica leži spodaj, hrbtenica -ritka na levi strani in da me brca na desno stran z rokicami in nogicami. Tako da sem vedno čutila, kdaj ritko ven tišči na levi in take izmenične sunke na desni strani.

Od včeraj se na desni strani ni dogajalo skoraj nič...čutila sem, da se je kdaj premaknil , ampak tako nežno bolj in danes ponoči spet morda eno gibanje...zdaj zjutraj pa spet neki mali premik.

Zanima me, ali je za to obdobje normalno, da gibe čutimo morda slabše in da so bolj nežni, čeprav zdaj ko ima malo prostora - bi še prej moral začutiti vse..ali bi se ve na mojem mestu oglasile pri G ali ne. Ne vem namreč, kdaj je čas za paniko :), da mi ne bodo rekli - da je to čisto normalno.

Hvala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
17.2.2009 8:56:55   
Lolita23
Živjo!!!!

Jaz sem tud spala bolj tako, pač z vmesnimi prebujanji.Tudi moj diha preveč na glasuser posted image user posted image user posted image , bi ga kar nekam poslala.Zdajle grem likat, pa sesat, da bo vsaj nekaj narejeno.user posted image

Vsem ki imate preglede, user posted image user posted image user posted image , da čimbolje opravite.

Lorencia  včasih pride dan ko malo manj, včasih dan ko malo bolj brca.Se mi zdi, pa da so zdaj ko sem v 38. tednu gibi bolj nežni.

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 17.2.2009 8:57:16 >

18.3.2009

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
17.2.2009 9:00:30   
tasa_m
Lorencia hei.. tudi jaz že beležim gibe in sicer od 33. tedna naprej. Tudi jaz jo čutim ponavadi kak dan full, spet drugi dan manj.
Mislim da ni čas za paniko, saj imaš 12 ur pred seboj da našteješ 10 gibov. Je pa res da user posted image gibi niso več tako intenzivni, kot so bili do sedaj. Vsaj pri naši ne.
Meni je moja G. rekla, da tudi če naštejem 8 gibov je OK, če ne pa naj se pridem pokazat ali k njej ali v P., ker to pač pomeni, da ji nekaj ne odgovarja..
Je pa res da se je dan komaj začel in verjetno imaš tudi ti enako tabelco kot me ko piše od 9-21h??
Jaz sem danes npr. našo gospodično čutla samo ponoči, ko nisem mogla spat in zjutraj okoli 7.50. Se pravi da zdaj že celo uro nič..
Ponavadi lahko naštejem v 2 urah vsaj 4 gibe, ki imajo razmak med 15-20min, ponavadi pa v 2 urah enega.
Zaenkrat še nisem delala panike..ker ko se vležem mi pokaže kaj zna user posted image ko pa nebom v teh 12 urah je začutila niti 8krat pa bom zagotovo v p. na pregledu.
Tak da brez panike,..še ima čas da pomiga .. user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
17.2.2009 9:07:12   
pocka
Jutro punce!

Neko zatišje je tu zadnje dni, kaj je zdaj to?user posted image

tasa - morgen...kaj pa če si tako slabo spala zaradi user posted image user posted image user posted image

lorencia - dokler čutiš premike, mislim,da ni panike, user posted image ima zdaj zelo malo prostora, zato ne more več zganjati takih akrobacij, kot jih je lahko prej. Če se ti bo pa še vedno zdelo,da se ne premika, pa pokliči G, da boš bolj mirna.

lolita - pridno likaj user posted image

Kaj boste danes kuhale? Jaz bom naredila puranje zrezke v smetanovi omaki z zelenim poprom, zraven riž, pa solata, za sladico bom pa krostato spekla. Sem neki kuharsko razpoložena danes.user posted image

...pa uspelo nam je torbo prinest do dnevne sobe, danes bom pa RES spakirala za user posted image , pa mogoče tudi zase.user posted image

... ja nič, zdaj pa šibamo v trgovino, smo včeraj par stvari pozabili nabavit, pa na pokopališče je treba...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
17.2.2009 9:08:38   
pocka
A ste vse dobile te tabelce za beleženje gibov? Meni niso nič dali.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
17.2.2009 9:14:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
tasa
- morgen...kaj pa če si tako slabo spala zaradi user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image mogoče pa celo res. Ker zdaj ko ni bilo  user posted image sem spala kot user posted image , danes pa nič več angelčka..user posted image user posted image

A ste vse dobile te tabelce za beleženje gibov? Meni niso nič dali.
jaz sem dobila tabelco že pred 3 tedni na pregledu.

pocka pol pa bo pri vas res dobro kosilo.. Jaz pa ne vem kaj bo, ker grem k mami in upam, da bo nardila kaj dobrega,..ker se mi zdi da sem že zdaj lačna pa sem se komaj najzatrkovala..user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
17.2.2009 9:15:10   
Lorencia
Punce hvala za nasvete...

Pikeca vsekakor čutim čez dan - tako da to me ne skrbi, da se sploh ne bi premikal...pač čudno se mi je zdelo, ker od nedelje ponoči so se gibi tako spremenili..iz močnih v takšne nežne in bolj redke.

No, vsekakor ne bom šla še G, morda ima korenjak takšne dneve :).
Načeloma sploh nisem panična oseba, ampak se mi zdi - da ko si že tako na koncu - da si res ne želiš, da bi bilo kaj narobe in hitreje zapaničariš kot ponavadi.
Pač, komaj že čakam - da se spoznamo s tem novim družinskim članom user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
17.2.2009 9:20:48   
pondelak
pozdravček še od mene pupe!pri nas je bla tudi kot ponavadi slaba noč...vsako večer preden zaspim samo študiram,da komaj čakam da bom lahko na trebuhu spalauser posted image user posted image
drugače ni nič novega...
KOSILO-bo kar enolončnica

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
17.2.2009 9:22:01   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: dushka

12.2.2009 se je rodila Taja, visoka 47 cm in težka 2600 kg.

Lep pozdrav

Dushka

čestitke tudi od meneuser posted image user posted image obilo cartanja!!

(2600 kg user posted image user posted image )

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
17.2.2009 9:23:58   
pondelak
lorencia tako kot ostale tudi jaz gibe čutim en dan bolj drugi dan manj,ampak so še večinima zelo močni,včasih celo zaboli...(36 teden)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
17.2.2009 9:25:17   
pondelak

A ste vse dobile te tabelce za beleženje gibov? Meni niso nič dali.user posted image

jaz tudi nimam tabele,niti mi ni rekel da bi mogla kaj štet,vsaj ne še.vedno me samo vpraša če so gibi...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
17.2.2009 9:32:51   
buksi
OJla!
Dobro jutro!

Imam eno vprašanje. DAnes sem dobila odločbo iz CSD- ja, da mi začne teči porodniška.  In to je samo za 105 dni. Ali jepotem potrebno oddati še kakšno vlogo za varstvo otroka na nadaljnih 260 dni? ker  mi to nič ne piše?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
17.2.2009 9:33:04   
tasa_m
jaz sem taki bik user posted image user posted image sem že mislila it na pregled pa sem pravi čas videla da ga imam 11.15 ne pa 10.15 user posted image user posted image  

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
17.2.2009 9:38:42   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: dushka

12.2.2009 se je rodila Taja, visoka 47 cm in težka 2600 kg.

Lep pozdrav

Dushka

user posted image user posted image user posted image čestitke za drugo marčevsko pupo in njeno mami user posted image user posted image user posted image

pupca, kako pa ti to šteješ? user posted image  mamo že tri princeske - Lio, Niko in Tajo user posted image

nea štejem, to je problem user posted image se opravičujem Taja tretja si po vrsti user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
17.2.2009 9:39:57   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Marčevka dushka je rodila   12.2.2009 Tajo, visoko 47 cm in težko 2600 kg.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašavka, danes si pa res utrujena, si napisala, da je imela Taja 2600 kg user posted image user posted image user posted image  boga dushka user posted image

feliša kaj ti dans napake šeteješ ala kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
17.2.2009 9:43:41   
janaja

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Marčevka dushka je rodila   12.2.2009 Tajo, visoko 47 cm in težko 2600 kg.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašavka, danes si pa res utrujena, si napisala, da je imela Taja 2600 kg user posted image user posted image user posted image  boga dushka user posted image

feliša kaj ti dans napake šeteješ ala kaj user posted image user posted image user posted image

Oj babuške, ta bi bila pa huda ja, si predstavljate dushko pred porodom user posted image user posted image user posted image user posted image

No in kako drugače ste vredu, mene je včeraj proti večeru špikalo spodaj kot user posted image , sam kar se pa spanca tiče pa spim kot user posted image  hodim pred deseto zvečer in brez problema do jutra.

lp

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
17.2.2009 9:48:16   
tasa_m
no, da pokažem kak zgledajo zdaj naša vrata v spalnico.. user posted image

user posted image
sem glih slikice devala na rač. gor te pa da se malo poafnam.. user posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTROOOOO zaspanke.. user posted image

Zdaj pa res grem se še mal našminkat user posted image  pol pa črta v mesto. Grem še malo prej kolegico jezit ko mora delat.. user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
17.2.2009 9:50:31   
Lolita23
Evo zlikala sem, še posesam.

kosilo puranji zrezki v omaki, pač neko omako bom skup spacala, pa riž, pa solata.

Mislim, da grem prvo na sprehod.

18.3.2009

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
17.2.2009 10:00:21   
Grahec
Jaz sem kot ponavadi spala user posted image . Do 4. sem morda malo dremala med popadki in krči, igrala igrice na mobitelu... potem sem celo tako po pol urce malo pospala. Zdaj pa spet jovo na novo krči in popadki brez vsakega pametnega reda. Ma, bo že!!! Upam, da bo pa zato porod kaj lažji user posted image , se mi zdi pa da se tudi spodaj nekaj dogaja, spreminja, mehča in odpira. Upam, da jutri na pregledu zvem kaj več.
gibi user posted image  Jaz imam že kar kak mesec tabelco in če sem do kakega tedna nazaj lahko 10 gibov naštela vsak dan že pred 12 jih zdaj naštejem do 15 ali 16. Pa tudi bolj nežni so, sicer pa moram priznat, da je ob krčih in popadkih včasih malce težko razbrat kaj je bil krč maternice in kaj zgolj kak premikuser posted image , še posebej ker se mi zdi da se večkrat zgodi sočasno.

dushka čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
17.2.2009 10:09:48   
pondelak

jaz sem taki bik user posted image user posted image sem že mislila it na pregled pa sem pravi čas videla da ga imam 11.15 ne pa 10.15 user posted image user posted image  

vsaj pravi čas si ugotovilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
17.2.2009 10:18:31   
Grahec
Bi rada vprašala, če katera kaj ve kako je kaj s Persido in njenima fantkoma? Nisem bila preveč redno na forumu in že nekaj časa nisem zasledila kako so.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
17.2.2009 10:21:50   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Bi rada vprašala, če katera kaj ve kako je kaj s Persido in njenima fantkoma? Nisem bila preveč redno na forumu in že nekaj časa nisem zasledila kako so.

kolko sem jaz nazadnje brala so dobro le anžeta še nima pri sebi,ampak lepo napreduje...user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
17.2.2009 10:24:49   
Pupa7

no, da pokažem kak zgledajo zdaj naša vrata v spalnico.. user posted image

user posted image
sem glih slikice devala na rač. gor te pa da se malo poafnam.. user posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTROOOOO zaspanke.. user posted image

Zdaj pa res grem se še mal našminkat user posted image  pol pa črta v mesto. Grem še malo prej kolegico jezit ko mora delat.. user posted image

jeiiiii taši kaj je lušnooooooooo!!!!!!!!!! mava iste pesija in tweetya!!!!!!!! šašavka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?